Oplevelser i
Sorrento

Prøvesmag lækkerier i denne kystby som Limoncello, og nyd den betagende udsigt og traditionelt håndværk.

Vælg datoer

Topseværdigheder i Sorrento

Ofte stillede spørgsmål om Sorrento

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Sorrento?

7 seværdigheder og aktiviteter i Sorrento

Mens du nyder solens stråler, kan du udforske den smukke Amalfikyst og de naturskønne omgivelser med citrus- og olivenlunde. Du kan tage på bjergvandring på Vesuv eller nyde vandet og den varme sol. Der venter mange dejlige oplevelser og attraktioner i Sorrento.

 • Amalfikysten

  1. Amalfikysten

  Lad blikket glide ud over Amalfikystens glitrende blå horisont. Slap af langs Italiens sydkyst på Sorrentos smukke strande.

 • Piazza Tasso

  2. Piazza Tasso

  Piazza Tasso, ligger midt i Sorrento, og det centrale torv er opkaldt efter digteren fra det 16. århundrede, Torquato Tasso. Det er det perfekte sted at kigge på mennesker over en drink eller to.

 • Vesuv

  3. Vesuv

  Hvis du vil vandre til toppen af Vesuv, så husk gode vandresko. For enden af turen venter belønningen, en fantastisk panoramaudsigt så langt øjet rækker. Det er bedst at tage turen til Vesuv i klart vejr, da dis og tåge kan ødelægge udsigten fra toppen.

 • Sorrento-halvøen

  4. Sorrento-halvøen

  Tag en tur rundt i halvøens bjergrige landskab og nyd den skønne duft af citrus, mens du beundrer kystlinjen.

 • Marina Grande

  5. Marina Grande

  Gå en aftentur til havnen Marina Grande og nyd den hyggelige stemning. Det er det perfekte sted at se Sorrento badet i lyset fra solnedgangen, mens du fornemmer lugtene og lydene i denne afsides havn.

 • Dagstur til Capri

  6. Dagstur til Capri

  En perfekt dagstur er fra Sorrento til øen Capri. Du kan gå på stranden, sejle i Den Blå Grotte på Capris kyst og udforske det historiske centrum.

 • Dagstur til Pompeji

  7. Dagstur til Pompeji

  Tag et tog eller en bus til Pompeji, og tilbring dagen i ruinerne af denne historiske romerske by. Pompeji er et fængslende arkæologisk udgravningssted, der både blev ødelagt og bevaret på samme tid af den vulkanske aske fra Vesuv.

Planlæg dit besøg

 • Hvad skal jeg spise i Sorrento?

  Prøv en limoncello eller en drink med smag af Sorrento-citroner. Området har saftige citrontræer. Prøv desuden den lokale olivenolie, når du er på sightseeing i Sorrento.

 • Hvordan kommer jeg rundt i Sorrento?

  Det er meget malerisk at bevæge sig rundt i Sorrento til fods, men hvis du er træt i benene, så stig på bybussen eller toget. Du kan desuden tage taxa. Hvis du skal på dagstur, anbefaler vi tog eller bus, men det er også sjovt at se mere af landskabet og omgivelserne i en lejet bil.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+02:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommerdage med solrigt vejr i Sorrento er den bedste måde at holde ferie på i Italien. Hvis du planlægger et besøg i Sorrento i juni til august er luften mellem 21 og 26 grader og dagene er lange.

Andre seværdigheder i Sorrento

Vil du se alle oplevelser i Sorrento? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sorrento

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 9.155 anmeldelser

Turen var givende, meget godt guidet samlet god værdi for pengene. Chaufføren (Mario) havde en behagelig kørestil, hvilket er bemærkelsesværdigt på denne panoramiske vej og med trafikken; rejselederen (Francesca) forsøgte at give os så meget information som muligt i løbet af dagen og forsøgte at imødekomme gruppens behov. Den yderligere tilbudte bådtur langs Amalfis kyst var kulminationen på en særlig Uralus-dag. Samlet set: kun at anbefales!

We had a great day in Pompeji and on Vesuv thanks to our splendid guide Vito and our bus driver Salvatore. Everything was on time and so well organized. Vito is a brilliant guide, speaks English perfectly and he guided us through historical Pompeji - with so many interesting informations and details that we were all (parents and teenagers) very happy at the end of the day.

Pragtfuld tur, der kun kan anbefales. Chaufføren Antonio godt rigtig godt og sikkert. Turen er et must når man er i Napoli. Der var god mulighed for at tage billeder undervejs. Guiden Anna var frisk og god til at guide. Vi var i trygge hænder. Vi kom forsent til opsamlingsstedet, og de ventede på os ca. 10 min alligevel!

We has a wonderful tur today With tour guide , Alsandra and driver Jararro, both are very Nice and kind person , i love to have a future tour With Them .

Perfekt tur med Vito og Pascale som hhv. guide og chauffør. God tid i hver af de tre byer til at udforske på egen hånd.