Vores mest anbefalede ting at gøre i Strasbourg

Strasbourg: Guidet Eurotur med Segway

1. Strasbourg: Guidet Eurotur med Segway

Få en fantastisk introduktion til byen, der delvist huser Europa-Parlamentet, på en 2-timers Segwaytur gennem Strasbourg. Beundr monumenter fra byens histories forskellige epoker, herunder Den Europæiske Unions institutioner i Quartier Européen. Hent din Segway og hjelm, og tag ud i byens forskellige kvarterer, herunder den gamle bydel og byens centrum. Kør til "La Petite France" i Grande Îles vestlige ende. Her finder du byens historiske centrum hvor garvere, møllere og fiskere levede i middelalderen. Hør spændende historier om Strasbourg, mens du styrer dit 2-hjulede køretøj og ser på de mange forskellige arkitektoniske stilarter i det tyske distrikt Neustadt. Lær om de administrative bygninger i Quartier Européen, der blandt andet omfatter Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol designet af Richard Rogers.

Strasbourg: Højdepunkter på en selvledende scavenger Hunt-bytur med guide

2. Strasbourg: Højdepunkter på en selvledende scavenger Hunt-bytur med guide

Lær Strasbourg at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed, kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Strasbourgs vigtigste attraktioner til fods. Du kan vælge at starte din tur, når du vil. Ved hvert stop kan du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den rigtige kode op og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Start din tur ved de meget fotograferede Ponts Couverts. Besøg den arkitektonisk eksemplariske kirke Saint-Thomas, mens La Place Gutenberg giver dig en smag af livet i centrum. Tag et billede i bygningen af Alsatian Museum, som vil forbløffe dig med sine udstillinger, og opdag skønheden i Strasbourg-katedralen, et gotisk arkitektonisk mesterværk. Besøg det uforligneligt smukke Palais Rohan med sin blåblodede aura. Du kommer også forbi byens største torv, Place Kleber, opkaldt efter en velkendt general fra den franske revolution. Se det ikoniske operahus i Strasbourg med sin unikke akustik. Den "nye by", med sin store historie, vil fortrylle dig og dit kamera! Prikken over i'et på denne unikke oplevelse er St. Paul's Church (hvor turen slutter) med det rige interiørdesign. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du til enhver tid sætte spillet på pause for at holde en pause, tage de perfekte billeder, spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag.

Fra Strasbourg: Halvdags-vintur til Alsace

3. Fra Strasbourg: Halvdags-vintur til Alsace

Tag på en halvdagstur i Alsace-regionen, og lær mere om det betagende vinområde. Med afgang fra Strasbourg følger du vinens rute til byen Obernai. Undervejs fortæller din chauffør om de 7 forskellige Alsace-vine. Når I er kommet frem til Obernai, kan du tage en guidet gåtur i de snoede gader, se de gamle huse med de farverige fliser, skilte og volde og se statuen af Sankt Odile, Alsaces skytshelgen. Gør derefter holdt ved turens første vingård, og tag plads til vinsmagningen. Fortsæt til den næste vingård i en typisk vinkælder i Alsace caveau (en lille vinkælder). Til slut kører I tilbage til Strasbourg, og du kan nyde det smukke landskab undervejs.

Fra Strasbourg: Guidet heldagstur med Alsace' højdepunkter

4. Fra Strasbourg: Guidet heldagstur med Alsace' højdepunkter

Turen afgår fra Strasbourg om morgenen, og det første stop på denne heldagstur er i Colmar. Oplev charmen i den gamle bydel, og besøg Pfister-huset, Koïfhus, Collégiale Saint-Martin og de maleriske kvarterer i Lille Venedig. Udforsk den dejlige landsby Eguisheim, der er omgivet af vinmarker. Du kan beundre byens smalle gader og bindingsværkshuse med farverige blomster.  Fortsæt videre til den befæstede by Riquewirh. Omgivet af voldene, har landsbyen overlevet flere krige og er forblevet intakt. Se de små gader, befæstede mure og huse fra det 16. århundrede, og oplev den arkitektoniske harmoni. Du har tid på egen hånd til at udforske byen og spise frokost. Efter frokost følger I den naturskønne Alsace-vinrute. Beliggende mellem Rhindalen og Vogesernes-bjergkæden, strækker den 60 år gamle rute sig over kuperede skråninger på en strækning på over 170 kilometer. Når du ankommer til slottet Haut Koenigsbourg, tager din guide dig med på en tur i den mægtige fæstning med udsigt over dalen. Slottet er bygget i det 12. århundrede, og det har en strategisk position, hvorfra man har styret vin- og hvedestrækningerne mod nord og saltruten fra øst.

Strasbourg: 1,5-times guidet Segway-tur

5. Strasbourg: 1,5-times guidet Segway-tur

Oplev Strasburgs største park og flodstier på denne sjove og spændende Segway-tur i en af Frankrigs mest maleriske byer. Glid ubesværet langs floden sti, gennem parker og ud på Place Austerlitz på din Segway, opdag det bedste Strasburg har at tilbyde og nyd spændingen ved at navigere dit køretøj rundt i byens gader. Se det storslåede, charmerende Parc de l'Orangerie, Citadel Park og mere - alt sammen uden at svede.

Strasbourg: 2,5-timers cykeltur i centrum med lokal guide

6. Strasbourg: 2,5-timers cykeltur i centrum med lokal guide

Mød din cykelguide, og dit 2,5-times program kan begynde med en kort introduktion til byen Strasbourg. Turen tager dig med på en rundtur gennem det kejserlige tyske område Neustadt og derefter videre for at se de europæiske institutioner. Kør tilbage gennem den gamle bydel, Petite France, og se de overdækkede broer og Vauban-dæmningen. Kryds over Pont du Corbeau og forbi Place Gutenberg. Du lander snart foran katedralen Notre Dame de Strasbourg, et af turens højdepunkter. Se operahuset på Place Broglie. Kør langs de små gader omkring katedralen, og opdag skjulte pletter tæt på Place Saint Etienne. Passer gennem Neustadt, og kom til hjertet af Europa-distriktet, hvor du vil se Europa-Parlamentet, Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Nyd den friske luft i Parc de l'Orangerie. På vej tilbage til Place d'Austerlitz kan du køre langs en del af bymuren fra det 14. århundrede. I julen er denne tur ikke tilgængelig. Se julemarkedscykelturene som et alternativ: https://www.getyourguide.com/strasbourg-l293/strasbourg-christmas-market-bike-tour-t123971/

Strasbourg: Vandretur med højdepunkter i små grupper

7. Strasbourg: Vandretur med højdepunkter i små grupper

Jeg tager dig med på en "som en lokal" rundtur på "Grande Ile" og Strasbourgs must-sees steder. Grande Ile, Strasbourgs centrum, er fyldt med berømte monumenter som Notre-Dame-katedralen og Place Kléber samt små, intime gader og pladser, der er fyldt med anekdoter. Det er i Petite France, at du finder Strasbourgs mest "Instagrammable" steder (vi kan starte vores tur tidligt for at undgå menneskemængderne). Her kan du tage de smukkeste billeder, også med din guides "fotografiske" evner. Strasbourg er lidt som mit andet hjem. Jeg har arbejdet der, tilbragt mange glade sommereftermiddage og -aftener der, gået lange ture... Kun en lokal kan give dig en autentisk oplevelse af sin by. Fortsætter du mod det historiske centrum, vil du opdage det livlige Tonneliers-kvarter og dets mange barer og restauranter. Selvfølgelig får du også et glimt af Notre-Dame-katedralen, byens 142 meter høje vartegn, med sin sandstensstruktur fra Vogeserne, der giver den en særlig farve (besøg udenfor). Det er symbolet på vores by! Vi fortsætter vores tur med nogle fjerntliggende dele af det historiske centrum, der gemmer på nogle ægte skjulte perler, samt steder, der er mere populære blandt de lokale. Jeg vil også benytte lejligheden til at give dig de bedste mad- og barsteder i Strasbourgs historiske centrum.

Fra Strasbourg: Dagstur og vinrute ved landbyerne i Alcase

8. Fra Strasbourg: Dagstur og vinrute ved landbyerne i Alcase

Tag sydpå. Turen starter i Strasbourg og kører i første omgang til Bergheim, en fantastisk landsby på vinruten, der indeholder mange skjulte vidundere inden for sine middelalderlige mure. Du vil derefter få mulighed for at besøge den charmerende by Ribeauvillé, en gammel lensby tilknyttet Ribeaupierre-herremændene. Historien vil kalde på dig fra hver en gade.  Efter et besøg i Hunawihr og et foto stop foran sin berømte springvand, kan du nyde en frokost i landsbyen Riquewihr, en af de mest kendte i regionen. Den er især kendt på grund af sin idylliske beliggenhed i hjertet af vinlandet. Turen fortsætter derefter med stop i to landsbyer, der er lige så berømte for deres historiske islæt: Kaysersberg og Eguisheim. Vinelskere vil især sætte pris på det næste stop på den berømte Belvédère Cattin, hvorfra du kan nyde en fantastisk panoramaudsigt over Alsaces slette med den sorte skov i det fjerne. Ved dette stop kan du også tjekke et kunstgalleri ud og købe nogle Alsacevine, hvis du har lyst. Tag tilbage til Strasbourg ud på eftermiddagen efter en dag fyldt med gode minder og smukke billeder.

Strasbourg: Privat sightseeingbådstur i byen

9. Strasbourg: Privat sightseeingbådstur i byen

Opdag Strasbourgs charme på et privat krydstogt på III-floden. Vælg en tur på 1 time for at se de vigtigste monumenter eller bliv mere fortrolig med byen på en tur på 2 timer. Sejl på Ill-flodens vand og oplev eller genopdag byen og dens historiske monumenter på en anderledes måde. Gå om bord på det rummelige skib "Saint Gothard" ved den gamle Finkwillerkaj og begynd dit sejlads-eventyr i hjertet af byen. Kør forbi de europæiske institutioner og se de unikke lysegrønne hustage på den russisk-ortodokse 'Allehelgenskirke'. Vælg den to timers mulighed, og mærk spændingen ved at krydse sluserne og Vauban-dæmningen. Glid ind i den gamle by Petite France og se den klassiske arkitektur. Kør forbi cbrostensveje og bygninger fra det 16. århundrede. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af din sejltur.

Fra Strasbourg: Det bedste af Alsace Historisk dagstur

10. Fra Strasbourg: Det bedste af Alsace Historisk dagstur

Turen begynder med afgang fra busstationen i Strasbourg og går til dagens første stop, det historiske slot Haut-Koenigsbourg. Når du ankommer, kan du beundre bygningens arkitektur, lære om de mennesker, der engang boede her, og beundre slottets fantastiske udsigt over Schwarzwald. Efter slottet følger den åbne bus den berømte Alsace-vinrute og gør undervejs et stop ved en af regionens bedst bevarede middelalderbyer, Riquewihr. Brug lidt fritid på at vandre rundt i landsbyens maleriske gader, køb en souvenir i en lokal butik eller find en hyggelig restaurant til frokost. Turen fortsætter derefter til Kaysersberg, hvor du kan beundre den smukke befæstede bro, der ligger midt i de maleriske landsbyomgivelser. Din dagstur slutter med et besøg i Colmar, en unik og elskelig landby, hvor du kan tage en tur med turisttoget. Bemærk venligst, at turisttoget ikke kører i november. I stedet vil der være fri tid i byen.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Strasbourg

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Strasbourg

Alle aktiviteter

64 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 4

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Strasbourg

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Strasbourg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Strasbourg?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Strasbourg?

De bedste dagsture og -udflugter fra Strasbourg er:

Riquewihr

Andre seværdigheder i Strasbourg

Vil du se alle oplevelser i Strasbourg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Strasbourg

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.029 anmeldelser

Turen tog os forbi alle Strasbourgs seværdigheder. Vores guide talte perfekt tysk, og da vi kun var en minigruppe på 2 personer, fortalte han også mange personlige historier. Det var ærgerligt, at vi først efter at have købt Strasbourg Pass fandt ud af, at det ville have været 30 procent billigere med dette pas.

We chose this tour on our first day in the city, which was absolutely perfect. The guide was skilled and very friendly. We got a really good feel for the city, so that we could subsequently select the sights we wanted to revisit. Can highly recommend this activity :-) .

Very good and fun way to see the city and a lot of the city in “short time. Our guide Pierre was very good and had small quizzes for the tour also. All over a fun ride and I would recommend it for anyone who is visiting Strasbourg

Jean har omfattende viden om sin by. Turen var informativ og underholdende på samme tid. Det var en fantastisk cykeltur i Strasbourg.

It was an amazing experience. Great guide with the same passion for wine as we have. Small anecdotes about the area was perfect