Tilføj datoer

Ting at foretage sig Sorrento

Prøvesmag lækkerier i denne kystby som Limoncello, og nyd den betagende udsigt og traditionelt håndværk.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Sorrento

Tilgængelige aktiviteter

451 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 29

Ofte stillede spørgsmål om Sorrento

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Sorrento?

De bedste dagsture og -udflugter fra Sorrento er:

Positano

Andre seværdigheder i Sorrento

Vil du se alle oplevelser i Sorrento? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sorrento

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 18.021 anmeldelser

Dette var en yderst velorganiseret tur, og vi havde en fantastisk dag på tur til Amalfikysten med en erfaren guide og chauffør. Vi havde tid til at udforske hvert sted uafhængigt, efter at vores guide, Roberto, påpegede højdepunkterne og diskuterede vores muligheder. Turen var stressfri, med alle overførsler inkluderet, hvilket betød, at vi var i stand til at nyde vores tid på Amalfikysten uden at bekymre os om offentlig transport eller noget andet! Vi ville personligt gerne have haft lidt mere tid i Ravello, da det er så smukt og meget mindre travlt end Amalfi, men dette er kun vores mening. Vi havde en fantastisk dag og nød turen grundigt. Vi har allerede anbefalet denne tur til andre og ville ikke tøve med at gøre det igen. Tak til vores guide og chauffør for en fantastisk dag.

Dette er en fantastisk oversigt over tre af de vigtigste (eller mest populære) byer på Amalfikysten, især hvis du ikke har penge til at bo der eller bare vil se, hvad al hypen handler om! Byerne er smukke, men stort set turistfælder. Turen giver nok tid til at vandre rundt i centrum af hver enkelt - Positano er hovedsageligt til at shoppe eller se på folk, i Amalfi besøg de smukke klostre og gå ned ad den korte mole, og i Ravello er der duomoen eller tid til at spise en roligere sen frokost . Den valgfri bådtur var interessant, og guiden var meget morsom. Vores tour guide Manuela gav masser af info, da vi kørte mellem hver by. Francesco vores chauffør var fantastisk til at navigere på de snoede veje frem og tilbage. Vil anbefale til en fløjtestop-tur i området.

Smuk smuk smuk tur som absolut ikke bør misses. Fantastisk tur hvor man både så Capri og smukke Anacapri (med kæmpe anbefaling om at tage turen i deres chairlift). Der var lidt forskelligt at vælge imellem til frokost, og det var lækkert. Masser af tid til at udforske på egen hånd også, hvor sødeste Terry (vores guide) var super til at hjælpe os godt på vej til at se de gode ting. Nemt med busser også, hvor vi havde en bustur til Anacapri med smuk udsigt - Terry vidste at vi gerne ville på stranden og hjalp os der, hvilket var skønt. Alt i alt en helt perfekt tur med skøn natur og smukke udsigter og søde mennesker.

Meget positiv oplevelse, også takket være chaufføren Sabatino og guiden, Luigi. Turen er meget værd, fordi den giver dig mulighed for at få en generel ide om Positano, Amalfi og Ravello: I hver af disse er det tilladt at stoppe for en kop kaffe eller lave en lille patrulje. Betagende landskaber og landsbyer. Det ekstra af bådturen, udflugtens smukkeste øjeblik, kan varmt anbefales.

Det var en vidunderlig tur, især delen på skibet... hvis du vil se hele Amalfikysten, så skal du gøre denne tur 100% anbefaling. Frem for alt var vores rejseleder Rosa super kompetent og meget flink, hun gjorde turen endnu bedre Vores buschauffør Sabatino kørte os også sikkert gennem de smalle gader og spøgte altid i godt humør... TOP tak