Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Stratford-upon-Avon

Vores mest anbefalede ting at gøre i Stratford-upon-Avon

Stratford-upon-Avon: billet til Shakespeares fødested

1. Stratford-upon-Avon: billet til Shakespeares fødested

Udforsk William Shakespeares liv med et besøg i det hus, hvor han blev født og voksede op. Din billet er gyldig til én adgang til ejendommen. Når du kommer ind i huset, kan du se værkstedet, hvor Shakespeares far, John, drev sin prestigefyldte handskemagerforretning. Gå gennem de værelser, hvor William Shakespeare tilbragte sit tidlige liv. Shakespeare boede de første fem år af sit ægteskab i dette hus, det største hus på Henley Street, sammen med sin kone Anne Hathaway. Besøg udstillingen Beyond Words, og gå ikke glip af Shakespeares Second Folio, udgaven fra 1632 af hans samlede skuespil, og gå ikke glip af den. Glem ikke at scanne din smartphone og se videoerne, der bringer Shakespeares historier til live.

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

2. London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Den uhyggelige side af Shakespeares Stratford Walking Tour

3. Den uhyggelige side af Shakespeares Stratford Walking Tour

Hør om den skjulte mørke side af Stratford-upon-Avon på en spændende guidet vandretur. Lær om byens berygtede hekse, hør om berømte mord, og hold øje med spøgelser, mens du går gennem natten. Mød din guide på hjørnet af Sheep Street og High Street, og begynd din rejse ind i det makabre. Gå en tur gennem Shakespeares fødested og se byens mørke side. Når du går gennem gaderne, kan du lytte til spændende fortællinger om mord, tortur og pest. Hør om de kvinder, der blev anklaget for hekseri, og lær, hvor spøgelserne og endda djævelen kan spottes.

Fra Stratford-upon-Avon / Moreton-in-Marsh: Cotswolds Tour

4. Fra Stratford-upon-Avon / Moreton-in-Marsh: Cotswolds Tour

Tag med en lokal chauffør/guide på en afslappende heldagstur i det nationale landskab Cotswolds. Oplev det allerbedste af denne typisk engelske region på en tur, der stopper ved 6 forskellige og unikke steder med rigeligt med tid til selvudforskning, shopping og frokost. Turen stopper ved: - Dover's Hill: det nordligste udsigtspunkt i Cotswolds med panoramaudsigt ud mod Stratford-upon-Avon, Birmingham og Coventry. - Chipping Campden: en historisk uldby, hvor du har en times fritid til at udforske med vores unikke kort og lokale anbefalinger - En hemmelig landsby i Cotswolds, der ligger uden for de slagne veje (deltag for at finde ud af dette) - Stow-on-the-Wold: dit udpegede frokoststop med en bred vifte af vidunderlige madmuligheder at vælge imellem - Bibury: ofte omtalt som den smukkeste landsby i England, hvor den også er hjemsted for den ikoniske Arlington Row af huse - Bourton-on-the-Water: berømt for det krystalklare vand fra floden Windrush og de smukke broer, der krydser den Mellem stoppene vil din chauffør-guide fortælle dig historien om Cotswolds med en sjov, faktafyldt kommentar, mens du kører gennem de smalle baggyder, som kun de lokale kender til.

Stratford-Upon-Avon: Historisk vandretur

5. Stratford-Upon-Avon: Historisk vandretur

Tag med på en fascinerende 75 minutters guidet vandretur i Stratford-Upon-Avon, der dækker byens 14 århundreders historie samt en masse om William Shakespeares liv og tid - fra fødsel til grav. Du vil se fantastiske bygninger, smukke landskaber og lære noget absolut fascinerende og verdensændrende historie. Få et overblik over hele Stratfords historie, fra bosætterne i det 7. århundrede til arkaden i det 21. århundrede, mens du også udforsker livet og tiden for det mest berømte menneske, verden nogensinde har kendt. Shakespeares forfatterskab ændrede verden og gør det stadig. Din vandretur starter ved det verdensberømte Royal Shakespeare Theatre, hvor du begynder at lære om de 14 århundreder af byens historie. Se Shakespeares fødested, hans berømte hjem og kirken, hvor han både blev døbt og begravet. Se historiske bygninger, herunder de overlevende taverner, der serverede Shakespeare-øl i slutningen af 1500-tallet, og som kan gøre det samme for dig næsten 450 år senere. Hvad med The Guild of The Holy Cross? Deres kapel, som stammer fra 1269, var magtens centrum i byen i århundreder, selv om de kom på kant med kong Henrik den 8. og hans efterfølgere. Ved siden af ligger William Shakespeares skolestue og Almshouses fra det 15. århundrede - også bygget af The Guild. Apropos historie, har du nogensinde stået på et hjørne og tydeligt set bygninger, der spænder over fem århundreder? Faktisk kunne du kaste en bold og ramme en hvilken som helst af dem; inklusive det hus, hvor Harvard Universitys grundlægger, John Harvard, blev født - i 1607. Gå på opdagelse af hjertens lyst, mens du oplever livet, som det var i Tudor-England, en periode, hvor stærke kræfter for altid ændrede den engelske levevis, og forstå, hvordan det påvirkede resten af verden. WalkTalkShow-ruten omfatter omkring et dusin stop og dækker en samlet distance på lige under 1,4 km og er kørestols- og scootervenlig. Her er en oversigt over stoppene på din rundtur: 1. Royal Shakespeare Theatre, 2. Market Hall ved Market Cross, 3. Shakespeares fødested, 4. Rother Street Market, 5. Bell Court, 6. Town Hall ved History Corner, 7. Shakespeares New Place, 8. The Guild Chapel, 9. Shakespeares Schoolroom, 10. KES, som det ser ud nu, 11. The Swan Theatre, 12. Royal Shakespeare Theatre. WalkTalkShow.co.uk tilbyder en uovertruffen kundeoplevelse - vi er den allerbedste måde at se og forstå alt, hvad der har med Stratford upon Avon at gøre. Se bare, hvad vores kunder har at sige!

London: Dagstur til Stonehenge, Stratford-Upon-Avon og Bath

6. London: Dagstur til Stonehenge, Stratford-Upon-Avon og Bath

Udforsk regionen uden for London med en heldagstur til nogle af Englands mest fascinerende og væsentlige seværdigheder. Afdække Stonehenges hemmeligheder, få fri tid til at opdage byen Bath, nyd charmen fra Cotswolds og besøg Shakespeares hjemby Stratford-upon-Avon. Gå direkte til Stonehenge, det mest populære forhistoriske monument i verden. Forundre det enorme 40-ton Sarsens og de vulkanske blå sten, der blev bragt fra Preseli-bjergene, der ligger mere end 450 km væk. Gå videre ved siden af den smukke georgianske by Bath. Du har masser af tid til at shoppe og udforske de charmerende gader. Kør gennem den maleriske Cotswold-region. Nyd naturskønne udsigter over det åbne landskab, krydset af tørre stenmure og travle købstæder. Stop uden for William Shakespeares fødested ved Stratford-upon-Avon. Se hjemmet til den største forfatter på engelsk og det verdenskendte Royal Shakespeare Company. Beundre Stratford med sin dejlige flod, der snor sig forbi Holy Trinity-kirken, hvor Shakespeare blev stedt til hvile. Modtag en privat rundvisning i Shakespeares skolestue og Guildhall, deltag i en Tudor-lektion, og skriv med fjerpen og blæk.

Stratford-upon-Avon: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

7. Stratford-upon-Avon: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Ud over Storbritanniens mest berømte dramatiker William Shakespeare og det verdensberømte Royal Shakespeare Theatre er Stratford fantastisk til en dag på floden og derefter afslapning om aftenen på en af de mange smarte restauranter og barer i centrum af byen. Rejs til alle Shakespeares huse: Shakespeares fødested, Anne Hathaway's Cottage, Mary Arden's House, New Place, Nash's House og Hall's Croft. Royal Shakespeare Theatre, hvor bardens skuespil opføres det meste af året. Holy Trinity Church, hvor Shakespeare ligger begravet, beskyttet af en forbandet gravsten. Den gamle Grammar School fra det 15. århundrede, hvor Shakespeare blev uddannet. Du kan også nyde en dejlig tur gennem det naturskønne Warwickshire-landskab og besøge Wilmcote, landsbyen, hvor Mary Arden's House (Shakespeares mor) ligger. Turens stop: 1) Informationscenter for besøgende 2) Avon-floden og Royal Shakespeare Theatre 3) Hall's Croft, Holy Trinity Church og Shakespeares grav 4) Shakespeare's New Place og Guild Chapel 5) Shakespeares fødested og The Shakespeare Centre 6) Markedspladsen og den amerikanske fontæne 7) Evesham Place 8) Alcester Road 9) Anne Hathaway's Cottage 10) Mary Ardens gård 11) Maybird Shopping Centre

Warwick, Oxford og Stratford Heldagstur fra London

8. Warwick, Oxford og Stratford Heldagstur fra London

Rejs mere end 1.000 år tilbage i tiden, og lær om de blodige kampe og ekstravagante banketter på Warwick Castle på denne dagstur med bus fra London. Se, hvor Shakespeare blev født, og udforsk campus i Oxford. Skridt om bord på en klimatiseret bus, og slap af på køreturen til Warwick Castle. Beundr den store sal og statslokalerne, og bestig tårnene og voldene for at få en skytteudsigt over den historiske by. Ledsag Richard Neville, mens han forbereder sig på kamp i den multisensoriske Kingmaker-forlystelse, eller gå en tur gennem de anlagte haver. Hop om bord på bussen og kør til Stratford-upon-Avon. Få et fascinerende indblik i Shakespeare på hans fødested. Opdag de naturskønne landsbyer i Cotswolds på køreturen til Oxford. Stop for en guidet rundvisning til fods i universitetsbyen. Se de berømte colleges, der går helt tilbage til det 13. århundrede. Lyt til fortællinger om tidligere studerende som Bill Clinton, C.S. Lewis, J.R.R.R. Tolkien og Lewis Carroll. Oplev, hvor Harry Potter blev filmet på Christ Church College, inden turen går tilbage til London.

Shakespeares Stratford og Cotswolds

9. Shakespeares Stratford og Cotswolds

En ekspertguide viser vej og fortæller dig historier og interessante fakta om disse smukke steders rige historie. Stratford-upon-Avon, den legendariske dramatiker William Shakespeares hjemby, er det første stop på denne dagstur. Stedet er fyldt med historie, og du kan besøge det sted, hvor den berømte barde blev født - et malerisk, beskedent bindingsværkshus. Lær fantastiske historier og finurligheder om det elizabethanske liv af din ekspertguide. Næste stop er et besøg i Shakespeares brud Anne Hathaways hus og have. Dette smukke lille stråtækte bondehus er stedet, hvor barden kurtiserede sin brud. Den dag i dag rummer ejendommen originale møbler, herunder Hathaways seng. Den ligger på en fantastisk grund og i en have, der bugner af duftende blomster og traditionelle buske. Fortsæt derefter til Cotswolds. Besøg det, der ofte anses for at være et af de smukkeste områder i hele Storbritannien. Med maleriske landsbyer og betagende natur ser Cotswolds ud, som om det er taget ud af en eventyrbog. Denne tur gør fotostop ved 2 fantastiske Cotswolds-landsbyer: Bourton-on-the-Water, også kendt som "Lille Venedig" på grund af sine lave broer og stenbanker, og Burbury, en by, der engang blev beskrevet af William Morris som "den smukkeste landsby i England". Efter en vidunderlig dag med sightseeing ankommer vi tilbage til London ca. kl. 19.15" til "19.30".

Fra London: Oxford, Stratford, Cotswolds & Warwick Castle

10. Fra London: Oxford, Stratford, Cotswolds & Warwick Castle

Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra CS Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer de fængslende collegegårde og brostensbelagte gader i denne historiske universitetsby. Tag ind i den berømte 'by med drømmende spir' og se Bodleian Library - et af de ældste biblioteker i Europa - på dit besøg. Du vil blive betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Nyd en vandretur og fritid. En markedsby med en forskel, Stratford-upon-Avon er det berømte hjem for uden tvivl verdens største forfatter, William Shakespeare. Dyk ned i charmen ved denne travle købstad på din fritid. Kør gennem Cotswolds, en charmerende blanding af betagende naturskønhed, travle markedsbyer og søvnige landsbyer. Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse. Dybt i hjertet af Warwick Castle, fordyb dig i kampforberedelser og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Nyd en vandretur og udforsk denne dejlige by med dens væld af attraktive bygninger.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Stratford-upon-Avon

Alle aktiviteter

48 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Stratford-upon-Avon

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Stratford-upon-Avon?

De bedste dagsture og -udflugter fra Stratford-upon-Avon er:

Cotswold

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Stratford-upon-Avon?

Andre seværdigheder i Stratford-upon-Avon

Vil du se alle oplevelser i Stratford-upon-Avon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Stratford-upon-Avon

Samlet bedømmelse

4.4
(1.967 anmeldelser)

3 stop på turen gjorde at der var meget lidt tid i Oxford og nogle seværdigheder var ved at lukke. Oxford delen var højeste prioritet for mange, men den der blev prioteret lavest. Det var skuffende.