Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Taupo

Vores mest anbefalede ting at gøre i Taupo

Lake Taupo: Sejltur til maoriernes helleristninger

1. Lake Taupo: Sejltur til maoriernes helleristninger

Nyd en ægte sejloplevelse ombord på en klassisk sejlbåd med en sejltur i Lake Taupo. Udforsk skønheden i den største ferskvandssø i Australasien, dets betagende klare vand og de fantastiske omgivelser med bjerge, skjulte bugter og den frodige grønne buske og træer. Lær af din lokale og erfarne guide om søens historie, Maori Rock Carvings og deres kulturelle betydning. Bliv involveret i sejladsiden og giv besætningen en hånd eller bare læne dig tilbage, slappe af og nyde komforten og rummet på denne klassiske sejlbåd. Lyt til lidt musik og lyden af vandet, når du glider gennem søen, og brug kun vindens kraft, når det er muligt. Stop for en svømmetur i det friske vand, inden du snuger dig sammen under nogle tæpper på vej tilbage til kysten.

Lake Taupo: Maoriernes helleristninger 10.30 1,5 times krydstogt

2. Lake Taupo: Maoriernes helleristninger 10.30 1,5 times krydstogt

Krydstogt gennem det krystalklare, turkise vand i Lake Taupo, og nyd Maori-kulturens liv på et krydstogt. Udforsk de fantastiske omgivelser ved søen, mens du er omgivet af forrevne bjerge og frodige træer på bredden. Nyd en valgfri fiskedemonstration. Mens du glider gennem søen på din luksuriøse katamaran, kommer du til en massiv udskæring, der skildrer maorifolkets traditionelle ansigtstatovering. Inspireret af århundreders rig Maori-tradition huggede kunstneren Matahi Brightwell det omfattende relief ind i siden af en klippe direkte over søens uberørte vand i 1980. Udskæringen, der skildrer en af hans bedstemors forfædre, repræsenterer en triumf af maorikunstneri og den fortsatte bevarelse af den oprindelige kultur. Efter at have besøgt Maori-klippeudskæringerne, kan du se, hvordan besætningen giver en demonstration af ørredfiskeri ved at sætte nogle fiskeliner og tale om de forskellige fiskemuligheder, der er tilladt på Lake Taupo (hvis muligheden er valgt). I slutningen af turen går du tilbage til kajen for at gå fra borde.

Lake Taupo: Māori klippeudskæringer Scenisk bådkrydstogt

3. Lake Taupo: Māori klippeudskæringer Scenisk bådkrydstogt

Beundr smukke Māori klippeskulpturer i en fantastisk bjergkrop på en 1,5 times tur rundt i Taupo-søen om bord på en båd med live-lydkommentarer. Slap af og nyd kaffe eller te og en hjemmebagt muffin, mens du beundrer panoramaudsigten over New Zealand, maleriske bjergtoppe og historiske klippeskulpturer inspireret af århundreders rige Māori-traditioner og -kunst. Gå på opdagelse på de åbne dæk, hvor du kan mærke den kølige udendørs brise eller hygge dig i en af de indendørs kabiner, og nyd en demonstration af ørredfiskeri fra besætningen - måske får du endda en "smag af Taupo", hvis alt går godt.

Hukafalls: 30-minutters jetbådsoplevelse

4. Hukafalls: 30-minutters jetbådsoplevelse

Dit spændende eventyr vil tage dig langs det smukke Waikato-flodmiljø, der er omgivet af indfødt busk, stejle klippesider og naturlige varme kilder. Nyd den bedste udsigt over Huka Falls fra det unikke udsigtspunkt på jetbåden. Manøvredygtigheden af Hukafalls jetbåd er legendarisk. Bliv forbløffet over den hastighed og præcision, hvormed du torpederer yndefuldt ned ad floden for at lege i halen af Huka Falls' mægtige hvidvand. Kig forbi skyer af damp, der stiger op, hvor en varm bæk løber sammen med floden. Se Huka Prawn Park, Wairakei Geo-Thermal Power Station og Aratiatia Dam. Zoom forbi stejle klipper med kun få centimeter til overs, opstemt og sikker på, at din chauffør er en ekspert.

Taupo: Tandem-skydive-oplevelse

5. Taupo: Tandem-skydive-oplevelse

Start dagen med stil med en gratis afhentning fra din bolig i en stræk-Hummer. Kør til dropzonen, som ligger 10 minutters kørsel fra byens centrum. Ved ankomsten kan du lade det erfarne og venlige team tage sig af dig. Gennemgå sikkerhedsbriefingen og de tilgængelige video- og fotomuligheder. Bliv udstyret med alt det udstyr, du har brug for til en sikker oplevelse. Du får endda et gratis buff-pandebånd, som du kan bære under springet og have som et minde. Dit faldskærmsudspring begynder med en naturskøn flyvetur op til 12.000 fod, 15.000 fod eller 16.500 fod (afhængigt af den mulighed, du vælger). Du vil begynde at få en utrolig udsigt over Lake Taupo, Mount Ruapehu og Mount Ngauruhoe - også kendt som Mount Doom fra Ringenes Herre. Når du har nået højden, åbnes dørene, og du sidder på kanten af flyet med din tandemmaster siddende bag dig. Når du er kommet ud af flyet, er du i frit fald med en hastighed på 200 km/t i 45, 60 eller 70 sekunder. I 1.500 meters højde udløser din tandemmaster faldskærmen, og du kan få vejret, mens du nyder den fantastiske udsigt over Lake Taupo-området. Derefter svæver du tilbage til jorden med en afslappende faldskærmstur med din tandemmaster, og du ankommer sikkert og godt tilbage til dropzonen. Når du er tilbage på jorden, er det tid til en high five og et kram. Se, hvor nervøs du ser ud på dit eksklusive Jump Photo, før du bliver sluppet tilbage til Taupo.

Tauposøen: 1,5-times aftenbådtur til maori-helleristninger

6. Tauposøen: 1,5-times aftenbådtur til maori-helleristninger

Nyd en sommaften i båd på Tauposøen. Chris Jolly har underholdt gæster i 40 år, og hans tur til maoriernes helleristninger er kendt verden over. De spektakulære klippeudskæringer, der knejser over vandet, blev lavet i 1980erne, og er blevet restaureret for nyligt.   Båden har familievenlige aktiviteter ombord samt komfortable dækarealer. Turen er et must for alle, der besøger regionen. Du kan nyde den velforsynede bar, mens du sejler rundt i Tauposøens bugter og lytter til live-kommentarer undervejs. Med udsigt over Tongariro National Park og spektakulære landskaber er dette en aften, som alle vil kunne nyde.

Taupo: Māori helleristninger Taupo-søen Sejltur

7. Taupo: Māori helleristninger Taupo-søen Sejltur

Rejs ombord på et eksklusivt charterskib og få en behagelig sejltur på denne guidede Lake Taupo-tur fra Taupo. Hav det behageligt med tæpper og sækkestole, mens du sejler til de betagende maoriske helleristninger. Hop ombord på en katamaran med en rummelig salon, overdækket cockpit og avanceret udstyr, der giver både komfort og klasse. Nyd det store dæk, og slap af i en sækkestol. Med en båd, der er egnet til alle vejrforhold, kan du søge ly for regn, vind eller sol i salonen og cockpittet. Glid hen over vandet og oplev skønheden i den største ferskvandssø i Australasien. Tag billeder af det betagende klare vand og de fantastiske omgivelser med bjerge, skjulte bugter og frodige grønne buske og træer. Køb snacks og drikkevarer fra bådens bar med licens. Lær af din lokale og erfarne guide om søens historie og om maoriernes helleristninger og deres kulturelle betydning. Stop for en svømmetur i det friske vand, før du kryber sammen under nogle tæpper på vej tilbage til land.

Taupo: Waikato River Jetboating Adventure

8. Taupo: Waikato River Jetboating Adventure

Oplev suset ved at sejle i jetbåd over Waikato flodens whitewater-rapider på denne tur i Waikato. Hold dig tør på turen med de medfølgende sprayjakker og briller. Hold dine hænder varme med opvarmede håndlister, mens du kigger ud på steder fra berømte film som 'Hobbitten'." Tjek ind på aktivitetsudbyderens kontor, og bliv udstyret med din redningsvest og dine valgfrie sprayjakker og briller. Hop om bord på båden, og begiv dig ud på et spændende eventyr på den naturskønne Waikato-flod. Føl suset, når båden drejer, vender og hopper med hastigheder på op til 90 kilometer i timen. Kør gennem Waikato-flodens største kommercielt drevne strømfald. Stop ved nogle berømte optagesteder, f.eks. hvor "tøndescenen" blev filmet til "Hobbitten" . Dyk ned i naturen, og kom væk fra de slagne veje, mens du holder øje med det lokale dyreliv. Oplev seværdigheder som det boblende geotermiske vand ved flodkanten.

Taupo: Maori-udskæringer i kajak

9. Taupo: Maori-udskæringer i kajak

Mød din guide ved aktivitetsudbyderens butik, og gå ned til søen. Få alle de nødvendige sikkerhedsinstruktioner, før du stiger ombord på din kajak og starter dit eventyr. Glid hen over Lake Taupos krystalklare vand, og nyd udsigten over søen til 3 levende vulkaner. Hør historien om udskæringerne, forskellige maori-legender og fakta om lokalområdet fra din guide. Gør et stop for at hoppe i klipper og svømme i Australasiens største ferskvandssø. Padl til de ærefrygtindgydende maori-klippeudskæringer, og se disse fascinerende gamle værker, før du padler tilbage til land.

Fra Rotorua: Lake Taupo & Orakei Korako Geotermisk Park

10. Fra Rotorua: Lake Taupo & Orakei Korako Geotermisk Park

Få en fantastisk geotermisk oplevelse uden folkemylderet på denne dagstur til Orakei Korako fra Rotorua. Oplev en geotermisk park med de mest aktive gejsere i New Zealand. Fortsæt efter at have udforsket Orakei Korako til Huka Falls og området ved Taupo. Bliv hentet på dit hotel i Rotorua mellem kl. 9.00 - 9.15, og tag til Orakei Korako. Orakei Korako er også kendt som the Hidden Valley, og ligger lidt afsides i Taupo Volcanic Zone, mellem Taupo og Rotorua. Kør 45 minutter for at komme derhen, og kryds søen på en kort sejltur. Nyd så at have 2 timer til at udforske det termiske områdes op mod 23 naturlige gejsere, i et konstant skiftende landskab. Beundr antallet af kogende varme kilder og de levende farver omkring dig, eller tag en bushwalk gennem dette uberørte geotermiske paradis. Tag så videre til Huka Falls og Taupo-området. Frokost er for egen regning, men du kan vælge mellem flere spisesteder. Bliv guidet af din chauffør i Taupo, besøg søen og andre interessante seværdigheder. Din chauffør vil finde ud af, hvad der interesserer dig, og, hvis det er muligt, skræddersy dagen så den passer bedst muligt til dine interesser. Vend tilbage til Rotorua efter Taupo, og bliv sat af på din indkvartering mellem kl. 15.30 og 16.30.

Alle aktiviteter

20 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Taupo

Vil du se alle oplevelser i Taupo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Taupo

Samlet bedømmelse

4.7
(391 anmeldelser)

Meget interessant geotermisk park med selvguide, heldigvis var der få besøgende her i oktober, skal ses! Der er en shuttle-bus, så du ikke behøver at gå tilbage. Desværre nåede vi ikke at klare turen på søen i tide, så du bør komme tidligt nok. Klar anbefaling om at tage i parken, men der er ingen reel fordel, hvis du bestiller via Få din guide, for os fungerede online bookingen via vulkandalen, men du kan også købe entrébilletter på stedet. Sejlturen er dog ikke inkluderet i denne billet og skal betales ekstra. Shuttle-bussen er inkluderet i billetten, du betaler ikke ekstra for den.

Turen fungerede godt, Orakei Korako er smuk og spændende. Cirka 60 til 90 minutter inklusive en lille færgeoverfart. Guiden var yderst hjælpsom, tog lang tid, blev ved med at forklare interessante ting og stoppede andre steder for korte besøg og billeder på vej tilbage, hvorfor turen varede over 1 time længere - med vores samtykke selvfølgelig - som planlagt top!!

Orakei Korako og Huka Falls var fantastiske steder at se. Vores chauffør og guide var meget venlig! Jeg anbefaler denne udflugt.

En fremragende mulighed for den vidunderlige vandretur i Tongariro! Jeg anbefaler stærkt alle, så længe de forstår engelsk godt.

Meget flot katamaran tur. Det er rart at se en kvindelig besætning. De forsikrede nåde. Godt klaret