Oplevelser i

Sóller

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Sóller

Vil du se alle oplevelser i Sóller? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sóller

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 694 anmeldelser

Det var en fremragende oplevelse, men manglet fuld beskrivelse når man bestiller. Jeg kunne ønske at beskrivelsen var mere detaljeret inden bestillingen., Som sagt det var en fremragende oplevelse. Guiden var sød, hjælpsom under hele turen. Det var virkelig flotte steder man fik set. Min søn nydt også turen. Turen er velegnet til familie med børn., Efter skib turen havde vi 2 timer til os selv, hvor kan kunne købe frokost eller komme i vandet.

Turen var meget sjov for os, og vi kunne opdage hjørner af Mallorca, som vi ellers aldrig ville have set. Vores guide Birgit var varm, fordomsfri og fortalte en eller to anekdoter fra sit privatliv om øen. Det gjorde turen meget personlig og interessant. Birgit guidede os gennem de smalle gader på Mallorca ved hjælp af en radio. Kommunikationen om dette var stor. Vi kan kun anbefale denne udflugt til turister, der har en udlejningsbil.

Den tur, vi reserverede, var stor. Et must for turister, der er interesseret i øens kultur og vil lære noget om landet og dets mennesker at kende. Denne udflugt var et af vores højdepunkter i vores ferie. Birgit, som vores guide, er en skattekiste - hun taler flydende tysk og viser sit hjemland med en sådan begejstring, at tiden flyver forbi. Sørg for at booke !!!

Den bedste måde at tilbringe otte timer på

God værdi for en ubehagelig naturskøn tur ved hjælp af forskellige transportmidler; bus, tog, sporvogn og båd. Højdepunkterne for mig var udsigten fra båden mod kystlandet og et kort besøg i det franciskanske kloster ved Lluc. Medbring en madpakke til stranden, da priserne er ret oppustede. Men gå ikke glip af denne rejse, det er værd at pengene!

Super fantastisk tur, desværre lidt problemer i forhold til afhentning, begrundet således, at de guide som kom, ofte kun råbte op på spansk eller fransk, hvilket gjorde det svært for os som ikke forstod sproget. Dog var turen efterfølgende på engelsk som bestilt.