Tilføj datoer

STRAAT Museum

STRAAT Museum: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Streetart Museum STRAAT: Entrébillet

1. Streetart Museum STRAAT: Entrébillet

Bliv blæst bagover af kreativiteten, der vises på verdens største streetartmuseum. Nyd en samling af mere end 150 kunstværker af over 130 kunstnere, der giver et godt overblik over de forskellige stilarter, teknikker, motiver, indholdet og stederne, der findes i streetart. Se arbejdet med kommende talenter og allerede kendte kunstnere, som alle skal være eller skal have været aktive i streetartmiljøet. Nyd den helt særlige samling, hvis værker blev skabt på stedet. Mærk pulsen på streetartscenen på et museum, hvor der konstant produceres nye kunstværker. Oplev STRAAT Gallery, hvor fantastiske soloudstillinger og fokuserede gruppeudstillinger viser historien og fremtiden for den urbane samtidskunst. Til venstre for hovedsalen forsøger STRAAT Gallery at gøre kulturens mangfoldighed og rækkevidde større ved at fremhæve den urbane streetartbevægelse rundt om i verden. Mens du går rundt blandt kunstværkerne og i galleriet, får du en fortryllende udsigt over kunsten fra museets panoramadæk. Der kan du også nyde nogle drinks og snacks i caféen. Overvej at besøge museet om natten, når kunstværkerne er oplyste på magisk vis af førsteklasses lysteknikere. Bliv forundret over belysningenes og kunstværkernes samspil.

Amsterdam: Kanalrundfart og Straat Museum

2. Amsterdam: Kanalrundfart og Straat Museum

Amsterdam er bedst set fra vandet. På denne 75-minutters kanalrundfart vil du opleve det bedste af vores historiske by. Du får den bedste udsigt til bygningerne fra det 17. århundrede, der ligger langs byens kanaler, og du vil også se den by, som Amsterdam er blevet i det 21. århundrede. Du vil støde på ny arkitektur og broer, som viser en by, der er forankret i historien, men som fortsætter med at udvikle og forandre sig. Du kan være sikker på at have det sjovt om bord, mens du lytter til dit personlige lydsystem. Det tilbyder lydkommentarer på et udvalg af 21 sprog (gratis høretelefoner medfølger). Dit besøg på Straat Museum: Fra Keith Haring til Banksy har gadekunst skabt masser af overskrifter i nyere tid. Dens indflydelse på kunst, mode, design, reklame og kultur i det hele taget er stærkere end nogensinde. Her kommer Straat ind i billedet: museet for street art og graffiti. Deres mål er at dele deres passion for denne radikale kunstbevægelse med offentligheden ved at fremvise nogle af de største navne og kommende talenter fra hele verden. Straat er et street art- og graffitimuseum for alle, gjort muligt af et dedikeret team af entusiaster. Den aktuelle udstilling viser mere end 160 kunstværker af 150+ kunstnere. Kunstværkerne er skabt på stedet, og de fleste af disse imponerende visuelle oplevelser er lige så store som udendørs mure. Som et museum giver Straat en merværdi i form af kontekst og information. Her er din chance for at lære de historier at kende, som ikke er blevet fortalt i gaderne.

Amsterdam: I natten

3. Amsterdam: I natten

amsterdam, en by med hemmeligheder og historier, kommer virkelig til live, når solen går ned under horisonten. Da klokken blev to, forvandlede de brostensbelagte gader sig til et mystisk rige, oplyst af det bløde skær fra lamperne. Guiden bød os velkommen med et smil, der lovede fortryllelse. Turen gik gennem det pulserende Red Light District, et distrikt, der syntes at ånde og pulsere med sit eget liv.

Tilgængelige aktiviteter

3 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i STRAAT Museum

Vil du se alle oplevelser i STRAAT Museum? Klik her for en fuld oversigt