Spree-floden

Vælg datoer

En sejltur på floden Spree

Berlin er en fantastisk by med en lang historie. Der er rigtig meget at se og masser af aktiviteter. Floden Spree strømmer lige igennem Berlin fra øst til vest, så hvorfor ikke opleve seværdighederne fra vandet? Her er nogle tips til, hvad du kan opleve på din sejltur.

 • East Side Gallery

  1. East Side Gallery

  Du kan se denne smukt malede rest af Berlinmuren på bådturen og samtidig slipper du for trængslen på land.

 • Lutherbrücke

  2. Lutherbrücke

  Når du sejler under denne vidunderlige bro, kan du nyde den smukke arkitektur og samtidig se den frodige Tiergarten.

 • Schloss Bellevue

  3. Schloss Bellevue

  Dette slot, der er opkaldt efter sin smukke udsigt, ligger i Tiergarten og har været de tyske præsidenters bopæl siden 1994. Hvis præsidentens flag er hejst, så ved du, at han er hjemme.

 • Berliner Dom

  4. Berliner Dom

  Berliner Dom er en af byens mest ekstravagante bygninger og en af de ting, der står øverst på listen over seværdigheder i Berlin.

 • Museumsøen

  5. Museumsøen

  Museumsinsel er på Verdensarvslisten og byder på 5 af Berlins bedste museer. Du kan se de pragtfulde bygninger fra floden.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Om foråret og sommeren er der skønt i Berlin. Fra maj til september kan du nyde varmen og den blå himmel og det er det perfekte tidspunkt til en sejltur på Spree.

 • Ture

  Der er en hel række forskellige Spreeture at vælge imellem. Så du kan bare vælge den, som passer dig bedst. Du bestemmer selv, om du vil have en fuld 3-retters menu til seværdighederne, eller om du bare vil nyde et glas vin, mens byen glider forbi.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Husk at tjekke de enkelte afgangstider, da de varierer fra selskab til selskab.
 • Hvad er prisen?
  Prisen på Spree-ture afhænger af, hvad der er inkluderet i turen og af turens længde.
 • Får jeg brug for en guide?
  Helt klart! Tjek vores bedst sælgende ture ud.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Turene afgår fra forskellige steder rundt omkring i byen, afhængigt af hvilket selskab du vælger.
 • Yderligere tips

  • Visse ture tilbyder audioguider på flere forskellige sprog.

Det synes rejsende om Spree-floden

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 12.005 anmeldelser

Super koncept - men det praktiske ikke i orden

Godt koncept og indhold som vi ville have været 100 % tilfreds med hvis ikke det var fordi at chaufførerne HVER gang ikke troede på voucherens gyldighed eller at den tilhørte deres bus. De kunne ikke læse den da meget på dansk og bus og båd firma fremgik slet ikke tydeligt nok. Blev eks. sendt frem og tilbage mellem to bådfirmaer med to børn i 28 graders varme og ingen ville anerkende at billetten tilhørte deres firma. Det lykkedes dog til sidst. Sød hotlinedame at tale med dog.

Meget informativ tur med flere stop undervejs hvor der er tid til at tage gode billeder. Generelt en rigtig god oplevelse, som kan anbefales, især fordi man får billeder/animationer med både på busturen og sejlturen.

Interessant og god cykeltur i tidl. Øst med en velinformeret guide.

En anderledes tur på cykel gennem Berlin, primært i Øst. Vi besøgte steder vi aldrig selv ville have fundet frem til. Blev godt oplyst undervejs af vores guide, der var godt inde i stoffet, historisk som kulturelt.

Dave var en engageret og god fortæller, og han viste os nogle spændende og anderledes steder i Berlin, som vi sandsynligvis ikke ville have fundet selv. Sjovt og hyggeligt.