St. Mark's Church

St. Mark's Church: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Hop On Hop Off Panoramabus - Zagreb byrundtur

1. Hop On Hop Off Panoramabus - Zagreb byrundtur

Dette er den perfekte mulighed for at tilpasse din egen tur, du kan hoppe på, hoppe af ved ethvert stop for at udforske Zagreb på din fritid. Med denne service kan du vælge din rejse og opdage alt, hvad der er at se i Kroatiens historiske hovedstad. Med kun en billet kan du komme af og på ved så mange stop som du vil. Gratis WIFI leveres om bord. Få mest ud af alle de fordele og rabatter, som din Zagreb City Tour-pjece giver dig, præsenter bare din pjece, når du køber de anførte tjenester, og spar penge. Med kuponerne får du rabat på udvalgte attraktioner, butikker og restauranter i Zagreb. Hop On Hop Off Zagreb City Tour kører hver dag og er den bedste (og billigste) mulighed for at se de største attraktioner i Zagreb på den korteste periode.

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

2. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

Tag en tur med os i et par timer, mens vi viser dig Zagrebs højdepunkter. Din guide vil have den lokale indsigt og de praktiske tips, så du får lyst til at udforske mere. Start turen ved Zagrebs berømte Zrinjevac Park, som vil give dig nogle fantastiske selfies og fotomuligheder. Fra parken fortsætter du til Bogovićeva-gaden, der er kendt for sine barer og restauranter. Derefter går du over Ban Jelačić-pladsen til næste stop ved den historiske Zagreb-katedral. Efter katedralen kan du gå gennem Dolac Farmers Market til tunnellerne fra 2. verdenskrig og få lidt nyere historie om byen. Nyd et lille hvil i kabelbanen til toppen af Grič Hill. På toppen af bakken ligger Gradec (den øvre by), hvor du kan nyde den smukke panoramaudsigt over byen. Fra Gradec skal du ned til Tkalčićeva-gaden. Gaden er også berømt for sine barer og restauranter, så du kan selv bestemme, hvor du vil stoppe for at få en snack. Afslut turen på Ban Jelačić-pladsen.

Zagreb: Guidet byrundtur med kabelbane og tunneler fra anden verdenskrig

3. Zagreb: Guidet byrundtur med kabelbane og tunneler fra anden verdenskrig

Start din tur fra Ban Jelačić-pladsen, og rejs gennem Zagrebs fortid og nutid. Stop først ved den historiske indgang til den gamle bydel, Stenporten fra det 13. århundrede. Besøg Markuspladsen og se den ikoniske Markuskirke og Sankt Katarinas Kirke med det lyserøde loft. Gå foran Lotrščak-tårnet, og oplev det berømte kanonskud ved middagstid! Kør med en af verdens korteste kabelbaner - den berømte Zagreb-kabelbane med den spektakulære udsigt. Gå gennem tunnellerne, der blev bygget af fascisterne under Anden Verdenskrig, og besøg Den Blodige Bro, et sted med mange konflikter gennem århundreder i Zagrebs turbulente fortid. Stop ved Dolac, det største grønne marked i byen, og nyd farverne og duftene på dette livlige marked. Se den storslåede Zagreb-katedral i nærheden, den største kirke i Kroatien. Afslut din rejse tilbage til Ban Jelačić-pladsen.

Zagreb: 2,5 timers cykeltur til højdepunkterne

4. Zagreb: 2,5 timers cykeltur til højdepunkterne

Hvad er bedre end at sidde komfortabelt og køre gennem Zagreb på en cykel med en let brise i ansigtet? Lær den kroatiske by at kende på den mest spændende måde, helt tæt på, og føl dig som en lokal. Oplev seværdigheder både tæt på og langt væk, mens din guide tager dig med til Zagrebs mest fantastiske og historiske monumenter. Der gøres hyppige stop, hver så længe du ønsker det. Lær historien bag den sagnomspundne by, mens du flyver forbi bygninger og gennem gader, der har eksisteret i århundreder. Både downtown og uptown vil blive dækket på denne tur. Udforsk Marshal Tito-pladsen, en af Kroatiens største og smukkeste pladser, som huser det kroatiske nationalteater og Zagrebs universitet. Kig ind i livets brønd og opdag den grønne hestesko. Slentre ned ad Tkalčićeva-gaden, og kryds den blodige bro sammen med meget mere på denne cykeltur i Zagreb.

Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

5. Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Lær Zagreb at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. For at komme i gang skal du downloade appen på din enhed og derefter bruge appen og de integrerede kort til at finde vej til 10 attraktioner i London. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en lokationsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til den specifikke lokation. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Løs en lokationsbaseret gåde ved hver attraktion for at låse op for den næste lokation. Arbejd som et team, og brug logik, fantasi, observation og problemløsning for at komme rundt i byen. Undervejs kan I til enhver tid stoppe for at drikke en kop kaffe, spise frokost eller holde en pause. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur, og god fornøjelse!

Zagreb Walking Tour; se ikoniske seværdigheder og mød store kroater

6. Zagreb Walking Tour; se ikoniske seværdigheder og mød store kroater

Sit & Meet Zagreb vandretur Den eneste vandretur, der inkluderer at se og udforske alle de populære og ikoniske seværdigheder i Zagreb sammen med at lære om enten 9 eller 13 berømte kroatiske personer, der har gjort verden lysere, bedre forbundet og mere sikker. Når du går rundt i Zagrebs gader med vores erfarne guider, vil du: - se og udforske de mest populære steder i byen - lære, hvordan det er og var at bo i Kroatiens hovedstad - høre interessante lokale historier og legender om Zagreb og dens seværdigheder - møde de kroater, hvis arbejde og lidenskab har påvirket og ændret verden - lær, hvordan verden så ud før deres opfindelser, og hvad der ændrede sig senere - Lær alt om den kroatiske kaffekultur Ud over at se alle de vigtigste steder i Zagreb og meget mere, er der en stor ekstra værdi! Gennem en privat Sit & Meet-udstilling med statuer i naturlig størrelse, der er strategisk placeret i Zagrebs centrum, kan du følge nogle af de verdensberømte kroatiske opfindere, ingeniører og opdagelsesrejsende, der opdagede vejen til Kina, opfandt apparater, som vi stadig bruger i dag, lagde grunden til Einsteins relativitetsteori og opfandt faldskærme, fyldepenne og meget mere. Lær, hvordan verden så ud før deres opfindelser, se, hvad der ændrede sig, og hvordan deres opdagelser stadig påvirker vores liv. Hør deres historier på det sted, hvor de skete. Åbn et nyt kapitel i dit kroatiske eventyr.

Zagreb: Udendørs flugtspil i den gamle bydel

7. Zagreb: Udendørs flugtspil i den gamle bydel

Besøg ikoniske vartegn som den fantastiske Zagreb-katedral og den historiske Markuskirke, mens du følger de spor og hints, der vil føre dig tættere på din romantiske forfølgelse. Afslør hemmelighederne i Zagrebs romantiske fortid og nutid. Appen giver præcise anvisninger gennem byen. Spil i dit eget tempo. Du er velkommen til at holde pause og udforske dine omgivelser, når du har lyst. Når du har booket spillet, får du en e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. For større grupper kan én person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen voucher. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og møde gruppen til sidst.

Zagreb: Første opdagelsesrejse og læsevandring

8. Zagreb: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå til startstedet. Lås op for billeder af det ydre og det indre af stedet. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til det næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Zagreb: Byudforskningsspil og rundvisning

9. Zagreb: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombiner spændingen ved en sightseeingtur med et City Exploration-spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Zagreb. Find nemt frem til seværdighederne med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå hen til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur, og god fornøjelse!

Zagreb fotosafari

10. Zagreb fotosafari

Okay, folkens, hør efter! Hvis du har en passion for fotografering og en trang til at udforske nye steder, er Zagreb Photo Safari din billet til et uforglemmeligt eventyr! Vælg din smag: I dagtimerne eller under nattens stjerner! Vi har valgmuligheder, og vi er ikke bange for at bruge dem! Vælg mellem vores Day Photography Tour og vores Night Photography Tour. Vil du nyde det gyldne morgenlys? Så vælg dagsturen, der starter kl. 9. Har du lyst til magien fra byens lys og glitrende gader? Vores Night Tour starter kl. 17. Mens du er sammen med os, kommer du rundt til alle Zagrebs hotspots, fra den storslåede Zagreb-katedral til den travle Ban Jelačić-plads og den ikoniske Markuskirke. Men hold godt fast, vi stopper ikke der! Vi fører dig til hemmelige kroge og hjørner, som du aldrig ville falde over på egen hånd. Vores professionelle fotografer? De er som en menneskelig skattekiste af fotoviden, klar til at smide vidensbomber om komposition, belysning og alle de smarte teknikker, der får dine fotos til at poppe! Når vi har blæst dig bagover med Zagrebs skønhed, sætter vi dig af i hjertet af byen, så du kan fortsætte med at udforske eller tage tilbage til dit hyggelige hotel. Men glem ikke at vise dine fantastiske billeder til venner og familie, når du kommer hjem! Grib chancen, skab minder, og tag de fantastiske billeder, så du kan huske din Zagreb-tur for evigt. Er du klar til dette episke eventyr? Tryk på book-knappen, og gør dig klar til at erobre Zagreb!

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på St. Mark's Church

Andre seværdigheder i St. Mark's Church

Vil du se alle oplevelser i St. Mark's Church? Klik her for en fuld oversigt