St. Nicholas Kirken

St. Nicholas Kirken

St. Nicholas Kirken: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: Klassisk koncert i Sankt Nikolaj Kirke

1. Prag: Klassisk koncert i Sankt Nikolaj Kirke

Oplev den unikke atmosfære i den barokke Sankt Nikolaus-kirke, mens du ser en række forestillinger med kunstnere fra det nationale teater og det tjekkiske filharmoniske orkester. Beundr et af de mest imponerende kirkeinteriører i Prag med komplekse indretninger og en interessant belysning. Se det storslåede interiør, der domineres af en loftsfresko over kirkeskibet af J. L. Kracker med scener fra Sankt Nikolajs liv, som er en af de største i Europa. I løbet af den en time lange forestilling vil du nyde en række klassiske værker komponeret af europæiske musikalske virtuoser, herunder G. F. Händel, Johann Sebastian Bach; Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart og andre. Du får også mulighed for at lytte til flere stykker af klassiske tjekkiske musikere som Antonín Dvořák, en af landets mest kendte komponister. Du kan vælge mellem orkester-, orgel-, kammer- eller korkompositioner.

Prag: Adgangsbillet til det astronomiske klokketårn & audioguide

2. Prag: Adgangsbillet til det astronomiske klokketårn & audioguide

Den gamle rådhusplads er hjertet i Prags gamle bydel, lige så meget som den er hjertet i hele Prag. Måske kender alle også den majestætiske bygning, der dominerer pladsen - det gamle rådhus med det astronomiske klokketårn. Spar tid, og i stedet for at stå i kø for at købe en adgangsbillet, kan du hente din billet på aktivitetsudbyderens kontor, der ligger kun få meter fra selve tårnet, hvor du vil møde vores assistent, der vil give dig en 20-minutters introduktion om det gamle rådhus' historie, hvorefter du kan nyde dit besøg med vores online audioguide. Lad os sammen dykke ned i den interessante og mystiske historie, der knytter sig til disse steder. Lad os fremhæve betydningen af Det Gamle Rådhus i Tjekkiets historie, og hvordan det voksede med denne historie til sin nuværende form. Lad os sammen beskrive de forskellige dele af det gamle byur, eller lytte til den mest berømte legende fra den gamle bydel om urets konstruktion. Ud over alle disse interessante steder vil vores online audioguide også tage dig gennem Old Town Square, hvor du også vil lære historien om de omkringliggende bygninger og monumenter. Nicholas-kirken, Jan Hus-monumentet og mange flere. Du vil modtage login-data til audioguiden på dagen for din reservation via en separat e-mail, eller vores assistent vil hjælpe dig med at komme i gang på mødestedet.

Prag: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og vandretur

3. Prag: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og vandretur

Lær Prag at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt walking tour, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Anvend logik, fantasi, observationer og kombineret tænkning for at løse gåder og interagere med hver enkelt unik attraktion. Gå ind og se museer på egen hånd og afslut spillet bagefter. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur ved den imponerende gotiske kirke St Henry og St Kunhuta! Lær om det kommunale hus, der betragtes som et mesterværk inden for arkitektur. Lær om Vor Frue Kirke før Týn med sin sjældne arkitektur, der minder om ridderfilm, og beundr den spanske synagoge. Sankt Nikolaus-katedralen vil efterlade dig målløs. Besøg det middelalderlige tårnur med sit unikke tema. Derefter venter Arnošt Hähnels nygotiske monument på dig, og glem ikke at tage billeder! Den uovertrufne Karlsbroen bliver dit næste skridt. Beundr den hellige treenighedssøjle, et vigtigt monument for kristendommen i Prag. Som prikken over i'et på denne enestående tur kommer Sankt Vitus-katedralen, symbolet for hele Prag!!!

Prag: Privat tur i den gamle bydel i veteranbil

4. Prag: Privat tur i den gamle bydel i veteranbil

Oplev Prags charme på vores 60-minutters tur i klassisk bil. Rejs tilbage i tiden i vores selvbyggede kopi af Mercedes 770K, mens du lytter til en informativ audioguide, der fås på flere sprog. Læn dig tilbage i komforten i vores cabriolet, mens vi tager dig med på en rejse forbi byens mest berømte vartegn. Vi sørger for nem afhentning og aflevering på hotellet (inkluderet i prisen), så du ikke behøver at bekymre dig om at finde os. Alle vores biler er udstyret med et udtrækkeligt tag for at beskytte dig mod dårligt vejr. Her er de mest berømte vartegn og steder, du kommer til at se på turen: 1 - Estates Theatre - stedet, hvor Mozarts Don Giovanni havde verdenspremiere i det 18. århundrede. 2 - Skt. Jiljí-kirken - en historisk gotisk kirke i den gamle bydel med forbindelser til kong Karl IV. 3 - Karlova Street - en del af den historiske kongerute, der blev brugt til tjekkiske kongers kroninger 4 - Det nye rådhus - Art Nouveau-bygning og det centrale administrative knudepunkt i Prag 5 - Josefov - Prags mindste kvarter, tidligere en jødisk ghetto, kendt for sine historiske steder og synagoger. 6 - Old New Synagogue - Europas ældste aktive synagoge, kendt for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kulturcenter i nyrenæssance, der huser den tjekkiske filharmoni og er kendt for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - hjemsted for Nationalbiblioteket og berømt for sin ekspansive barokarkitektur 9 - Den gamle rådhusplads - Prags historiske hjerte med mange vartegn 10 - Prags astronomiske ur - Det er verdens tredjeældste astronomiske ur og det ældste, der stadig er i drift. 11 - Vor Frue Kirke før Týn - Prags gotiske perle med tårnhøje spir og et berømt pibeorgel 12 - Kinsky-paladset - en historisk rokokobygning, der huser Nationalgalleriets grafiske samling 13 - Prags borg - verdens største gamle borg og magtsæde for bøhmiske konger og præsidenter 14 - Schwarzenberg-paladset - renæssancepalads, der huser Nationalgalleriet og det militærhistoriske institut 15 - Prague Loreta - Et fantastisk barokkompleks i Hradčany, kendt for sin imponerende arkitektur. 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelalderlig stenbro i Prag, der forbinder Prags borg og den gamle bydel. 17 - Sankt Nikolaj Kirke - Majestætisk barokkirke kendt for sin monumentale arkitektur og udsøgte kunstneriske design. 18 - Lennon Wall - Et historisk symbol på politisk modstand, nu et udendørs galleri inspireret af John Lennon

Prag: Byrundtur og middagskrydstogt med hotelafhentning

5. Prag: Byrundtur og middagskrydstogt med hotelafhentning

Oplev Prag om aftenen på en 4-timers kombineret bytur og sejltur med middag ned ad Moldau, og se attraktionerne langs floden oplyst om aftenen. Du vil starte med en 45-minutters minibustur i den gamle bydel, det jødiske kvarter og den nye bydel og se seværdigheder som den spanske synagoge og den gamle/nye synagoge. Lær mere om den jødiske arv Prag i den tidligere jødiske ghetto, og fortsæt til Republik-pladsen for at se et smukt eksempel på art nouveau-arkitektur på rådhuset. Se den oprindelige gamle bymur, det gotiske pulvertårn og den nye bydel, herunder Wenzelspladsen, statsoperaen, det tjekkiske parlament og nationalmuseet. Kryds Nusle-broen, og nyd den betagende udsigt over flere kvarterer i Prag. Derefter tager du på en luksuriøs sejltur langs Moldau. En velkomstdrink venter dig, før I begiver jer ud på en 3-timers sejltur. Læn dig tilbage, og nyd udsigten over Prags slot mod nattehimlen. Sejl forbi Straho-klostret, Skt. Nikolajs Kirke og Petrin-tårnet, og tag uden for byens centrum til Vysehrad-slottet og det dansende hus. Imens kan du nyde en buffet med varm og kold mad, der serveres i behagelige omgivelser med aircondition. Hvis du foretrækker at føle brisen i dit hår, mens I sejler forbi Karlsbroen, Rudolfinum eller nationalteatret, kan du nyde den udendørs udsigtsplatform.

Prags 3-timers byrundtur med vagtskifte i Prag

6. Prags 3-timers byrundtur med vagtskifte i Prag

Denne tur giver en fantastisk mulighed for at se de vigtigste historiske seværdigheder og monumenter i Prag - herunder den populære vagtskifteceremoni på Prags borg - i løbet af 3 timer. Tag på en sightseeingtur i Prag, som Bernard Bolzano engang kaldte "byen med de hundrede tårne". Du begynder ved Estates Teater i den gamle bydel, hvor Mozarts opera Don Giovanni havde premiere. Du kommer forbi Nationalteatret og får en fantastisk panoramaudsigt over Prags borg, Karlsbroen, Rudolfinum - hjemsted for det tjekkiske filharmoniske orkester, Krudttor, Wenzelspladsen, centrum af den nye bydel - hvor den tjekkiske historie blev skrevet, Karlspladsen og det berømte Danserhus. Derefter krydser du Jirásek-broen og går ind i det fortryllende Lille kvarter, hvor du kan beundre Sankt Nikolaus-kirken. Den første del af turen foregår i en minibus. Herefter går du langs Prags borg, som engang husede de tjekkiske kongers kontorer. Soldater fra Prags eliteborgvagt vil byde dig velkommen ved Prags borgs porte. Du får mulighed for at overvære det ceremonielle vagtskifte, som omfatter fanfare og en flagceremoni. Du besøger Sankt Vitus-katedralen, hvor de tjekkiske kronjuveler opbevares, og hvor kong Karl IV, nationens fader, er begravet. I Lobkowicz-paladset kan du stoppe op og nyde en forfriskende, lækker kop kaffe på en smuk historisk café. Herefter går I ned til Malostranske-pladsen, hvor en minibus venter på jer. I kører gennem det jødiske kvarter, hvor I undervejs ser Europas ældste synagoge, og ankommer til den gamle bydelsplads, en af de ældste markedspladser i Prag. Her kan du se det historiske rådhus og afslutte turen ved det verdensberømte astronomiske ur, som stammer fra 1410.

Prag: Privat tur i veteranbil

7. Prag: Privat tur i veteranbil

Udforsk charmen ved det gamle Prag på vores 90-minutters tur i klassisk bil. Træd tilbage i tiden med vores håndlavede Mercedes 770K-kopi, og nyd en omfattende audioguide på flere sprog. Slap af i komforten i vores cabriolet, mens vi fører dig på en spændende rejse gennem Prags mest berømte seværdigheder. Vi sørger for nem afhentning og aflevering på hotellet (inkluderet i prisen), så du ikke behøver at bekymre dig om at finde os. Alle vores biler er udstyret med et udtrækkeligt tag for at beskytte dig mod dårligt vejr. Her er de mest berømte vartegn og steder, du kommer til at se på turen: 1 - Estates Theatre - stedet, hvor Mozarts Don Giovanni havde verdenspremiere i det 18. århundrede. 2 - Skt. Jiljí-kirken - en historisk gotisk kirke i den gamle bydel med forbindelser til kong Karl IV. 3 - Karlova Street - en del af den historiske kongerute, der blev brugt til tjekkiske kongers kroninger 4 - Det nye rådhus - Art Nouveau-bygning og det centrale administrative knudepunkt i Prag 5 - Josefov - Prags mindste kvarter, tidligere en jødisk ghetto, kendt for sine historiske steder og synagoger. 6 - Old New Synagogue - Europas ældste aktive synagoge, kendt for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kulturcenter i nyrenæssance, der huser den tjekkiske filharmoni og er kendt for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - hjemsted for Nationalbiblioteket og berømt for sin ekspansive barokarkitektur 9 - Den gamle rådhusplads - Prags historiske hjerte med mange vartegn 10 - Prags astronomiske ur - Det er verdens tredjeældste astronomiske ur og det ældste, der stadig er i drift. 11 - Vor Frue Kirke før Týn - Prags gotiske perle med tårnhøje spir og et berømt pibeorgel 12 - Kinsky-paladset - en historisk rokokobygning, der huser Nationalgalleriets grafiske samling 13 - Prags borg - verdens største gamle borg og magtsæde for bøhmiske konger og præsidenter 14 - Schwarzenberg-paladset - renæssancepalads, der huser Nationalgalleriet og det militærhistoriske institut 15 - Prague Loreta - Et fantastisk barokkompleks i Hradčany, kendt for sin imponerende arkitektur. 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelalderlig stenbro i Prag, der forbinder Prags borg og den gamle bydel. 17 - Sankt Nikolaj Kirke - Majestætisk barokkirke kendt for sin monumentale arkitektur og udsøgte kunstneriske design. 18 - Lennon Wall - Et historisk symbol på politisk modstand, nu et udendørs galleri inspireret af John Lennon 19 - Det Dansende Hus - Et moderne arkitektonisk symbol i Prag, designet af arkitekterne Frank O. Gehry og Vlado Milunić. 20 - Nationalteatret - Et nationalt monument og en vigtig kulturinstitution, der huser opera-, ballet- og teaterforestillinger.

Prag: Spillet om den gamle bydel og slottet - udforskning

8. Prag: Spillet om den gamle bydel og slottet - udforskning

Bliv ført på en spændende selvledende tur rundt i den gamle bydel i Prag, mens du spiller en spændende mobilbaseret quest. Løs ledetråde, og opdag den fascinerende historie om de vigtige middelalderlige og nye katedraler, pladser og vartegn. Download appen, og start eventyret på Wenceslas Square. Gå derefter til slottet, og se mange af byens store højdepunkter, herunder den gamle bydelsplads og det astronomiske ur, Karlsbroen, Prags borg og Sankt Vitus. Følg ledetrådene, der fører dig gennem store boulevarder, snoede brostensgader og op ad de ældste slotstrapper for at afdække hemmelige historier om det gotiske Prag. Lær om Prags historie fra det 14. århundrede gennem øjnene på deres største middelalderlige hersker og bygherre, Karl IV. Brug sporene til at lede dig fra det ene sted til det andet. Hver ledetråd giver dig nøjagtige anvisninger, så du behøver hverken kort, GPS eller en guide. Gennemfør turen på ca. 1,5 time, men der er ingen tidsbegrænsning, så du kan gå i dit eget tempo. Spil som en gruppe eller del dig op i mindre grupper/hold og konkurrer mod de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen ved turens afslutning.

Prag: Escape Game og rundvisning

9. Prag: Escape Game og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil sjov på denne selvguidede smartphone-vandretur i Prag. Find nemt attraktioner med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur ved den imponerende gotiske kirke St Henry and St Kunhuta! Lær om det kommunale hus, der betragtes som et mesterværk inden for arkitektur. Lær om Vor Frue Kirke før Týn med dens sjældne arkitektur, der minder om ridderfilm, og beundr den spanske synagoge. St Nicholas Cathedral vil efterlade dig målløs. Besøg det middelalderlige tårnur med det unikke tema. Derefter venter det neogotiske monument af Arnošt Hähnel på dig, glem ikke at tage billeder! Den uovertrufne Karlsbro vil være dit næste skridt. Beundr søjlen Den Hellige Treenighed, et vigtigt monument for kristendommen i Prag. Prikken over i'et på denne unikke tur er Sankt Vitus-katedralen, symbolet på hele Prag!!!

Sightseeingtur i veteranbiler - 1 time

10. Sightseeingtur i veteranbiler - 1 time

Oplev Prags charme på vores 60-minutters tur i klassisk bil. Træd ind i vores Mercedes-Benz 770 og rejs tilbage i tiden. Slap af i vores cabriolet og nyd en informativ kommentar fra din chauffør. Vi guider dig forbi alle byens berømte vartegn. Vores service inkluderer nem afhentning og aflevering på hotellet uden ekstra omkostninger. Vores biler har optrækkeligt tag, så du holder dig tør i al slags vejr. Slap af i komfort - vores biler har varme, så kulden generer dig ikke! Tilpas din tur med stop, der fanger din interesse. Se Prag helt tæt på, som en lokal ville gøre det. Tag alle de billeder, du vil, og bed gerne din chauffør om at tage et billede af dig. På turen får du mulighed for at se nogle af de mest berømte vartegn og steder, f.eks: 1 - Estates Theatre - stedet, hvor Mozarts Don Giovanni havde verdenspremiere i det 18. århundrede. 2 - Skt. Jiljí-kirken - en historisk gotisk kirke i den gamle bydel med forbindelser til kong Karl IV 3 - Karlova Street - En del af den historiske kongerute, der blev brugt til tjekkiske kongers kroninger 4 - Det nye rådhus - Art Nouveau-bygning og det centrale administrative knudepunkt i Prag 5 - Josefov - Prags mindste kvarter, tidligere en jødisk ghetto, kendt for sine historiske steder og synagoger 6 - Old New Synagogue - Europas ældste aktive synagoge, kendt for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kulturcenter i nyrenæssancestil, der huser den tjekkiske filharmoni og er kendt for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - Hjemsted for nationalbiblioteket og berømt for sin ekspansive barokarkitektur 9 - Den gamle rådhusplads - Prags historiske hjerte med mange vartegn 10 - Prags astronomiske ur - Det er verdens tredjeældste astronomiske ur og det ældste, der stadig er i drift. 11 - Vor Frue Kirke før Týn - Prags gotiske perle med tårnhøje spir og et berømt pibeorgel 12 - Prags borg - Verdens største gamle borg og magtsæde for bøhmiske konger og præsidenter 13 - Schwarzenberg-paladset - Renæssancepalads, der huser Nationalgalleriet og det militærhistoriske institut 14 - Prag Loreta - Et fantastisk barokkompleks i Hradčany, der er kendt for sin imponerende arkitektur 15 - Karlsbroen - Ikonisk middelalderlig stenbro i Prag, der forbinder Prags borg og den gamle bydel 16 - Sankt Nikolaj-kirken - Majestætisk barokkirke, der er kendt for sin monumentale arkitektur og udsøgte kunstneriske design 17 - Lennon-muren - Et historisk symbol på politisk modstand, nu et udendørs galleri inspireret af John Lennon

72 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på St. Nicholas Kirken

St. Nicholas Kirken: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: Klassisk koncert i Sankt Nikolaj Kirke

Prag: Klassisk koncert i Sankt Nikolaj Kirke

Oplev den unikke atmosfære i den barokke Sankt Nikolaus-kirke, mens du ser en række forestillinger med kunstnere fra det nationale teater og det tjekkiske filharmoniske orkester. Beundr et af de mest imponerende kirkeinteriører i Prag med komplekse indretninger og en interessant belysning. Se det storslåede interiør, der domineres af en loftsfresko over kirkeskibet af J. L. Kracker med scener fra Sankt Nikolajs liv, som er en af de største i Europa. I løbet af den en time lange forestilling vil du nyde en række klassiske værker komponeret af europæiske musikalske virtuoser, herunder G. F. Händel, Johann Sebastian Bach; Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart og andre. Du får også mulighed for at lytte til flere stykker af klassiske tjekkiske musikere som Antonín Dvořák, en af landets mest kendte komponister. Du kan vælge mellem orkester-, orgel-, kammer- eller korkompositioner.

Prag: Adgangsbillet til det astronomiske klokketårn & audioguide

Prag: Adgangsbillet til det astronomiske klokketårn & audioguide

Den gamle rådhusplads er hjertet i Prags gamle bydel, lige så meget som den er hjertet i hele Prag. Måske kender alle også den majestætiske bygning, der dominerer pladsen - det gamle rådhus med det astronomiske klokketårn. Spar tid, og i stedet for at stå i kø for at købe en adgangsbillet, kan du hente din billet på aktivitetsudbyderens kontor, der ligger kun få meter fra selve tårnet, hvor du vil møde vores assistent, der vil give dig en 20-minutters introduktion om det gamle rådhus' historie, hvorefter du kan nyde dit besøg med vores online audioguide. Lad os sammen dykke ned i den interessante og mystiske historie, der knytter sig til disse steder. Lad os fremhæve betydningen af Det Gamle Rådhus i Tjekkiets historie, og hvordan det voksede med denne historie til sin nuværende form. Lad os sammen beskrive de forskellige dele af det gamle byur, eller lytte til den mest berømte legende fra den gamle bydel om urets konstruktion. Ud over alle disse interessante steder vil vores online audioguide også tage dig gennem Old Town Square, hvor du også vil lære historien om de omkringliggende bygninger og monumenter. Nicholas-kirken, Jan Hus-monumentet og mange flere. Du vil modtage login-data til audioguiden på dagen for din reservation via en separat e-mail, eller vores assistent vil hjælpe dig med at komme i gang på mødestedet.

Prag: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og vandretur

Prag: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og vandretur

Lær Prag at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt walking tour, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Anvend logik, fantasi, observationer og kombineret tænkning for at løse gåder og interagere med hver enkelt unik attraktion. Gå ind og se museer på egen hånd og afslut spillet bagefter. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur ved den imponerende gotiske kirke St Henry og St Kunhuta! Lær om det kommunale hus, der betragtes som et mesterværk inden for arkitektur. Lær om Vor Frue Kirke før Týn med sin sjældne arkitektur, der minder om ridderfilm, og beundr den spanske synagoge. Sankt Nikolaus-katedralen vil efterlade dig målløs. Besøg det middelalderlige tårnur med sit unikke tema. Derefter venter Arnošt Hähnels nygotiske monument på dig, og glem ikke at tage billeder! Den uovertrufne Karlsbroen bliver dit næste skridt. Beundr den hellige treenighedssøjle, et vigtigt monument for kristendommen i Prag. Som prikken over i'et på denne enestående tur kommer Sankt Vitus-katedralen, symbolet for hele Prag!!!

Prag: Privat tur i den gamle bydel i veteranbil

Prag: Privat tur i den gamle bydel i veteranbil

Oplev Prags charme på vores 60-minutters tur i klassisk bil. Rejs tilbage i tiden i vores selvbyggede kopi af Mercedes 770K, mens du lytter til en informativ audioguide, der fås på flere sprog. Læn dig tilbage i komforten i vores cabriolet, mens vi tager dig med på en rejse forbi byens mest berømte vartegn. Vi sørger for nem afhentning og aflevering på hotellet (inkluderet i prisen), så du ikke behøver at bekymre dig om at finde os. Alle vores biler er udstyret med et udtrækkeligt tag for at beskytte dig mod dårligt vejr. Her er de mest berømte vartegn og steder, du kommer til at se på turen: 1 - Estates Theatre - stedet, hvor Mozarts Don Giovanni havde verdenspremiere i det 18. århundrede. 2 - Skt. Jiljí-kirken - en historisk gotisk kirke i den gamle bydel med forbindelser til kong Karl IV. 3 - Karlova Street - en del af den historiske kongerute, der blev brugt til tjekkiske kongers kroninger 4 - Det nye rådhus - Art Nouveau-bygning og det centrale administrative knudepunkt i Prag 5 - Josefov - Prags mindste kvarter, tidligere en jødisk ghetto, kendt for sine historiske steder og synagoger. 6 - Old New Synagogue - Europas ældste aktive synagoge, kendt for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kulturcenter i nyrenæssance, der huser den tjekkiske filharmoni og er kendt for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - hjemsted for Nationalbiblioteket og berømt for sin ekspansive barokarkitektur 9 - Den gamle rådhusplads - Prags historiske hjerte med mange vartegn 10 - Prags astronomiske ur - Det er verdens tredjeældste astronomiske ur og det ældste, der stadig er i drift. 11 - Vor Frue Kirke før Týn - Prags gotiske perle med tårnhøje spir og et berømt pibeorgel 12 - Kinsky-paladset - en historisk rokokobygning, der huser Nationalgalleriets grafiske samling 13 - Prags borg - verdens største gamle borg og magtsæde for bøhmiske konger og præsidenter 14 - Schwarzenberg-paladset - renæssancepalads, der huser Nationalgalleriet og det militærhistoriske institut 15 - Prague Loreta - Et fantastisk barokkompleks i Hradčany, kendt for sin imponerende arkitektur. 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelalderlig stenbro i Prag, der forbinder Prags borg og den gamle bydel. 17 - Sankt Nikolaj Kirke - Majestætisk barokkirke kendt for sin monumentale arkitektur og udsøgte kunstneriske design. 18 - Lennon Wall - Et historisk symbol på politisk modstand, nu et udendørs galleri inspireret af John Lennon

Prag: Byrundtur og middagskrydstogt med hotelafhentning

Prag: Byrundtur og middagskrydstogt med hotelafhentning

Oplev Prag om aftenen på en 4-timers kombineret bytur og sejltur med middag ned ad Moldau, og se attraktionerne langs floden oplyst om aftenen. Du vil starte med en 45-minutters minibustur i den gamle bydel, det jødiske kvarter og den nye bydel og se seværdigheder som den spanske synagoge og den gamle/nye synagoge. Lær mere om den jødiske arv Prag i den tidligere jødiske ghetto, og fortsæt til Republik-pladsen for at se et smukt eksempel på art nouveau-arkitektur på rådhuset. Se den oprindelige gamle bymur, det gotiske pulvertårn og den nye bydel, herunder Wenzelspladsen, statsoperaen, det tjekkiske parlament og nationalmuseet. Kryds Nusle-broen, og nyd den betagende udsigt over flere kvarterer i Prag. Derefter tager du på en luksuriøs sejltur langs Moldau. En velkomstdrink venter dig, før I begiver jer ud på en 3-timers sejltur. Læn dig tilbage, og nyd udsigten over Prags slot mod nattehimlen. Sejl forbi Straho-klostret, Skt. Nikolajs Kirke og Petrin-tårnet, og tag uden for byens centrum til Vysehrad-slottet og det dansende hus. Imens kan du nyde en buffet med varm og kold mad, der serveres i behagelige omgivelser med aircondition. Hvis du foretrækker at føle brisen i dit hår, mens I sejler forbi Karlsbroen, Rudolfinum eller nationalteatret, kan du nyde den udendørs udsigtsplatform.

Prags 3-timers byrundtur med vagtskifte i Prag

Prags 3-timers byrundtur med vagtskifte i Prag

Denne tur giver en fantastisk mulighed for at se de vigtigste historiske seværdigheder og monumenter i Prag - herunder den populære vagtskifteceremoni på Prags borg - i løbet af 3 timer. Tag på en sightseeingtur i Prag, som Bernard Bolzano engang kaldte "byen med de hundrede tårne". Du begynder ved Estates Teater i den gamle bydel, hvor Mozarts opera Don Giovanni havde premiere. Du kommer forbi Nationalteatret og får en fantastisk panoramaudsigt over Prags borg, Karlsbroen, Rudolfinum - hjemsted for det tjekkiske filharmoniske orkester, Krudttor, Wenzelspladsen, centrum af den nye bydel - hvor den tjekkiske historie blev skrevet, Karlspladsen og det berømte Danserhus. Derefter krydser du Jirásek-broen og går ind i det fortryllende Lille kvarter, hvor du kan beundre Sankt Nikolaus-kirken. Den første del af turen foregår i en minibus. Herefter går du langs Prags borg, som engang husede de tjekkiske kongers kontorer. Soldater fra Prags eliteborgvagt vil byde dig velkommen ved Prags borgs porte. Du får mulighed for at overvære det ceremonielle vagtskifte, som omfatter fanfare og en flagceremoni. Du besøger Sankt Vitus-katedralen, hvor de tjekkiske kronjuveler opbevares, og hvor kong Karl IV, nationens fader, er begravet. I Lobkowicz-paladset kan du stoppe op og nyde en forfriskende, lækker kop kaffe på en smuk historisk café. Herefter går I ned til Malostranske-pladsen, hvor en minibus venter på jer. I kører gennem det jødiske kvarter, hvor I undervejs ser Europas ældste synagoge, og ankommer til den gamle bydelsplads, en af de ældste markedspladser i Prag. Her kan du se det historiske rådhus og afslutte turen ved det verdensberømte astronomiske ur, som stammer fra 1410.

Prag: Privat tur i veteranbil

Prag: Privat tur i veteranbil

Udforsk charmen ved det gamle Prag på vores 90-minutters tur i klassisk bil. Træd tilbage i tiden med vores håndlavede Mercedes 770K-kopi, og nyd en omfattende audioguide på flere sprog. Slap af i komforten i vores cabriolet, mens vi fører dig på en spændende rejse gennem Prags mest berømte seværdigheder. Vi sørger for nem afhentning og aflevering på hotellet (inkluderet i prisen), så du ikke behøver at bekymre dig om at finde os. Alle vores biler er udstyret med et udtrækkeligt tag for at beskytte dig mod dårligt vejr. Her er de mest berømte vartegn og steder, du kommer til at se på turen: 1 - Estates Theatre - stedet, hvor Mozarts Don Giovanni havde verdenspremiere i det 18. århundrede. 2 - Skt. Jiljí-kirken - en historisk gotisk kirke i den gamle bydel med forbindelser til kong Karl IV. 3 - Karlova Street - en del af den historiske kongerute, der blev brugt til tjekkiske kongers kroninger 4 - Det nye rådhus - Art Nouveau-bygning og det centrale administrative knudepunkt i Prag 5 - Josefov - Prags mindste kvarter, tidligere en jødisk ghetto, kendt for sine historiske steder og synagoger. 6 - Old New Synagogue - Europas ældste aktive synagoge, kendt for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kulturcenter i nyrenæssance, der huser den tjekkiske filharmoni og er kendt for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - hjemsted for Nationalbiblioteket og berømt for sin ekspansive barokarkitektur 9 - Den gamle rådhusplads - Prags historiske hjerte med mange vartegn 10 - Prags astronomiske ur - Det er verdens tredjeældste astronomiske ur og det ældste, der stadig er i drift. 11 - Vor Frue Kirke før Týn - Prags gotiske perle med tårnhøje spir og et berømt pibeorgel 12 - Kinsky-paladset - en historisk rokokobygning, der huser Nationalgalleriets grafiske samling 13 - Prags borg - verdens største gamle borg og magtsæde for bøhmiske konger og præsidenter 14 - Schwarzenberg-paladset - renæssancepalads, der huser Nationalgalleriet og det militærhistoriske institut 15 - Prague Loreta - Et fantastisk barokkompleks i Hradčany, kendt for sin imponerende arkitektur. 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelalderlig stenbro i Prag, der forbinder Prags borg og den gamle bydel. 17 - Sankt Nikolaj Kirke - Majestætisk barokkirke kendt for sin monumentale arkitektur og udsøgte kunstneriske design. 18 - Lennon Wall - Et historisk symbol på politisk modstand, nu et udendørs galleri inspireret af John Lennon 19 - Det Dansende Hus - Et moderne arkitektonisk symbol i Prag, designet af arkitekterne Frank O. Gehry og Vlado Milunić. 20 - Nationalteatret - Et nationalt monument og en vigtig kulturinstitution, der huser opera-, ballet- og teaterforestillinger.

Prag: Spillet om den gamle bydel og slottet - udforskning

Prag: Spillet om den gamle bydel og slottet - udforskning

Bliv ført på en spændende selvledende tur rundt i den gamle bydel i Prag, mens du spiller en spændende mobilbaseret quest. Løs ledetråde, og opdag den fascinerende historie om de vigtige middelalderlige og nye katedraler, pladser og vartegn. Download appen, og start eventyret på Wenceslas Square. Gå derefter til slottet, og se mange af byens store højdepunkter, herunder den gamle bydelsplads og det astronomiske ur, Karlsbroen, Prags borg og Sankt Vitus. Følg ledetrådene, der fører dig gennem store boulevarder, snoede brostensgader og op ad de ældste slotstrapper for at afdække hemmelige historier om det gotiske Prag. Lær om Prags historie fra det 14. århundrede gennem øjnene på deres største middelalderlige hersker og bygherre, Karl IV. Brug sporene til at lede dig fra det ene sted til det andet. Hver ledetråd giver dig nøjagtige anvisninger, så du behøver hverken kort, GPS eller en guide. Gennemfør turen på ca. 1,5 time, men der er ingen tidsbegrænsning, så du kan gå i dit eget tempo. Spil som en gruppe eller del dig op i mindre grupper/hold og konkurrer mod de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen ved turens afslutning.

Prag: Escape Game og rundvisning

Prag: Escape Game og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil sjov på denne selvguidede smartphone-vandretur i Prag. Find nemt attraktioner med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur ved den imponerende gotiske kirke St Henry and St Kunhuta! Lær om det kommunale hus, der betragtes som et mesterværk inden for arkitektur. Lær om Vor Frue Kirke før Týn med dens sjældne arkitektur, der minder om ridderfilm, og beundr den spanske synagoge. St Nicholas Cathedral vil efterlade dig målløs. Besøg det middelalderlige tårnur med det unikke tema. Derefter venter det neogotiske monument af Arnošt Hähnel på dig, glem ikke at tage billeder! Den uovertrufne Karlsbro vil være dit næste skridt. Beundr søjlen Den Hellige Treenighed, et vigtigt monument for kristendommen i Prag. Prikken over i'et på denne unikke tur er Sankt Vitus-katedralen, symbolet på hele Prag!!!

Sightseeingtur i veteranbiler - 1 time

Sightseeingtur i veteranbiler - 1 time

Oplev Prags charme på vores 60-minutters tur i klassisk bil. Træd ind i vores Mercedes-Benz 770 og rejs tilbage i tiden. Slap af i vores cabriolet og nyd en informativ kommentar fra din chauffør. Vi guider dig forbi alle byens berømte vartegn. Vores service inkluderer nem afhentning og aflevering på hotellet uden ekstra omkostninger. Vores biler har optrækkeligt tag, så du holder dig tør i al slags vejr. Slap af i komfort - vores biler har varme, så kulden generer dig ikke! Tilpas din tur med stop, der fanger din interesse. Se Prag helt tæt på, som en lokal ville gøre det. Tag alle de billeder, du vil, og bed gerne din chauffør om at tage et billede af dig. På turen får du mulighed for at se nogle af de mest berømte vartegn og steder, f.eks: 1 - Estates Theatre - stedet, hvor Mozarts Don Giovanni havde verdenspremiere i det 18. århundrede. 2 - Skt. Jiljí-kirken - en historisk gotisk kirke i den gamle bydel med forbindelser til kong Karl IV 3 - Karlova Street - En del af den historiske kongerute, der blev brugt til tjekkiske kongers kroninger 4 - Det nye rådhus - Art Nouveau-bygning og det centrale administrative knudepunkt i Prag 5 - Josefov - Prags mindste kvarter, tidligere en jødisk ghetto, kendt for sine historiske steder og synagoger 6 - Old New Synagogue - Europas ældste aktive synagoge, kendt for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kulturcenter i nyrenæssancestil, der huser den tjekkiske filharmoni og er kendt for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - Hjemsted for nationalbiblioteket og berømt for sin ekspansive barokarkitektur 9 - Den gamle rådhusplads - Prags historiske hjerte med mange vartegn 10 - Prags astronomiske ur - Det er verdens tredjeældste astronomiske ur og det ældste, der stadig er i drift. 11 - Vor Frue Kirke før Týn - Prags gotiske perle med tårnhøje spir og et berømt pibeorgel 12 - Prags borg - Verdens største gamle borg og magtsæde for bøhmiske konger og præsidenter 13 - Schwarzenberg-paladset - Renæssancepalads, der huser Nationalgalleriet og det militærhistoriske institut 14 - Prag Loreta - Et fantastisk barokkompleks i Hradčany, der er kendt for sin imponerende arkitektur 15 - Karlsbroen - Ikonisk middelalderlig stenbro i Prag, der forbinder Prags borg og den gamle bydel 16 - Sankt Nikolaj-kirken - Majestætisk barokkirke, der er kendt for sin monumentale arkitektur og udsøgte kunstneriske design 17 - Lennon-muren - Et historisk symbol på politisk modstand, nu et udendørs galleri inspireret af John Lennon

De mest populære seværdigheder i Prag

Oplevelser i St. Nicholas Kirken

Byer i Tjekkiet

Andre seværdigheder i St. Nicholas Kirken

Vil du se alle oplevelser i St. Nicholas Kirken? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om St. Nicholas Kirken

Samlet bedømmelse

4.1
(819 anmeldelser)

Vi havde en fantastisk og inspirerende tur rundt i "hele" Prag med masser af historie- og kulturfortællinger om alle de skønne slotte, bygninger og broer som Prag er bygget op omkring. Vores guide - Vojta - var en klasse for sig selv - det var hyggeligt at gå rundt med dig og takker for din store viden og passion som du delte ud af - tak Vojta.

Værd pengene .. Jeg selv og min partner nød det i høj grad .. dette var vores andet besøg i Prag .. hver gang vi gjorde dette krydstogt .. maden var absolut 💯 % smuk ... vil klart anbefale dette krydstogt til enhver, der besøger prag .hvis jeg vender tilbage til prag igen, ville jeg gøre det hele forfra ..

En god aften fra start til slut. Afhentet fra hotellet, kort tur i minibus, som vi nød og derefter taget til båden, som var meget moderne. Maden var lækker, underholdningen var strålende, personalet var venligt. Jeg vil varmt anbefale. Stor værdi for pengene.

Guiden var så god. Vidste alt og meget behagelig. Bådturen var lidt ligegyldig dog

Rigtig god mad. Lidt for høj musik. Hyggeligt stemning