Efter at være blevet hentet på mødestedet i Sorrento, kører vi en kort tur til en arbejdende gård på Sorrento-halvøen. Her vil du først og fremmest blive budt hjerteligt velkommen af 4. generationsejeren og hans familie, og bagefter vil han tage dig med rundt i frugtplantagerne.
Undervejs møder du venlige dyr, som er vigtige for et bæredygtigt landbrug. Midt i den hundrede år gamle olivenlund lærer du, hvordan gården producerer noget af den fineste ekstra jomfruolivenolie i verden. Se den store omhu og opmærksomhed, der går til at producere så mange frugttræer og andre sæsonbestemte grøntsager, der bruges som basis for det verdensberømte middelhavskøkken. Vær vidne til traditionelle plukningsteknikker, og se underholdende demonstrationer og forklaringer. Besøg gårdens bistader, og lær, hvorfor bier er så vigtige i økologisk landbrug. Bare rolig, du bliver ikke stukket! Herefter kan du vandre mellem de 800 citrontræer og opdage, hvordan gården producerer citrusfrugter med en unik smag, som er symbolsk for Sorrento-halvøen. Din guide vil forklare, hvordan citronerne plukkes, hvordan de berømte "pergolaer" bygges, og hvad de bruges til. Foran dig kan du beundre den vilde kastanjeskov.
Når turen er slut, kan du besøge familiens gamle vinkælder og lære, hvordan man stadig laver rødvin ved hjælp af den gamle vinpresse, og finde ud af, hvordan kødet bliver saltet. Gå hen til smageområdet og prøv gårdens friske produkter, herunder hjemmelavet limonade, duftende olivenolier i forskellige specialiteter på hjemmebagt brød, citrusmarmelader og honning. Afslut turen med en lækker frokost. Den første traditionelle ret vil blive tilberedt med sæsonens produkter. Nyd derefter en citrondessert toppet med et iskoldt glas limoncello, den typiske italienske likør. Du vil endda lære familieopskriften! Med en fuld mave kan du slappe af på turen tilbage til Sorrento, hvor du bliver sat af ved det samme mødested.