Tilføj datoer

Stirling Castle

  • Heldagsture
  • Flerdagesture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 35 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 35

Andre seværdigheder i Stirling Castle

Vil du se alle oplevelser i Stirling Castle? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Stirling Castle

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 6.687 anmeldelser

Meget interessant tur. Du kan se forskellige slotte, walkable og ruiner. De nærmede huller er spektakulære. Præcis det landskab, du ville forvente i det skotske højland. Guiden giver dig al vigtig information via mikrofon og højttaler, mens du kører. Der er forskellige muligheder på de fleste destinationer, fx om du vil se et bestemt slot indefra eller foretrækker at udforske den nærmeste lille landsby.

Fremragende tur. Vores Guide Mike fortalte en masse historie om det vi kom forbi. Der var god tid, både til frokost og besøg af Inverary castle hvis man ville det. Også på Doune castle var der god tid. En super tur der ikke føltes lang, bestiller gerne med Rabbies næste gang jeg er i Skotland.

Meget fin oplevelse. Vores guide var fabelagtig. Hans forklaringer var klare, og han var altid tilgængelig til at besvare vores spørgsmål. Vi stoppede ofte og på smukke steder! Jeg anbefaler denne tur!!

Meget flot dag, smukke landskaber, meget opmærksom guide. Ærgerligt, at der ikke er en lydguide på fransk, for historien burde være interessant

Det var en meget hyggelig, varieret rejse. Andrew var en meget god guide og chauffør. Han gav os en fantastisk dag med sin viden og anekdoter.