Tilføj datoer

Ting at gøre Sorrento

Prøvesmag lækkerier i denne kystby som Limoncello, og nyd den betagende udsigt og traditionelt håndværk.

Topseværdigheder i Sorrento

Tilgængelige aktiviteter

  • Pizza, pasta, gelato og mere
  • Udforsk Amalfikysten
  • Pompeji, Vesuv og mere
  • Udforsk Sorrento
  • Capri-oplevelser
Vi fandt 364 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 23

Ofte stillede spørgsmål om Sorrento

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Sorrento?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Sorrento?

De bedste dagsture og -udflugter fra Sorrento er:

Positano

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Sorrento?

Andre seværdigheder i Sorrento

Vil du se alle oplevelser i Sorrento? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sorrento

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 17.642 anmeldelser

Dette var en yderst velorganiseret tur, og vi havde en fantastisk dag på tur til Amalfikysten med en erfaren guide og chauffør. Vi havde tid til at udforske hvert sted uafhængigt, efter at vores guide, Roberto, påpegede højdepunkterne og diskuterede vores muligheder. Turen var stressfri, med alle overførsler inkluderet, hvilket betød, at vi var i stand til at nyde vores tid på Amalfikysten uden at bekymre os om offentlig transport eller noget andet! Vi ville personligt gerne have haft lidt mere tid i Ravello, da det er så smukt og meget mindre travlt end Amalfi, men dette er kun vores mening. Vi havde en fantastisk dag og nød turen grundigt. Vi har allerede anbefalet denne tur til andre og ville ikke tøve med at gøre det igen. Tak til vores guide og chauffør for en fantastisk dag.

Dette er en fantastisk oversigt over tre af de vigtigste (eller mest populære) byer på Amalfikysten, især hvis du ikke har penge til at bo der eller bare vil se, hvad al hypen handler om! Byerne er smukke, men stort set turistfælder. Turen giver nok tid til at vandre rundt i centrum af hver enkelt - Positano er hovedsageligt til at shoppe eller se på folk, i Amalfi besøg de smukke klostre og gå ned ad den korte mole, og i Ravello er der duomoen eller tid til at spise en roligere sen frokost . Den valgfri bådtur var interessant, og guiden var meget morsom. Vores tour guide Manuela gav masser af info, da vi kørte mellem hver by. Francesco vores chauffør var fantastisk til at navigere på de snoede veje frem og tilbage. Vil anbefale til en fløjtestop-tur i området.

Super fantastisk tur, hvor vi fik noget for pengene. Vi havde den smukkeste udsigt hele turen med stop til at kunne tage billeder. Fantastiske byer at besøge, hvor vores guide (sødeste Nunzia) var god til at pege os i retningen af, hvad der er godt at se og opleve de forskellige steder, når man selv var i tvivl om, hvor man skulle starte. Anbefaler helt sikkert også at inkludere bådturen langs kysten - så smukt og gode kommentarer fra besætningen om de forskellige ting man så. Hyggeligt sted med frokost også, hvor der ikke var noget at klage over. Alt i alt en super fed tur, som jeg mener, man ikke bør misse, når man besøger Napoli.

Meget positiv oplevelse, også takket være chaufføren Sabatino og guiden, Luigi. Turen er meget værd, fordi den giver dig mulighed for at få en generel ide om Positano, Amalfi og Ravello: I hver af disse er det tilladt at stoppe for en kop kaffe eller lave en lille patrulje. Betagende landskaber og landsbyer. Det ekstra af bådturen, udflugtens smukkeste øjeblik, kan varmt anbefales.

Det var en vidunderlig tur, især delen på skibet... hvis du vil se hele Amalfikysten, så skal du gøre denne tur 100% anbefaling. Frem for alt var vores rejseleder Rosa super kompetent og meget flink, hun gjorde turen endnu bedre Vores buschauffør Sabatino kørte os også sikkert gennem de smalle gader og spøgte altid i godt humør... TOP tak