Sorrento

Seværdigheder i Sorrento

Topseværdigheder i Sorrento

7 seværdigheder og aktiviteter i Sorrento

Mens du nyder solens stråler, kan du udforske den smukke Amalfikyst og de naturskønne omgivelser med citrus- og olivenlunde. Du kan tage på bjergvandring på Vesuv eller nyde vandet og den varme sol. Der venter mange dejlige oplevelser og attraktioner i Sorrento.

 • Amalfikysten

  1. Amalfikysten

  Lad blikket glide ud over Amalfikystens glitrende blå horisont. Slap af langs Italiens sydkyst på Sorrentos smukke strande.

 • Piazza Tasso

  2. Piazza Tasso

  Piazza Tasso, ligger midt i Sorrento, og det centrale torv er opkaldt efter digteren fra det 16. århundrede, Torquato Tasso. Det er det perfekte sted at kigge på mennesker over en drink eller to.

 • Vesuv

  3. Vesuv

  Hvis du vil vandre til toppen af Vesuv, så husk gode vandresko. For enden af turen venter belønningen, en fantastisk panoramaudsigt så langt øjet rækker. Det er bedst at tage turen til Vesuv i klart vejr, da dis og tåge kan ødelægge udsigten fra toppen.

 • Sorrento-halvøen

  4. Sorrento-halvøen

  Tag en tur rundt i halvøens bjergrige landskab og nyd den skønne duft af citrus, mens du beundrer kystlinjen.

 • Marina Grande

  5. Marina Grande

  Gå en aftentur til havnen Marina Grande og nyd den hyggelige stemning. Det er det perfekte sted at se Sorrento badet i lyset fra solnedgangen, mens du fornemmer lugtene og lydene i denne afsides havn.

 • Dagstur til Capri

  6. Dagstur til Capri

  En perfekt dagstur er fra Sorrento til øen Capri. Du kan gå på stranden, sejle i Den Blå Grotte på Capris kyst og udforske det historiske centrum.

 • Dagstur til Pompeji

  7. Dagstur til Pompeji

  Tag et tog eller en bus til Pompeji, og tilbring dagen i ruinerne af denne historiske romerske by. Pompeji er et fængslende arkæologisk udgravningssted, der både blev ødelagt og bevaret på samme tid af den vulkanske aske fra Vesuv.

Planlæg dit besøg

 • Hvad skal jeg spise i Sorrento?

  Prøv en limoncello eller en drink med smag af Sorrento-citroner. Området har saftige citrontræer. Prøv desuden den lokale olivenolie, når du er på sightseeing i Sorrento.

 • Hvordan kommer jeg rundt i Sorrento?

  Det er meget malerisk at bevæge sig rundt i Sorrento til fods, men hvis du er træt i benene, så stig på bybussen eller toget. Du kan desuden tage taxa. Hvis du skal på dagstur, anbefaler vi tog eller bus, men det er også sjovt at se mere af landskabet og omgivelserne i en lejet bil.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+02:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommerdage med solrigt vejr i Sorrento er den bedste måde at holde ferie på i Italien. Hvis du planlægger et besøg i Sorrento i juni til august er luften mellem 21 og 26 grader og dagene er lange.

Andre seværdigheder i Sorrento

Vil du se alle oplevelser i Sorrento? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sorrento

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 5.644 anmeldelser

Meget fin og velarrangeret tur. Vi fik en dejlig tur til Capri med sejltur omkring øen og et kig på nogle af de spændende grotter. Guiden foreslog ved ankomsten, at vi valgte a køre med en chartret bus mod en merpris på 15€. Det var rigtigt godt givet ud, da de offentlige busser er propfyldte, og man hurtigt ville spilde for meget tid. Her blev vi først kørt til Anacapri og havde 1½ time der. Herpå hentet og kørt til Capri, hvor vi også havde 1½ time. Herefter blev vi kørt ned til båden. Vi nåede at se en hel del på de i alt 4 timer, vi havde på øen, så det kan anbefales. Vores eneste negative ting er, at båden sejlede meget stærkt. Man skulle virkeligt holde fast i rælingen for ikke at falde af, når den rigtigt gav gas. Vi blev ikke tilbudt redningsveste... Ellers en rigtig fin oplevelse på en mindre båd med plads til bare 11 passagerer.

Meget smuk sejltur med bademuligheder. Dejligt når det er 28 grader varmt. Til gengæld næsten for varmt til de tilhørende byturer på egen hånd. Nåede at besøge museum med gammel papirmølle i Amalfi (10 min gang fra centrum) og høre om lokal papirfremstilling i gamle dage. Alt incl. afhentning og aflevering på hotel fungerede perfekt. Frokost (bolle med mozarella og tomat) ikke særlig interessant, men gratis drikkevarer.

Fantastisk tur men den blå grotte er en turistfælde

Vi havde en fantastisk tur, sød og hjælpsom kaptajn - men besøget i den blå grotte (som er et flot syn) er dog en turistfælde (ikke bureauet skyld) 14 EUR pr. person for 3 max minutter - og en båd-roer som beder om drikkepenge derudover. Spar de penge.... men testen af turen var rigtig god - anbefalelsesværdig

Anvisningen til, hvor mødestedet, bussens placering var mangelfuld, nærmest ikke eksisterende. Måtte mere end én gang bede om hjælp. En rutevejledning ville være passende. Italienerne meget hjælpsomme. Selve busturen var meget fin, og smilende og hjælpsom chauffør.

God planlagt tur med meget dygtig guide.

Fantastisk at besøge et sted, som jeg har hørt om siden folkeskolen. Bustur fungerede godt og guiden havde valgt de væsentlige steder i Pompei, men der var også enkelte "frikvarterer", hvor vi selv kunne gå lidt rundt for os selv og opleve og "fornnemme".