Ting at gøre Storbritannien

Andre seværdigheder i Storbritannien

Vil du se alle oplevelser i Storbritannien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Storbritannien

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 320.563 anmeldelser

Et must for alle fodbold elskere og ikke kun fans af Tottenham. Touren er self guided hvilket jeg personligt fortrækker så man kan gå rundt i sit eget tempo, tage de billeder man ønsker. Ved alle stop på turen er der super søde guider der meget villigt svare på ens spørgsmål Man starter med at få udleveret en “mini iPad” og høretelefoner og så er der en guide der lige leder en på vej inden de slipper en “fri”

Skøn tur igennem højlandet med en guide som fortalte levende og spændende undervejs. Han havde sågar lavet et soundtrack der passede til de steder vi passerede undervejs. Dejlig sejltur på Loch Ness. Vi kunne godt have brugt lidt længere tid ved de stop undervejs, hvor der var mulighed for mad/kaffe. Vi var heldige med vejret - sol og blå himmel.

Super arrangement - meget venligt personale. Der var rigeligt med mad og kage, lad være med at spise frokost inden og tro k bare lige skal have en muffin i bussen !!! Lidt kaos ved indtjekning, kunne ikke finde maskine til check in, men pludselig stod der 2 piger med lister og sørgede for vi kom med den rigtige bus. Stor anbefaling herfra

Fantastisk guidning i whiskyens historie og fremstilling. Spændende og varierende tur rundt i huset. Entusiastisk og meget inspirerede guide.

God guide, som fortalte om Liverpool FC’s historie og stadion, med stor viden og humoristisksans.