Tilføj datoer
Ting at gøre

Tarragona

Andre seværdigheder i Tarragona

Vil du se alle oplevelser i Tarragona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tarragona

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.528 anmeldelser

Portaventura park er fantastisk. Ferrari land er også fantastisk, men ville ikke retfærdiggøre de ekstra omkostninger for at komme ind, da det har samme størrelse som nogle af de forskellige sektioner i portaventura. Det eneste, jeg vil sige, er at udskrive dine billetter, før du går, da jeg havde problemer ved tælleren hver gang, da jeg kom ind i parken, da de ikke ville scanne stregkoden på min telefon korrekt. Bortset fra det anbefaler jeg stærkt at booke for at gå :)

Vi havde en fantastisk aften, showet er fantastisk med meget gode magiske tricks, alle ansatte er meget behagelige! Måltidet var også meget godt, drikkevarer er ubegrænsede både alkohol og ikke-alkoholiske. Vi anbefaler stærkt!! Hvis jeg foretrækker at angive, at vi er franskmænd, og skuespillerne taler kun på spansk eller engelsk, generede det os ikke mere end det, at de ikke taler fransk

Absolut havde en fantastisk tid, men fandt kun det svært at finde vej ud. Der var ingen udgangsskilte nogen steder, og flere medarbejdere talte ikke engelsk.

Hyggelig og spændende forlystelsespark - vi gik efter de vilde rutchebaner, og de levede op til forventningerne

super godt, overskredet vores forventninger, ekstraordinær opmærksomhed og meget behageligt, det var kort