Tilføj datoer

StuttgartVinsmagninger og vingårdsbesøg

Vores mest anbefalede Stuttgart Vinsmagninger og vingårdsbesøg

Stuttgart: 24-timers hop-on/hop-off sightseeingbustur

1. Stuttgart: 24-timers hop-on/hop-off sightseeingbustur

Gå ombord på en hop-on-hop-off bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du har valget mellem den blå, den grønne eller vinturen. Du kan stige af og på så ofte du vil ved 9 stop på Blue Tour og 8 stop på Green Tour i det større Stuttgart-området. På vinturen er det muligt at stige af og på ved 9 busstoppesteder . Alternativt kan du blive på bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager cirka 100 minutter, den grønne tur cirka 60 minutter og vinturen cirka 35 minutter. Oplev det mangefacetterede Stuttgart, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle slags interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med lydguiden, som er tilgængelig på 10 sprog, i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske 2 af følgende ture, den blå, den grønne og/eller vinturen. Bemærk venligst, at Green Tour og Wine Tour kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour Stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseum 4) Mercedes Benz Museum 5) Wilhelma/Neckar-Käpt´n (På grund af byggearbejde er dette stop i øjeblikket aflyst) 6) Weingenuss / Römer 7) Weinwanderung 8) Killesberg / Weissenhofmuseum 9) Linde Museum Green Tour Stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårn 4) 'Zacke' Rack Railway 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linde Museum Alternativt kan du vælge vinturruten ved at vælge den relevante mulighed ved kassen. Denne tur starter ved Mercedes-Benz Museum og tager dig til vingårde, Stuttgart Museum of Viniculture og det romantiske kongelige gravkapel i Württemberg. Nyd en vidunderlig tur gennem Stuttgarts smukke vinmarker.

Stuttgart: Museum for Illusioner Entrébillet

2. Stuttgart: Museum for Illusioner Entrébillet

Udforsk Illusionsmuseet i Stuttgart, og få en visuel, sensorisk og lærerig oplevelse, mens du prøver en håndfuld nye, uudforskede illusioner. Se Anti-Gravitationsrummet, Klonbordet og mange flere med denne adgangsbillet. Vær modig nok til at hoppe ned i Vortex-tunnelen, en roterende cylinder, der får dig til at miste din balancesans på trods af at den er stabil og flad. Forvræng dit spejlbillede i spejlrummet, og fortab dig i det enorme uendelighedsrum. Nyd samlingen af hologrammer, og se billeder, der konstant forvandler sig, dukker op og forsvinder for øjnene af dig. Besøg pladespillerne, der skaber en hypnotisk illusion og forskellige drejemønstre. Hav det sjovt med dine venner og familie med hovedet på fadet. Rund dit besøg af med at lære illusionernes rationelle og videnskabelige forklaringer, mens du går rundt. Hør om menneskets syn, perception og intellektets funktion.

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

3. Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Opdag Stuttgarts uhyggelige historie på en guidet spøgelsestur i den gamle bydel. Se markedspladsen, Kollegiekirken, det gamle slot og Schlossplatz. Lær om mørke møder med hovedløse ryttere og skyggeagtige skikkelser, som stadig kan ses ved daggry i dag. Hør historier om Stuttgarts historie og find blandt andet ud af, hvor bønnekvarteret fik sit navn fra, hvad byen skylder en skjult bæk og om kirkegårde i gamle dage.

Stuttgart: Billetter til TV Tower

4. Stuttgart: Billetter til TV Tower

Tv-tårnet i Stuttgart er 217 meter højt. Det var verdens første og er derfor ofte efterlignet som prototype for mange andre tv-tårne. Tv-tårnet i Stuttgart bliver betragtet som et æstetisk og arkitektonisk mesterværk, og det er forblevet unikt med sine harmoniske proportioner og tidløse design.  Som en af Stuttgarts vigtigste vartegn har tårnet længe tiltrukket besøgende fra hele verden. Dem, der når toppen, bliver belønnet med en fantastisk udsigt over de omkringliggende områder, over landskabet med vingårdene i Neckar-dalen, Schwaben i retning mod Alperne, Schwarzwald og Odenwald. Du kan også tage en pause på tårnets restaurant for en bid mad eller noget at drikke.

Stuttgart: VfB Fan-Tour på MHPArena

5. Stuttgart: VfB Fan-Tour på MHPArena

Følg i dine yndlingsspilleres fodspor på denne fascinerende 1,5 timers guidede tur bag kulisserne i MHPArena. Udforsk arenaen og fodboldholdet VfB Stuttgarts historie på tysk eller engelsk med en erfaren guide. Lær alt, hvad du har brug for at vide om arenaen og dens historie, og få et eksklusivt indblik i byggepladsen og den kommende arena. Oplev VfB Stuttgarts hjemmebane under genopbygningen til EM i 2024. Mærk følelserne på ståpladserne i 'Cannstatter Kurve', og nyd udsigten fra tagterrassen i Soccer Lounge over VfB's træningsbaner. Efter rundvisningen kan du købe nyt VfB Stuttgart-tøj med 10% rabat i Fan-Centret.

Stuttgart: Julehaven ved Wilhelma Zoo

6. Stuttgart: Julehaven ved Wilhelma Zoo

Oplev en unik belyst rundvandring gennem Wilhelmas zoologisk-botaniske have, og lad dig rive med af de mange glitrende belysninger ind i en unik juleverden efter mørkets frembrud. Julehaven i Stuttgart lover en magisk rejse gennem fortryllende fantasiverdener og garanterer en vidunderlig friluftsoplevelse for store og små. Slip væk fra vinterens slid med en tur til den fantasifulde julehave i Wilhelma Zoo. Gå rundt i zoologisk have og udforsk det forvandlede område på en ca. 1,5 km lang bane og se det romantiske vinterlandskab, der ligger foran dig. Gå langs lange stier langs vandveje, hvor julelysene på træerne afspejler sig i de høje træer, og tag en pause i de fantasifuldt dekorerede pavilloner. Med farverige projektører, der oplyser snedækkede træer, massive rækker af julelys på bygninger og grene og musikalsk ledsagelse til at starte med er Christmas Garden en fest for glæden ved ferien. Adgangsbilletterne er tidsbestemt for at sikre en afslappende oplevelse for alle, men alle er velkomne til at blive i haven, indtil den lukker. Ud over flere gastronomiske boder på rundruten er der også Wilhelma Restaurant Amazonica. I en særlig atmosfære kan du bl.a. forvente regionale retter og svabiske specialiteter, der passer til juletiden.

Stuttgart: Statsmuseum for naturhistorie Entrébillet

7. Stuttgart: Statsmuseum for naturhistorie Entrébillet

Få en adgangsbillet til Statens Naturhistoriske Museum i Stuttgart og rejs tilbage i tiden, mens du beundrer fascinerende fossiler, ser videnskabeligt nøjagtige rekonstruktioner af dyr, beundrer små væsner bevaret i rav og meget mere. Museet er placeret i 2 udstillingsbygninger i gåafstand fra hinanden i den naturskønne Rosenstein Park. Vælg en kombineret billet for at besøge begge bygninger, eller vælg en billet til kun en af de 2 udstillinger alt efter dine interesser. Besøg Museum am Löwentor for at fordybe dig i fossilernes verden. Vandre gennem 3.500 kvadratmeter udstillingsrum med et loft på op til 14 meter højt og ingen skillevægge. Lær om, hvordan fuglene udviklede sig fra dinosaurerne, og se interessante fossiler. Opdag det berømte 300.000 år gamle Steinheim-kranie, et af de ældste fossilfund af mennesker i Centraleuropa, og gå ind i ravrummet for at se smukt bevarede insekter og andre smådyr. Hvis dine interesser er rettet mod dyr og økosystemer i nutiden, skal du tage til slottet Rosenstein. Her kan du lære om biodiversitet og få et systematisk overblik over den levende verden samt de vigtigste plante- og dyregrupper, fra alger til mennesker. Før bekendtskab med faunaen i det sydvestlige Tyskland, når du lærer om hjemmets levesteder, udforsker verdens vegetationszoner i 5 kunstfærdigt indrettede gallerier og meget mere.

Stuttgart: Rundvisning på vinmarker i Neckardalen med overdækket vogn

8. Stuttgart: Rundvisning på vinmarker i Neckardalen med overdækket vogn

Se vinmarkerne i Stuttgart på bagsiden af en gammel traktor i en overdækket vogn og nyd en smagning af lokal vin på denne vogntur. Få gavn af vineksperternes viden og prøv typiske lokale vine og snacks. Start i Stuttgart-Münster, og forundres over det smukke landskab langs Neckar-floden. Kør forbi imponerende stejle skrænter på vej til Stuttgart-Mühlhausen. Skønt udsigten til Max-Eyth-søen og Neckardalen, mens du kører ad skjulte stier. Stop for at nyde en smagning af lokale vine og snacks med en lokal vinekspert, inden du vender tilbage til Stuttgart. Der er også vand til rådighed.

Stuttgart: Canadisk kanoudlejning

9. Stuttgart: Canadisk kanoudlejning

Kombiner din kærlighed til eventyr og kanoer i denne unikke oplevelse på Stuggart's del af Neckar! Kom til Riverhouse i Stuttgart Münster og lej en kano i 2 timer. Nyd den fantastiske udsigt over natur- og bylandskaber. Først bliver du udstyret med en pagaj og en redningsvest. Lyt til en kort indledende briefing, inden du begynder dit eventyr på vandet. Tilbring kvalitetstid sammen med din familie, venner eller din partner. Kortlæg din opdagelsesrute ved hjælp af et nyttigt rutekort, som viser dig, hvilke ture der er farbare, og hvilke hjørner af floden du kan udforske. Efter en fornøjelig dag kan du bestille noget mad og drikkevarer og slappe af på Riverhouse-stranden.

Stuttgart: Guidet vinvandretur med prøvesmagning af 5 vine

10. Stuttgart: Guidet vinvandretur med prøvesmagning af 5 vine

Tag en gåtur langs Stuttgarts stejle skrænter, og lad dig blive guidet gennem vinmarkerne i regionen af en guide iført en traditionel dragt. Nyd en fantastisk udsigt over Bad Cannstatt, Münster og Neckar på denne vandretur. Smag 5 regionale vine, og opdag, hvad der gør dem så særlige. På denne tur kan du prøve den berømteCannstatter Zuckerle-vin og andre fænomenale regionale vine. Nyd et par snacks, og se frem til sjove spil relateret til alt omkring vin.

Tilgængelige aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Stuttgart Vinsmagninger og vingårdsbesøg

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Stuttgart end Vinsmagninger og vingårdsbesøg?

Disse andre ting at gøre i Stuttgart må du ikke gå glip af:

Hvilke Stuttgart Vinsmagninger og vingårdsbesøg har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Stuttgart

Vil du se alle oplevelser i Stuttgart? Klik her for en fuld oversigt