Ting at foretage sig
St Mark's Square, Zagreb

St Mark's Square, Zagreb: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneller fra 2. verdenskrig

1. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneller fra 2. verdenskrig

Få en introduktion til den kroatiske hovedstads rige historie, der går helt tilbage til middelalderen, på en 2,5 timers guidet gåtur. Din lokale guide fører dig fra Zrinjevac-parken til hovedtorvet Ban Jelacic, hvor du lærer, hvordan Zagreb fik sit navn, og derefter videre til katedralen, som er et af byens vigtigste vartegn. Hør om oprindelsen til Jomfru Marias Himmelfartskatedral, de vanskeligheder, den har været udsat for, og dens renovering. Din rute fører dig til Dolac-markedet, Zagrebs mave, og til den livlige Tkalciceva-gade, bedre kendt som bargaden, hvor der altid er en lind strøm af mennesker. Hør om filosofien bag lounging og andre af de lokales hverdagsvaner. Gå ikke glip af at se tunnelen fra 2. verdenskrig, før du fortsætter til den øvre bydel (Gradec). En kort spadseretur væk ligger den charmerende kabelbane. Det er den ældste form for offentlig transport i byen, som har bragt glæde til Zagrebs borgere i over 135 år. Hop på og tag en tur. Den øvre bydel (Gradec) er en af de to middelalderlige bebyggelser, der dannede Zagreb. Gå en tur langs den charmerende Strossmayer-promenade, som er det bedste sted at nyde panoramaudsigten over Zagrebs tage. Se Lotrscak-tårnet og Markuskirken. Kirken med dens maleriske tag er med på det postkort, der oftest sendes fra Zagreb. Gå ned til det ældste apotek i Zagreb, som stammer fra det 14. århundrede. Gå gennem Stenporten, når du forlader den øvre bydel. Porten var en del af bymuren og er den eneste port, der har overlevet. Indenfor er der et lille kapel, som huser det mirakuløse billede af Vor Frue, Zagrebs skytshelgen. Efter dit besøg i den gamle bydel vil din guide fortælle dig om heksekunst og vise dig nogle af byens skjulte perler. Turen slutter tilbage på hovedtorvet, hvor du siger farvel til din guide.

Zagreb: 3-timers klassisk cykeltur

2. Zagreb: 3-timers klassisk cykeltur

Oplev de grundlæggende seværdigheder og attraktioner, som Zagreb har at tilbyde sine gæster. Dine lokale guider vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om det moderne Zagreb og den måde, folk lever og tilbringer deres tid på. Vælg mellem en morgen- eller en eftermiddagstur. Start dit eventyr fra leverandørens butik, hvor din guide og cykel venter på dig. Udforsk de storslåede gamle bygninger i den øvre bydel, og beløn dig selv med en dejlig nedstigning mod den nedre bydel. Lær detaljerne om utrolige begivenheder og mennesker, der formede Zagreb til denne smukke mellemeuropæiske hovedstad. Hold en pause midt på turen og få en gratis espresso som de lokale og med de lokale! Få mere at vide om de bedste steder til middag, shopping, romantiske gåture, trendy steder og andre sightseeingmuligheder.

Zagreb Big tour - privat rundvisning

3. Zagreb Big tour - privat rundvisning

Få et større billede af livet i Zagreb ved at besøge en række forskellige kvarterer. Udforsk den nye del af byen, Novi Zagreb, samt forskellige steder, hvor de lokale bruger deres fritid. Din venlige rejseleder henter dig på din indkvartering og kører dig til seværdigheder uden for byens centrum, såsom Mirogoj-kirkegården, Jarun-søen, Novi Zagreb, Republic Croatia-pladsen, Tomislav-pladsen og Botanisk Have. Efter panoramadelen af turen begynder den gående del af turen i den øvre bydel, den ældste del af byen. Din guide vil vise dig rundt og fortælle dig mange interessante historier om seværdighederne, herunder katedralen, Jelačić-pladsen, Stenporten, Den Blodige Bro, Markuspladsen, Museet for ødelagte relationer, kabelbanen og meget mere. Når din rundvisning er slut, kan din guide derefter køre dig tilbage til din bolig, eller du kan i stedet vælge at blive i byen og slappe af.

Zagreb: Højdepunkter og idylliske steder Selvguidet gåtur

4. Zagreb: Højdepunkter og idylliske steder Selvguidet gåtur

Lær Zagreb at kende på en afslappet måde. Denne 2,5 km lange selvguidede tur tager dig på 2,5 timer til højdepunkterne i den øvre bydel med et fantastisk udsigtspunkt og i den livlige gamle bydel. Turen starter på byens hovedtorv og fører til Zagreb-katedralen, videre til Dolac, Kroatiens største madmarked og den berømte Tkalčićeva, bedre kendt som pubgaden. Undervejs vil du opdage små grønne oaser og idylliske baggårde. Mange historier om landet, byen og dens indbyggere vil berige din gåtur. Andre interessante steder på din rute er: Stenporten, Markuspladsen med den ikoniske kirke, den 125 år gamle kabelbane og en skjult tunnel under byen. På turens stoppesteder er der underholdende opgaver at løse og sjove spørgsmål at besvare. Hvem ved for eksempel hvad ... men nej, det fortæller vi dig ikke endnu! Turen er en fantastisk måde at komme udenfor og opdage nye ting med familie, venner eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Zagreb af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Zagreb! *** Godt at vide om Zagreb Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

Zagreb tur med fotosession

5. Zagreb tur med fotosession

Velkommen til en eksklusiv Zagreb-tur, hvor din guide ikke kun er en kyndig ekspert, men også en professionel fotograf, der tager fantastiske billeder af dit eventyr, redigerer dem og leverer dem til dig med det samme. Når du begynder din tur, vil du blive budt varmt velkommen af din guide-fotograf, som vil ledsage dig i en venlig atmosfære gennem den 1,5-2 timer lange tur. Udforsk den maleriske Øvre By, Zagrebs historiske hjerte, gå gennem de smalle brostensbelagte gader, beundr den middelalderlige arkitektur, og indsnus den charmerende atmosfære. Din guide vil dele fængslende historier og indsigt i byens historie, kultur og skjulte perler. Under hele turen vil din fotograf-guide være ekspert i at tage oprigtige billeder, unikke vinkler og fantastiske kompositioner, der viser din oplevelse i Zagreb. Fra øjeblikke med latter til poserede billeder mod ikoniske baggrunde - hvert billede vil fortælle en historie og bevare dine minder for evigt. Udforsk det største og ældste udendørs madmarked i Zagreb, de farverige gader Tkalčićeva og Radićeva, tunnelen, Bloody Bridge Street og gå til Markuspladsen med den berømte Markuskirke, et højdepunkt på turen. Kirkens farverige tegltag og indviklede detaljer giver en fængslende baggrund for dine fotos. Med fotografens vejledning kan du finde de perfekte positurer og tage uforglemmelige billeder i disse historiske omgivelser. Når du fortsætter med at udforske den øvre bydel, får du mulighed for at stoppe ved naturskønne udsigtspunkter og tage panoramabilleder af Zagrebs hustage og vartegn. Din fotograf vil være der for at sikre, at du har betagende billeder, som du kan nyde. Ud over det fotografiske aspekt vil din guide også give dig en dybdegående viden om Zagreb og give dig indsigt i lokale traditioner, kulturelle nuancer og de bedste steder at spise, drikke og besøge interessante museer, så du kan opleve byen som en ægte lokal. Oplev den fortryllende Øvre By, men hav også en professionel fotograf og guide ved din side. Fordyb dig i byens rige historie, tag fantastiske billeder, og skab varige minder om dit besøg i Zagreb.

Zagreb: Privat mad og historie vandretur med smagsprøver

6. Zagreb: Privat mad og historie vandretur med smagsprøver

Turen er designet, så du ikke går glip af nogen af de berømte seværdigheder, men også kan fordybe dig helt i den lokale kultur. Mød op på Zagrebs hovedtorv -Trg Bana Jelačića Begynd at udforske lokale madsteder og se byens højdepunkter undervejs - St. Catherine's Square, St. Mark's Square, Stone Gate Nyd en sjov tur med Zagrebs kabelbane Gå en tur gennem Tkalčićeva-gaden - hjertet af Zagrebs håndværksølscene 12 smagninger, herunder kroatisk vinsmagning, er inkluderet Prøv Kroatiens klassikere - Sarma & Zagorski Strukli Turen er privat og kan tilpasses efter dine madønsker

Zagreb: En uforglemmelig komplet rundvisning i Zagreb

7. Zagreb: En uforglemmelig komplet rundvisning i Zagreb

Denne tur er ideel, hvis du har en hel dag til rådighed i Zagreb og ønsker at se det meste af byen! Det er den mest afslappede og komplette rundvisning i Zagreb, så du går aldrig glip af højdepunkterne eller den sande essens af kulturen. En komfortabel panoramatur fra dit hotel er der for at få fat i hele den nederste del af byen. En lækker kaffepause er også inkluderet. Der vil være et besøg på den monumentale kirkegård Mirogoj, en af de bedste af Europas skulpturelle kirkegårde, som mange sammenligner med den i Paris! Nyd Zagreb gennem øjnene på den lokale guide, som vil give liv til en fantastisk tur, fuld af interessante indsigter!

Zagreb: Murder Mystery City Udforskningsspil

8. Zagreb: Murder Mystery City Udforskningsspil

ClueBreak er en stor udendørs begivenhed, der finder sted centralt i din by og byer rundt om i verden. På din vej rundt i Zagrebs indre by vil du besøge mange berømte steder som Kamenita vrata, Strossmayer Promenade, Gradska skupština Grada Zagreba og også se mange berømte steder i byens centrum på din vej. Først downloader du appen CLUEBREAK, og med den kode, du modtager via e-mail, logger du ind og starter dit eventyr. Du vil søge efter vidner, finde spor, teste din viden og løse mordmysteriet. En billet er gyldig for 1-6 personer. Du vil modtage en eksklusiv kode og yderligere information, som du skal bruge for at logge ind på vores app og starte spillet. I appen finder du et kort med markerede steder og vidner. Besøg vidnerne og svar på spørgsmål og gåder for at få deres udtalelser. Vidneudsagnene er i form af film og indeholder oplysninger, der giver dig mulighed for at eliminere mistænkte og våben. Til sidst vil du forhåbentlig have den rigtige løsning på mordmysteriet! SAGEN Spillet foregår i en fiktiv lille by ved navn Glenndale. En mand ved navn Carl Brown er blevet fundet myrdet i sit eget hjem. Hvorfor ville nogen slå Carl ihjel? Hvem havde motivet og muligheden? Din opgave er at finde ud af, hvem den skyldige er, og hvilket mordvåben der blev brugt. Dette er vores første sag, og der vil komme flere. Vi anslår, at det tager mindst 2 timer at gennemføre opgaven. Det tager normalt længere tid, da du måske vil se vidneudsagnene en ekstra gang, stoppe for at få en kop kaffe eller gå ind et sted, så hele holdet følger med. Det er ikke det hurtigste hold, der vinder, men det hold, der får flest point! Er det egnet til børn? Absolut, aktiviteten er sjov at lave sammen som familie, men er ikke designet til, at børn kan klare det alene. Vi anbefaler en alder fra 12 år og opefter, hvis der ikke er nogen ledsagende voksen. Men husk, at det hele handler om et mord og alt om det. I vil få en sjov dag sammen!

Privat arkæologisk Zagreb-vandring

9. Privat arkæologisk Zagreb-vandring

Turen tager 3 timer. Den starter i centrum af Zagreb ved Maquette of a city of Zagreb eller på et andet mødested efter kundens ønske. Du får en kort introduktion til turens forløb og til de grundlæggende arkæologiske begreber i Zagreb og Kroatien. Denne fængslende tur omfatter mange af byens attraktioner og starter med Zagrebs katedral og Dolac-markedet. Efter at have stiftet bekendtskab med skønheden i Tkalčićeva-gaden fortsætter vi til den øvre bydel. På Markuspladsen vil du lære flere arkæologiske metoder og finde ud af, hvorfor dette er et vigtigt sted for Zagrebs og Kroatiens historie. To af de oprindelige arkæologiske steder omfatter også Grič-parken, Ban Jelačić-pladsen og Zrinjevac-parken, som alle ligger i den øvre og nedre del af byen. På et tidspunkt holder vi en kaffepause, selvom der ikke er tegn på kaffedrikkende steder i det gamle Zagreb :) ! Bare rolig, vi har fremragende vine og øl i Kroatien! Tag behagelige sko på, medbring god vilje, og voila, så kan vi begynde! Vi er meget fleksible, når det drejer sig om at tage en fotopause eller gå på toilettet.

Zagrebs gamle bydel: Audio-tur i appen (ENG)

10. Zagrebs gamle bydel: Audio-tur i appen (ENG)

Tag på en fængslende rejse gennem Kroatiens fortryllende hovedstad med denne selvguidede audiotour! Fordyb dig i den rige historie i Zagrebs gamle bydel, mens du afdækker de spændende historier bag de ikoniske vartegn. Forundres over den indviklede gotiske arkitektur i Zagrebs katedral, prut om skatte på det gamle Dolac-marked, og nyd det lokale køkkens forskellige smage på de berømte restauranter langs den gastronomiske Tkalčićeva-gade. Nyd den betagende udsigt over den gamle bydel fra det ikoniske Lotrščak-tårn, og slentre langs den charmerende Strossmayer Promenade. De velbevarede smalle, snoede gader i den hyggelige bymidte og den imponerende arkitektur i hovedattraktionerne vil helt sikkert betage selv de mest erfarne rejsende fra hele verden! I løbet af audioturen kan du dykke ned i byens historie, stifte bekendtskab med vigtige historiske personer i Kroatien og opklare fascinerende fakta og underholdende legender om den gamle bydel. Alt, hvad du behøver for at udforske Zagrebs gamle bydel, venter på dig i denne omfattende audiotour! HVORDAN FORLØBER TUREN? - Forbliv fleksibel: [Deltag i turen, når du vil, og] udforsk seværdighederne, så længe du vil. - Nyd turen selv offline: Alle audioture er testet for høj kvalitet og nem navigation.

14 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i St Mark's Square, Zagreb

Vil du se alle oplevelser i St Mark's Square, Zagreb? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om St Mark's Square, Zagreb

Masser af information, historiske fakta og sjove anekdoter - meget professionel guide😊