Alt om jerk-madlavningskursus
Jerk cooking er en autentisk jamaicansk måde at tilberede kød på. Uanset om det er svinekød, kylling, oksekød eller fisk, krydres kødet og tilberedes langsomt over åben ild eller på en grill. Krydderierne består af lokale/regionale krydderier som forårsløg, løg, timian, pimento (alle krydderier), kanel, muskatnød, peber og salt. Den første smag af jerked mad er varm af peber, og når du spiser, blander smagen af alle de andre krydderier sig i din mund og giver en eksplosion af fantastisk smag. Det er grunden til, at alle andre øer har taget jerk til sig. Jerk betragtes nu som en regional spise, og alle har deres egen særlige opskrift på jerk-krydderi. På kurset vil Nicole introducere dig til alle jerk-krydderierne, fortælle historien om jerk og diskutere de forskellige måder, jerk-krydderier kan bruges til at give din mad sin egen vestindiske stil, når du kommer hjem. Når frokosten er klar, kan gæsterne nyde den på vores store veranda med udsigt over Det Caribiske Hav (og kolibrierne, der holder til i vores orkideer). En typisk menu omfatter: Cocktails: En lokal juice, vand fra vores cisterner og Nicole's Old Fashioned Rum Punch. Starter: En lokal juice, vand fra vores cisterner og Nicoles Old Fashioned Rum Punch Hovedret: Jerk-kylling (eller tofu!) med grillet ananas Side: Bananer svøbt i bacon, røde bønner og ris og en havesalat Dessert: Tærte med kokosnøddecreme Målet med dette kursus er at gøre det nemt for dig at lave den samme menu, når du kommer hjem. Alt dette tilbydes fra hjemmet højt oppe på en bakke med udsigt over Det Caribiske Hav. Oplevelsen vil give dig en smuk udsigt og en mulighed for at opleve livet på den caribiske måde.