Tilføj datoer
Ting at gøre

Split

Elsker du historie, natur og strandliv? Her har du både øhopping og Diocletians Palads tæt på.

Andre seværdigheder i Split

Vil du se alle oplevelser i Split? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Split

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 15.037 anmeldelser

God tur, svære stykker, lette stykker. Masser af højdeændringer, hvilket gør det sjovt. Nu og da en dejlig afkøling i de små søer, som var fantastisk til en svømmetur og til sidst et stort spring i 9 meters dyb. Derudover var personalet super søde, meget hjælpsomme til folk med visse frygt osv. Og de var også meget tydelige omkring ruterne og hvad de kunne forvente. Desuden kan du stadig gøre dine egne ting. Kort sagt en fantastisk oplevelse, klart anbefalet, hvis du vil lave noget aktivt!

Det var betagende! Guiderne var super flinke, talte meget godt engelsk og turen var fantastisk. Meget lang og spændende. Du skal have et vist niveau af kondition, men selvom du har det, er du totalt slået ud bagefter. Der var også klippespring, det sidste var 9 meter højt. Tak for denne vidunderlige tur! Stor værdi for pengene. På turistkontorer betaler man mere for det.

Så fedt! Guiderne var virkelig søde og snaksagelige. De gav os gode instrukser og gjorde meget for at give os en god oplevelse. Vi fik meget mere ud af det end ziplinen, vi så også steder med en god udsigt og de fortalte en masse om byen, landet/kulturen og naturen. Vi havde en mega fed oplevelse og vil klart anbefale dette.

Flot natur, Ines vores dygtige guide sørgede for at vi altid viste hvad der skulle ske og hvornår og fuld af gode tips

Spændende tur hvor alle kan være med - virkelig flot natur.