Stuttgart
Udendørsaktiviteter

Udendørsaktiviteter
29 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Stuttgart Udendørsaktiviteter

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Hop ombord på en hop-on-hop-off-bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off-billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du kan vælge mellem den blå og den grønne tur. Du kan stige af og på, så ofte du vil, ved 8 stoppesteder på den blå tur og 8 stoppesteder på den grønne tur i Stuttgart-området. Alternativt kan du blive i bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager ca. 100 minutter, den grønne ca. 60 minutter. Oplev Stuttgarts mange facetter, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle mulige interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med audioguiden, som fås på 10 sprog (ekstra schwabisk kanal og børnekanal) i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske den blå og den grønne tur. Bemærk venligst, at den grønne tur kun kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseet 4) Mercedes Benz Museum 5) Weingenuss / Römer 6) Weinwanderung 7) Killesberg / Weissenhofmuseum 8) Linden Museum Grønne Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårnet 4) 'Zacke' tandhjulsbane 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linden Museum

Stuttgart: Billetter til TV Tower

Stuttgart: Billetter til TV Tower

Tv-tårnet i Stuttgart er 217 meter højt. Det var verdens første og er derfor ofte efterlignet som prototype for mange andre tv-tårne. Tv-tårnet i Stuttgart bliver betragtet som et æstetisk og arkitektonisk mesterværk, og det er forblevet unikt med sine harmoniske proportioner og tidløse design.  Som en af Stuttgarts vigtigste vartegn har tårnet længe tiltrukket besøgende fra hele verden. Dem, der når toppen, bliver belønnet med en fantastisk udsigt over de omkringliggende områder, over landskabet med vingårdene i Neckar-dalen, Schwaben i retning mod Alperne, Schwarzwald og Odenwald. Du kan også tage en pause på tårnets restaurant for en bid mad eller noget at drikke.

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Opdag Stuttgarts uhyggelige historie på en guidet spøgelsestur i den gamle bydel. Se markedspladsen, Kollegiekirken, det gamle slot og Schlossplatz. Lær om mørke møder med hovedløse ryttere og skyggeagtige skikkelser, som stadig kan ses ved daggry i dag. Hør historier om Stuttgarts historie og find blandt andet ud af, hvor bønnekvarteret fik sit navn fra, hvad byen skylder en skjult bæk og om kirkegårde i gamle dage.

Stuttgart: Canadisk kanoudlejning

Stuttgart: Canadisk kanoudlejning

Kombiner din kærlighed til eventyr og kanoer i denne unikke oplevelse på Stuggart's del af Neckar! Kom til Riverhouse i Stuttgart Münster og lej en kano i 2 timer. Nyd den fantastiske udsigt over natur- og bylandskaber. Først bliver du udstyret med en pagaj og en redningsvest. Lyt til en kort indledende briefing, inden du begynder dit eventyr på vandet. Tilbring kvalitetstid sammen med din familie, venner eller din partner. Kortlæg din opdagelsesrute ved hjælp af et nyttigt rutekort, som viser dig, hvilke ture der er farbare, og hvilke hjørner af floden du kan udforske. Efter en fornøjelig dag kan du bestille noget mad og drikkevarer og slappe af på Riverhouse-stranden.

Stuttgart: Vingårdstur i overdækket vogn

Stuttgart: Vingårdstur i overdækket vogn

Se Stuttgarts vinmarker i en overdækket vogn, og nyd en smagning af lokal vin på denne vogntur. Nyd godt af vineksperternes viden, og prøv typiske lokale vine og snacks. Start i Münster, en bydel i Stuttgart, og beundr det smukke landskab langs Neckar-floden. Passér imponerende stejle skråninger på vej til Stuttgart-Mühlhausen. Beundr udsigten over Max-Eyth-søen og Neckardalen, mens du kører ad smukke stier. Stop og nyd en smagsprøve på lokale vine og snacks med en lokal vinekspert, før du vender tilbage til Stuttgart. Der er også vand til rådighed.

Stuttgart: Byens højdepunkter til fods

Stuttgart: Byens højdepunkter til fods

Der er noget særligt over Stuttgarts bymidte. To pragtfulde paladser våger over byens livlige butiksgader, og du er aldrig længere væk end en kort gåtur fra den store slotshave oversået med skulpturer, springvand og søer. I byens centrum ligger Paladspladsen, et levende sted i hjertet af byen, med en bred vifte af gode restauranter og cafeer, omgivet af imponerende bygninger med overdækket indgang, mange af dem med søjler. Få en unik oplevelse ved at spadsere gennem parkerne, det nye barokpalads og Kunstmuseets avantgardefacade - en oplevelse, der overrasker og glæder alle besøgende. Find ud af alt om Stuttgarts fascinerende kulturhistorie og sjove fakta på denne charmerende byvandring.

Stuttgart: "Kehrwoche"-tur på svabisk

Stuttgart: "Kehrwoche"-tur på svabisk

Når du har mødt din guide i det gamle børnehjems indre gård, begynder din guidede tur. Under hele turen vil en resolut schwäbisk husmor (eller hendes mand), bevæbnet med en kost og en støvklud, guide dig gennem Stuttgarts indre by. Din husmor-guide kender ingen diskretion og vil grave snavset op om deres naboer. Hun vil afsløre sine mest økonomiske madopskrifter for dig, og hun vil også kaste lys over nogle af de store Stuttgart-personligheder. Intet er sikkert for Frau Schwätzele. Kun én person nyder hendes udelte respekt, og det er opfinderen af den berygtede schwabiske Kehrwoche. Deltag i denne muntre, men usædvanlige byvandring, og efter ca. 2 timer vil du ende i gården til det gamle slot.

Stuttgart Selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Stuttgart Selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Stuttgart: Guidet 2-timers eksklusiv byvandring i centrum

Stuttgart: Guidet 2-timers eksklusiv byvandring i centrum

Din personlige guide tager dig med på en underholdende og informativ, cirkulær tur gennem hjertet af Stuttgart. Lær byens største attraktioner og deres historie at kende på denne guidede byvandring. Din byvandring begynder i de øvre slotshaver (Oberer Schlossgarten), før du tager forbi teatret og den internationalt anerkendte Stuttgart Opera. Du vil fortsætte i et adstadigt tempo forbi Eckensee, og sædet for Landtag, det regionale parlament. Derefter tager du videre mod både de nye og gamle slotte, med et kig på den indre gård. Når du kommer til Schlossplatz, har du nået byens sande hjerte. På Schillerplatz vil du høre alt om byens historie, som oprindeligt blev grundlagt tilbage i det 10. århundrede som et stutteri. I markedshallen kan du tage en kulinarisk tur rundt i verden, og kun et stenkast derfra ligger Stuttgarter Marktplatz med rådhuset.

Stuttgart: Stuttgart Wine Museum Vinsmagning

Stuttgart: Stuttgart Wine Museum Vinsmagning

Nyd en sjov aften med vinsmagning og lær om Stuttgart-vinens verden ved denne vinsmagning. Besøg Stuttgarts vinmuseum, smag en række regionale vine, og lær om Stuttgarts vinverden af en vinekspert. Når du ankommer til Stuttgarts vinmuseum, skal du møde din vinekspert, som vil guide dig gennem din vinsmagning. Udforsk tre vidunderlige vine hver uge med et smageglas med et glas hvidvin, rødvin og rosevin. Smag dig gennem en bred vifte af druesorter, fra syrlig Riesling til Pinot Gris og krydret Lemberger. Mens du smager dine vine, kan du gnaske på en lille snack bestående af salami, oliven, osteklodser og brød, mens din vinekspert forklarer druesorterne, giver baggrundsoplysninger om vinhusene og introducerer dig til Stuttgarts vindyrkning. Udvalget af vine skifter hver uge, hvilket gør denne tur til en fremragende ugentlig mulighed før en aften i Stuttgart.

Stuttgart

Stuttgart

Vores mest anbefalede Stuttgart Udendørsaktiviteter

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Hop ombord på en hop-on-hop-off-bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off-billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du kan vælge mellem den blå og den grønne tur. Du kan stige af og på, så ofte du vil, ved 8 stoppesteder på den blå tur og 8 stoppesteder på den grønne tur i Stuttgart-området. Alternativt kan du blive i bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager ca. 100 minutter, den grønne ca. 60 minutter. Oplev Stuttgarts mange facetter, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle mulige interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med audioguiden, som fås på 10 sprog (ekstra schwabisk kanal og børnekanal) i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske den blå og den grønne tur. Bemærk venligst, at den grønne tur kun kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseet 4) Mercedes Benz Museum 5) Weingenuss / Römer 6) Weinwanderung 7) Killesberg / Weissenhofmuseum 8) Linden Museum Grønne Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårnet 4) 'Zacke' tandhjulsbane 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linden Museum

Stuttgart: Billetter til TV Tower

Stuttgart: Billetter til TV Tower

Tv-tårnet i Stuttgart er 217 meter højt. Det var verdens første og er derfor ofte efterlignet som prototype for mange andre tv-tårne. Tv-tårnet i Stuttgart bliver betragtet som et æstetisk og arkitektonisk mesterværk, og det er forblevet unikt med sine harmoniske proportioner og tidløse design.  Som en af Stuttgarts vigtigste vartegn har tårnet længe tiltrukket besøgende fra hele verden. Dem, der når toppen, bliver belønnet med en fantastisk udsigt over de omkringliggende områder, over landskabet med vingårdene i Neckar-dalen, Schwaben i retning mod Alperne, Schwarzwald og Odenwald. Du kan også tage en pause på tårnets restaurant for en bid mad eller noget at drikke.

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Opdag Stuttgarts uhyggelige historie på en guidet spøgelsestur i den gamle bydel. Se markedspladsen, Kollegiekirken, det gamle slot og Schlossplatz. Lær om mørke møder med hovedløse ryttere og skyggeagtige skikkelser, som stadig kan ses ved daggry i dag. Hør historier om Stuttgarts historie og find blandt andet ud af, hvor bønnekvarteret fik sit navn fra, hvad byen skylder en skjult bæk og om kirkegårde i gamle dage.

Stuttgart: Canadisk kanoudlejning

Stuttgart: Canadisk kanoudlejning

Kombiner din kærlighed til eventyr og kanoer i denne unikke oplevelse på Stuggart's del af Neckar! Kom til Riverhouse i Stuttgart Münster og lej en kano i 2 timer. Nyd den fantastiske udsigt over natur- og bylandskaber. Først bliver du udstyret med en pagaj og en redningsvest. Lyt til en kort indledende briefing, inden du begynder dit eventyr på vandet. Tilbring kvalitetstid sammen med din familie, venner eller din partner. Kortlæg din opdagelsesrute ved hjælp af et nyttigt rutekort, som viser dig, hvilke ture der er farbare, og hvilke hjørner af floden du kan udforske. Efter en fornøjelig dag kan du bestille noget mad og drikkevarer og slappe af på Riverhouse-stranden.

Stuttgart: Vingårdstur i overdækket vogn

Stuttgart: Vingårdstur i overdækket vogn

Se Stuttgarts vinmarker i en overdækket vogn, og nyd en smagning af lokal vin på denne vogntur. Nyd godt af vineksperternes viden, og prøv typiske lokale vine og snacks. Start i Münster, en bydel i Stuttgart, og beundr det smukke landskab langs Neckar-floden. Passér imponerende stejle skråninger på vej til Stuttgart-Mühlhausen. Beundr udsigten over Max-Eyth-søen og Neckardalen, mens du kører ad smukke stier. Stop og nyd en smagsprøve på lokale vine og snacks med en lokal vinekspert, før du vender tilbage til Stuttgart. Der er også vand til rådighed.

Stuttgart: Byens højdepunkter til fods

Stuttgart: Byens højdepunkter til fods

Der er noget særligt over Stuttgarts bymidte. To pragtfulde paladser våger over byens livlige butiksgader, og du er aldrig længere væk end en kort gåtur fra den store slotshave oversået med skulpturer, springvand og søer. I byens centrum ligger Paladspladsen, et levende sted i hjertet af byen, med en bred vifte af gode restauranter og cafeer, omgivet af imponerende bygninger med overdækket indgang, mange af dem med søjler. Få en unik oplevelse ved at spadsere gennem parkerne, det nye barokpalads og Kunstmuseets avantgardefacade - en oplevelse, der overrasker og glæder alle besøgende. Find ud af alt om Stuttgarts fascinerende kulturhistorie og sjove fakta på denne charmerende byvandring.

Stuttgart: "Kehrwoche"-tur på svabisk

Stuttgart: "Kehrwoche"-tur på svabisk

Når du har mødt din guide i det gamle børnehjems indre gård, begynder din guidede tur. Under hele turen vil en resolut schwäbisk husmor (eller hendes mand), bevæbnet med en kost og en støvklud, guide dig gennem Stuttgarts indre by. Din husmor-guide kender ingen diskretion og vil grave snavset op om deres naboer. Hun vil afsløre sine mest økonomiske madopskrifter for dig, og hun vil også kaste lys over nogle af de store Stuttgart-personligheder. Intet er sikkert for Frau Schwätzele. Kun én person nyder hendes udelte respekt, og det er opfinderen af den berygtede schwabiske Kehrwoche. Deltag i denne muntre, men usædvanlige byvandring, og efter ca. 2 timer vil du ende i gården til det gamle slot.

Stuttgart Selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Stuttgart Selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Stuttgart: Guidet 2-timers eksklusiv byvandring i centrum

Stuttgart: Guidet 2-timers eksklusiv byvandring i centrum

Din personlige guide tager dig med på en underholdende og informativ, cirkulær tur gennem hjertet af Stuttgart. Lær byens største attraktioner og deres historie at kende på denne guidede byvandring. Din byvandring begynder i de øvre slotshaver (Oberer Schlossgarten), før du tager forbi teatret og den internationalt anerkendte Stuttgart Opera. Du vil fortsætte i et adstadigt tempo forbi Eckensee, og sædet for Landtag, det regionale parlament. Derefter tager du videre mod både de nye og gamle slotte, med et kig på den indre gård. Når du kommer til Schlossplatz, har du nået byens sande hjerte. På Schillerplatz vil du høre alt om byens historie, som oprindeligt blev grundlagt tilbage i det 10. århundrede som et stutteri. I markedshallen kan du tage en kulinarisk tur rundt i verden, og kun et stenkast derfra ligger Stuttgarter Marktplatz med rådhuset.

Stuttgart: Stuttgart Wine Museum Vinsmagning

Stuttgart: Stuttgart Wine Museum Vinsmagning

Nyd en sjov aften med vinsmagning og lær om Stuttgart-vinens verden ved denne vinsmagning. Besøg Stuttgarts vinmuseum, smag en række regionale vine, og lær om Stuttgarts vinverden af en vinekspert. Når du ankommer til Stuttgarts vinmuseum, skal du møde din vinekspert, som vil guide dig gennem din vinsmagning. Udforsk tre vidunderlige vine hver uge med et smageglas med et glas hvidvin, rødvin og rosevin. Smag dig gennem en bred vifte af druesorter, fra syrlig Riesling til Pinot Gris og krydret Lemberger. Mens du smager dine vine, kan du gnaske på en lille snack bestående af salami, oliven, osteklodser og brød, mens din vinekspert forklarer druesorterne, giver baggrundsoplysninger om vinhusene og introducerer dig til Stuttgarts vindyrkning. Udvalget af vine skifter hver uge, hvilket gør denne tur til en fremragende ugentlig mulighed før en aften i Stuttgart.

Ofte stillede spørgsmål om Stuttgart Udendørsaktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Stuttgart end Udendørsaktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Stuttgart må du ikke gå glip af:

Store seværdigheder i Stuttgart

Ting at lave i Stuttgart

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Stuttgart

Vil du se alle oplevelser i Stuttgart? Klik her for en fuld oversigt