Vores mest anbefalede ting at gøre i Stratford-upon-Avon

Stratford-upon-Avon: billet til Shakespeares fødested

1. Stratford-upon-Avon: billet til Shakespeares fødested

Udforsk William Shakespeares liv med et besøg i det hus, hvor han blev født og voksede op. Din billet er gyldig til én adgang til ejendommen. Når du kommer ind i huset, kan du se værkstedet, hvor Shakespeares far, John, drev sin prestigefyldte handskemagerforretning. Gå gennem de værelser, hvor William Shakespeare tilbragte sit tidlige liv. Shakespeare boede de første fem år af sit ægteskab i dette hus, det største hus på Henley Street, sammen med sin kone Anne Hathaway. Besøg udstillingen Beyond Words, og gå ikke glip af Shakespeares Second Folio, udgaven fra 1632 af hans samlede skuespil, og gå ikke glip af den. Glem ikke at scanne din smartphone og se videoerne, der bringer Shakespeares historier til live.

Stratford-upon-Avon: Adgangsbillet til Shakespeares historie

2. Stratford-upon-Avon: Adgangsbillet til Shakespeares historie

Oplev de mennesker og steder, der formede William Shakespeare, den almindelige dreng fra Stratford-upon-Avon, som fortsatte med at gøre ekstraordinære ting. Gå i Shakespeares fodspor ved det hus, hvor han blev født. Hør fængslende historier fra de udklædte guider, se liveoptrædener af den hjemmehørende skuespillertrup, Shakespeare Aloud! og få adgang til Famous Beyond Words-udstillingen. Genoplev Tudor-kærlighedshistorien mellem Shakespeare og hans kommende brud i den 600 år gamle Anne Hathaway's Cottage. Se originale familiemøbler, inklusive himmelsengen og frisørsofaen. Gå en tur i hyttens haver, kulturarvsplantager og gåture i skoven. Besøg den nyeste attraktion på Shakespeare-stien ved New Place, stedet hvor hans families hjem engang lå. Mød manden bag værkerne i en fascinerende ny udstilling! Oplev smukke haver og specialbestilte kunstværker. Besøg Famous Beyond Words-udstillingen og gå ikke glip af Shakespeares Second Folio. Udforsk hans fars velrenommerede handel på handskemagerværkstedet. Gå ikke glip af Giant Wallbook af Shakespeares skuespil, der blev bragt til live i den rækkefølge, han skrev dem.

Den uhyggelige side af Shakespeares Stratford Walking Tour

3. Den uhyggelige side af Shakespeares Stratford Walking Tour

Hør om den skjulte mørke side af Stratford-upon-Avon på en spændende guidet vandretur. Lær om byens berygtede hekse, hør om berømte mord, og hold øje med spøgelser, mens du går gennem natten. Mød din guide på hjørnet af Sheep Street og High Street, og begynd din rejse ind i det makabre. Gå en tur gennem Shakespeares fødested og se byens mørke side. Når du går gennem gaderne, kan du lytte til spændende fortællinger om mord, tortur og pest. Hør om de kvinder, der blev anklaget for hekseri, og lær, hvor spøgelserne og endda djævelen kan spottes.

City Sightseeing Stratford-upon-Avon Hop-on Hop-off Bustur

4. City Sightseeing Stratford-upon-Avon Hop-on Hop-off Bustur

Udover Storbritanniens mest berømte dramatiker William Shakespeare og det verdensberømte Royal Shakespeare Theatre er Stratford fantastisk til en dag på floden og derefter slappe af om aftenen i en af de mange smarte restauranter og barer i centrum af byen. Rejs til alle Shakespeare -huse: Shakespeares fødested, Anne Hathaway's Cottage, Mary Arden's House, New Place, Nash's House og Hall's Croft. Royal Shakespeare Theatre, hvor Bards skuespil opføres i størstedelen af året. Den hellige treenighedskirke, hvor Shakespeare er begravet, beskyttet af en forbandet gravsten. Den gamle 15. århundrede grammatikskole, hvor Shakespeare blev uddannet. Du får også en dejlig tur gennem det naturskønne Warwickshire -landskab og besøger Wilmcote, landsbyen, hvor Mary Arden's House (Shakespeares mor) kan findes. Din rejseplan Stop 1 - besøgsinformationscenter, tæt på Avon -sejlsport Stop 2 - Shakespeares fødested og Shakespeare Center Stop 3 - Market Square og Amerikansk springvand Stop 4 - Shakespeares nye sted/Harvard House & Guild Chapel Stop 5 - Royal Avon og Royal Shakespeare Theatre Stop 6 - Halls Croft, Holy Trinity Church og Shakespeares grav Stop 7 - Evesham Place Stop 8 - Alcester Road Stop 9 - Anne Hathaways Cottage Stop 10 - Mary Arden's Farm er lukket indtil den 8. september Stop 11 - Maybird Shopping Center

Fra Stratford-upon-Avon / Moreton-in-Marsh: Cotswolds Tour

5. Fra Stratford-upon-Avon / Moreton-in-Marsh: Cotswolds Tour

Tag med en lokal chauffør/guide på en afslappende heldagstur i det nationale landskab Cotswolds. Oplev det allerbedste af denne typisk engelske region på en tur, der stopper ved 6 forskellige og unikke steder med rigeligt med tid til selvudforskning, shopping og frokost. Turen stopper ved: - Dover's Hill: det nordligste udsigtspunkt i Cotswolds med panoramaudsigt ud mod Stratford-upon-Avon, Birmingham og Coventry. - Chipping Campden: en historisk uldby, hvor du har en times fritid til at udforske med vores unikke kort og lokale anbefalinger - En hemmelig landsby i Cotswolds, der ligger uden for de slagne veje (deltag for at finde ud af dette) - Stow-on-the-Wold: dit udpegede frokoststop med en bred vifte af vidunderlige madmuligheder at vælge imellem - Bibury: ofte omtalt som den smukkeste landsby i England, hvor den også er hjemsted for den ikoniske Arlington Row af huse - Bourton-on-the-Water: berømt for det krystalklare vand fra floden Windrush og de smukke broer, der krydser den Mellem stoppene vil din chauffør-guide fortælle dig historien om Cotswolds med en sjov, faktafyldt kommentar, mens du kører gennem de smalle baggyder, som kun de lokale kender til.

Stratford-upon-Avon: Anne Hathaway's Cottage Indgangsbillet

6. Stratford-upon-Avon: Anne Hathaway's Cottage Indgangsbillet

Besøg Anne Hathaway's Cottage, et stråtækt hus beliggende i en idyllisk sommerhushave 1,5 km uden for Stratford-upon-Avon i Shottery, med disse adgangsbilletter. Se, hvor Shakespeares kommende brud Anne Hathaway blev født og voksede op. Opdag historierne om 13 generationer af Annes familie, der boede her i over 5 århundreder. Se originale familiemøbler, herunder Hathaway-sengen med 4 plakater og den kurtiserende sofa, og familiens hjem, hvor Shakespeare ville have besøgt i den tidlige del af deres frieri. Gården var engang en fungerende gård med lader, husdyr og marker, og den er med tiden blevet forvandlet til en smuk stråtækt perle med pragtfulde, prisvindende haver. Den blev bygget for mere end 500 år siden og udvidet gennem årene, men meget af den oprindelige ejendom er bevaret. Udforsk den berømte kærlighedshistorie mellem Shakespeare og Hathaway, mens du går gennem hektarvis af smukke cottagehaver, historiske frugtplantager, skovvandringer og skulpturstier inspireret af Shakespeares skuespil.

Stratford-Upon-Avon: Gåtur med en lokal guide

7. Stratford-Upon-Avon: Gåtur med en lokal guide

Kom og oplev vores gamle by med en lokal guide hver dag. Fra at være Shakespeares hjemsted til vores unikke arkitektur er der noget for alle at opdage i vores idylliske by. Tag med din lokale guide på en 1,5 times spadseretur rundt til Stratford-Upon-Avons vigtigste seværdigheder, gå i Shakespeares fodspor og oplev vores utrolige teatre, flod og kirker undervejs. Se vores by gennem en lokal borgers øjne og opdag, hvordan livet er her også i dag. Oplev: Royal Shakespeare Theatre Rådhus Kanalbassin Den ældste pub i byen Holy Trinity-kirken Shakespeares fødested og meget mere, som du ikke ville opdage på egen hånd!

Shakespeares Stratford og Cotswolds

8. Shakespeares Stratford og Cotswolds

En ekspertguide viser vej og fortæller dig historier og interessante fakta om disse smukke steders rige historie. Stratford-upon-Avon, hjembyen for den legendariske dramatiker William Shakespeare, er det første stop på denne dagstur. Fyldt med historie, besøg det sted, hvor den berømte Bard blev født - et malerisk, beskedent bindingsværkshus. Lær fantastiske historier og finurligheder ved det elisabethanske liv fra din ekspertguide. Det næste stop er et besøg i Shakespeares brud Anne Hathaways sommerhus og haver. Denne smukke lille stråtækte bondegård er stedet, hvor Bard kurtiserede sin brud. Den dag i dag har ejendommen originale møbler, inklusive Hathaway-sengen. Det ligger inden for fantastiske grunde og haver, der flyder over med duftende blomster og traditionelle buske. Fortsæt derefter til Cotswolds. Besøg det, der ofte er aftalt at være et af de smukkeste områder i hele Storbritannien. Med maleriske landsbyer og betagende natur ser Cotswolds ud som om det sprang ud af siderne i en historiebog. Denne tur gør fotostop ved 2 fantastiske Cotswolds-landsbyer: Bourton-on-the-Water, også kendt som 'Lille Venedig' på grund af sine lave broer og stenbanker, og Burbury, en by, der engang blev beskrevet af William Morris som 'den smukkeste landsby i England. Efter en vidunderlig dag med sightseeing ankommer du tilbage til London ca. kl. 19.15.

Stratford-Upon-Avon: Guidet vandretur

9. Stratford-Upon-Avon: Guidet vandretur

Tag med på en fascinerende guidet vandretur i Stratford-Upon-Avon, der dækker byens 14 århundreders historie samt en masse om William Shakespeares liv og tid - fra fødsel til grav. Du vil se fantastiske bygninger og smukke udsigter og lære noget fascinerende historie. Få et overblik over hele Stratfords historie, fra bosætterne i det 7. århundrede til arkaden i det 21. århundrede, mens du også udforsker livet og tiden for verdens mest berømte dødelige. Shakespeares forfatterskab ændrede verden - og gør det stadig. Din vandretur starter ved det verdensberømte Royal Shakespeare Theatre, hvor du begynder at lære om livet for en af verdens mest berømte forfattere. Se Shakespeares fødested, hans berømte hjem og kirken, hvor han både blev døbt og begravet. Se historiske bygninger, herunder de fem overlevende taverner, der serverede Shakespeare-øl, og som kan gøre det samme for dig næsten 450 år senere. Hvad med The Guild of The Holy Cross? Deres kapel, som stammer fra 1269, var byens magtsæde i århundreder - på trods af, at de blev uvenner med kong Henrik den 8. og hans efterfølgere. Ved siden af ligger William Shakespeares skolestue og fattighuset fra det 15. århundrede, som også blev bygget af The Guild. Apropos historie, har du nogensinde stået på et hjørne og tydeligt set bygninger, der spænder over fem århundreder? Faktisk kunne du kaste en bold og ramme en hvilken som helst af dem; inklusive det hus, hvor Harvard Universitys grundlægger, John Harvard, blev født - i 1607. Gå på opdagelse af hjertens lyst, mens du oplever livet, som det var i Tudor-England, en periode, hvor stærke kræfter for altid ændrede den engelske levevis, og forstå dens indvirkning på resten af verden. WalkTalkShow-ruten omfatter 15 stop og dækker en samlet distance på knap 3 km og er kørestols- og scootervenlig.

Fra London: Dagstur til Oxford, Stratford og Warwick Castle

10. Fra London: Dagstur til Oxford, Stratford og Warwick Castle

Byvandring i Oxford Gå i Oxfords berømte studerendes fodspor, fra C.S. Lewis til Bill Clinton og gennem de smukke universitetsgårde og brostensbelagte gader i denne historiske universitetsby. Nyd de smukke 'drømmende spir', og se Bodleian Library, et af Europas ældste biblioteker. Lad dig betage af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Brasenose College Brasenose College har fået sit navn fra salens unikke dørhammer. Smukke Oxford University College blev grundlagt af Sir Richard Sutton, en advokat, og William Smyth, biskoppen af Lincoln, i 1509. Brasenose er et slående eksempel på traditionel universitetsarkitektur omkranset af frodige grønne plæner og afslappende haver. Colleget er blevet brugt til både TV- og filmoptagelser. Tidligere studerende inkluderer forfatteren William Golding og Premierminister David Cameron. The Cotswolds Nyd udsigten til det smukke landskab, de stille landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem de charmerende omgivelser i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon  Denne unikke markedsby er berømt for at være forfatter William Shakespeares hjem, som anses for en af verdens bedste forfattere. Besøg det billedskønne bindingsværkshus, hvor den legendariske kunstner blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte manuskriptforfatter voksede op og tilbragte sine år som en gift mand. Gratis frokostpakke: For at sikre at du får mest muligt ud af hver attraktion og ikke spilder værdifuld tid, inkluderer turen en helt gratis madpakke. Spar tid og penge, og undgå besværet med at skulle finde noget at spise. Warwick Castle  Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse. Dybt i Warwick Castle syder Riddersalen af aktivitet. Fordyb dig i krigsforberedelserne, og oplev, hvor tungt et middelaldersværd er. Bliv soldat, og prøv en hjelm for at finde din størrelse. Besøg de spektakulære gemakker, og lad dig betage af de viktorianske festforberedelser.  Ankom til London omkring kl. 18.45.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Stratford-upon-Avon

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Stratford-upon-Avon

Alle aktiviteter

31 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Stratford-upon-Avon

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Stratford-upon-Avon

Andre seværdigheder i Stratford-upon-Avon

Vil du se alle oplevelser i Stratford-upon-Avon? Klik her for en fuld oversigt