Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Stockholm

Sveriges hovedstad med den store skærgård kombinerer det historiske med det moderne Skandinavien.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Stockholm

Stockholm: City Archipelago Sightseeing Cruise med guide

1. Stockholm: City Archipelago Sightseeing Cruise med guide

Oplev det bedste af Stockholms skærgård på kort tid på et bycruise tur-retur. Med en guide om bord kan du lære om historien bag de forskellige seværdigheder, du passerer. Nyd en rejse med smukke seværdigheder og fascinerende historier. Start din tur fra Strandvägen, og hop ombord på M/S Östanå I, bygget i 1906, eller S/S Stockholm, bygget i 1931. Køb varme og kolde drikke, sandwich fra cafeteriet om bord. Se på, mens din guide udpeger de naturlige steder i Stockholms skærgård, den næststørste i Østersøen.

Stockholm: Entrébillet til ABBA The Museum

2. Stockholm: Entrébillet til ABBA The Museum

Besøg det spektakulære ABBA The Museum på øen Djurgården i Stockholm og nyd en oplevelse ud over det sædvanlige med denne entrébillet. Se kostumer, som tilhører gruppens 4 medlemmer, samt guldplader, originale artefakter, mindeværdige ting og meget mere. På dette museum er du en vigtig del af oplevelsen, så når du tager herfra, vil du føle dig som det 5. medlem af bandet. Find ud af, hvordan du ser ud i deres legendariske scenekostumer, og syng i det legendariske Polar Studio, som blev grundlagt af ABBA-musikerne Björn Ulvaeus og Benny Andersson. Oplev de spændende 3D-avatarer, og gå på scenen med bandet.

Stockholm: Adgangsbillet til Paradox Museum

3. Stockholm: Adgangsbillet til Paradox Museum

Oplev verdens største samling af paradoksbaserede udstillinger med en all-access-billet til Paradox Museum Stockholm. Fordyb dig i eksperimentel moderne kunst, der er større end livet, og tag interessante billeder af de forbløffende optiske effekter. Følg skiltene gennem en labyrint af udstillinger, der er designet til at blive oplevet i et envejsstrømsystem. Få utrolige billeder af paradokserne med markerede fotopunkter, der giver dig den bedste skudvinkel. Nyd udstillingsbeskrivelser, der forklarer "hvad du skal gøre" og "hvad der foregår". Skan QR-koderne for at få endnu mere at vide, og du er velkommen til at stille spørgsmål til personalet. De kan endda tage nogle af jeres gruppefotos for jer. Inden du vender tilbage til virkeligheden, kan du besøge Paradox Boutique, som sælger en række spil, tøj, souvenirs, memorabilia og gadgets.

Stockholm: Entrébillet til frilandsmuseet Skansen

4. Stockholm: Entrébillet til frilandsmuseet Skansen

Rejs tilbage i tiden i dette autentiske udstillingsvindue om det førindustrielle Sverige. Besøg huse og gårde fra hele landet, og oplev det traditionelle liv på landet på første hånd. Oplev de forskellige sociale forhold, som folk levede under mellem det 16. og den første halvdel af det 20. århundrede. Opdag Sveriges historie. Find ud af, hvordan svenskerne engang levede gennem skiftende årstider, traditioner, arbejde, fester og hverdagsliv fra fortidens tider. Gå på opdagelse i dyrelivet, herunder nordiske vilde dyr, sjældne racer, husdyr og eksotiske skabninger. Nyd et lækkert måltid (ikke inkluderet) på en af restauranterne, der byder på en betagende udsigt over Stockholm. Husk også at besøge museumsbutikken, hvor du kan finde traditionelt håndværk og svenske designede genstande. Lad dine børn nyde en zoologisk have med husdyr som katte, kaniner og marsvin. Skansen er også hjemsted for 75 forskellige dyrearter, herunder vilde dyr som lynx, elge og brune bjørne samt flere husdyrracer. Museet skifter udsmykning efter årstiden med forskellige temaer. I denne sæson kan du opleve et historisk julemarked, der går helt tilbage til 1903. Køb kunsthåndværk, slik, hjemmelavede stearinlys og julegaver. Julemarkedet er åbent fra fredag til søndag fra den 26. november til den 19. december.

Stockholm: Land- og vandtur med amfibiebus

5. Stockholm: Land- og vandtur med amfibiebus

Nyd en rundtur i Stockholm til lands og til vands på en amfibiebustur i bus. Lær om byens historie fra forskellige perspektiver, og se bemærkelsesværdige vartegn som Gröna Lund, det kongelige palads og den kongelige ø Djurgården Når alle er om bord, kan du køre mod Det Kongelige Teater. Din guide vil give en kort introduktion om bussen, inden du skifter fokus til seværdighederne. Kør langs Birger Jarls fashionable gade, inden du lander ved natklubmekkaet Stureplan. Fortsæt til Det Kongelige Bibliotek, se det olympiske stadion fra 1912, og drej ind på Karlavägen for at nå frem til det smukke område Östermalm. Pludselig bliver asfalten under dig til grus, og nu begynder det rigtig sjove, det er tid til at bussen bliver våd. Hold fast i jeres telefoner og kameraer, og forbered jer på nogle sommerfugle i maven. Musikken bliver højere, og et stort vandstænk rammer forruden. Før du ved af det, flyder du. Efter et par minutters sejlads på vandet hører du også historien bag Djurgårdens kongeø. Du passerer Vasa-museet og Sveriges ældste forlystelsespark Gröna Lund. Gør dit kamera klar til en postkortlignende udsigt over Stockholm. Forude venter de slående facader i den gamle bydel, hvor bygningerne stammer helt tilbage fra det 16. århundrede. I midten ligger den tyske kirke og Stockholms rådhus, som er et berømt symbol på Stockholm med de tre gyldne kroner monteret på toppen. Sejl langs kysten af Södermalm, den største af de 14 øer, der udgør Stockholm. Sejl rundt på øen Skeppsholmen og få en fantastisk udsigt til det kongelige palads, som er et af de største paladser i Europa. Se skibet Af Chapman fra det 19. århundrede, der ligger til kaj på øen Skeppsholmen, og som engang var Stockholms flådestation. Lær om kongefamilien og også om, hvordan Sverige blev det land, det er i dag. Hør, hvordan et af de fattigste lande i Europa blev en blomstrende industrination med en hovedstad, der nu anses for at være Europas pendant til Silicon Valley. Mærk strømmen fra Sveriges tredjestørste sø, der skubber frisk rent vand ud i Østersøen. Længere fremme får du en fantastisk panoramaudsigt over Strandvägen, som nok er den mest eksklusive adresse i Skandinavien. Kør forbi skibet med verdens stærkeste lille pige, Pippi Langstrømpe. Det er tid til at vende tilbage til land. Motoren brøler i et par sekunder, da kaptajnen trykker på gashåndtaget for at skubbe bussen tilbage til land. Kør mod udgangspunktet, forbi fødestedet for det verdensberømte psykologiske fænomen Stockholm-syndromet. Også forbi byens ældste bygning og den ældste park i Stockholm, som engang tilhørte den kongelige familie. For at fuldende din tur kan du få et billede med den syngende kaptajn.

Stockholm: All-inclusive-pas med billetter til 50+ attraktioner

6. Stockholm: All-inclusive-pas med billetter til 50+ attraktioner

Oplev Stockholm med et all-inclusive-pas, og besøg så mange attraktioner, du vil, i løbet af 1 til 5 dage. Dette praktiske digitale pas dækker dig med over 50 håndplukkede museer, historiske steder, bådture og andre ikoniske steder. Du skal blot vælge passets varighed fra 1, 2, 3, 4 eller 5 dage og downloade det til din mobile enhed. Gennemse Go City-appen for information, herunder åbningstider og instruktioner om, hvordan du får adgang til hver attraktion før dit besøg, og fremvis dit pas ved hver attraktion eller tur for at komme ind. Nyd at planlægge din egen Stockholm-rute, og spar op til 50%* i forhold til at købe individuelle billetter på dagen. Stockholm All-Inclusive Pass inkluderer adgang til følgende aktiviteter: - Vasa-museet - Det Kongelige Palads - Skansen - Hop-on hop-off grøn bustur (april til oktober) - Storkyrkan, Stockholms domkirke - SkyView Stockholm Ture og oplevelser - Bådtur under broerne i Stockholm (april til december) - Birka - Vikingebyen med bådtur (maj til september) - Bådtur til Drottningholms slott - tur/retur-billet (maj til september) - Bådtur til Fjäderholmarna (maj til september) - Grand Archipelago Tour til Gustavsberg (juli til august) - Hop-on hop-off-båd (juni til august) - Grand Artipelag-tur (maj til september) - Royal Canal-tur (april til december) - Krydstogt på Mälaren til Sigtuna (juli til august) - Skokloster Slot & Mälaren-krydstogt til Skokloster (juli til august) - Bådtur til skærgårdsbyen - Vaxholm - Stockholm City Canal Tour - Sightseeing i båd (juli til august) - Løs et mysterium - selvguidet mordmysterie-tur - Hip og sund sandwich og kaffe på Fern & Fika - Traditionel svensk fika hos Systrarna Andersson - Drink på ICEBAR Stockholm - Vrak - Museum for vrag - Tom Tits Eksperiment - Det kongelige arsenal - Livrustkammaren Vinteraktiviteter - Stockholm vintertur med båd (januar til marts) Sommeraktiviteter - Selvguidet Stand-Up Paddleboard-eventyr - Kajak-eventyr i det centrale Stockholm eller Pampas Marina - Adventure Golf på Kristineberg eller Nacka Strand Golf Bar Museer og interessante steder - Drottningholms slott - Riddarholmens kirke - Den kinesiske pavillon på Drottningholms slott - Fotografiska - fotografisk museum - Nobelpris-museet - Nordiska Museet - Det nordiske museum - Museum for ånder - Artipelag kunstmuseum - Vikingemuseet - Stockholms legetøjsmuseum - Bonniers Konsthall - Dansmuseet - Museet for dans - Det jødiske museum - Det svenske museum for scenekunst - Malingsfabrikken - Sommerfuglehuset - Haga Ocean - Vaxholm Fæstningsmuseum (juni til september) - Casino Cosmopol - Det nationale søfartsmuseum - Gustavsbergs Porcelænsmuseum - Nationalmuseum - Det kongelige arsenal - Livrustkammaren - Hallwyl Museum Attraktioner og ture kan ændres. Se den digitale guide, der er inkluderet i din bekræftelseskupon, for den fulde liste over inklusioner, åbningstider og reservationsinstruktioner. *Besparelser baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Stockholm: Hop-på-hop-af-bus og båd-mulighed

7. Stockholm: Hop-på-hop-af-bus og båd-mulighed

Se Stockholms mest berømte seværdigheder langs gader og vandveje med denne hop-on hop-off-tur. Vælg at blive på buslinjen eller tage turen til vandet med regelmæssig service mellem Stockholms øer og byens gader. Lyt til kommentarer om Stockholm på 10 sprog efter eget valg. Oplev, hvor behagelig og ubesværet en bytur kan være. Vælg en 24-timers billet til busturen eller bådturen. En kombinationsbillet giver dig fuld adgang til både bus- og bådturen. Se alle attraktionerne i Stockholm i dit eget tempo, og hop af og på ved alle stoppestederne i byen. Gå direkte til seværdighederne uden at skulle køre ud af vejen, og stop ved attraktioner som Skansen, kongeslottet, Gröna Lund, Vasamuseet, Fjällgatan, rådhuset, Abba-museet, Ice Bar, den gamle bydel og flere populære butikskvarterer.

Stockholm: Bådtur under broerne

8. Stockholm: Bådtur under broerne

Book en sightseeingtur og oplev Stockholm fra vandet. Gå ombord på dit sightseeingfartøj, og lyt til den optagede kommentar, der er tilgængelig på 10 sprog, mens du nyder de ikoniske seværdigheder i denne fantastiske by. Gå under flere broer og gennem en sluse, der forbinder Østersøen med Mälaren. Se undervejs seværdighederne i Stockholms indre by, den gamle bydel, Södermalm Island, Lilla Essingen og Stora Essingen, det nye område kendt som Hammarby Sjöstad, og de grønne områder på Royal Djurgården.

Stockholm: Togtransport mellem byen og Arlanda Lufthavn

9. Stockholm: Togtransport mellem byen og Arlanda Lufthavn

Slap af i et rummeligt tog med moderne faciliteter på en smidig transfer mellem Stockholm Arlanda Airport Norra Station og Stockholm Central Train Station. Køb en enkelt- eller returbillet til Arlanda Express, og spar tid og penge på din lufthavnstransport. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. I stedet kan du slappe af og nyde udsigten over Stockholm fra dit behagelige sæde. Rejs om bord på tog, der er tilgængelige for kørestole og cykler med plads til stor bagage og et toilet om bord. Læg bekymringerne bag dig, og ankom til tiden til din destination. Hold kontakten med dine venner ved hjælp af WiFi ombord og strømforsyninger ved hvert sæde.

Stockholm: 90-minutters historisk spøgelsesgåtur

10. Stockholm: 90-minutters historisk spøgelsesgåtur

Ved lygternes lys (i mørke timer) kan du blive underholdt og skræmt af historier om poltergeister, pest, offentlige henrettelser og mord på denne spændende vandretur i Stockholm. Se fortiden komme til live, mens du besøger stederne for en blanding af store og grusomme begivenheder. Start din vandretur i Gamla Stan og slutter i hjertet af den gamle bydel. Undervejs kan du høre om Stockholms begyndelse og lære, hvordan byen udviklede sig. Oplev de vigtigste begivenheder i byens historie ved at besøge de steder, hvor de fandt sted. Lad hovedgaderne ligge bag dig, og udforsk glemte gårde, rør ved de gamle mure, og lad byens historie komme til live. Oplev fortiden komme tilbage til livet, mens du kan lugte, smage og se, hvordan middelalderens Stockholm kunne have været.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Stockholm

Alle aktiviteter

259 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Stockholm

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Stockholm?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Stockholm?

De bedste dagsture og -udflugter fra Stockholm er:

Vaxholm

Andre seværdigheder i Stockholm

Vil du se alle oplevelser i Stockholm? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Stockholm

Samlet bedømmelse

4.5
(16.690 anmeldelser)

Chris var fantastisk! Vi er et par fra Polen med engelsk på B2-niveau og vi forstod det hele perfekt 🤌🏻 guiden engagerede turisterne, havde stor karisma og formåede at skræmme os. Efter min mening er denne attraktion kun for voksne og teenagere, små børn kan være bange.

Fantastisk aktivitet at lave, meget flot båd, du kan endda spise frokost ombord. Det er meget hyggeligt, man kan gå ud på broen for at tage billeder. Husk at komme i forvejen for at vælge dine pladser. Meget hyggelig bar ombord med kaffe, kager, øl og vin

Det var virkelig fantastisk, man føler, at guiden er en skuespiller, og det var rigtig godt. Jeg vidste, at det var på engelsk, men man skal have et meget, meget godt niveau i engelsk for at kunne følge med i historierne.

En by der vinder ved at ses fra vandsiden. Dygtig fortæller - kunne selv vælge sprog

Rigtig dejlig bådture med god og meget vidende guide. God historiefortæller.