Ting at foretage sig
Spanien

Alle aktiviteter

897 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Spanien

Vores mest anbefalede ting at lave i Spanien

Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

Udforsk Antoni Gaudis ufuldendte mesterværk, Sagrada Família, og oplev den smukke basilika i dit eget tempo. Lær om dens historie fra den medfølgende audioguide. Opdag på egen hånd, hvorfor Gaudis ikoniske værk - dets imponerende facader og interiør - er et af Spaniens mest besøgte monumenter. Beundr kombinationen af det gotiske og art nouveau-stilen i denne UNESCO-udnævnte bygning, der dominerer Barcelonas skyline. Gaudi begyndte arbejdet med Barcelonas vartegn tilbage i 1882, og Sagrada Família er stadig i gang med at blive bygget den dag i dag. Selv om basilikaen ikke er færdig, er den stadig et must at se. 

Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Få en billet til Sevilla Palads, og beundr dette fantastiske islamiske middelalderpalads. Gå omkring, og lad dig betage af den fantastiske arkitektur og de smukke haver. Bygningsværket blev oprindeligt opført som et fort for Cordoban-guvernørerne i Sevilla i 913, og det kongelige Sevilla Palads er en fantastisk fusion af kristen og maurisk arkitektur. Det kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987, og er blevet renoveret adskillige gange i de 11 århundreder, der er gået siden opførslen. Lær om, hvordan den kristne konge Fernando 3. flyttede ind i paladset, da han erobrede Sevilla i år 1248, og hvordan flere monarker brugte slottet som fast bopæl. Opdag også Sevilla Palads' rolle som location for TV-serien "Game of Thrones".

Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

Se Barcelona fra oven med denne denne t/r-billet til Montjuïc-svævebanen. Tag en tur med en nyrenoveret svævebane til Montjuïc-bjerget, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Barcelona. Tag til Parc de Montjuïc svævebanestationen og hop ind i den rummelige bil. Gå op ca. 84,5 m ad en 750 m sti, hvorfra der er udsigt over hele regionen fra Serra de Collserola til Middelhavet. Passér 3 svævebanestationer på din vej op, Parc de Montjuïc, Miramar og Castell de Montjuïc. Se ikoniske vartegn såsom den imponerende Sagrada Familia i et fugleperspektiv. Brug returbilletten og skip gåturen ned.

Tenerife: Billetter til Siam Park

Tenerife: Billetter til Siam Park

Få dit adrenalin-fix med denne heldagsbillet til Siam Park Tenerife, en spændende forlystelsespark, der genskaber det gamle kongerige Siam. Opgrader til en mulighed, der inkluderer frokost eller måske en premium- eller deluxe-pakke for en virkelig mindeværdig oplevelse i denne unikke temapark. Parken er sjov for hele familien og dækker 185.000 kvadratmeter. Med unikke oplevelser i magiske omgivelser kombinerer hver attraktion Siams dragende mystik med spændingen i en moderne forlystelsespark. Bliv mødt af søløver på vej ind i parken. Stig op i Tower of Power og kast dig lodret ned i et 28 meter langt fald gennem en hajtank, flyd ned ad en blidt bugtende flod, eller nyd solskinnet og den smukke udsigt fra de hvide sandstrande. Siam Park kan prale af mange rekorder, men mest bemærkelsesværdigt er det spændende bølgebassin, som skaber den største menneskeskabte bølge i verden, der når op til 3 meter i højden. Rid på bølgen og mærk kraften. Sørg for at besøge det flydende marked for at opdage en typisk thailandsk landsby. Her kan du nyde en traditionel thailandsk massage, købe unikke souvenirs og fylde på snacks og slik. Når du bliver sulten, kan du købe mad fra restauranterne på stedet eller blot booke en mulighed, der inkluderer frokost ved kassen. Medbring dine håndklæder, eller alternativt kan du booke den mulighed, der inkluderer håndklæder og skabe. Bestil en skip-the-line indgangsbillet for at undgå køerne. Vælg premium-pakkebilletten, inklusive forårsruller, thaimad, kyllingenuggets, en kugle is og en drink. For VIP-behandlingen skal du bestille en all-inclusive deluxe-billet, inklusive et skab, håndklæde og all-inclusive måltider parret med læskedrikke, øl, vin og vand. Floats og fast-track adgang til alle attraktioner er også inkluderet i denne billet.

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Gå indenfor i Sevillas katedral med adgang uden kø og udforsk de mange skatte, der er i den. Se værker af Goya, og lær historien at kende, når du vælger muligheden for audioguide. Bestig La Giralda-tårnet, og oplev den spektakulære udsigt over Sevilla. Ind i katedralen kan du se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af opdagelsesrejseren, selv om det fortsat diskuteres, om knoglerne er hans eller ej. Lær om katedralens historie og den castilianske kong Fernando III, der erobrede Sevilla fra de almohadiske herskere og omdannede den store moské fra det 12. århundrede til en kirke. Vær vidne til denne svimlende katedral, som den er i dag, kendt som Cathedral de Santa María de la Sede. Træd ind i en af verdens største kirker med bemærkelsesværdige værker af Zurbaran, Murillo og Goya. Hør om disse værker og meget mere ved at vælge muligheden for audioguide.

Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

Dyk ned i Casa Batlló-oplevelsen, som kombinerer kunstig intelligens, augmented reality og maskinlæring. Glæd dig til en unik oplevelse af et af mesterværkerne af Antoni Gaudí, en legende inden for arkitektur og design. Rejs ind i et gaudinsk univers af tilsyneladende umulige volumetriske projektioner, binaural lyd, bevægelsessensorer, fordybende rum, smage og lugte. Adgang til Lord Batllós soveværelse (hvis guldmuligheden er valgt). Nyd et fordybende rum, Gaudí-kuben (en sekssidet LED-kube, der er unik i verden). Lyt til et manuskript, der findes på 15 sprog, samt et soundtrack skabt eksklusivt af komponisten Dani Howard og fremført af Berlins symfoniorkester. Blandt nyhederne kan du opleve en ny kerne af vertikal kommunikation designet af den japanske arkitekt Kengo Kuma, en svævende stige af 13 tons poleret marmor, der hænger i luften, den første 6-sidede indendørs kortlægning på en gårdhave af Gaudís lys og den nye "Simbolic"-butik.

Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

Besøg havekomplekset Park Guell på Carmel Hill på en vandretur med en ekspertguide og skip-the-line-billetter til prioriteret indgang. Lær om et af Antoni Gauds mest varige værker, og tag en spadseretur gennem et århundredes kunst. Begynd din rejse til Carmel Hill for at se den offentlige park designet af Gaudi for over et århundrede siden. Spot Gaudis karakteristiske stil i de farverige mosaikfliser i firbenstatuen ("El Drac") ved indgangen. Spor parkens begyndelse tilbage til 1900, da Barcelona var ved at forvandle sig til en global metropol. Hør om ingeniøren Ildefons Cerdà, som undersøgte de vanskeligheder, en voksende by stod over for, og håndterede Barcelonas krav, da den voksede hurtigt i anden del af det 20. århundrede. Lad din guide demonstrere, hvordan parkens vigtigste arkitektoniske træk er inspireret af Art Nouveau. Lær, hvordan historiske konstruktionsteknikker påvirkede Modernisme-bevægelsen i Barcelona, mens du undrer dig over parkens skulpturer og design. Afslut din tur på en høj note ved at gå gennem parken og op ad bakken for at blive behandlet med en ærefrygtindgydende udsigt over byen Barcelona nedenfor fra naturpladsen.

Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

See the best of Barcelona on a double-decker hop-on hop-off bus tour. Get access to two routes with one ticket for a complete sightseeing experience. Each route has an approximate duration of 2 hours. Take a complimentary map to help you decide where you want to go and enjoy audio commentary. In addition to the open top, the buses also have an electric roof on top for use in the event of rain. The buses are adapted for people with limited mobility and are fitted with anatomical seats and heating on both decks. They also have an attendant on board to help you with anything you may need. East Route • Plaça de Catalunya • Arc de Triomf • Port Well • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories- Torre Agbar • Sagrada Familia Cathedral • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló West Route • Plaça Catalunya • Arc de Triomf • El Born- Ciutadella Zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Forum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavilions Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Billet & Audio Guide Option

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Billet & Audio Guide Option

Oplev en af det 20. århundredes mest enestående og innovative bygninger på en spring-linien-audiotur til Casa Milà (La Pedrera), som blev bygget på højdepunktet af Antoni Gaudis karriere. Når du er bag facaden på den ekstraordinære bygning på den elegante Passeig de Gracia, kan du beundre de iøjnefaldende trapper og proptrækkerskorstene, som er blevet symboler på Gaudís Barcelona. Gå op på taget for at beundre de snoede former og de finurlige skorstene på nært hold. Gå derefter op på loftet for at se udstillingen "Espai Gaudi", den eneste udstilling dedikeret til Gaudis liv og arbejde. Lær mere om hans arkitektoniske innovationer gennem udstillingerne af skalamodeller, byggeplaner, historiske fotografier og videoer. Oplev La Pedrera til fulde ved at kombinere dit besøg med den nye mixed reality-oplevelse, La Pedrera Virtual Experience, som lanceres i 2022. La Pedrera Virtual Experience tager dig med til et enestående rum i La Pedrera ved hjælp af den mest avancerede teknologi og giver dig mulighed for at kombinere synet af det virkelige miljø med spektakulære holografiske elementer. Tag dine mixed reality-briller på og rejs til forskellige epoker og miljøer, og føl, at du er en del af bygningens historie.

De mest populære seværdigheder i Spanien

Byer i Spanien

Regioner i Spanien

Udforsk Spanien

Læs vores komplette guide til Spanien , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Spanien

Samlet bedømmelse

4.5
(490.746 anmeldelser)

Bedste opfindelse - hvorfor formår andre byer at gøre dette, i Tyskland er billetsystemet stadig et eventyr i sig selv... Systemet med sporvogns- og buslinjer er let at forstå, metroerne kører hvert andet til sjette minut i løbet af dagen. Vi måtte højst vente to minutter. Hola-kortet fungerede altid godt, og vi udnyttede bestemt de 72 timer godt. Det var ikke noget problem at hente kortene i lørdags, efter at vi fandt turistinformationen (Oficina da Turisme). Den er placeret i nærheden af bagageudleveringen mod udgangen. Damen der var meget venlig, gav os et metrokort med kortene og fortalte os straks den korrekte metro til vores hostel. Store!

Jeg fandt hele turen meget flot, vi så de vigtigste attraktioner, vi var i stand til at tage svævebanen på vulkanen og blive der i en time, tage billeder, optage videoer og nyde udsigten. Turguiden var simpelthen fantastisk, hun forklarede os alt meget godt og detaljeret. Underviste om vulkaner og aktive vulkaner, jeg fandt det meget interessant. Alt var organiseret meget professionelt.

Virkelig et smukt sted, det kan anbefales at komme lidt tideligt, så er der ikke helt så mange mennesker, det er ikke kun selve stedet med mosaikkerne man har adgang til det er også en hel park, som er virkelig smuk, det kan virkelig anbefales. Man kan se hele byen fra toppen af parken.

vi elskede vores tur vores vores guide var fantastisk! ville dog have elsket lidt mere tid der, da det var et travlt med at kunne udforske og opleve alt

Meget praktisk, hurtig at hente og nem at bruge! du får brug for det!!