Tilføj datoer

Stuttgart Theater

Stuttgart Theater: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart: Guidet 2-timers eksklusiv byvandring i centrum

1. Stuttgart: Guidet 2-timers eksklusiv byvandring i centrum

Din personlige guide tager dig med på en underholdende og informativ, cirkulær tur gennem hjertet af Stuttgart. Lær byens største attraktioner og deres historie at kende på denne guidede byvandring. Din byvandring begynder i de øvre slotshaver (Oberer Schlossgarten), før du tager forbi teatret og den internationalt anerkendte Stuttgart Opera. Du vil fortsætte i et adstadigt tempo forbi Eckensee, og sædet for Landtag, det regionale parlament. Derefter tager du videre mod både de nye og gamle slotte, med et kig på den indre gård. Når du kommer til Schlossplatz, har du nået byens sande hjerte. På Schillerplatz vil du høre alt om byens historie, som oprindeligt blev grundlagt tilbage i det 10. århundrede som et stutteri. I markedshallen kan du tage en kulinarisk tur rundt i verden, og kun et stenkast derfra ligger Stuttgarter Marktplatz med rådhuset.

Stuttgart: Old Town Quest Smartphone App Spil

2. Stuttgart: Old Town Quest Smartphone App Spil

Spil dig vej gennem Stuttgarts gamle bydel med denne smartphone-app. Afdække fakta, historie og historier om byen, mens du følger spor for at fuldende gåder. Fordyb dig i en sjov historie, mens du bliver praktikant på Sir Peter Morgan Academy. Udforsk de nye og gamle slotte i Stuttgart, delstatshovedstaden i Baden-Württemberg. Puslespil dig vej til den gamle markedshal, statsteatret og gennem den øvre slothave. Find ud af, hvilke opgaver Sir Peter Morgan har udtænkt til dig. Bevis dig selv ved at spille adskillige minispil. Interager med topseværdigheder og få friheden til at pause og genoptage spillet, når du vil. Prøv det alene eller udfordr dig selv ved at konkurrere om at fuldføre spillet først.

Stuttgart: Ekspresvandring med en lokal guide

3. Stuttgart: Ekspresvandring med en lokal guide

Denne oplevelse leveres af en uafhængig lokal. Har du kun en time til at blive forelsket i Stuttgart? Udfordring accepteret! Oplev Stuttgart på en kort, men sød udflugt, hvor du vil lære de mest spændende fakta om byens historie, den lokale livsstil og den moderne forvandling af byen. Vi mødes i den gamle bydel og fortsætter vores spadseretur derfra :-) Ved at se Stuttgart gennem en lokal borgers øjne kan du opdage, hvordan hverdagen ser ud, og finde ud af, hvor byen får sin karakteristiske atmosfære fra. Mens du går gennem Stuttgart, vil du opleve byens parker, monumenter og historiske arkitektur sammen med en lokal, så det er også din chance for at få insidertips om de bedste caféer, restauranter og barer, som du kan besøge i løbet af din tid her, og finde ud af, hvordan du får mest muligt ud af dit besøg. Dette er den perfekte oplevelse for nogen, der besøger byen for første gang eller for nogen, der ønsker at genopdage den! Hvem er en lokal? En lokal er en person, der brænder for at dele autentiske oplevelser baseret på deres interesser.

Tilgængelige aktiviteter

4 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Stuttgart Theater

Vil du se alle oplevelser i Stuttgart Theater? Klik her for en fuld oversigt