Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Spanien

Vores mest anbefalede ting at gøre i Spanien

Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

1. Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.

Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

2. Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

Udforsk Antoni Gaudis ufuldendte mesterværk, Sagrada Família, og oplev den smukke basilika i dit eget tempo. Lær om dens historie fra den medfølgende audioguide. Opdag på egen hånd, hvorfor Gaudis ikoniske værk - dets imponerende facader og interiør - er et af Spaniens mest besøgte monumenter. Beundr kombinationen af det gotiske og art nouveau-stilen i denne UNESCO-udnævnte bygning, der dominerer Barcelonas skyline. Gaudi begyndte arbejdet med Barcelonas vartegn tilbage i 1882, og Sagrada Família er stadig i gang med at blive bygget den dag i dag. Selv om basilikaen ikke er færdig, er den stadig et must at se. 

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

3. Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Få en billet til Sevilla Palads, og beundr dette fantastiske islamiske middelalderpalads. Gå omkring, og lad dig betage af den fantastiske arkitektur og de smukke haver. Bygningsværket blev oprindeligt opført som et fort for Cordoban-guvernørerne i Sevilla i 913, og det kongelige Sevilla Palads er en fantastisk fusion af kristen og maurisk arkitektur. Det kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987, og er blevet renoveret adskillige gange i de 11 århundreder, der er gået siden opførslen. Lær om, hvordan den kristne konge Fernando 3. flyttede ind i paladset, da han erobrede Sevilla i år 1248, og hvordan flere monarker brugte slottet som fast bopæl. Opdag også Sevilla Palads' rolle som location for TV-serien "Game of Thrones".

Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

4. Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

Se Barcelona fra oven med denne denne t/r-billet til Montjuïc-svævebanen. Tag en tur med en nyrenoveret svævebane til Montjuïc-bjerget, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Barcelona. Tag til Parc de Montjuïc svævebanestationen og hop ind i den rummelige bil. Gå op ca. 84,5 m ad en 750 m sti, hvorfra der er udsigt over hele regionen fra Serra de Collserola til Middelhavet. Passér 3 svævebanestationer på din vej op, Parc de Montjuïc, Miramar og Castell de Montjuïc. Se ikoniske vartegn såsom den imponerende Sagrada Familia i et fugleperspektiv. Brug returbilletten og skip gåturen ned.

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

5. Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Gå indenfor i Sevillas katedral med adgang uden kø og udforsk de mange skatte, der er i den. Se værker af Goya, og lær historien at kende, når du vælger muligheden for audioguide. Bestig La Giralda-tårnet, og oplev den spektakulære udsigt over Sevilla. Ind i katedralen kan du se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af opdagelsesrejseren, selv om det fortsat diskuteres, om knoglerne er hans eller ej. Lær om katedralens historie og den castilianske kong Fernando III, der erobrede Sevilla fra de almohadiske herskere og omdannede den store moské fra det 12. århundrede til en kirke. Vær vidne til denne svimlende katedral, som den er i dag, kendt som Cathedral de Santa María de la Sede. Træd ind i en af verdens største kirker med bemærkelsesværdige værker af Zurbaran, Murillo og Goya. Hør om disse værker og meget mere ved at vælge muligheden for audioguide.

Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

6. Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

Dyk ned i Casa Batlló-oplevelsen, som kombinerer kunstig intelligens, augmented reality og maskinlæring. Glæd dig til en unik oplevelse af et af Antoni Gaudís mesterværker, som er en legende inden for arkitektur og design. Rejs ind i et Gaudiniansk univers med tilsyneladende umulige volumetriske projektioner, binaural lyd, bevægelsessensorer, fordybende rum, smags- og duftoplevelser. Adgang til Lord Batllós soveværelse (hvis guldmuligheden er valgt). Nyd et fordybende rum, Gaudí Cube (en sekssidet LED-kubus, der er unik i verden). Lyt til et manuskript, der er tilgængeligt på 15 sprog, samt et soundtrack, der er skabt eksklusivt af komponisten Dani Howard og opført af Berlins symfoniorkester. Blandt nyhederne kan du opleve en ny kerne af vertikal kommunikation designet af den japanske arkitekt Kengo Kuma, en svævende stige af 13 tons poleret marmor, der hænger i luften, den første sekskantede indendørs kortlægning på en gårdhave af Gaudís lys og den nye butik "Simbolic".

Tenerife: Billetter til Siam Park

7. Tenerife: Billetter til Siam Park

Få dit adrenalin-fix med denne heldagsbillet til Siam Park Tenerife, en spændende forlystelsespark, der genskaber det gamle kongerige Siam. Opgrader til en mulighed, der inkluderer frokost eller måske en premium- eller deluxe-pakke for en virkelig mindeværdig oplevelse i denne unikke temapark. Parken er sjov for hele familien og dækker 185.000 kvadratmeter. Med unikke oplevelser i magiske omgivelser kombinerer hver attraktion Siams dragende mystik med spændingen i en moderne forlystelsespark. Bliv mødt af søløver på vej ind i parken. Stig op i Tower of Power og kast dig lodret ned i et 28 meter langt fald gennem en hajtank, flyd ned ad en blidt bugtende flod, eller nyd solskinnet og den smukke udsigt fra de hvide sandstrande. Siam Park kan prale af mange rekorder, men mest bemærkelsesværdigt er det spændende bølgebassin, som skaber den største menneskeskabte bølge i verden, der når op til 3 meter i højden. Rid på bølgen og mærk kraften. Sørg for at besøge det flydende marked for at opdage en typisk thailandsk landsby. Her kan du nyde en traditionel thailandsk massage, købe unikke souvenirs og fylde på snacks og slik. Når du bliver sulten, kan du købe mad fra restauranterne på stedet eller blot booke en mulighed, der inkluderer frokost ved kassen. Medbring dine håndklæder, eller alternativt kan du booke den mulighed, der inkluderer håndklæder og skabe. Bestil en skip-the-line indgangsbillet for at undgå køerne. Vælg premium-pakkebilletten, inklusive forårsruller, thaimad, kyllingenuggets, en kugle is og en drink. For VIP-behandlingen skal du bestille en all-inclusive deluxe-billet, inklusive et skab, håndklæde og all-inclusive måltider parret med læskedrikke, øl, vin og vand. Floats og fast-track adgang til alle attraktioner er også inkluderet i denne billet.

Barcelona: Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

8. Barcelona: Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

Med en billet til offentlig transport, der giver ubegrænset rejse i 2 dage eller mere, kan du komme rundt i Barcelona og det omkringliggende område og spare tid og penge. Oplev Barcelona i din fritid, mens du rejser med metro, busser og sporvogne så mange gange du vil. Før du begynder dit eventyr, skal du tage hen til et turistkontor og ombytte din voucher. Besøg byens seværdigheder og monumenter i dit eget tempo med et pas, der er gyldigt til et ubegrænset antal rejser med metro og busser, der drives af Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), tog, der drives af Generalitat City Network, samt sporvogn og Renfe-suburbanetog. Et kort til at forbinde med Barcelona lufthavnslinje er inkluderet. Din billet til offentlig transport er gyldig i 48, 72, 96 eller 120 på hinanden følgende timer efter valideringsdatoen (afhængigt af den valgte mulighed).

Madrid: Tour Bernabéu indgangsbillet

9. Madrid: Tour Bernabéu indgangsbillet

Dyk ned i Real Madrids fodboldholds historie på museet på Bernabéu Stadion. Besøg eksklusive områder, og lær alt om Real Madrids legendariske spillere og fodboldherligheder. Start dit eventyr med en panoramaudsigt over stadion, der giver dig en idé om klubbens enorme storhed. Hør om de forskellige pokaler, som Real har vundet i løbet af sin lange historie. Se videoer af legendariske kampe, og se nogle af de sæt, støvler og det udstyr, som holdet har brugt gennem årene. Desuden får du mulighed for at beundre det store udvalg af klubbens memorabilia.

Los Cristianos: Eco-Yacht hvalsafari med svømmetur

10. Los Cristianos: Eco-Yacht hvalsafari med svømmetur

Bort på en uforglemmelig hvalsafari langs Tenerifes Los Cristianos-kystlinje. Se hvaler og andre havdyr på tæt, men respektfuld afstand, uden at jagte og plage havdyrene. Opdag Travelin Lady, en yacht, der er bygget med en lav side til bagbord og en styrbord side tæt på havniveau, så seerne kan værdsætte havpattedyrene fra til til havets overflade. Tag af sted fra havnen i Los Cristianos, og begynd jagten på de blide havgiganter. Selvfølgelig skal du ud over hvaler også være på udkig efter storhvaler, finnehvaler, grindehvaler, bosiddende skildpadder og måske endda spækhuggere, blåhvaler og en eller anden form for haj. Når du rejser langs kysten, kan du se den berømte "kærlighedshule". Inden du vender tilbage til havnen, kan du afslutte turen med en afslappende pause på vandet, hvor du har mulighed for at svømme og snorkle. Nyd en øko-yacht langs den kanariske kyst, som har fået tildelt "Blue Boat"-flaget af den lokale regering, hvilket attesterer, at fartøjet opfylder lovens krav til at udføre aktiviteten på en sikker og bæredygtig måde.

Alle aktiviteter

896 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Spanien

Vil du se alle oplevelser i Spanien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Spanien

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 490.746 anmeldelser

Rigtig fint tur! Vi fik slet en masse af den nordlige side af Gran Canaria og gode markeder. Dejligt med tid til at se det man ville. Guiden var god, men snakkede meget tysk blandet med lidt engelsk. Ellers super sød og fin tur.

Helt fantastisk engagerede optrædere- gav alt hvad de havde at give - vi er dybt rørte og taknemlige - TAK til de optrædende. Vil anbefale det til alle og enhver.

Turen var som forventet - rigtig god og serviceminded guide - chaufføren kørte os sikkert rundt. Kan bestemt ambefales

Det er en oplevelse at se og mærke den varme marmor og stil

Fænomenalt, vi var i stand til at se delfiner og hvaler