Sorrento

Vælg datoer

Seværdigheder i Sorrento

Topseværdigheder i Sorrento

7 seværdigheder og aktiviteter i Sorrento

Mens du nyder solens stråler, kan du udforske den smukke Amalfikyst og de naturskønne omgivelser med citrus- og olivenlunde. Du kan tage på bjergvandring på Vesuv eller nyde vandet og den varme sol. Der venter mange dejlige oplevelser og attraktioner i Sorrento.

 • Amalfikysten

  1. Amalfikysten

  Lad blikket glide ud over Amalfikystens glitrende blå horisont. Slap af langs Italiens sydkyst på Sorrentos smukke strande.

 • Piazza Tasso

  2. Piazza Tasso

  Piazza Tasso, ligger midt i Sorrento, og det centrale torv er opkaldt efter digteren fra det 16. århundrede, Torquato Tasso. Det er det perfekte sted at kigge på mennesker over en drink eller to.

 • Vesuv

  3. Vesuv

  Hvis du vil vandre til toppen af Vesuv, så husk gode vandresko. For enden af turen venter belønningen, en fantastisk panoramaudsigt så langt øjet rækker. Det er bedst at tage turen til Vesuv i klart vejr, da dis og tåge kan ødelægge udsigten fra toppen.

 • Sorrento-halvøen

  4. Sorrento-halvøen

  Tag en tur rundt i halvøens bjergrige landskab og nyd den skønne duft af citrus, mens du beundrer kystlinjen.

 • Marina Grande

  5. Marina Grande

  Gå en aftentur til havnen Marina Grande og nyd den hyggelige stemning. Det er det perfekte sted at se Sorrento badet i lyset fra solnedgangen, mens du fornemmer lugtene og lydene i denne afsides havn.

 • Dagstur til Capri

  6. Dagstur til Capri

  En perfekt dagstur er fra Sorrento til øen Capri. Du kan gå på stranden, sejle i Den Blå Grotte på Capris kyst og udforske det historiske centrum.

 • Dagstur til Pompeji

  7. Dagstur til Pompeji

  Tag et tog eller en bus til Pompeji, og tilbring dagen i ruinerne af denne historiske romerske by. Pompeji er et fængslende arkæologisk udgravningssted, der både blev ødelagt og bevaret på samme tid af den vulkanske aske fra Vesuv.

Planlæg dit besøg

 • Hvad skal jeg spise i Sorrento?

  Prøv en limoncello eller en drink med smag af Sorrento-citroner. Området har saftige citrontræer. Prøv desuden den lokale olivenolie, når du er på sightseeing i Sorrento.

 • Hvordan kommer jeg rundt i Sorrento?

  Det er meget malerisk at bevæge sig rundt i Sorrento til fods, men hvis du er træt i benene, så stig på bybussen eller toget. Du kan desuden tage taxa. Hvis du skal på dagstur, anbefaler vi tog eller bus, men det er også sjovt at se mere af landskabet og omgivelserne i en lejet bil.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+02:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommerdage med solrigt vejr i Sorrento er den bedste måde at holde ferie på i Italien. Hvis du planlægger et besøg i Sorrento i juni til august er luften mellem 21 og 26 grader og dagene er lange.

Andre seværdigheder i Sorrento

Vil du se alle oplevelser i Sorrento? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sorrento

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 7.898 anmeldelser

Rigtig fin tur. Vi så majestætiske landskaber, og vi nød de italienske kyster. Varigheden kunne være længere, så vi kunne have mere tid i hver by. Men til den 8-timers ekskursion vil jeg ikke anbefale sejlturen ved Amalfi for at få mere tid til at slentre i den maleriske by. Vores guide Roberto var en meget venlig fyr med en masse positiv energi! Han gav os mange oplysninger om de steder, vi besøgte, og han fik os til at have det sjovt under turen. Alt var meget velorganiseret og værdi for pengene.

Rigtig god oplevelse! Vi var to af sted i midt 20’erne, vores guide Connie var sød og informativ. Behagelig minibus og alt fungerede som det skulle med afhentning, frokost, besøg i byer osv. Vi kan anbefale at tilkøbe bådturen i Amalfi for at få en optimal udsigt over de mange kystbyer, turen tager ca. 40 minutter og koster 10 euro pr person.

Turen var en uforglemmelig oplevelse med fantastiske landskaber. Busturen var behagelig på trods af snoede veje og guiden var dygtig og meget nærværende. Jeg vil helt klart anbefale denne tur!

Fantastisk flot sejltur og besætningen var fantastisk hele vejen igennem.. Alle pengene værd. Byen Amalfi var dog en stor skuffelse for os.

Utrolig smuk tur, et dejligt break fra Napoli centrum