Tilføj datoer

Stonehenge

Stonehenge

Stonehenge: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stonehenge: Billet

1. Stonehenge: Billet

Book dine tidsbestemte billetter til Stonehenge, ét af verdens mest berømte forhistoriske monumenter. Det blev bygget i flere etaper, først som en simpel jordindhegning. Den unikke stencirkel blev rejst i den sene bondestenalder, omkring 2500 f.v.t. Din tidsspecifikke billet giver dig adgang til en seværdighed, der har skabt interesse i flere århundreder. I dag er Stonehenge, Avebury og andre lokale steder, som udgør en unik og tæt samling af forhistoriske monumenter, på UNESCOs Verdensarvsliste. Stonehenge har været genstand for spekulation og fascination siden, som minimum, den tidlige middelalderlige periode. Hvordan har neolitiske folk konstrueret dette mesterværk inden for ingeniørarbejde ved kun at bruge de enkle værktøjer og teknologier, der var til rådighed for dem? Hundredvis af forhistoriske genstande fra Stonehenge World Heritage Site er udstillet i besøgscenteret. Et af Stonehenges nye elementer er et udendørs galleri, der blandt andet omfatter flere rekonstruerede neolitiske huse. Forhåndsbestilling er den eneste måde at garantere adgang på den dag og det tidspunkt, der passer dig. Stonehenge har mange forskellige betydninger for mennesker i dag. Stonehenge er et britisk ikon, et vidunder, et spirituelt sted og en kilde til inspiration.

London: Windsor, Stonehenge, Bath og romerske bade dagstur

2. London: Windsor, Stonehenge, Bath og romerske bade dagstur

Udforsk flere af de største højdepunkter omkring London på denne dagstur med bus fra London. Oplev elegancen på Windsor Castle, opklar mysterierne i Stonehenge, og beundr den georgianske arkitektur i byen Bath. Besøg et velbevaret romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle er gennemsyret af historie og sidder stolt på en frodig skovklædt bakke med udsigt over Themsen. Dateret tilbage til normanniske tider, med fejende anlagte haver og tårnet Round Tower, er det let at se, hvorfor det er kongens foretrukne weekendresidens Royal Windsor. Nyd et fascinerende kig gennem nøglehullet til de overdådige State Apartments, der er hjemsted for uvurderlige kunstværker af Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøg St. George's Chapel, det stemningsfulde sidste hvilested for tidligere monarker, herunder Henrik VIII. Du kan besøge Queen Marys Dolls' House, en virkelig utrolig struktur komplet med fungerende elevatorer, rindende vand, elektricitet og vinflasker, alt sammen i miniature! Mystiske Stonehenge Gå rundt på verdensarvsstedet og bliv betaget af den unikke klippeformation. Beliggende på Salisbury Plain står 40 tons tunge klipper alene siden deres ankomst for 5.000 år siden. En overflod af teorier omgiver Stonehenge; fra et religiøst tempel til et astronomisk ur og endda en gravplads fra bronzealderen. Bestem selv, mens du opdager historien om dette mystiske monument. Bad Stående stolt på skråningerne af floden Avon, var Bath den første by i England, der blev udpeget til et UNESCOs verdensarvsliste. Beundre det smukke Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgiske arkitektur og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bade Berømt for sine romerske bade, huser Bath den bedst bevarede romerske spa fra den antikke verden. Mirakuløst skjult for synet indtil 1870'erne, dykke ned i historien om dette magiske monument og beundre dets arkitektoniske pragt. Ankomsttid tilbage i London er ca. kl. 20.00.

Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

3. Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

Nyd en hel dag med engelsk arv ved at besøge det udsøgte Windsor Castle, fængslende Stonehenge og den smukke universitetsby Oxford. På denne dagstur, der afgår fra London, får du en fløjtestop-tur på disse unikke steder med interessante kommentarer fra din guide undervejs. Start din dag på Windsor Castle, en af de officielle residenser for HM King Charles III. Besøg de storslåede statslejligheder, der stadig bruges til statslige lejligheder og kongelige receptioner (hvis muligheden er valgt). Tag dig tid til at udforske slottets område og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, hvor du kan beundre et af de smukkeste eksempler på middelalderkirkearkitektur i England. Gå dernæst til de stående sten i Stonehenge, stadig overskyet af mystik som en fantastisk bedrift inden for menneskelig teknik. Udforsk den forhistoriske stencirkel og lær om teorierne omkring dens konstruktion (hvis muligheden er valgt). Fortsæt til universitetsbyen Oxford, kendt som "The City of Dreaming Spires". Et lærested siden 1249, det er et idyllisk sted at udforske på en fascinerende vandretur.

London: Stonehenge halvdagstur morgen eller eftermiddag

4. London: Stonehenge halvdagstur morgen eller eftermiddag

Besøg et af verdens mest berømte forhistoriske monumenter, når du forlader London med bus for at besøge det mytiske Stonehenge. Afslut turen med et valgfrit måltid - den klassiske britiske fish and chips. Udforsk dette UNESCO-verdensarvsområde med en downloadbar audioguide, der fås på flere sprog, og lær mere om mysterierne omkring det utrolige megalitmonument. Forundres over de 40 ton tunge klipper, der står alene i et stort område af åbent land. Stonehenge er en teknisk og designmæssig bedrift, der går næsten 5.000 år tilbage i tiden, og den besynderlige Stonehenge-struktur deler fortsat historikerne om dens præcise formål. Teorierne går på, at Stonehenge var et tempel for solen, en udførlig kirkegård og endda at Merlin fik en kæmpe til at bygge bygningen for sig selv. Få din egen mening, mens du udforsker dette vidunder fra den gamle verden i dit eget tempo og lærer om dets oprindelse. Afslut din rundvisning med et valgfrit måltid fish and chips, en britisk favorit, der serveres på et klassisk sted i London.

London: Heldagstur til Windsor Castle, Stonehenge og Bath

5. London: Heldagstur til Windsor Castle, Stonehenge og Bath

Tag på en heldagstur fra London for at se det berømte Windsor Castle, den mystiske stencirkel Stonehenge og den smukke georgianske by Bath, med mulighed for at inkludere adgangsbilletter i turen. Nyd transport med bus og guidede rundvisninger alle steder. Start på Windsor Castle, der har været hjemsted for den kongelige familie i 900 år. Besøg de storslåede statslejligheder, der stadig bruges til statslige lejligheder og kongelige receptioner. Udforsk slotsområdet og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, et af de smukkeste eksempler på middelalderlig kirkearkitektur i England og gravsted for konger og dronninger, herunder Henrik VIII og hans tredje hustru Jane Seymour. Fortsæt gennem landskabet i Wiltshire til Stonehenge. Stonehenge, der er omgærdet af mystik, er en fantastisk ingeniørmæssig bedrift og det vigtigste forhistoriske sted i England. Kør mod vest til Bath, en smuk georgiansk by med smuk honningfarvet arkitektur og de berømte romerske bade. Nyd en panoramatur til nogle af Europas fineste arkitektoniske seværdigheder, herunder Bath Abbey, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms og Pulteney Bridge. Vælg muligheden for at udforske de romerske bade, der er bygget omkring termiske kilder, som har leveret vand i over 2.000 år.

Fra London: Halvdagstur til Stonehenge med entrébillet

6. Fra London: Halvdagstur til Stonehenge med entrébillet

Besøg en af de mest berømte forhistoriske seværdigheder i verden på denne halvdags formiddagstur til Stonehenge. Din gruppebillet med prioritetsadgang er inkluderet, og giver dig adgang til monumentet, udstillingen og stedets shuttlebus.   Med afrejse fra London kl. 07.30 vil I være nogle af de første besøgende, der ankommer til stedet. Lær om historien bag dette monument fra din chauffør/guide, og drag fordel af de audioguides, der er tilgængelige ved ankomsten.   Denne klynge af 40 tons tunge sten ligger på Salisbury Plain i Wiltshire-landskabet, og siges at være blevet skabt for over 5.000 år siden. Få omkring 2 timer til at nyde udsigten over den omgivende slette, besøge monumentet og udforske udstillingen. Vær tilbage i det centrale London omkring kl 13.30, så du har tid til sightseeing resten af dagen.

Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

7. Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

Besøg det ikoniske sted Stonehenge og afslør dets mysterier ved hjælp af en informativ audioguide-tur. Nyd fritiden til at udforske den dejlige by Bath på din egen fritid på denne heldagstur med afgang fra London. Vælg, om du vil inkludere de romerske bade som en del af din tur. Forlad London og tag i luksusbus til UNESCOs verdensarvssted Stonehenge. Læn dig tilbage og slap af på den cirka 2-timers rejse (afhængigt af trafikken), og nyd den fantastiske udsigt over landskabet fra bussens komfort. Ved ankomsten til den mytiske stående stencirkel på Salisbury Plain har du omkring 90 minutter til at udforske det megalitiske område på egen hånd. Download Stonehenge-lydtur-appen for at få mest muligt ud af dit besøg. Fortsæt derefter til Bath, der er berømt for sin georgiske arkitektur. Drag fordel af et drop-off i byens centrum, og gå på opdagelse i den historiske by på egen hånd i cirka 2,5 timer eller slap af i de romerske bade (afhængigt af den valgte mulighed). Beundre vartegn såsom Bath Abbey og Royal Crescent.

Fra London: Windsor, Oxford & Stonehenge Heldagstur

8. Fra London: Windsor, Oxford & Stonehenge Heldagstur

Windsor Castle Windsor Castle troner stolt på en frodig skovklædt bakke med udsigt over Themsen. Med de store anlagte haver og det tårnformede Round Tower er det let at se, hvorfor det er kongens foretrukne weekendresidens. Nyd et fascinerende kig gennem nøglehullet til de overdådige State Apartments, der er hjemsted for uvurderlige kunstværker af Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøg St. George's Chapel, det stemningsfulde sidste hvilested for tidligere monarker, herunder Henrik VIII. Du kan besøge dronning Marys dukkehus. Mystisk Stonehenge Den sande betydning af dette gamle, ærefrygtindgydende bygningsværk er gået tabt i tidens tåger. Var Stonehenge et tempel for soltilbedelse, et healingcenter, et gravsted eller måske en kæmpe kalender? Hvordan lykkedes det vores forfædre at bære de mægtige sten så langt væk og derefter bygge denne fantastiske struktur med de mest primitive redskaber? Stonehenge er omgivet af mystik og imponerer altid. Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i de fængslende collegegårde og brostensbelagte gader i denne historiske universitetsby. Oplev den berømte "by med de drømmende spir", og se Bodleian Library - et af de ældste biblioteker i Europa - på dit besøg. Du vil blive betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Anslået ankomsttid tilbage i London er omkring kl. 19.00.

Fra London: Halvdagsudflugt til Stonehenge med audioguide

9. Fra London: Halvdagsudflugt til Stonehenge med audioguide

Oplev et af de mest berømte forhistoriske monumenter i verden på en halvdagstur til Stonehenge. Rejs til stedet fra London i airconditioneret køretøj, og nyd udsigten over det engelske landskab undervejs. Download en audioguide på din smartphone, som du kan bruge, mens du udforsker på egen hånd. Klyngen af 40 ton tunge klipper, der ligger på Salisbury Plain i Wiltshire, blev bygget for mere end 5.000 år siden. Og selv om Stonehenges funktion stadig er genstand for heftig debat, er det, man ved om UNESCO's verdensarvsområde, at det i århundreder har været et sted for hedensk tilbedelse. Find selv ud af, hvad du mener, når du afdækker historien bag det ekstraordinære monument. Et nyt besøgscenter i verdensklasse ligger nu en kort bustur væk fra stencirkelpladsen og kombinerer avanceret audiovisuelt materiale med udstillinger af antikke genstande.

Fra London: Heldagstur til Stonehenge & Roman Baths

10. Fra London: Heldagstur til Stonehenge & Roman Baths

Besøg de gamle stående sten i Stonehenge og maleriske Bath på denne dagstur fra London. Nyd transport med en bus med aircondition og en flersproget lydguide til det forhistoriske monument. Stonehenge er det mest berømte forhistoriske monument i verden og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Stonehenge står alene på Salisbury-sletten. Dens oprindelse går næsten 5.000 år tilbage, og dens formål har fortsat været genstand for offentlig debat. Spørgsmål som, hvad denne enorme samling af sten var beregnet til, og om det var et observatorium for månen, et tempel for solen eller en kunstfærdig kirkegård, er opstået gennem årtierne. På denne heldagstur med en bus med aircondition har du en chance for at udforske stedet og gøre dit bedste for at låse op for hemmelighederne, mens du forundrer dig over denne bemærkelsesværdige og mystiske bedrift af gammel ingeniørkunst og design. Derefter tager du til Bath, hvor du ankommer i tide til frokost (ikke inkluderet i rejseprisen). Med fantastiske restauranter, tehuse, sandwich- og kaffebarer og klassiske britiske pubber har du masser af valgmuligheder for et sted at spise! Bath er en smuk georgisk by med dejlige halvmåner og terrasser og fantastisk arkitektur. Efter en naturskøn køretur ind i hjertet af byen, vil der være masser af tid til at udforske byen i ro og mag. Besøg de romerske bade, der blev bygget for næsten 2.000 år siden. Det storslåede romerske offentlige badekompleks og romerske tempel blev bygget over Storbritanniens eneste naturlige varmtvandskilde. På dette verdensarvssted kan du gå rundt i den dampende pool på de romerske belægningssten og beundre de gamle romerske statuer og arkitektur. Se Bath Abbey og den meget fotograferede Pulteney Bridge, der er modelleret efter den berømte Ponte Vecchio Bridge i Firenze. Derudover vil du måske gerne se Jane Austen Centre og de elegante forsamlingslokaler bygget i 1771. Shop, udforsk og tag eftermiddagste i Pump Rooms, mens du lytter til levende klassisk musik.

96 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Stonehenge

Andre seværdigheder i Stonehenge

Vil du se alle oplevelser i Stonehenge? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Stonehenge

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 14.561 anmeldelser

Dagen begynder med et besøg i Windsor, desværre var slottet lukket. Organisationen bør give besked på forhånd, når dette sker, især for dem, der har betalt for billetterne. Og i sidste ende endda give mulighed for at blive mindre tid i Windsor for bedre at udnytte de næste destinationer, da tiden er meget kort, og i Windsor havde vi ikke andet at lave end at se slottet udefra og drikke kaffe, da det var alle lukkede. Stonehenge er højdepunktet, tiden er meget kort, da vi skal tage en bus for at komme til og fra stenene, hvilket betyder, at vi spilder næsten 30 minutter. Og når vi først er ved Stonehenge, har vi knap nok tid til at værdsætte ruinerne, tage billeder og/eller lytte til de lydguider, de angiver, da lydguiderne er lidt over 40 minutter lange. Det var ikke engang muligt at besøge museet. Besøget i Oxford er også meget travlt, guiden er fremragende og bestræber sig på at opmuntre gruppen og vise hovedpunkterne og give sammenhæng. Det var her, vi havde mest tid til at lære hinanden at kende.

Vi besluttede at få denne oplevelse på Stonehenge, fordi vi var meget fascinerede af at kunne se et sted, der er så velkendt, men svært at nå (hvis du ligesom os kommer fra andre stater og har brug for at organisere en særlig rejse, tilføjede vi det som et stop i vores ferie i London). Takket være GetYourGuide kunne vi gøre alting i fred og ro takket være den rundtur med bussen organiseret ned til mindste detalje, som gik fra en central station i London. Jeg anbefaler stærkt!!

Store! Turen er meget travl! På Windsor Castle var vi ikke i stand til at besøge kapellet, fordi vi ikke havde tid, selvom vi gik MEGET hurtigt gennem lejlighederne... i hvert fald for dem, der har lidt tid og gerne vil igennem de 3 punkter, er det virkelig det værd! Vi anbefaler! Vores guide Bruce var fantastisk!

Det hele var en drøm! Chaufføren sørgede for, at jeg forstod instruktionerne, da jeg ikke taler engelsk. Det var en meget dejlig dag, den bedste måde at fejre min fødselsdag på

Fremragende! Vi gik glip af turen for at ankomme 5 minutter for sent, men en medarbejder flyttede os til næste dag med det samme reservationsnummer. Alle er super venlige