Ting at foretage sig
Sydholland

Vores mest anbefalede ting at gøre i Sydholland

Rotterdam: Sightseeing-krydstogt i havnen

1. Rotterdam: Sightseeing-krydstogt i havnen

Tag på en havnerundfart tur-retur i Rotterdam for at se en af verdens mest innovative havne. Se den travle trafik af søgående skibe og indlandsskibe, lyt til en informativ audioguide og beundr byens imponerende skyline, mens du sejler forbi dens store bygninger. Start din bådtur fra Willemsplein. Se havnens skibsværfter, dokker og den ultramoderne transport af tusindvis af containere fra et unikt perspektiv. På turen tilbage kan du nyde udsigten til dampskibet 'Rotterdam', som er rederiet Holland America Lines tidligere krydstogtflagskib.

Rotterdam: Rotterdam Zoo Blijdorp Entrébillet

2. Rotterdam: Rotterdam Zoo Blijdorp Entrébillet

Besøg Rotterdam Zoo, og se fascinerende dyr, der føler sig hjemme i specielt efterlignede naturlandskaber. Undgå de lange køer og udforsk en af Europas smukkeste zoologiske haver. Rotterdam Zoo støtter en række bevarelsesprojekter i naturen og deltager aktivt i mange avlsprogrammer for truede dyrearter og er blandt de ti bedste zoologiske haver på dette område i verden. Dyk ned i Oceanium og tag på en magisk rejse over havets bund og langs kystområderne, hvor du kan møde mange hav- og kystboere som f.eks. fisk (fra sild til hajer), lunder, slanger og en stor gruppe kongepingviner. Oplev det smukke sommerfugleparadis Amazonica, hvor du vil opleve tropiske temperaturer, duftende blomster, tusindvis af farverige sydamerikanske sommerfugle, den frygtindgydende anakonda og grådige piranhas. I Afrika fører en spændende sti dig sikkert forbi en gruppe store krokodiller! Når du er på toppen af stien, kan du stå i øjenhøjde med girafferne. I sikker højde kan du beundre de andre beboere på den nye savanne som f.eks. hyæner, kudus, strudse og zebraer. På den afrikanske gorillaø vil du blive begejstret af Bokitos legesyge gorillafamilie. ...og meget mere! Oven i disse oplevelser kan du se en sjælden art af skovgiraf, tage på en rejse gennem asiatiske moser og opleve ishulen, hvor du kan få et storslået syn på isbjørne.

Fra Amsterdam: Keukenhof Blomsterpark Transfer med billet

3. Fra Amsterdam: Keukenhof Blomsterpark Transfer med billet

Tag med på Keukenhof-turen for at udforske den mest berømte blomsterhave i verden. Lad dig forbløffe af de mere end syv millioner blomster, og gå ad 15 kilometer gangstier gennem parken. Keukenhof-turen samler dig op på Amsterdams hovedbanegård og fører dig direkte til parkens indgang. Dine indgangsbilletter er inkluderet. Få mest muligt ud af denne tur, og lær om blomsterne, parken, Holland, hollandsk kultur og Bulb-regionen med den audioguidede mulighed. Denne mulighed inkluderer også en gratis kanalrundfart! Kør med airconditioneret bus gennem et område med endeløse tulipanmarker, et af landets mest fotograferede og ikoniske landskaber. I Keukenhof kommer du nemt ind i en af de største blomsterparker i verden. Keukenhof-parken indeholder over 7 millioner blomsterløg, herunder tulipaner, hyacinter og påskeliljer. Få dine billetter i tide, for de verdensberømte Keukenhof-haver er kun åbne i mindre end to måneder om året og bliver hurtigt udsolgt.

Rotterdam: Billet til Euromast Lookout Tower

4. Rotterdam: Billet til Euromast Lookout Tower

Euromasten er Rotterdams ikon. Med en højde på 600 meter er det det højeste vagttårn i Holland og en vigtig del af byens skyline. Oplev fantastiske historier om byen ved hjælp af vores Magnicity-app. Tag utrolige fotos, og beundr den unikke udsigt over Rotterdam. Når vejret tillader det, kan du se op til 18 miles i det fjerne, og om natten kan du se stjernerne komme til live. Nyd dit besøg på Euromast til en brunch, frokost, middag, high tea eller high wine i 300 fods højde i brasseriet. I kaffehjørnet i stueetagen finder du noget af den bedste kaffe i Rotterdam. Du kan også nyde friske kager, en varm panini eller en wrap. Få et adrenalinsus ved at tilføje en billet til Euroscoop. Nyd den svimlende udsigt over Rotterdam fra en roterende elevator med en glasgulvsoplevelse 185 meter oppe i luften på ydersiden af Euromast. En absolut wow-faktor højt oppe i himlen!

Amsterdam: Rejsebillet til Amsterdam og omegn i 1-3 dage

5. Amsterdam: Rejsebillet til Amsterdam og omegn i 1-3 dage

Du kan nemt rejse i Amsterdam og omegn ved at købe en Amsterdam & Region Travel Ticket (ARTT). Du kan bruge ARTT-billetten til ubegrænset rejse med tog (2. klasse) mellem følgende stationer i Amsterdam og Amsterdam-regionen: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Hovedbanegård, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Lufthavn, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest og Beverwijk. Billetten er også gyldig i alle sporvogne, busser, natbusser, metros og færger, der drives af Amsterdams transportfirma GVB, EBS og Connexxion i Amsterdam og Amsterdam-regionen, herunder Amsterdam Airport Express Bus 397 og N97 (drives af Connexxion). I Keukenhof-sæsonen er denne billet gyldig: Fra Amsterdam (Europaplein) til Keukenhof på busrute 852, som drives af Arriva Fra Schiphol Lufthavn til Keukenhof med busrute 858, som drives af Arriva Fra Hoofddorp station til Keukenhof med busrute 859, som drives af Arriva Fra Haarlem station til Keukenhof med busrute 50, som drives af Connexxion

Rotterdam: "Remastered" digital kunst Audiovisuel oplevelse

6. Rotterdam: "Remastered" digital kunst Audiovisuel oplevelse

Oplev de gamle hollandske mestre genfortolket af de nye hollandske mestre. Oplev en ny audiovisuel verden af digital kunst skabt af de bedste hollandske digitale kunstnere. Marchér op med Jeroen Bosch's uhyggelige væsner. Fordyb dig i Van Goghs farverige scener, og dans til tonerne af Mondrians "Victory Boogie Woogie" . Denne unikke 60-minutters oplevelse omfatter en vandring gennem et vandfald, du kan få din egen UFO til at flyve på en gigantisk LED-skærm, interagere med fiskeskarer og sejle gennem skyerne. Der digitale verdensundere Over 1.500 kvadratmeter omfatter 60 state-of-the-art projektorer, 50 højttalere, 15 km kabler, den største indendørs LED-skærm i Europa med 245 millioner pixels og en opløsning på 20.000 pixels. Nyd en af de bedste udsigter over Rotterdams skyline fra en terrasse, der ligger under Erasmusbroen. Spillested Skab din egen digitale 3D-kunst ved at tegne og scanne dit billede. Det vil blive vist på Europas største indendørs LED-skærm. Tryk på knapperne for at få Godzilla til at dukke op! Eller måske endda regnbuer, blæksprutter, regn, konfetti og faldende stjerner. Vandfald Detaljer dig ind i den digitale verden gennem tidevandet. Lad bølger af LED guide dig gennem vandfaldet og ind i mørket. Blackout Alley Det er dit første møde med nogle af Jeroen Bosch' skabninger; kom under overfladen og hør lydene fra det, der lever under overfladen. Underverden Dyk uden brug af dykkerudstyr. Interager med tusindvis af fisk, og beundr deres rolighed. Drypende hule og elevator Træd ud af vandet i den dryppende grotte og hop ind i elevatoren, som tager dig op til skyerne. Overworld Vandre gennem skyerne og betragter fuglene, der danser i flokke. Stig ind i båden og sejl over skyerne. Speculum: Eden, Paradis og Helvede Betræd de jordiske glædernes have. Remastered Af slap af og nyd showet! Jorden Bag til vores planet. Lad os tage os af den!

Rotterdam: 1 times sightseeing-splash-tur

7. Rotterdam: 1 times sightseeing-splash-tur

Tag på en rundtur i byen for at se de mest usædvanlige og smukke steder i Rotterdam, efterfulgt af et spændende splash - et spektakulært dyk ned i Maas-floden. Pludselig forvandles bussen til et sødygtigt fartøj, der sejler ned ad floden med en spektakulær udsigt over byens skyline. Stig om bord i amfibiebussen i centrum af Rotterdam og nyd en 1 times sightseeingtur, der fører dig forbi byens højdepunkter. Lær om havnebyens historie fra din ekspertguide eller gennem den flersprogede lydkommentar, der er tilgængelig om bord.

Den Haag: Indgangsbillet til Mauritshuis

8. Den Haag: Indgangsbillet til Mauritshuis

Forkæl kunstelskeren i dig på Mauritshuis, der er hjemsted for de bedste hollandske malerier fra guldalderen. Udforsk en af de mest ikoniske bygninger i Haag, som ligger ved siden af parlamentet. Kig ud af vinduerne og få udsigt over dammen. Oplev kunstmuseets kompakte, men verdenskendte samling. Se mere end 200 mesterværker, såsom "The Anatomy Lesson of Dr. Nicolaes Tulp" af Rembrandt, "The Goldfinch" af Fabritius og "The Bull" af Potter, som er permanent udstillet. Værdsæt samlingens rige variation med genremalerier af Jan Steen, landskaber af Jacob van Ruisdael, stilleben af Adriaen Coorte og portrætter af Rubens. Beundr det historiske, men intime interiør i monumentet fra det 17. århundrede med silkebeklædte vægge, funklende lysekroner og monumentale malede lofter. Bliv, så længe du vil, og besøg museet i dit eget tempo. Beregn ca. 1,5 time, som er den gennemsnitlige besøgstid. Besøg restauranten og kaffebaren, køb nogle souvenirs, eller besøg den midlertidige udstilling. Fra 16. februar til 9. juni vil vores Latterdreng være udlånt til Rijksmuseum til Frans Hals-udstillingen. Frans Hals er en af de mest berømte og bemærkelsesværdige malere fra det hollandske 17. århundrede. Alle hans malerier viser, at Hals var i stand til at bruge farver og brede penselstrøg som ingen anden til at "bringe sine malerier til live". Selv om vores mest populære Hals er bortrejst, er der stadig fire andre storslåede malerier af ham, du kan se på Mauritshuis. Fra 6. februar til 20. maj 2024 vil Roelant Savery's Wondrous World med over 40 malerier og tegninger, herunder værker udlånt fra museer i Holland og udlandet, introducere de besøgende til denne meget alsidige kunstner. Han var en pioner på mange områder og introducerede flere nye temaer i hollandsk maleri. Han lavede Hollands første blomsterstilleben og var den mest bemærkelsesværdige maler af den legendariske (uddøde) dront. Han var også den første kunstner, der gik ud på gaden for at tegne almindelige mennesker. Hans malede landskaber er ofte som et eventyr med gamle ruiner og vidunderlige udsigter. Og hans dyremalerier omfatter så mange arter, at det ville være en underdrivelse at beskrive dem som "overfyldte".

Rotterdam: Pancake Cruise

9. Rotterdam: Pancake Cruise

I en afslappet atmosfære kan du nyde en blanding af sightseeing og kulinariske oplevelser på dette pandekagekrydstogt langs Rotterdams vandveje. Smag dig mæt i friskbagte pandekager med naturlige, æble- og baconpandekager og et væld af tilbehør som ost, skinke, frugt, syltetøj og æg. Hvor mange pandekager kan du spise på 75 minutter? Det finder du ud af på denne tur. For de yngre gæster er der et stort legerum fyldt med bolde i bådens lastrum. Der er også malebilleder og farveblyanter. Der er masser af sjov for folk i alle aldre. Mens du sejler over Rotterdams farvande, har du en smuk udsigt over den imponerende skyline. Fra vandet kan du ikke undgå at se den berømte og dristige arkitektur i Rotterdams store bygninger!

Den Haag: Hop-on Hop-off gammeldags kulturarv-sporvognstur

10. Den Haag: Hop-on Hop-off gammeldags kulturarv-sporvognstur

Se højdepunkterne i Haag med heldagsadgang til Hop-on Hop-off-sporvognen. Hop på og af sporvognen, så meget du vil, og stop ved parlamentsbygningen, fredspaladset, stranden i Scheveningen og meget mere. Du kan starte din rejse ved et hvilket som helst af Hop-on Hop-off-sporvognens 14 stoppesteder: - Stop 1 (pluskode 38H5+5H Den Haag): Gravenstraat (kl. 10.15, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16.45) - Stop 2 (plus kode 38H7+5Q Den Haag): Centrum (kl. 10:17, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:47) - Stop 3 (plus kode 38JF+87 Den Haag): Centraal Station (kl. 10:22, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:52) - Stop 4 (plus kode 38M8+FWQ Den Haag): Malieveld (kl. 10:24, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:54) - Stop 5 (plus kode 37XX+PX Den Haag): Madurodam (kl. 10:29, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:59) - Stop 6 (plus kode 474Q+WR Den Haag): Nieuwe Duinweg (kl. 10:32, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:02) - Stop 7 (plus kode 477M+7C Den Haag): Kurhaus (kl. 10:34, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:04) - Stop 8 (plus kode 478Q+M7 Den Haag): Zwarte Pad (kl. 10:41, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:11) - Stop 9 (plus kode 473G+JP Den Haag): Keizerstraat (kl. 10:47, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:17) - Stop 10 (plus kode 37WP+FC Den Haag): World Forum (kl. 10:51, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:21: de sidste to sporvogne har endestation i centrum) - Stop 11 (plus kode 37PX+VF Den Haag): Vredespaleis / Fredspaladset (kl. 10:54, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:24: de sidste to sporvogne ender i centrum) - Stop 12 (pluskode 38M4+VG Den Haag): Mauritskade (kl. 10:57, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:27: de sidste to sporvogne ender i centrum) - Stop 13 (pluskode 38J5+5R Den Haag): Kneuterdijk (kl. 10:59, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:29: de sidste to sporvogne ender i centrum) - Stop 14 (pluskode 38H5+33 Den Haag): Kerkplein (kl. 10:14, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:44)

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Sydholland

Alle aktiviteter

415 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Sydholland

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Sydholland?

Topattraktionerne, der skal opleves i Sydholland:

Andre seværdigheder i Sydholland

Vil du se alle oplevelser i Sydholland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sydholland

Samlet bedømmelse

4.5
(21.114 anmeldelser)

Perfekt håndtering. Det var super nemt at komme til This is Holland på egen hånd. Bagefter blev du guidet direkte til bussen. Vi var endda i stand til at tage en bus tidligere, fordi vi var lidt tidlige. Alt var også super nemt tilbage. Jeg kan kun anbefale turen. Keukenhof selv er smuk. Vi brugte 3-4 timer der. Det er bare ærgerligt, at man kun kan købe et lille antal af de tulipaner, man ser der.

Perfekt oplevelse! Fremragende og let møde og afgang, besøget i Keukenhof Park er en utrolig oplevelse, jeg troede ikke der var så mange varianter af tulipaner! Buschaufføren var meget venlig og flink, og på vejen tilbage gav han os en kort tur gennem tulipanmarkerne og fortalte os interessante anekdoter. Super anbefales!

Det var en smuk oplevelse. Desværre var ikke vejret ikke med, da det regnet meget og var koldt. Det har arrangøren dog ingen indflydelse på.

Rigtig flot med alle de tulipaner og blomster, et besøg værd når de er i sæson

Super god og flot, også selvom det var sidst på sæsonen.