Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Sydney

Bykomfort blandes med storslåede bjerge og strande ved en af verdens mest fantastiske havne.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Sydney

Sydney: Operahus guidet tur med entrébillet

1. Sydney: Operahus guidet tur med entrébillet

Tag med på en vandretur og udforsk salene og foyerområderne i Sydney Opera House med din entrébillet. Lær af din guide, hvad der gør denne bygning til et mesterværk på verdensarvslisten. Måske ser du en prøve i aktion eller holdet, der arbejder på en kulisse. Historien om operahuset kan måle sig med enhver dramatisk opera, når det gælder plotdrejninger og cliff-hangers, der får kæben til at hoppe af led. Træd indenfor og gå på opdagelse bag de storslåede sejl for at høre historierne bag den danske arkitekt Jørn Utzons bemærkelsesværdige design. På denne guidede tur, der varer en time, vil du opdage de indviklede funktioner i et levende ikon.

Fra Sydney: Heldagstur til Blue Mountains

2. Fra Sydney: Heldagstur til Blue Mountains

Nyd en udflugt fra Sydney til Blue Mountains. Besøg Featherdale Wildlife Park, og oplev den fantastiske variation af Australiens vilde dyreliv. Håndfodr kænguruer, se koalaer og wombats samt mange andre indfødte australske fugle og dyreliv. Nyd et besøg i Leura Village, hvor du kan købe din egen frokost på en cafe eller hos en bager. Din tur omfatter de 3 ture i Scenic World, Cableway, Skyway og Railway. Stop ved Echo Point for at nyde den storslåede udsigt over Jamison Valley og de 3 Sisters, en tårnhøj klippeformation fra drømmetiden. Omgå Sydneys myldretidstrafik på en færgetur langs Parramatta-floden til Circular Quay. Herfra tager du på egen hånd tilbage til din indkvartering.

Sydney: Sightseeing-krydstogt i havnen om morgenen eller eftermiddagen

3. Sydney: Sightseeing-krydstogt i havnen om morgenen eller eftermiddagen

Opdag Sydney Harbour på dette sightseeing-krydstogt. Se Sydney Opera House og Royal Botanical Gardens, og lær om byens historie med informativ live-kommentar. Undervejs kan du tage for dig af varme drikke og friske frugter og småkager. Sæt sejl fra Eastern Pontoon i Circular Quay, og vælg mellem et sightseeingkrydstogt om morgenen eller om eftermiddagen. Passér forbi Sydneys mest ikoniske vartegn, herunder Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera House, Royal Botanical Gardens og alle seværdighederne ind imellem. Forfrisk dig med en te eller kaffe fra drikkevarestationen, og tag for sig af småkager og frugt. Undervejs kan du nyde live-kommentarer fra en kyndig skipper, og husk at medbringe dit kamera, da der vil være utallige fotomuligheder undervejs.

Fra Sydney: Blue Mountains, Scenic World All Inclusive Tour

4. Fra Sydney: Blue Mountains, Scenic World All Inclusive Tour

Tag med en lille gruppe på denne all-inclusive dagstur fra Sydney til Blue Mountains med en lokal guide. Se regnskoven på en guidet tur i Scenic World, se de ikoniske Three Sisters fra Echo Point, og mød endemiske dyr i Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo. Begynd din tur tidligt på et af mødestederne, og tag så af sted på dit eventyr foran de store grupper. Ankom til Scenic World i Blue Mountains, og oplev alle forlystelserne med din lokale guide. Kør med Scenic Railway ind i regnskoven, tag Skyway over dalen og se den storslåede udsigt over vandfaldet, og nyd svævebanen. Spring nogle af de almindelige køer over og gå direkte til forlystelserne. Gå en tur på en boardwalk gennem regnskoven, og hør alt om dens økosystem. Følg derefter din guide til et udsigtspunkt på en klippe, og nyd panoramaudsigten over Jamison Valley med dens lyserøde sandstensklipper og eukalyptusskove. Gå derefter ned ad vejen til Echo Point, og beundr den storslåede udsigt over klippeformationen Three Sisters fra udsigtspunktet. Lær om dens kulturelle betydning af din guide. Hvis tiden tillader det, kan du derefter nyde lidt tid på egen hånd til at vandre rundt og tage billeder. Når du har fået appetit, kan du spise frokost i Blue Mountains. Efter maden kan du fortsætte til Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo, hvor du kan komme tæt på nogle af Australiens indfødte dyr. Få en praktisk oplevelse med indfødte dyr, herunder håndfodring af en kænguru. Efter at have tilbragt dagen i kontakt med naturen i Blue Mountains, der er på verdensarvslisten, kan du tage en færge tilbage til Sydney ad Parramatta-floden. Se vartegn som Sydney Harbour Bridge, og afslut turen ved Circular Quay Wharf. Denne tur er en aktivitet i al slags vejr, vi råder gæsterne til at tjekke vejret inden for 24 timer, ingen refundering inden for 24 timer.

Sydney: Open-Top Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

5. Sydney: Open-Top Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Udforsk Sydney og Bondi Beach i dit eget tempo med en hop-on hop-off sightseeingtur med åben dobbeltdækkerbus. Med to ruter og 34 stop kan du opleve ikoniske vartegn som Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera House, Darling Harbour, Royal Botanical Gardens og Bondi Beach. Lær om byens historie gennem kommentarer om bord, der er tilgængelige på otte sprog. Dyk ned i Sydneys mangfoldige kultur, og hop af for at udforske byens fascinerende seværdigheder og attraktioner som Maritime Museum, Sea Life Sydney Aquarium og Sydney Tower Eye. Vælg at inkludere et Fantasea 24 timers hop-on, hop-off krydstogt langs Sydney Harbour for at beundre den betagende udsigt over byens skyline, skjulte strande og frodige parkområder. Oplev Bondi Beach-turen som en perfekt introduktion til Australiens strandkultur. Lad Big Bus tage dig med til de bedste shopping- og spisesteder samt Centennial Parklands, en af Australiens mest maleriske parker. Udforsk stoppesteder som Central Station, Australian Museum, Bondi Beach og Rose Bay.

Sydney: Taronga Zoo-billet med returfærge

6. Sydney: Taronga Zoo-billet med returfærge

Nyd fordelen ved en returbillet til færgen fra Darling Harbour eller Circular Quay. Taronga Zoo ligger på bredden af en af de smukkeste havne i verden, kun 12 minutter med færge fra Circular Quay og er hjemsted for over 5.000 dyr. Udforsk det australske indfødte dyreliv samt sjældne og truede eksotiske dyr. Se tigre, elefanter, eksotiske fugle og mange andre dyrearter. Bring en sjov dag med din familie i en af de mest berømte attraktioner i Sydney.

Sydney: Ubegrænset Skyfeast på Sydney Tower

7. Sydney: Ubegrænset Skyfeast på Sydney Tower

Læn dig tilbage, slap af, og nyd et udvalg af over 30 frisktilberedte retter fra en række forskellige køkkener i Sydney Tower's berømte roterende restaurant. Nyd den spektakulære roterende 360-graders udsigt over byen, som gør Sydney Tower Buffet til en unik spiseoplevelse for både lokale og besøgende. Vælg mellem et stort udvalg af menupunkter, herunder følgende: - Et udvalg af dips, oste og krydderier - Et udvalg af varme og kolde fisk og skaldyr - Et stort udvalg af salater, f.eks. græsk salat, skaldyrssalat, asiatisk salat, vandmelonsalat og mange flere Eksempel på menu: Skaldyr Sydney stenøsters, frisk citron (gf, df) Tigerrejer, cocktailsauce (gf, df) Sorte muslinger, harissa og peberfrugt (gf, df) Antipasto Mortadella i skiver (gf, df) Grillet zucchini, citronolivenolie (v, gf, df) Aubergine caponata (v, gf, df) Hommus (v, gf, df) Rosmarinfocaccia (v, df) Salater Hollandsk flødekartoffel (v, gf, df) Kikærter & tomat (v, gf, df) Vandmelon, feta, myntdressing (v, gf) Hovedretter Bagt barramundi, fennikel, pink peberfrugtsalat (gf, df) Tempura-fiskebidder, tatarsauce Pommes frites med bøf Ristede kartofler med citron og timian (v, gf) Rørt stegte skaldyr Hokkien-nudler (df) Trøfflet blomkål, estragon pangrattato (v) Grillet kænguru, salsa med timian og røde bønner (gf, df) Græsk grillet kyllingelår, citron og oregano (gf, df) Casarecce-pasta, italiensk pølse og rucola (df) Tofu & aubergine basilikum wok (v, df) Lammekorma osso buco på Marrakesh-stil, rosiner (gf) Dampede ris med spidskommen (v, gf, df) Desserter Tærte med saltet karamel og chokolade Khanom chan, thai dampet kokosnød & pandan skive (v, gf, df) Persisk kærlighedskage, citronglasur, pistacie Schwarzwaldtærte Rød fløjlskage, hindbærglasur Mango panna cotta (v, gf, df) Udvalg af oste (v, gf) Lavosh (v) Æble- og rosinchutney (v, gf, df) Tørret frugt (v, gf, df) v = vegetarisk, gf = glutenfri, df = mælkefri. Der tages forbehold for ændringer i menuen. Dette er kun en prøvemenu og kan ændres på grund af sæsonudsving og tilgængelighed.

Fra Sydney: Blue Mountains-tur med vandfaldsvandring og frokost

8. Fra Sydney: Blue Mountains-tur med vandfaldsvandring og frokost

På en lille gruppetur fra Sydney til Blue Mountains kan du se Three Sisters og Wentworth Falls. Din dagstur til Blue Mountains inkluderer en frisk, lokalt tilberedt picnic-frokost og en gåtur til bunden af vandfaldet Wentworth Falls. Tag to timer vest for Sydney til Blue Mountains National Park, som er et område, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Udforsk de mange udsigtspunkter med betagende udsigt over dale, bjerge og mange vandfald. Turen inkluderer en 90-minutters vandring i byen Wentworth Falls, hvor vi ser flere vandfald, bl.a. det 187 m høje Wentworth Falls-vandfald. På nuværende tidspunkt er dette den eneste tur, der går ned til bunden af vandfaldet. Besøg Echo Point for at se klippeformationerne Three Sisters i Katoomba, og hør de indfødtes drømmehistorie bag damerne. Et andet fantastisk udkigspunkt, du kan udforske, er Lincoln Rock, også kendt som Flat Rock. Dette er en stor dag i Blue Mountains med lokale, passionerede guider, der elsker deres job. Din Blue Mountains-rute er kurateret af en lokal, der har boet i området hele sit liv. Oplev områder uden for alfarvej samt de mest berømte steder, som Blue Mountains har at byde på. Dette er den mindre turistiske Blue Mountains-tur, som du leder efter

Sydney: Billetter til Taronga Zoo

9. Sydney: Billetter til Taronga Zoo

Taronga Zoo ligger kun 12 minutter med færge fra Circular Quay med udsigt over Sydney Harbour og byder på fantastiske oplevelser med dyreliv og en fantastisk udsigt over havnen. Taronga Zoo ligger ved bredden af verdens smukkeste havn og er omgivet af frodigt busklandskab i Bradley's Head National Park, der er populært for tidlige morgenvandringer. Færgerne afgår fra Circular Quay hvert 30. minut. Zoo har mange populære stier at udforske, herunder Australian Walkabout, Kids' Trail, Reptile World, African Savannah, Rainforest Trail, Seal Walk, Seals for the Wild og de ikoniske, uundværlige Free Flight Birds-præsentationer. Adgang til zoologisk have omfatter foredrag og præsentationer af dyrepassere. De mange udstillinger i Taronga Zoo kan nås via gangstier, ramper, elevatorer og rulletrapper. 90 % af Taronga Zoo er fuldt tilgængelig. Der kan lejes klapvogne ved informationsskranken i hovedindgangen mod et mindre gebyr, og manuelle kørestole kan lejes gratis, men skal bestilles på forhånd.

Sydney: Havnekrydstogt og Taronga Zoo

10. Sydney: Havnekrydstogt og Taronga Zoo

Oplev den sjoveste måde at rejse til Taronga Zoo på, og spar penge med en returbillet på raketfærgen fra Darling Harbour ELLER Circular Quay. Når du er inde i zoo, kan du opleve så mange udstillinger du ønsker, i dit eget tempo. Udforsk 10 temaområder, herunder Wild Australia, Wild Asia og Great Southern Oceans. Hør oplæg fra zoo-trænere, og tag til interaktive shows, såsom det frie fugle-show og frie sæl-show. Se indfødte australske dyr, herunder koalaer og platypusser samt dyr fra hele verden, såsom asiatiske elefanter, løver og giraffer. Spis frokost på en af de mange cafeer, eller medbring din egen picnic, og find et dejligt sted i skyggen. Når du har set nok dyr, vil du tage mod havnen og opleve den fantastiske udsigt over Sydney på bådturen tilbage til Darling Harbour eller Circular Quay.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Sydney

Alle aktiviteter

351 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Sydney

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Sydney?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Sydney?

De bedste dagsture og -udflugter fra Sydney er:

Canberra

Hvad er de bedste billige ture i Sydney?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Sydney og har et begrænset budget:

Andre seværdigheder i Sydney

Vil du se alle oplevelser i Sydney? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sydney

Samlet bedømmelse

4.6
(13.091 anmeldelser)

Guiden var klasse, meget sjov fyr og underholdende. Meget vidende om planter og dyr og vild med slanger. Viste os hulerne i Sydney Funnel web-edderkoppen. Gåturen var fremragende, og du skal gå ned ad trappen til bunden af vandfaldet, det er virkelig den bedste bit. Udsigten over de blå bjerge og solnedgangen var strålende. Hvis du overvejer at besøge de blå bjerge, gør det på denne måde!

Det regnede først... men senere, da vi var i nationalparken, holdt det op med at regne, og vi blev forkælet med en imponerende udsigt og udsigt. Mitch, vores guide var fantastisk. Jeg kan anbefale denne tur til alle ... det er det værd ...

En fremragende udflugt: kompetent guide, dobbelt pligt som chauffør, varieret tur med en klar struktur, meget uden for den sædvanlige rute, absolut til tiden (vigtigt for deltagere, der skal tilbage til krydstogtskibet.) Klar rekord!!!

Mitch var en fantastisk, underholdende fyr og super vidende om området og flora og fauna. Fantastisk playliste også! Vil meget anbefale for dem, der ønsker at komme ud til Blue Mountains, men ikke har meget tid.

Dejlig guide, der fortalte interessante historier.