Split
Natur og adventure

Vælg datoer

Split: Mais Atividades e Atrações Turísticas

Quer descobrir todas as coisas para fazer no destino Split? Clique aqui para ver a lista completa.

Det synes rejsende om Split

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 3.686 anmeldelser

Jeg elskede speedbåden. Turen fra det ene sted til det andet tog ikke lang tid, hvilket vi syntes var fantastisk. Den blå lagune var meget smuk. En smuk udsigt. Vandet er fint og klart. Der var tid nok til at bade. Stedet, hvor vi kunne hoppe i vandet fra flasken, var også meget godt. Vi havde tid nok til det. Kun på øen Trogir ville vi gerne have været endnu en halv time. Den ene time var lidt for lidt for os. Fordi byen er smuk. Og på en time kunne vi ikke rigtig se det. Ellers var det en meget dejlig oplevelse for os. Vil gerne gøre det igen. Og kaptajnen og rejselederen var meget nacn.

En fantastisk tur, pænt arrangeret og et must for speedbådsfans. Turen tilbage til Split ved solnedgang var fantastisk. Vores besætning - Anka & Roco - klarede turen meget godt.

Spændende tur til den flotte Nationalpark Krka. Guiden var god til at fortælle om nationalparken, men også Kroatiens historie generelt. Turen til Primosten var også meget hyggelig.

Alt var perfekt. Fristerne blev overholdt, aktiviteterne meget velorganiseret og besøgspunkterne storslåede. Jeg anbefaler stærkt!

Really good trip with Captain Ivan. Good playlist, can only recommend at with trip Ivan.