Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Spanien

Vores mest anbefalede ting at gøre i Spanien

Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

1. Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.

Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

2. Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

Udforsk Antoni Gaudis ufuldendte mesterværk, Sagrada Família, og oplev den smukke basilika i dit eget tempo. Lær om dens historie fra den medfølgende audioguide. Opdag på egen hånd, hvorfor Gaudis ikoniske værk - dets imponerende facader og interiør - er et af Spaniens mest besøgte monumenter. Beundr kombinationen af det gotiske og art nouveau-stilen i denne UNESCO-udnævnte bygning, der dominerer Barcelonas skyline. Gaudi begyndte arbejdet med Barcelonas vartegn tilbage i 1882, og Sagrada Família er stadig i gang med at blive bygget den dag i dag. Selv om basilikaen ikke er færdig, er den stadig et must at se. 

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

3. Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Få en billet til Sevilla Palads, og beundr dette fantastiske islamiske middelalderpalads. Gå omkring, og lad dig betage af den fantastiske arkitektur og de smukke haver. Bygningsværket blev oprindeligt opført som et fort for Cordoban-guvernørerne i Sevilla i 913, og det kongelige Sevilla Palads er en fantastisk fusion af kristen og maurisk arkitektur. Det kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987, og er blevet renoveret adskillige gange i de 11 århundreder, der er gået siden opførslen. Lær om, hvordan den kristne konge Fernando 3. flyttede ind i paladset, da han erobrede Sevilla i år 1248, og hvordan flere monarker brugte slottet som fast bopæl. Opdag også Sevilla Palads' rolle som location for TV-serien "Game of Thrones".

Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

4. Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

Se Barcelona fra oven med denne denne t/r-billet til Montjuïc-svævebanen. Tag en tur med en nyrenoveret svævebane til Montjuïc-bjerget, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Barcelona. Tag til Parc de Montjuïc svævebanestationen og hop ind i den rummelige bil. Gå op ca. 84,5 m ad en 750 m sti, hvorfra der er udsigt over hele regionen fra Serra de Collserola til Middelhavet. Passér 3 svævebanestationer på din vej op, Parc de Montjuïc, Miramar og Castell de Montjuïc. Se ikoniske vartegn såsom den imponerende Sagrada Familia i et fugleperspektiv. Brug returbilletten og skip gåturen ned.

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

5. Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Gå indenfor i Sevillas katedral med adgang uden kø og udforsk de mange skatte, der er i den. Se værker af Goya, og lær historien at kende, når du vælger muligheden for audioguide. Bestig La Giralda-tårnet, og oplev den spektakulære udsigt over Sevilla. Ind i katedralen kan du se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af opdagelsesrejseren, selv om det fortsat diskuteres, om knoglerne er hans eller ej. Lær om katedralens historie og den castilianske kong Fernando III, der erobrede Sevilla fra de almohadiske herskere og omdannede den store moské fra det 12. århundrede til en kirke. Vær vidne til denne svimlende katedral, som den er i dag, kendt som Cathedral de Santa María de la Sede. Træd ind i en af verdens største kirker med bemærkelsesværdige værker af Zurbaran, Murillo og Goya. Hør om disse værker og meget mere ved at vælge muligheden for audioguide.

Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

6. Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

Dyk ned i Casa Batlló-oplevelsen, som kombinerer kunstig intelligens, augmented reality og maskinlæring. Glæd dig til en unik oplevelse af et af mesterværkerne af Antoni Gaudí, en legende inden for arkitektur og design. Rejs ind i et gaudinsk univers af tilsyneladende umulige volumetriske projektioner, binaural lyd, bevægelsessensorer, fordybende rum, smage og lugte. Adgang til Lord Batllós soveværelse (hvis guldmuligheden er valgt). Nyd et fordybende rum, Gaudí-kuben (en sekssidet LED-kube, der er unik i verden). Lyt til et manuskript, der findes på 15 sprog, samt et soundtrack skabt eksklusivt af komponisten Dani Howard og fremført af Berlins symfoniorkester. Blandt nyhederne kan du opleve en ny kerne af vertikal kommunikation designet af den japanske arkitekt Kengo Kuma, en svævende stige af 13 tons poleret marmor, der hænger i luften, den første 6-sidede indendørs kortlægning på en gårdhave af Gaudís lys og den nye "Simbolic"-butik.

Tenerife: Billetter til Siam Park

7. Tenerife: Billetter til Siam Park

Få dit adrenalin-fix med denne heldagsbillet til Siam Park Tenerife, en spændende forlystelsespark, der genskaber det gamle kongerige Siam. Opgrader til en mulighed, der inkluderer frokost eller måske en premium- eller deluxe-pakke for en virkelig mindeværdig oplevelse i denne unikke temapark. Parken er sjov for hele familien og dækker 185.000 kvadratmeter. Med unikke oplevelser i magiske omgivelser kombinerer hver attraktion Siams dragende mystik med spændingen i en moderne forlystelsespark. Bliv mødt af søløver på vej ind i parken. Stig op i Tower of Power og kast dig lodret ned i et 28 meter langt fald gennem en hajtank, flyd ned ad en blidt bugtende flod, eller nyd solskinnet og den smukke udsigt fra de hvide sandstrande. Siam Park kan prale af mange rekorder, men mest bemærkelsesværdigt er det spændende bølgebassin, som skaber den største menneskeskabte bølge i verden, der når op til 3 meter i højden. Rid på bølgen og mærk kraften. Sørg for at besøge det flydende marked for at opdage en typisk thailandsk landsby. Her kan du nyde en traditionel thailandsk massage, købe unikke souvenirs og fylde på snacks og slik. Når du bliver sulten, kan du købe mad fra restauranterne på stedet eller blot booke en mulighed, der inkluderer frokost ved kassen. Medbring dine håndklæder, eller alternativt kan du booke den mulighed, der inkluderer håndklæder og skabe. Bestil en skip-the-line indgangsbillet for at undgå køerne. Vælg premium-pakkebilletten, inklusive forårsruller, thaimad, kyllingenuggets, en kugle is og en drink. For VIP-behandlingen skal du bestille en all-inclusive deluxe-billet, inklusive et skab, håndklæde og all-inclusive måltider parret med læskedrikke, øl, vin og vand. Floats og fast-track adgang til alle attraktioner er også inkluderet i denne billet.

Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

8. Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

Besøg havekomplekset Park Guell på Carmel Hill på en vandretur med en ekspertguide og skip-the-line-billetter til prioriteret indgang. Lær om et af Antoni Gauds mest varige værker, og tag en spadseretur gennem et århundredes kunst. Begynd din rejse til Carmel Hill for at se den offentlige park designet af Gaudi for over et århundrede siden. Spot Gaudis karakteristiske stil i de farverige mosaikfliser i firbenstatuen ("El Drac") ved indgangen. Spor parkens begyndelse tilbage til 1900, da Barcelona var ved at forvandle sig til en global metropol. Hør om ingeniøren Ildefons Cerdà, som undersøgte de vanskeligheder, en voksende by stod over for, og håndterede Barcelonas krav, da den voksede hurtigt i anden del af det 20. århundrede. Lad din guide demonstrere, hvordan parkens vigtigste arkitektoniske træk er inspireret af Art Nouveau. Lær, hvordan historiske konstruktionsteknikker påvirkede Modernisme-bevægelsen i Barcelona, mens du undrer dig over parkens skulpturer og design. Afslut din tur på en høj note ved at gå gennem parken og op ad bakken for at blive behandlet med en ærefrygtindgydende udsigt over byen Barcelona nedenfor fra naturpladsen.

Barcelona: Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

9. Barcelona: Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

Med en billet til offentlig transport, der giver ubegrænset rejse i 2 dage eller mere, kan du komme rundt i Barcelona og det omkringliggende område og spare tid og penge. Oplev Barcelona i din fritid, mens du rejser med metro, busser og sporvogne så mange gange du vil. Før du begynder dit eventyr, skal du tage hen til et turistkontor og ombytte din voucher. Besøg byens seværdigheder og monumenter i dit eget tempo med et pas, der er gyldigt til et ubegrænset antal rejser med metro og busser, der drives af Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), tog, der drives af Generalitat City Network, samt sporvogn og Renfe-suburbanetog. Et kort til at forbinde med Barcelona lufthavnslinje er inkluderet. Din billet til offentlig transport er gyldig i 48, 72, 96 eller 120 på hinanden følgende timer efter valideringsdatoen (afhængigt af den valgte mulighed).

Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

10. Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

Se Barcelonas højdepunkter på en hop-on-hop-off-tur i en dobbeltdækkerbus. Få adgang til to ruter med én billet for en komplet sightseeingoplevelse. Hver rute har en varighed på cirka 2 timer. Få et gratis kort, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du vil hen, og lyt til en audioguide. Ud over det åbne øvre dæk har busserne også et elektrisk tag på øverste dæk, der kan benyttes i tilfælde af regn. Busserne er egnet til bevægelseshæmmede personer og er udstyret med anatomiske sæder og opvarmning på begge dæk. Der er også en billetkontrollør om bord, der kan hjælpe dig med alt, du måtte have brug for. Østruten • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museum for Cataloniens historie • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories- Torre Agbar • Sagrada Familia-katedralen • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Vestruten • Plaça Catalunya • Triumfbuen • El Born- Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Alle aktiviteter

899 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Spanien

Vil du se alle oplevelser i Spanien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Spanien

Samlet bedømmelse

4.5
(490.746 anmeldelser)

Først og fremmest en flot tur hvor Alcudia præsenteres fra vandsiden. Alcudia er meget mere end turist shops og tapas, på sejlturen ser og oplever man den rå natur. Badetur i col Baix bugten kan klart anbefales. Kaptajnen var hurtig i replikken og sjov og klar til at give den gas. Båden kan sejle ret hurtigt og man flyver kortvarigt hvis der også er bølger. Klart anbefales

Vi havde den sødeste guide. Han var god til at fortælle om mad, vin og de område vi var i. Guiden var med til at skabe en super stemning i gruppen. Jeg kan klart anbefale denne tur og kommer helt sikkert til st gøre det igen.

Stadionet er meget flot, og det samme er oplevelsen; Det ville være mere komplet, hvis du kunne se spillernes omklædningsrum, fitnesscenteret, massageområdet og så videre i pdf'en: selv gå ned på banen

Super tur, tilpas varighed og med fin fortælling. Dejligt med egen tid tilrådighed bagefter.

Det var fantastisk for vores barnebarn! Priserne i butikken er overpris!