Ting at gøre Taormina

Denne by har noget for enhver smag med alt fra oldgamle skatte til siciliansk kultur og en aktiv vulkan.

Ofte stillede spørgsmål om Taormina

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Taormina?

De topattraktionerne der skal opleves i Taormina er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Taormina?

De bedste dagsture og -udflugter fra Taormina er:

Etna

Andre seværdigheder i Taormina

Vil du se alle oplevelser i Taormina? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Taormina

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 3.093 anmeldelser

Hvilken fantastisk mulighed for at opdage en af de største vulkaner i verden! Vi var meget heldige at have en fremragende guide, der ivrigt forklarede oplysninger på både engelsk og tysk, vigtigst af alt engelsk for os. Vi gik lige til toppen, og der mødtes vi med meget erfarne arkæologer og vulkanologer, som var ivrige efter at fortælle os om Etna. Jeg vil helt klart opfordre folk til at få denne utrolige oplevelse.

Det var virkelig fantastisk, turen var virkelig godt planlagt. Holdet er ungt, sødt og nyder virkelig jobbet. Vi kan anbefale turen 100%. Vælg under alle omstændigheder en dato med "godvejrsgaranti". Desværre havde vi en storm halvvejs på ruten med hagl osv. men da vi var helt våde gjorde det ikke noget og det var stadig køligt. Du kan endda have det sjovt som passager.

Rigtig fin rute, også velegnet til børn, anbefales trekkingsko, på toppen kan der være meget vind. Guiderne (Ciccio, Christian og Torello) er meget forberedte og hjælpsomme, det var en meget behagelig og sjov morgen, synd at du ikke valgte hele dagsudflugten.

Alt klappede med bestilling fra app, mødetidspunkter, ankomster. Informationer i bussen på engelsk, tysk og italiensk. Medlevende guide. Dygtig chauffør. Kæmpe oplevelse at bestige Etna op til 2800 m.

Tur velegnet til at nå de højeste højder i al mulig komfort. Meget interessant og informativ!