Tilføj datoer

Stone Gate, Zagreb

Stone Gate, Zagreb: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

1. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

Tag en tur med os i et par timer, mens vi viser dig Zagrebs højdepunkter. Din guide vil have den lokale indsigt og de praktiske tips, så du får lyst til at udforske mere. Start turen ved Zagrebs berømte Zrinjevac Park, som vil give dig nogle fantastiske selfies og fotomuligheder. Fra parken fortsætter du til Bogovićeva-gaden, der er kendt for sine barer og restauranter. Derefter går du over Ban Jelačić-pladsen til næste stop ved den historiske Zagreb-katedral. Efter katedralen kan du gå gennem Dolac Farmers Market til tunnellerne fra 2. verdenskrig og få lidt nyere historie om byen. Nyd et lille hvil i kabelbanen til toppen af Grič Hill. På toppen af bakken ligger Gradec (den øvre by), hvor du kan nyde den smukke panoramaudsigt over byen. Fra Gradec skal du ned til Tkalčićeva-gaden. Gaden er også berømt for sine barer og restauranter, så du kan selv bestemme, hvor du vil stoppe for at få en snack. Afslut turen på Ban Jelačić-pladsen.

Det bedste af Zagreb med kabelbane og tunneler fra Anden Verdenskrig

2. Det bedste af Zagreb med kabelbane og tunneler fra Anden Verdenskrig

Start din tur fra Ban Jelačić-pladsen, og rejs gennem Zagrebs fortid og nutid. Stop først ved den historiske indgang til den gamle bydel, Stenporten fra det 13. århundrede. Besøg Markuspladsen og se den ikoniske Markuskirke og Sankt Katarinas Kirke med det lyserøde loft. Gå foran Lotrščak-tårnet, og oplev det berømte kanonskud ved middagstid! Kør med en af verdens korteste kabelbaner - den berømte Zagreb-kabelbane med den spektakulære udsigt. Gå gennem tunnellerne, der blev bygget af fascisterne under Anden Verdenskrig, og besøg Den Blodige Bro, et sted med mange konflikter gennem århundreder i Zagrebs turbulente fortid. Stop ved Dolac, det største grønne marked i byen, og nyd farverne og duftene på dette livlige marked. Se den storslåede Zagreb-katedral i nærheden, den største kirke i Kroatien. Afslut din rejse tilbage til Ban Jelačić-pladsen.

Zagreb: Restauranter og mad Walking Tour

3. Zagreb: Restauranter og mad Walking Tour

Det kroatiske køkken er mangfoldigt og repræsenterer hver region, dens traditioner og rødder fra oldtiden til nutiden. Forskellene i udvælgelsen af fødevarer og deres tilberedning er mest markante mellem fastlandet og kysten. Tag med på en madtur for at få en unik mulighed for at smage dem alle på én bid. Mød din guide foran Ban Jelačić-statuen på byens hovedtorv, og sørg for at starte turen med tom mave. Lær om kroatiske traditioner og Zagrebs historie af din guide, mens du slentrer fra restaurant til restaurant. Under din rundvisning kan du smage op til seks traditionelle kroatiske retter og drikke op til fire vine. Bliv fortrolig med de særlige smagsoplevelser i hver af de fem regioner, nyd de mest typiske vinprøver, der passer bedst til traditionelle kroatiske retter, og lær en betydelig mængde lokal historie og kultur.

Zagreb: 2,5 timers cykeltur til højdepunkterne

4. Zagreb: 2,5 timers cykeltur til højdepunkterne

Hvad er bedre end at sidde komfortabelt og køre gennem Zagreb på en cykel med en let brise i ansigtet? Lær den kroatiske by at kende på den mest spændende måde, helt tæt på, og føl dig som en lokal. Oplev seværdigheder både tæt på og langt væk, mens din guide tager dig med til Zagrebs mest fantastiske og historiske monumenter. Der gøres hyppige stop, hver så længe du ønsker det. Lær historien bag den sagnomspundne by, mens du flyver forbi bygninger og gennem gader, der har eksisteret i århundreder. Både downtown og uptown vil blive dækket på denne tur. Udforsk Marshal Tito-pladsen, en af Kroatiens største og smukkeste pladser, som huser det kroatiske nationalteater og Zagrebs universitet. Kig ind i livets brønd og opdag den grønne hestesko. Slentre ned ad Tkalčićeva-gaden, og kryds den blodige bro sammen med meget mere på denne cykeltur i Zagreb.

Zagreb: 3-timers klassisk cykeltur

5. Zagreb: 3-timers klassisk cykeltur

Oplev de grundlæggende seværdigheder og attraktioner, som Zagreb har at tilbyde sine gæster. Dine lokale guider vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om det moderne Zagreb og den måde, folk lever og tilbringer deres tid på. Vælg mellem en morgen- eller en eftermiddagstur. Start dit eventyr fra leverandørens butik, hvor din guide og cykel venter på dig. Udforsk de storslåede gamle bygninger i den øvre bydel, og beløn dig selv med en dejlig nedstigning mod den nedre bydel. Lær detaljerne om utrolige begivenheder og mennesker, der formede Zagreb til denne smukke mellemeuropæiske hovedstad. Hold en pause midt på turen og få en gratis espresso som de lokale og med de lokale! Få mere at vide om de bedste steder til middag, shopping, romantiske gåture, trendy steder og andre sightseeingmuligheder.

Zagreb Big tour - privat rundvisning

6. Zagreb Big tour - privat rundvisning

Få et større billede af livet i Zagreb ved at besøge en række forskellige kvarterer. Udforsk den nye del af byen, Novi Zagreb, samt forskellige steder, hvor de lokale bruger deres fritid. Din venlige rejseleder henter dig på din indkvartering og kører dig til seværdigheder uden for byens centrum, såsom Mirogoj-kirkegården, Jarun-søen, Novi Zagreb, Republic Croatia-pladsen, Tomislav-pladsen og Botanisk Have. Efter panoramadelen af turen begynder den gående del af turen i den øvre bydel, den ældste del af byen. Din guide vil vise dig rundt og fortælle dig mange interessante historier om seværdighederne, herunder katedralen, Jelačić-pladsen, Stenporten, Den Blodige Bro, Markuspladsen, Museet for ødelagte relationer, kabelbanen og meget mere. Når din rundvisning er slut, kan din guide derefter køre dig tilbage til din bolig, eller du kan i stedet vælge at blive i byen og slappe af.

Privat vandretur i det gamle Zagreb

7. Privat vandretur i det gamle Zagreb

Den private vandretur i det gamle Zagreb er den bedste måde at opleve Zagreb på, genopleve dets historie og mærke pulsen i en moderne by. Dine autoriserede guider vil tage dig med på en spadseretur gennem Zagrebs ældste gader og besøge alle de vigtigste seværdigheder, mens du kombinerer historiske fakta med hverdagslivet i en storby. Denne tur tager gæsterne med til både Gradec og Kaptol, de to middelalderlige bosættelser, som Zagreb blev grundlagt på. De står på to modsatte bakker og fortæller stadig i dag historien om samarbejde og konflikter, der skabte Zagreb, som vi kender det. Mens de besøgende går gennem de brostensbelagte gader, kan de se Stenporten fra det 13. århundrede, Sankt Markus-kirken med dens berømte farverige tag, Lotrščak-tårnet, der stadig markerer middag med et kanonskud, den blodige bro, som har været vidne til mange kampe gennem tiderne, den monumentale Zagreb-katedral og meget mere. Ved slutningen af turen vil gæsterne føle, at de kender Zagreb udenad og er klar til at udforske alt, hvad byen har at byde på. Standardruten kan ændres under hensyntagen til gæsternes ønsker og interesser, samt opsamlings- og afleveringssteder.

Zagreb: Højdepunkter og idylliske steder Selvguidet gåtur

8. Zagreb: Højdepunkter og idylliske steder Selvguidet gåtur

Lær Zagreb at kende på en afslappet måde. Denne 2,5 km lange selvguidede tur tager dig på 2,5 timer til højdepunkterne i den øvre bydel med et fantastisk udsigtspunkt og i den livlige gamle bydel. Turen starter på byens hovedtorv og fører til Zagreb-katedralen, videre til Dolac, Kroatiens største madmarked og den berømte Tkalčićeva, bedre kendt som pubgaden. Undervejs vil du opdage små grønne oaser og idylliske baggårde. Mange historier om landet, byen og dens indbyggere vil berige din gåtur. Andre interessante steder på din rute er: Stenporten, Markuspladsen med den ikoniske kirke, den 125 år gamle kabelbane og en skjult tunnel under byen. På turens stoppesteder er der underholdende opgaver at løse og sjove spørgsmål at besvare. Hvem ved for eksempel hvad ... men nej, det fortæller vi dig ikke endnu! Turen er en fantastisk måde at komme udenfor og opdage nye ting med familie, venner eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Zagreb af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Zagreb! *** Godt at vide om Zagreb Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

9. Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Lær Zagreb at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. For at komme i gang skal du downloade appen på din enhed og derefter bruge appen og de integrerede kort til at finde vej til 10 attraktioner i London. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en lokationsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til den specifikke lokation. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Løs en lokationsbaseret gåde ved hver attraktion for at låse op for den næste lokation. Arbejd som et team, og brug logik, fantasi, observation og problemløsning for at komme rundt i byen. Undervejs kan I til enhver tid stoppe for at drikke en kop kaffe, spise frokost eller holde en pause. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur, og god fornøjelse!

Det bedste af Zagreb på en vandretur

10. Det bedste af Zagreb på en vandretur

En gåtur med en lokal guide vil give dig et perfekt indblik i livet, traditionerne, kulturen og de sjove fakta om Zagreb, men vil også give dig mulighed for at spørge om hvad som helst og få forslag til, hvad du ellers kan lave, hvor du kan spise eller shoppe. Start turen ved at køre gennem Grič-tunnelen, som fører til verdens korteste kabelbane. Derefter stopper du kort ved hovedtorvet, hvor en guide vil introducere Zagrebs historie. Næste stop er den største kroatiske helligbygning og et af de mest værdifulde monumenter på den kroatiske kulturarv, Zagreb-katedralen. Herefter kan du se det ældste åbne marked på stedet for de nedrevne gamle mure i den øvre bydel. Find ud af, hvem der er "Kumica", og udforsk stedet for en af de ældste traditioner blandt de lokale i Zagreb. Se et af de bedst bevarede monumenter fra det gamle Zagreb og symboler for Zagreb generelt, "Stenporten". Lyt til en af de mest interessante og usædvanlige historier, der ligger under disse gamle mure. Næste stop er St. Marko-pladsen og kirken. Få mere at vide om en af de mest indflydelsesrige konger, bondeoprør og mange flere unikke historier og fakta fra fortiden. Stop ved Lotrščak-tårnet, og find ud af, hvorfor kanonen skyder hver dag, og benyt lejligheden til at tage billeder på byens bedste udsigtspunkt.

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Stone Gate, Zagreb

Andre seværdigheder i Stone Gate, Zagreb

Vil du se alle oplevelser i Stone Gate, Zagreb? Klik her for en fuld oversigt