Staropramen-bryggeriet

Staropramen-bryggeriet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: CoolPass med adgang til over 70 attraktioner

1. Prag: CoolPass med adgang til over 70 attraktioner

Se alt det, som Prag har at byde på med Prague CoolPass, en komplet sightseeingpakke, der giver dig adgang til mere end 70 af de bedste attraktioner, museer, ture og krydstogter. Access a huge range of the top attractions including Prague Castle, Prague ZOO, Prague ZOO, Jewish Museum and synagogues, and many more. Nyd en 2 timers bustur, sejl på Prags Venedig og vælg en af de 4 sightseeing-krydstogter fra Prague Boats, der er inkluderet i CoolPass. Eller en 1-dags Hop-On, Hop-Off bustur med særlige priser. Du får også adgang til særlige Prague CoolPass Special-tilbud, herunder betydelige rabatter på ture, gastronomiske krydstogter, aktiviteter, underholdning, shows, Prag Hard Rock café og Bohemian Garnet-butikker for eksempel. Prag Card-fordele: - Gratis adgang til Prags borg (Sankt Vitus-katedralen, kongepaladset, Golden Lane, St. George's Basilica, Daliborka-tårnet)- Gratis adgang til det jødiske museum - synagoger og den gamle jødiske kirkegård (7 steder)- Gratis adgang til Nationalgalleriet (7 steder)- Gratis adgang til Nationalmuseet (9 steder)- Gratis adgang til Prags zoologiske have (den 4. bedste zoologiske have i verden)- Gratis adgang til Prags bygalleri og Prags bymuseum- Gratis adgang til Peter og Paul-basilikaen og klosteret St. Agnes- Gratis adgang til Illusion Art Museum og Museum of Decorative Arts- Gratis adgang til Náprstek-museet for asiatiske, afrikanske og indianske kulturer og etnografisk museum- Gratis adgang til det bøhmiske granatmuseum- Gratis adgang til Karel Zeman-museet- Gratis adgang tildet tjekkiske musikmuseum, Bedřich Smetana-museet og Antonín Dvořák Museum- Gratis adgang til Kunsthalle Praha, Werich Villa Art Centre, Kampa Museum og Dancing House Gallery- Gratis adgang til House of Photography, Sudek Gallery og Bílek Villa- Gratis adgang til Museum for Meissen-porcelæn, Retro Museum og Lego-museet- Gratis adgang til Vyšehrad-fæstningen (4 steder)- Gratis adgang til Štefánik-observatoriet, Planetárium Prag, Pædagogisk museum og Politimuseet- Gratis adgang til Henrys tårn, Det gamle toldhus- Gratis adgang til det nationale mindesmærke Vítkov- Gratis adgang til paladserne og slottene Troja, Roztoky, Schwarzenberg, Sternberg, Clam-Gallas og Colloredo-Mansefeld, og Nelahozeves- Staropramen-bryggeriet- Marold Panorama- Observatoriet ved tv-tårnet Žižkov- Loreto Prag- Lobkowicz-paladset- 2-time "Historisk Prag" busrundtur- Flodkrydstogt "Prag Venedig"- Valg af et Prague Boats cruise- En times flodkrydstogt- Prosecco Cruise- Cruise til Djævlekanalen- Prag Grand Cruise- Op til 50% rabat på ture, krydstogter, underholdningsshows, shoppingkoncerter og restauranter- Specialpris på City Sightseeing Hop-On-Hop-Off 24 timer- Detaljeret trykt kort og mobilapp - Prague Cool Pass - din gratis interaktive guide rundt i byen

Prag: Staropramem Brewery Self-Guided Tour med smagning

2. Prag: Staropramem Brewery Self-Guided Tour med smagning

Tag på en selv-guidet tur til Prags største bryggeri, Staropramem Brewery. Lær om dette historiske bryggeri og afslut din tur med ølsmagning eller en drink. Opgrader din oplevelse med et måltid i baren. Mød på Staropramen-bryggeriet i Smíchov-området i Prag. Gå ind i besøgscentret i bryggerikomplekset beliggende i Prags gamle industrielle forstad. Tag en selvguidet interaktiv tur gennem bryggeriet. Lær om bryggeriets historie fra dets grundlæggelse i 1869 og frem til i dag, hvor det er blevet en af de mest populære øl i Tjekkiet og også kendt over hele verden. Besøg det næststørste bryggeri i Tjekkiet. Oplev ølfremstillingsprocessen, mens du bliver guidet af en af de vigtigste karakterer i Staropramens historie, brygmesteren Josef Paspa. Afslut din tur med enten 1 drink eller en ølsmagning i Staropramen bar, afhængigt af den reserverede mulighed. Forkæl dig selv med en ølsmagning, hvor 4 øl serveres i specialfremstillede glas lavet af tjekkiske glasmagere. Hvis du har oparbejdet en appetit efter din tur, kan du også bestille mad i baren. Der er også en mulighed, der inkluderer et måltid på bryggeriet.

Prag: Party Beer Bus

3. Prag: Party Beer Bus

Nyd at udforske Prag med stil i din egen private party-ølbus. Se byens vigtigste højdepunkter, mens du drikker øl fra hanen og lytter til din yndlingsmusik. Vælg din foretrukne øl, og du får en 30 liters fadøl med i bussen. Gør det til en fest med behagelige siddepladser, fadøl, et fremragende lydsystem, natlys og en engelsktalende servitrice. Kom rundt i Prag med dine venner på denne enestående oplevelse. Din festølbusoplevelse giver dig et helt andet perspektiv på byen. Rejser du til Prag for at fejre? Party ølbussen er en fantastisk mulighed for polterabender eller polterabender. Kombiner fest med turisme, mens din servitrice serverer og guider dig gennem byen.

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Staropramen-bryggeriet

Andre seværdigheder i Staropramen-bryggeriet

Vil du se alle oplevelser i Staropramen-bryggeriet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Staropramen-bryggeriet

Samlet bedømmelse

3.8
(294 anmeldelser)

Dette seje pas er fantastisk! Jeg ville kigge igennem alt, hvad du vil gøre i byen, og hvis det hele er gratis på passet, er det fremragende værdi for pengene. Der er omkring 78 attraktioner, du får gratis adgang til med passet, og i det 2-dagespas, vi købte, kunne vi lave 23 af dem, hvis vi havde skubbet lidt mere, kunne vi helt sikkert have gjort et par flere. Jeg vil anbefale Charles bridge-flodkrydstogt, zoologisk have og paladskomplekset var nogle af mine favoritter, men der er så meget. Alt du skal gøre er at downloade Prag cool pass-appen, skrive din seje adgangskode og alt klar. Vis det ved billetskranken ved hver attraktion, og du er med!

I denne fremragende tur blev vi guidet fra rum til rum med timet lyd, lys og billeder. Historien om bryggeriet og brygningsprocessen blev fortalt gennem en nøglechef og brygger i bryggeriets historie. Dette gjorde historien mere interessant, og vi lærte meget. Det er en kort tur uden tid til at kede sig, og den bruger en række multimedier til at holde dig engageret. Smagsoplevelsen i slutningen var også fremragende med 4 pilsnere at prøve og derefter muligheden for at købe mere og mad. Vi vil anbefale turen og den fremragende øl.

Validering af kuponerne er super enkel, og passet inkluderer flere fremragende aktiviteter i byen. Det var værd at købe to-dages passet og ikke skulle bekymre dig om at foretage flere betalinger i udenlandsk valuta under hele turen. Det er umuligt at nyde alle attraktionerne, men det er stadig det værd! Vi ville have brugt dobbelt så meget uden passet. Koden fungerede offline i appen, så den var meget nem at bruge...

Rundvisningen og forklaringerne på bryggeriets historie blev meget godt forklaret, generelt stærkt anbefalet. Rammerne på væggene med løbende billeder er smukt iscenesat. Måltidet i restauranten smagte bagefter meget godt, det samme gjorde øllet.

Meget flot at se på, ikke kedeligt og priserne er mere end fair!