Tilføj datoer
Ting at gøre

Spanien

Andre seværdigheder i Spanien

Vil du se alle oplevelser i Spanien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Spanien

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 468.979 anmeldelser

Super guidet vandretur, hvor der bare er styr på arrangementet fra start til slut. Det er anden gang i år, at jeg benytter denne tur. Både i maj (temperatur ved start 17 gr. C. og 34 gr. C.) og igen i september, hvor det var overskyet og behagelig 24 gr. C. Begge med start fra hotellet om formiddagen kl. 09.30.

Vidunderlige afslappende bade og god massage. Opmærksomt og venligt personale og et stort udvalg af værelser; damp, koldt bad, varmt bad varmt bad, varm sten. Te var lækker og beroligende, og du kan vandre i badene komfortabelt...ikke overfyldt overhovedet... fremragende oplevelse og hver en øre værd.

Smart at tage ind i Alhambra i god tid før tidspunkt for Nasridernes Palads. Der er meget andet at se udenfor også. Brugte ca. 2 timer da vi havde små børn med. Kunne sagtens bruge længere tid selv. Fast-track eksisterer ikke og tidspunktet på billetten overholdes UDEN undtagelse.

En vidunderlig parentes i centrum af Malaga. Personalet er meget imødekommende og behageligt. Jeg anbefaler stærkt dette øjeblik af afslapning!

En fantastisk guide, der forstår at formidle sin viden om spansk historie. En rigtig god oplevelse