Staatliche Museen zu Berlin

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Staatliche Museen zu Berlin

Vil du se alle oplevelser i Staatliche Museen zu Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Staatliche Museen zu Berlin

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 5.771 anmeldelser

Jeg tror, at dette museum er et vidunderligt palads. Mit fremtidige erhverv er arkæologi, og jeg vil virkelig studere den babylonske kultur grundigt. Dette museum har rejst tidligere, jeg er bare stadig imponeret ... hvis jeg har tid, vil jeg besøge det herlige Pergamon Museum mange flere gange.

Indfriede forventningerne

Spændende udstilling i specielle omgivelser som fremhævede museumsgenstandene. Absolut et besøg værd - synes især at det at de kinesiske og ægyptiske ting blev præsenteret side om side fra samme tidsalder gjorde det ekstra interessant.

Rigtig god oplevelse at se udstillingen om det gamle Ægypten, som jeg har en helt speciel interesse i, da jeg 2 gange har besøgt landet.

Spændende udstilling i flotte historiske rammer. Selve museet er også imponerende. Vi brugte 3 timer og kunne godt have brugt længere