Vores mest anbefalede ting at gøre i Spanien

Barcelona: Casa Milà eksklusiv rundvisning og terrasse før lukketid

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiv rundvisning og terrasse før lukketid

Oplev Gaudis arkitektoniske mesterværk, Casa Milà, før menneskemængderne kommer med en billet før åbningstid. Udforsk det drømmeagtige interiør på en guidet tur med eksklusiv adgang for din gruppe alene, inklusive terrassen og en elevator fra det tidlige 20. århundrede, der aldrig har været åbnet for offentligheden før. Følg din guide ind i den imponerende gårdhave og forundres over lejlighederne, der tårner sig op over dig. Oplev de forvaskede vægmalerier og smedejernsbalkoner, mens du klatrer op ad stentrappen. Gå gennem de tomme korridorer og udforsk det farverige interiør, inklusive en lejlighed fyldt med tidstypiske møbler, som offentligheden ikke har adgang til. Opdag oprindelsen til denne ikoniske bygning og dens arkitekt, Antoni Gaudí. Lær om dens historie, konstruktion, og hvorfor den også er kendt som "La Pedrera." Samt nogle mindre kendte fakta. Træd ind på det svagt oplyste hvælvede loft og se en udstilling om Gaudis kunst og Casa Milà. Stig op i en autentisk elevator fra det 20. århundrede, som er åbnet for en gruppe for første gang i historien, og udforsk terrassen med dens hvirvlende stenlignende skorstene, komplet med Gaudis signaturmosaikfinish. Nyd den dramatiske udsigt over Barcelona fra dette specielle udsigtspunkt for din gruppe alene. Nyd derefter et eksklusivt besøg i kælderen og auditoriet, der normalt ikke er tilgængeligt. Efter den guidede del kan du gå til cafeteriet for at få en velsmagende middelhavsmorgenmad og kaffe uden trængsel og travlhed fra morgenmængderne. GetYourGuide samarbejder med Casa Milà for at give dig en enestående oplevelse i Barcelona. Nyd eksklusiv adgang før lukketid for din gruppe alene, mens du oplever Gaudis arkitektoniske mesterværk i et helt nyt lys.

Sejltur i raceryacht med prof skipper Tanguy Le Turquais

2. Sejltur i raceryacht med prof skipper Tanguy Le Turquais

Sejl så meget som muligt med den professionelle sejler Tanguy Le Turquais på hans Lazare IMOCA-raceryacht. Nyd en eksklusiv mulighed med GetYourGuide for at opleve et topracerfartøjs fart over det åbne hav med din skipper som forberedelse til verdensomspændende kapsejlads, Vendée Globe 2024.  Mød Tanguy, bliv budt velkommen med en kop kaffe brygget ombord, og modtag dit professionelle sikkerheds- og beskyttelsesudstyr., Lær om fartøjets sikkerhedsfunktioner og tekniske specifikationer, før du begiver dig ud på dit eventyr. Mærk yachtens styrke og størrelse, mens du suser hen over det åbne vand med Tanguy som din skipper. Find ud af mere om hans søgen efter at fuldende indbegrebet af individuel udholdenhed i havkapsejlads, 2024-udgaven af Vendée Globe. Lær at sejle en 60 fod lang, 95 fod høj raceryacht, mens du hjælper med en række opgaver ombord for at få en fornemmelse af det enestående eventyr, udfordringer og frihed ved at sejle på havet. Når du vender tilbage til havnen, har du mulighed for at få taget billeder med skipperen og yachten. Om din skipper Tændt af en tørst efter episke eventyr gik Tanguy fra en barndom, han tilbragte med at sejle med sin far, til at erobre den legendariske Route du Rhum. Næste år står han over for den ultimative udfordring, et solo, non-stop sejlads verden rundt i Vendée Globe 2024.

Siam Park Tenerife: Entrébillet

3. Siam Park Tenerife: Entrébillet

Få et adrenalinfix med en heldagsbillet til Siam Park Tenerife, en spændende forlystelsespark, der genskaber det gamle Kongerige Siam på De Kanariske Øer ud for Afrikas kyst. Parken byder på underholdning for hele familien og 185.000 m² naturligt landskab og udsøgt orientialsk design. Hver forlystelse er en unik oplevelse i magiske omgivelser, der kombinerer Siams eksotiske mysterium med spændende eventyr og nervepirrende forlystelser. Stig op i Tower of Power, og opleve det frie fald på hele 28 meter. Sejl roligt ned ad en bugtende flod. Eller slik sol, mens du nyder den smukke udsigt fra den hvide sandstrand. Siam Park er indehaver af mange rekorder, men den største og bedste er det hårrejsende bølgebassin. Det kan skabe verdens største menneskeskabte bølge, der kan nå op på 3 meters højde. Rid på bølgen, og mærk kraften. Forlad ikke parken uden at besøge det flydende marked, hvor du kan opleve en typisk thailandsk landsby og nyde traditionel thaimassage, købe unikke souvenirs samt snacks og slik.

Alhambra og Generalife: Guidet skip køen-tur i lille gruppe

4. Alhambra og Generalife: Guidet skip køen-tur i lille gruppe

Alhambra er et af det muslimske Spaniens vigtigste og mest interessante monumenter, og det er en af landets mest besøgte attraktioner.Alhambra emmer af vidunderlig historie fra Nazari-dynastiet, som du kan afdække, mens du udforsker Alcazaba, Comaresslottet og Generalife-haverne. Udnyt muligheden for at besøge Alhambras slotte, ledsaget af en officiel guide, der kan fortælle dig om alle hemmelighederne, historierne, legenderne og udpege de kunstneriske detaljer, der gemmer sig på dette sted i løbet af 3 timer. Bliv imponeret af den mauriske arkitektur i Nasrid-slottene, og lær om, hvordan sultanerne levede i deres storhedstid. Undgå at stå i kø uden for takket være din fast-track-adgangsbillet, og sørg for at nyde turen gennem dette betagende monument.

Lloret de Mar: Sejladsoplevelse med katamaran og grill

5. Lloret de Mar: Sejladsoplevelse med katamaran og grill

Nyd en fantastisk dag med sjov i solen med en sejltur langs Costa Brava. Stig ombord på en smuk katamaran i Llored del Mar, og sæt sejl. Få fornemmelsen af, at du svæver over havet, imens du lytter til musik og sipper på en drink.   Efter en times sejlads forbi klipper, huler, afsides strande og fiskeribyer, vil båden stoppe ved et stille sted. Svøm i en lille bugt, leg på den gigantiske flydende madras, eller snorkl i det smukke vand. Top oplevelsen med gratis drikkevarer, herunder øl, sangria, sodavand og vand. Vend tilbage til Lloret de Mar med musikken skruet op, mens du nyder stemningen.

Barcelona: Entrébillet til Sagrada Família inkl. audioguide

6. Barcelona: Entrébillet til Sagrada Família inkl. audioguide

Udforsk Antoni Gaudis ufuldendte mesterværk, Sagrada Família, og oplev den smukke basilika i dit eget tempo. Lær om dens historie fra den medfølgende audioguide. Opdag på egen hånd, hvorfor Gaudis ikoniske værk - dets imponerende facader og interiør - er et af Spaniens mest besøgte monumenter. Beundr kombinationen af det gotiske og art nouveau-stilen i denne UNESCO-udnævnte bygning, der dominerer Barcelonas skyline. Gaudi begyndte arbejdet med Barcelonas vartegn tilbage i 1882, og Sagrada Família er stadig i gang med at blive bygget den dag i dag. Selv om basilikaen ikke er færdig, er den stadig et must at se. 

Sevilla Palads: Entrébillet

7. Sevilla Palads: Entrébillet

Få en billet til Sevilla Palads, og beundr dette fantastiske islamiske middelalderpalads. Gå omkring, og lad dig betage af den fantastiske arkitektur og de smukke haver. Bygningsværket blev oprindeligt opført som et fort for Cordoban-guvernørerne i Sevilla i 913, og det kongelige Sevilla Palads er en fantastisk fusion af kristen og maurisk arkitektur. Det kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987, og er blevet renoveret adskillige gange i de 11 århundreder, der er gået siden opførslen. Lær om, hvordan den kristne konge Fernando 3. flyttede ind i paladset, da han erobrede Sevilla i år 1248, og hvordan flere monarker brugte slottet som fast bopæl. Opdag også Sevilla Palads' rolle som location for TV-serien "Game of Thrones".

Katedralen i Sevilla og Giralda: Skip køen-entrébillet

8. Katedralen i Sevilla og Giralda: Skip køen-entrébillet

Besøg katedralen, og gå over for at se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af udforskeren, selvom debatten om, hvorvidt det er hans knogler, fortsætter. Lær mere om katedralens historie, der strækker sig tilbage til det 15. århundrede. I 1248 vandt den castilianske konge Fernando III Sevilla fra byens Almohad-regenter og forvandlede deres store moské fra det 12. århundrede til en kirke. 153 år senere besluttede byens myndigheder at erstatte moskeen, som blev beskadiget af et jordskælv i 1356. Dette resulterede i den spændende katedral, du ser i dag, officielt kendt som katedralen Santa María de la Sede. Det er en af verdens største kirker med værker af Zurbaran, Murillo, Goya og andre.

Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

9. Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

Tag med på en guidet tur langs Caminito del Rey, en gangbro i én retning og et af Malagas mest betagende naturområder. Mød din guide ved den nordlige indgang til Caminito, ved billetkontoret. Efter indtjekning får du de nødvendige sikkerhedsartikler (hjelme), og du får forklaret brugen af radioguider og hovedtelefoner, så du ikke går glip af en forklaring undervejs. Guiden ledsager gruppen fra indgangen til det øjeblik, hvor hjelmene udleveres, og giver jer alle de nødvendige oplysninger om omgivelserne, så I får gennemført jeres drømmebesøg. Forelsk dig i den fantastiske skønhed i dette unikke miljø og dets fascinerende historie. Hele ruten er et vidunder af 400 meter høje mure. Stien går ned til blot 10 meter på sit smalleste sted. Nedenunder simrer Guadalhorce-flodens vilde vand og rusker mod kysten. Det er i disse omgivelser, hvor der siden det 19. og 20. århundrede har ligget en række af de jernbane- og vandkraftinfrastrukturer, der udgjorde rygraden i forbindelserne og det vejnet, der har overlevet ind i det 21. århundrede og er blevet til vandrestien El Caminito del Rey. Det blev erklæret naturområde af Junta de Andalucía i 1989, men var allerede blevet klassificeret som særligt beskyttet område for fugle i 1987, og siden 2006 har det været en del af det interkontinentale biosfærereservat Andalusien-Marokko i Middelhavsområdet. Stedet er blevet føjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i den biogeografiske region Middelhavet. Denne naturlige enklave har været et indflydelsespunkt for bosættelse og udvikling af menneskelige grupper i omgivelserne af naturområdet Gaitanejo og El Chorro fra forhistorisk tid til i dag, hvilket dokumenteres af de mange arkæologiske fundsteder. Oplevelsen vil efterlade dig med uforglemmelige minder og fantastiske billeder. Bagefter kommer du tilbage til besøgscentret sammen med guiden i en af shuttlebusserne.

Park Güell: Entrébillet

10. Park Güell: Entrébillet

Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Spanien

Alle aktiviteter

899 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 57

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Spanien

Vil du se alle oplevelser i Spanien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Spanien

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 490.746 anmeldelser

Det var en super spændende og anderledes tur. Det var fantastisk at se den flotte arkitektur. Vi havde valgt Gold-turen, hvor det fungerede rigtig godt med en tablet som gjorde turen meget levende. Vi vil helt klart anbefale denne tur til alle som besøger Barcelona for første gang.

Behagelig tur når det ikke blæser for meget og der er sol. Vi så desværre ikke nogen delfiner, men fik stemplet kvitteringen, så at man kan købe en ny billet med 50%. Jeg kommer gerne igen

Virkelig nemt og en skøn oplevelse. Vi kunne sagtens komme ind før vores tidspunkt. Vær forberedt på masser af ventetid.

En virkelig flot park, fascinerende natur og flotte dyr. Gode rammer for dyrene. Virkelig et besøg værd

Very nice staff and a good price.. we saw whales and dolphins.. ☺️