Tablao Flamenco La Alborea Granada: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Flamenco-show i La Alboreá: Granada: Granada

Granada: Flamenco-show i La Alboreá: Granada: Granada

Dyk ned i den spanske tradition med et spændende flamenco-show i Granada. Nyd reserverede pladser med fremragende udsigt over forestillingen, og vælg at forkæle dig selv med et iberisk udvalg af skinke og chorizo og et glas vin. Nyd et magisk flamenco-show, der er perfekt for hele familien, og som opføres på et sted i centrum af Granada. Nip på et glas velsmagende spansk vin sammen med traditionelle spanske snacks, hvis du vælger denne mulighed. Du kan nyde godt af et reserveret siddepladsområde og et stort udvalg af lokale vine (kan købes). Mærk passionen, der vibrerer fra dansernes kroppe, og gør dig klar til at tilbringe en perfekt kulturel aften med et professionelt flamenco-show, en tradition, hvis popularitet begyndte at vokse i det 18. århundrede.

Albaicín & Sacromonte: Tour med Flamenco Show

Albaicín & Sacromonte: Tour med Flamenco Show

Nyd den bedste udsigt over Alhambra og oplev velbevarede traditioner på denne guidede tur til Albaicín og Sacromonte, to af de mest typiske kvarterer i Granada. Afslut din tur i en tablao-flamenco med skip-køen-adgang. Oplev Albaicín (også Albayzín), det gamle arabiske kvarter. Gå gennem dens smalle gader og oplev atmosfæren på dens barer og terrasser. Tag derefter til Sacromonte, traditionelt hjemsted for sigøjnere, kunstnere og bohemer. Lær de legender og historier, som karaktererne, der boede i disse kvarterer, har efterladt, inklusive historien om Mariana Pineda, Aljibe-elskerne og sigøjneren Chorrohumo, blandt andre. For at fuldende din tur, nyd en unik flamencooplevelse på Tablao Flamenco La Alboreá, beliggende i hjertet af Granada ved siden af den berømte Plaza Nueva. Placeringen er i gåafstand fra næsten ethvert punkt i den gamle bymidte. Tablao La Alboreá byder på autentiske flamencoshows af cirka en times længde og med fire kunstnere, hvoraf mange har stærke rødder i byen Granada.

Granada: Flamenco-undervisning med skuespillerne fra Tablao La Alboreá

Granada: Flamenco-undervisning med skuespillerne fra Tablao La Alboreá

Der er ikke noget bedre sted at lære Flamnenco end i Granada. Undervisning i dans, guitar, sang, flamenco klapning og cajón på Tablao Flamenco La Alboreá. I løbet af 2 timer underviser en professionel flamenco-kunstner i de grundlæggende begreber i denne hundredeårige kunst, menneskehedens immaterielle arv, på en enkel og behagelig måde og i en uformel atmosfære. Lær de grundlæggende teknikker i flamenco, zapateado, arme, kropsteknik, spins og drejninger, balance, bevægelser.

Granada 1 times autentisk flamencoshow

Granada 1 times autentisk flamencoshow

Flamencodansen er fyldt med liv og følelser. Oplev en 1 times forestilling af denne unikke kunst i Granada, et af de vigtigste steder, hvor flamencoen stammer fra. Den århundredgamle flamenco har en rig historie, der udfolder sig med hver gang danseren tramper med foden, musikeren slår på guitaren og sangerinden klapper i hænderne. Den har sine rødder i sigøjnerkulturen i Andalusien i det sydlige Spanien. En gruppe flamencoartister danser og synger, mens du læner dig tilbage med en drink og nyder forestillingen. Hver aften byder en sanger, en guitarist og 2 dansere på et mindeværdigt show.

De mest populære seværdigheder i Granada

Oplevelser i Tablao Flamenco La Alborea Granada

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Tablao Flamenco La Alborea Granada

Vil du se alle oplevelser i Tablao Flamenco La Alborea Granada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tablao Flamenco La Alborea Granada

Samlet bedømmelse

4.7
(1.650 anmeldelser)