Entrébillet

Heide Park Resort: Heldagbillet

Aktivitetsudbyder: Heide Park Resort

Heide Park Resort: Heldagbillet

Aktivitetsudbyder: Heide Park Resort

Fra 275 DKK pr. person

Heide Park Resort er Nordtysklands største forlystelsespark og byder på over 40 attraktioner, shows og ekstraordinære eventyr for alle - fra familier med børn til frygtløse actionfans.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev en dag fuld af eventyr i Heide Park Resort
 • Glæd dig til fantastiske attraktioner og forlystelser for hele familien og alle aldersgrupper
 • Oplev 7 spændende rutsjebaner for ægte spændingssøgende
Beskrivelse
Heide Park Resort er Nordtysklands største forlystelsespark og byder på over 40 attraktioner, shows og ekstraordinære eventyr for alle. Fra familier med børn til frygtløse actionfans: afhængigt af alder og interesse kan hver gæst vælge deres individuelle oplevelse. Oplev mere end 30 attraktioner specielt for børn under 10 år i Heide Park, og nyd et eventyr for hele familien. Børn kan opleve den unikke temaverden baseret på DreamWorks' "How to Train Your Dragon", møde Toothless og blive rigtige dragetrænere. Modige spøgelsesjægere fra seks år kan slutte sig til holdet af de verdensberømte Ghostbusters i "Ghostbusters", et interaktivt indendørs eventyr af den femte dimension. Rutsjebanefans kan opleve spændingen på syv store forlystelser. Tag en flyvetur på Tysklands eneste vingebræt, "Dæmonernes Flugt". Spændingssøgende bør heller ikke gå glip af en tur på "Colossos - Battle of the Giants" - den hurtigste træ-coaster i Europa.
Inkluderet
 • Entré til parken
 • Brug af attraktioner og forlystelser inde i parken
 • Transport
 • Mad og drikke
 • Parkeringsgebyr for dit køretøj: Det anbefales stærkt at reservere på forhånd på attraktionens hjemmeside

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mødestedet kan afhænge af den valgte mulighed.

Vigtig information

Det skal du vide

 • For ledige pladser, se venligst bookingkalender. Priserne varierer på grund af sæsonen
 • Entrébilletter inkluderer ikke parkeringsbillet til bil/van/camper mv.
 • Sørg for at bestille din parkeringsbillet på forhånd direkte på attraktionens hjemmeside.
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,2 /5

baseret på 57 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  3,8/5
 • Service
  3,8/5
 • Organisering
  3,8/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

En god forlystelsespark målt i europæiske termer. Var meget varmt, da vi var der, havde brug for mange pauser for at fylde væske og energi op. Havde ikke ønsket at være der en dag med en masse mennesker, så er køerne uudholdelige. Nu klarede vi os på mellem 5-45 minutter, det meste på 10-20 minutter. Limit og Bobbahn var lidt rykkede og grimme, gå ikke med større børn i skødet på Bobbahn.

Se mere

17. juli 2022

Skulle koste 38 € online i stedet for 46 €, men det virkede ikke, hvorfor jeg

Der er meget plads til forbedringer online, først og fremmest prisen (i stedet for 46 € fungerede kun 38 €), for det andet kan du indstille lukkede attraktioner online, ganske skuffende, når du ikke kan køre nogle ting og var ser frem til det !!!!! Personalet er meget hjælpsomme og venlige, uanset hvilket område! Det er også godt, at parken er ren, de besøgende ser ud til at kunne klare sig. Lange ventetider er ikke så spændende efter en vanskelig rejse (mange byggepladser og ulykker), men du skal tage derud uden for ferien!

Se mere

7. august 2018

skøn dag

Alt var fantastisk og en god dag. Køen ved højdepunkterne i de kørende enheder var i gennemsnit 10-20 minutter. Parken er meget ren, smukt anlagt, og det er bare sjovt. På grund af parkens størrelse fordeles alt meget godt. De forskellige forlystelsesparker er også meget flot designet. Alt i alt er det umagen værd at udleve din sjove faktor der. Vi kørte alle i rutsjebaner og elskede det. Selvfølgelig var det også virkelig fantastisk, at vi ikke behøvede at stå i kø takket være de online billetter, der var booket via GetYour Guide. Jeg har nu reserveret det to gange gennem GetYour Gide og ville gøre det igen når som helst, og jeg kan kun anbefale det.

Se mere

30. april 2018

Produkt-ID: 98181