St. John's, Antigua og Barbuda
Natur og eventyr

Natur og eventyr
12 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i St. John's, Antigua og Barbuda

28 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede St. John's, Antigua og Barbuda Natur og eventyr

Fra St John's: Antigua historisk tur med strandbesøg

Fra St John's: Antigua historisk tur med strandbesøg

Kom i kontakt med Antiguas historie, mens du holder en afslappende ferie. Oplev forskellige dele af øen på en guidet tur med en lokal person for at få en fuld fornemmelse af øens livlige atmosfære. Kig forbi små maleriske landsbyer, besøg den ikoniske Nelson's Dockyard, og tag en dukkert i det rolige vand på en smuk strand. Kør ud af St John's og gennem landsbyerne Freemans og Liberta for at få et godt overblik over den lokale livsstil og kultur. Stop ved Shirley's Heights i English Harbour for en kort pause, hvor du kan forundres over den betagende udsigt over det dybblå hav og den frodige vegetation. Nyd en indsigtsfuld rundvisning i lokalerne på Nelson's Dockyard, et kulturarvssted og en lystbådehavn. Til sidst kan du tage over til en af øens fineste strande for at slappe af efter dit eventyr og svømme i det karibiske havets fredfyldte vand.

Halvø-helikoptertur over Antigua

Halvø-helikoptertur over Antigua

Denne imponerende udflugt tager dig med på en rejse gennem Antiguas maleriske landskaber, der omfatter det majestætiske Mt Obama, den frodige regnskov og charmerende lokale landsbyer. Når turen fortsætter, får du mulighed for at se det historiske Nelson's Dockyard, og du kan få et glimt af de elegante yachter i Falmouth Harbour. Turen fortsætter derefter med at vise den betagende skønhed ved Cades Reef, Darkwood Beach, Ffryes Beach, Jolly Harbour og Five Island Harbour. Til sidst får du en panoramaudsigt over de storslåede krydstogtskibe i Deep Bay og hovedstaden St John's.

Snorkelaktivitet i Stingray City Antigua - Transfer INC.

Snorkelaktivitet i Stingray City Antigua - Transfer INC.

John's havn, hvis du ankommer med krydstogtskib, eller direkte ved dit resort. Undervejs til Seatons (molen, hvor bådene afgår) vil guiden fortælle dig mange kuriositeter om Antigua og dens indbyggere. Når vi ankommer til bådenes hovedkvarter, sejler vi i 8 minutter for at nå ud til stimen midt i havet. Denne oplevelse anbefales til folk i alle aldre, og du behøver ikke at kunne svømme, for du kan røre ved vandet, der er 1,40 meter højt (55 tommer). Interaktionen med rokkerne er direkte og i deres naturlige habitat. Du får mulighed for at kærtegne dem og få en af de mest uforglemmelige oplevelser i dit liv. Vi bliver i vandet i en time og 10 minutter og vender derefter tilbage til hovedkvarteret, og efter at have brugt badeværelset og bruserne, er vi klar til at vende tilbage til havnen i St.

Transfer fra/til lufthavnen - Ventetid garanteret

Transfer fra/til lufthavnen - Ventetid garanteret

Efter en lang flyvetur er det, der vil gøre dig gladest, allerede at have en person, der venter på dig i lufthavnen, eller du vil føle dig godt tilpas under lufthavnstransporten tilbage til lufthavnen? Du behøver ikke at stå i kø for at tage en taxa eller vente? Vores private service garanterer tilstedeværelsen af en person med et skilt med dit efternavn, som vil vente på dig umiddelbart efter skydedøren i VC Bird-lufthavnen i Antigua eller direkte i lobbyen på dit feriested (se listen). Vi ledsager dig til dit feriested (se nedenfor) eller tilbage til lufthavnen. Vi garanterer transfer fra/til lufthavnen til alle disse resorts: Cocos, Cocobay, Jolly Beach, Jolly Castle, Antigua chiama Italia, Keyonna Curtain Bluff, Carlisle Bay, Hermitage Bay, Sandals Grande, Galley Bay, Hawksbill, Royalton, Royalton Chic, Antigua Village, Siboney, Dickenson Bay Cottages, The Verandah, Pineapple, Hammock Cove, Ocean Point, Blue Waters, Connie's Confort Suite, Ellen Bay Cottages. Vi tilbyder priser for 1-2 personer, 3-4 personer eller 5-6 personer i samme køretøj. I tilfælde af anmodninger fra flere personer skal der bestilles flere tjenester.

Antigua: Naturskøn heldagstur i Antigua fra Saint John's

Antigua: Naturskøn heldagstur i Antigua fra Saint John's

Lær om Antiguas historie på en guidet tur rundt på øen i en jeep med afhentning på hotellet i Saint John's. Se øens højdepunkter, herunder Devil's Bridge og Nelson Dockyard. Tag nogle flotte billeder, få indsigt i området fra din guide, og nyd frokost med udsigt. Beskynd dig en omfattende sightseeingtur, herunder populære seværdigheder som Devil's Bridge - et bemærkelsesværdigt eksempel på havvandserosion. Se Blockhouse og Shirley Heights, hvor du kan tage de smukkeste billeder. Oplev Nelson Dockyard, Antiguas største nationalpark. Kør ned ad Fig Tree Drive, hvor du kommer forbi en regnskov, ser massive banantræer og meget mere. Bagefter kan du sætte dig til rette og nyde frokosten på en restaurant ved vandet med udendørs spisning på havnefronten. Vend tilbage til Saint John's, hvor du bliver afleveret på hotellet.

Alt på én dag ved ffryes strand med badning og frokosttur

Alt på én dag ved ffryes strand med badning og frokosttur

Antiguas veje fører dig gennem den ene interessante landsby efter den anden på vej til Fryes Estate. Her vil du se to af øens ældste sukkermøller, som nu ligger i ruiner og er utroligt maleriske. Vi kan ikke lade dig glemme, at du er på en caribisk ø, og derfor er vores næste stop en smuk strand, uanset om du foretrækker at slappe af på en stol og se på det azurblå vand eller hoppe i det, vil du elske denne forfriskende tid på en privat strand med hvidt sand. Familier vil nyde at sidde og male eller lave smykker, svømme, snorkle eller sejle i kajak på Ffryes Beach og lære om de omkringliggende mangrover, og endda vandre rundt om sukkermøllerne, mens de opbygger en god appetit. Heldigvis efterfølges fritiden af en fantastisk og typisk vestindisk frokost. Maden er fristende, og personalet er meget imødekommende, mens du spiser midt i musikken fra stålpander og en dejlig lokal kunstner, der reciterer poesi. Du vil være ked af, at det er tid til afrejse.

Transport fra V.C. Bird International til dit hotel des

Transport fra V.C. Bird International til dit hotel des

Vi venter på den anden side af fodgængerbroen med et skilt med dit navn.

Alt om Jerk-kokning klasse

Alt om Jerk-kokning klasse

Jerk-køkkenet er en autentisk jamaicansk måde at tilberede kød på. Uanset om det er svinekød, kylling, oksekød eller fisk, krydres kødet og tilberedes langsomt over åben ild eller på en grill. Krydderierne består af lokale/regionale krydderier som f.eks. skalotteløg, løg, timian, piment (alle krydderier), kanel, muskatnød, peber og salt. Den første smag af jerked mad er stærk med peber, og efterhånden som du spiser, blander smagen af alle de andre krydderier sig i munden og giver en eksplosion af fantastisk smag. Det er derfor, at alle de andre øer har taget Jerk til sig. Jerk betragtes nu som en regional mad, og alle har deres egen specielle opskrift på at lave jerk-krydderier. På Nicoles kursus vil Nicole introducere dig til alle jerk-krydderierne, give dig en historie om jerk og diskutere de forskellige måder, hvorpå jerk-krydderier kan bruges til at give din mad sin egen vestindiske stil, når du vender hjem. Når frokosten er klar, vil gæsterne nyde at spise på vores store veranda med udsigt over det Caribiske Hav (og kolibrier, der besøger vores orkideer). En typisk menu omfatter: Cocktails: En lokal juice, vand fra vores cisterner og Nicole's Old Fashioned Rum Punch Start: En lokal juice, vand fra vores cisterner og Nicole's Old Fashioned Rum Punch Hovedret: Jerk Chicken (eller Tofu!) med grillet ananas Sides: Plantains Wrapped in Bacon, Red Beans and Rice, og en Garden Salad Dessert: Kokoscremetærte Målet med dette kursus, vil være at gøre det nemt for dig at lave den samme menu, når du kommer hjem igen. Alt dette tilbydes fra hjemmet højt oppe på en bakke med udsigt over det Caribiske Hav. Oplevelsen vil give dig en smuk udsigt og en mulighed for at opleve livet på den caribiske måde.

6-timers guidet rokketur på Antiguas østkyst

6-timers guidet rokketur på Antiguas østkyst

The Times UK sagde: "Vandet omkring Antigua vrimler med liv i havet, og ingen er mere imponerende end den sydlige rokke, som kan blive op til 1,5 meter bred." Dette er en vidunderlig tur til at opdage Antigua og alle de fantastiske ting, der findes der. I Stingray City, rokkernes by, vil du kunne klappe, fotografere og fodre disse fredelige dyr. De er ikke i bur eller fangenskab, men frie i deres naturlige habitat. Der er ingen grund til bekymring: Det er ikke nødvendigt at vide, hvordan man svømmer, for i dette naturlige tørre midt i havet når du. Dybden er omkring 150 cm. Dernæst fortsætter vi til Devil's Bridge, en naturlig bro hugget ind i klippen. Derefter slapper vi af på den smukke Long Bay-strand, hvor det også er muligt at snorkle. Vi spiser frokost på en typisk restaurant, hvor vi nyder det lokale køkken, og derefter venter friluftsmuseet Betty's Hope og møllerne, hvor slaverne arbejdede, på os.

Rum madlavningskursus og smagning

Rum madlavningskursus og smagning

Deltag i et madlavningskursus i et lokalt hjem højt oppe på en bakke med udsigt over det Caribiske Hav. Det giver dig en smuk udsigt og en mulighed for at opleve livet på den caribiske måde. Kurset er mere en lokal oplevelse end en simpel madlavningskursus. Der undervises i praktisk undervisning, eller det kan være så afslappet, som du ønsker det. Din vært og lærer, Nicole, underviser på en meget uformel måde, hvor hun forklarer madens historie og fortæller historier om livet i Vestindien. Nicole vil diskutere de forskellige anvendelser af rom i forretten, hovedretten og desserten, og derefter vil du nyde en tre-retters frokost, der indeholder alle opskrifterne fra klassen. Rommens historie begynder i Caribien omkring det 17. århundrede. Under dette madlavningskursus lærer du af en lokal om rommens historie og indflydelse på Caribien, dets kultur og køkken ... og du får også mulighed for at deltage i en romsmagning af 6 regionale romvarianter! En typisk menu omfatter: Cocktails: en lokal juice og Nicoles gammeldags rom-punch Forret: sød kartoffelsuppe med rom Hovedret: rom- og brun sukkermarineret flanksteak og løgsyltetøj Tilbehør: baconindbagt pisang, røde bønner og ris samt en havesalat Dessert: brødpudding med romfyldte rosiner og en smør-rom-sauce eller en smør-rom-kage

Intense oplevelser

St. John's, Antigua og Barbuda

St. John's, Antigua og Barbuda

Vores mest anbefalede St. John's, Antigua og Barbuda Natur og eventyr

Fra St John's: Antigua historisk tur med strandbesøg

Fra St John's: Antigua historisk tur med strandbesøg

Kom i kontakt med Antiguas historie, mens du holder en afslappende ferie. Oplev forskellige dele af øen på en guidet tur med en lokal person for at få en fuld fornemmelse af øens livlige atmosfære. Kig forbi små maleriske landsbyer, besøg den ikoniske Nelson's Dockyard, og tag en dukkert i det rolige vand på en smuk strand. Kør ud af St John's og gennem landsbyerne Freemans og Liberta for at få et godt overblik over den lokale livsstil og kultur. Stop ved Shirley's Heights i English Harbour for en kort pause, hvor du kan forundres over den betagende udsigt over det dybblå hav og den frodige vegetation. Nyd en indsigtsfuld rundvisning i lokalerne på Nelson's Dockyard, et kulturarvssted og en lystbådehavn. Til sidst kan du tage over til en af øens fineste strande for at slappe af efter dit eventyr og svømme i det karibiske havets fredfyldte vand.

Halvø-helikoptertur over Antigua

Halvø-helikoptertur over Antigua

Denne imponerende udflugt tager dig med på en rejse gennem Antiguas maleriske landskaber, der omfatter det majestætiske Mt Obama, den frodige regnskov og charmerende lokale landsbyer. Når turen fortsætter, får du mulighed for at se det historiske Nelson's Dockyard, og du kan få et glimt af de elegante yachter i Falmouth Harbour. Turen fortsætter derefter med at vise den betagende skønhed ved Cades Reef, Darkwood Beach, Ffryes Beach, Jolly Harbour og Five Island Harbour. Til sidst får du en panoramaudsigt over de storslåede krydstogtskibe i Deep Bay og hovedstaden St John's.

Snorkelaktivitet i Stingray City Antigua - Transfer INC.

Snorkelaktivitet i Stingray City Antigua - Transfer INC.

John's havn, hvis du ankommer med krydstogtskib, eller direkte ved dit resort. Undervejs til Seatons (molen, hvor bådene afgår) vil guiden fortælle dig mange kuriositeter om Antigua og dens indbyggere. Når vi ankommer til bådenes hovedkvarter, sejler vi i 8 minutter for at nå ud til stimen midt i havet. Denne oplevelse anbefales til folk i alle aldre, og du behøver ikke at kunne svømme, for du kan røre ved vandet, der er 1,40 meter højt (55 tommer). Interaktionen med rokkerne er direkte og i deres naturlige habitat. Du får mulighed for at kærtegne dem og få en af de mest uforglemmelige oplevelser i dit liv. Vi bliver i vandet i en time og 10 minutter og vender derefter tilbage til hovedkvarteret, og efter at have brugt badeværelset og bruserne, er vi klar til at vende tilbage til havnen i St.

Transfer fra/til lufthavnen - Ventetid garanteret

Transfer fra/til lufthavnen - Ventetid garanteret

Efter en lang flyvetur er det, der vil gøre dig gladest, allerede at have en person, der venter på dig i lufthavnen, eller du vil føle dig godt tilpas under lufthavnstransporten tilbage til lufthavnen? Du behøver ikke at stå i kø for at tage en taxa eller vente? Vores private service garanterer tilstedeværelsen af en person med et skilt med dit efternavn, som vil vente på dig umiddelbart efter skydedøren i VC Bird-lufthavnen i Antigua eller direkte i lobbyen på dit feriested (se listen). Vi ledsager dig til dit feriested (se nedenfor) eller tilbage til lufthavnen. Vi garanterer transfer fra/til lufthavnen til alle disse resorts: Cocos, Cocobay, Jolly Beach, Jolly Castle, Antigua chiama Italia, Keyonna Curtain Bluff, Carlisle Bay, Hermitage Bay, Sandals Grande, Galley Bay, Hawksbill, Royalton, Royalton Chic, Antigua Village, Siboney, Dickenson Bay Cottages, The Verandah, Pineapple, Hammock Cove, Ocean Point, Blue Waters, Connie's Confort Suite, Ellen Bay Cottages. Vi tilbyder priser for 1-2 personer, 3-4 personer eller 5-6 personer i samme køretøj. I tilfælde af anmodninger fra flere personer skal der bestilles flere tjenester.

Antigua: Naturskøn heldagstur i Antigua fra Saint John's

Antigua: Naturskøn heldagstur i Antigua fra Saint John's

Lær om Antiguas historie på en guidet tur rundt på øen i en jeep med afhentning på hotellet i Saint John's. Se øens højdepunkter, herunder Devil's Bridge og Nelson Dockyard. Tag nogle flotte billeder, få indsigt i området fra din guide, og nyd frokost med udsigt. Beskynd dig en omfattende sightseeingtur, herunder populære seværdigheder som Devil's Bridge - et bemærkelsesværdigt eksempel på havvandserosion. Se Blockhouse og Shirley Heights, hvor du kan tage de smukkeste billeder. Oplev Nelson Dockyard, Antiguas største nationalpark. Kør ned ad Fig Tree Drive, hvor du kommer forbi en regnskov, ser massive banantræer og meget mere. Bagefter kan du sætte dig til rette og nyde frokosten på en restaurant ved vandet med udendørs spisning på havnefronten. Vend tilbage til Saint John's, hvor du bliver afleveret på hotellet.

Alt på én dag ved ffryes strand med badning og frokosttur

Alt på én dag ved ffryes strand med badning og frokosttur

Antiguas veje fører dig gennem den ene interessante landsby efter den anden på vej til Fryes Estate. Her vil du se to af øens ældste sukkermøller, som nu ligger i ruiner og er utroligt maleriske. Vi kan ikke lade dig glemme, at du er på en caribisk ø, og derfor er vores næste stop en smuk strand, uanset om du foretrækker at slappe af på en stol og se på det azurblå vand eller hoppe i det, vil du elske denne forfriskende tid på en privat strand med hvidt sand. Familier vil nyde at sidde og male eller lave smykker, svømme, snorkle eller sejle i kajak på Ffryes Beach og lære om de omkringliggende mangrover, og endda vandre rundt om sukkermøllerne, mens de opbygger en god appetit. Heldigvis efterfølges fritiden af en fantastisk og typisk vestindisk frokost. Maden er fristende, og personalet er meget imødekommende, mens du spiser midt i musikken fra stålpander og en dejlig lokal kunstner, der reciterer poesi. Du vil være ked af, at det er tid til afrejse.

Transport fra V.C. Bird International til dit hotel des

Transport fra V.C. Bird International til dit hotel des

Vi venter på den anden side af fodgængerbroen med et skilt med dit navn.

Alt om Jerk-kokning klasse

Alt om Jerk-kokning klasse

Jerk-køkkenet er en autentisk jamaicansk måde at tilberede kød på. Uanset om det er svinekød, kylling, oksekød eller fisk, krydres kødet og tilberedes langsomt over åben ild eller på en grill. Krydderierne består af lokale/regionale krydderier som f.eks. skalotteløg, løg, timian, piment (alle krydderier), kanel, muskatnød, peber og salt. Den første smag af jerked mad er stærk med peber, og efterhånden som du spiser, blander smagen af alle de andre krydderier sig i munden og giver en eksplosion af fantastisk smag. Det er derfor, at alle de andre øer har taget Jerk til sig. Jerk betragtes nu som en regional mad, og alle har deres egen specielle opskrift på at lave jerk-krydderier. På Nicoles kursus vil Nicole introducere dig til alle jerk-krydderierne, give dig en historie om jerk og diskutere de forskellige måder, hvorpå jerk-krydderier kan bruges til at give din mad sin egen vestindiske stil, når du vender hjem. Når frokosten er klar, vil gæsterne nyde at spise på vores store veranda med udsigt over det Caribiske Hav (og kolibrier, der besøger vores orkideer). En typisk menu omfatter: Cocktails: En lokal juice, vand fra vores cisterner og Nicole's Old Fashioned Rum Punch Start: En lokal juice, vand fra vores cisterner og Nicole's Old Fashioned Rum Punch Hovedret: Jerk Chicken (eller Tofu!) med grillet ananas Sides: Plantains Wrapped in Bacon, Red Beans and Rice, og en Garden Salad Dessert: Kokoscremetærte Målet med dette kursus, vil være at gøre det nemt for dig at lave den samme menu, når du kommer hjem igen. Alt dette tilbydes fra hjemmet højt oppe på en bakke med udsigt over det Caribiske Hav. Oplevelsen vil give dig en smuk udsigt og en mulighed for at opleve livet på den caribiske måde.

6-timers guidet rokketur på Antiguas østkyst

6-timers guidet rokketur på Antiguas østkyst

The Times UK sagde: "Vandet omkring Antigua vrimler med liv i havet, og ingen er mere imponerende end den sydlige rokke, som kan blive op til 1,5 meter bred." Dette er en vidunderlig tur til at opdage Antigua og alle de fantastiske ting, der findes der. I Stingray City, rokkernes by, vil du kunne klappe, fotografere og fodre disse fredelige dyr. De er ikke i bur eller fangenskab, men frie i deres naturlige habitat. Der er ingen grund til bekymring: Det er ikke nødvendigt at vide, hvordan man svømmer, for i dette naturlige tørre midt i havet når du. Dybden er omkring 150 cm. Dernæst fortsætter vi til Devil's Bridge, en naturlig bro hugget ind i klippen. Derefter slapper vi af på den smukke Long Bay-strand, hvor det også er muligt at snorkle. Vi spiser frokost på en typisk restaurant, hvor vi nyder det lokale køkken, og derefter venter friluftsmuseet Betty's Hope og møllerne, hvor slaverne arbejdede, på os.

Rum madlavningskursus og smagning

Rum madlavningskursus og smagning

Deltag i et madlavningskursus i et lokalt hjem højt oppe på en bakke med udsigt over det Caribiske Hav. Det giver dig en smuk udsigt og en mulighed for at opleve livet på den caribiske måde. Kurset er mere en lokal oplevelse end en simpel madlavningskursus. Der undervises i praktisk undervisning, eller det kan være så afslappet, som du ønsker det. Din vært og lærer, Nicole, underviser på en meget uformel måde, hvor hun forklarer madens historie og fortæller historier om livet i Vestindien. Nicole vil diskutere de forskellige anvendelser af rom i forretten, hovedretten og desserten, og derefter vil du nyde en tre-retters frokost, der indeholder alle opskrifterne fra klassen. Rommens historie begynder i Caribien omkring det 17. århundrede. Under dette madlavningskursus lærer du af en lokal om rommens historie og indflydelse på Caribien, dets kultur og køkken ... og du får også mulighed for at deltage i en romsmagning af 6 regionale romvarianter! En typisk menu omfatter: Cocktails: en lokal juice og Nicoles gammeldags rom-punch Forret: sød kartoffelsuppe med rom Hovedret: rom- og brun sukkermarineret flanksteak og løgsyltetøj Tilbehør: baconindbagt pisang, røde bønner og ris samt en havesalat Dessert: brødpudding med romfyldte rosiner og en smør-rom-sauce eller en smør-rom-kage

Ofte stillede spørgsmål om St. John's, Antigua og Barbuda Natur og eventyr

Hvilke andre spændende ting kan du lave i St. John's, Antigua og Barbuda end Natur og eventyr?

Disse andre ting at gøre i St. John's, Antigua og Barbuda må du ikke gå glip af:

Store seværdigheder i St. John's, Antigua og Barbuda

Ting at lave i St. John's, Antigua og Barbuda

Andre seværdigheder i St. John's, Antigua og Barbuda

Vil du se alle oplevelser i St. John's, Antigua og Barbuda? Klik her for en fuld oversigt