Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Te Anau

Vores mest anbefalede ting at gøre i Te Anau

Fra Queenstown: Heldagsbustur til Milford Sound med bådtur

1. Fra Queenstown: Heldagsbustur til Milford Sound med bådtur

Nyd en sjov og afslappet dagstur for at beundre de glaciale træk, vilde flora og fauna og maleriske kulisser i den verdensberømte fjord ved Milford Sound. Start med afhentning til busturen til Te Anau. Din chauffør vil dele sin lokale viden, mens du stopper undervejs for at se spektakulær natur. Forundres over udsigten til vandfald, dyreliv og regnskov. Nyd synet fra et af de tre indendørs og udendørs udsigtsdæk under dit krydstogt, og slut dig til din joviale besætning ved stævnen, når du nærmer dig Stirling Falls for at mærke suset fra noget af verdens friskeste vand. Der er gratis te til rådighed under hele krydstogtet, og der kan købes snacks, kager og drikkevarer i caféen/baren om bord.

Te Anau: Guidet tur til Glowworm Caves

2. Te Anau: Guidet tur til Glowworm Caves

Oplev en mystisk underjordisk verden af brusende vand, før du glider ind i mørket under det lysende skær fra hundredvis af glødeorme. Din tur til Te Anau Glowworm Caves begynder med et krydstogt til den vestlige bred af Lake Te Anau. Ved indgangen til grotterne kan du se de informative skærme og lære om dette geologiske vidunder, før du går under jorden. På turen rundt i grotterne vil din venlige guide udpege højdepunkterne og dele ud af sin viden om grotterne og deres historie. Denne underjordiske verden er forbløffende smuk. Hulerne er 12.000 år gamle, hvilket efter geologiske standarder stadig er meget ungt, og de bliver stadig skåret ud af kraften fra den flod, der flyder gennem dem. Resultatet er et snoet netværk af kalkstensgange fyldt med skulpturelle klipper, boblebade og et brusende underjordisk vandfald. Dybt inde i grotterne, bag vandets brusen, bliver du sejlet med en lille båd ind i en stille, skjult grotte, der er beboet af tusindvis af glødeorme, som er unikke for New Zealand. I det underjordiske mørke frembringer de et glitrende syn, der er intet mindre end ekstraordinært.

Fra Queenstown: Milford Sound Cruise og dagstur med bus

3. Fra Queenstown: Milford Sound Cruise og dagstur med bus

Rejs til Milford Sound på et længere naturkrydstogt på en dagstur fra Queenstown. Oplev en af de smukkeste køreture i verden i en komfortabel, topmoderne bus. Stig ombord på luksusbussen med glastag i Queenstown, og kør langs bredden af Lake Whakatipu ind i det bølgende landskab til Te Anau. Her tager vi et kort hvil på en café, før vi fortsætter ad den spektakulære alpine rute Milford Road. Nyd spektakulære fotostop og korte gåture undervejs. Slap af på det 2-timers krydstogt over Milford Sound til Det Tasmanske Hav, og beundr fjordens dyreliv, vandfald og bjerge. Vores erfarne skippere skræddersyr hvert Milford Sound-krydstogt under hensyntagen til vejret og nylige observationer af dyreliv, så du får set det bedste, Milford Sound har at byde på. Vores fartøjer har store vinduer, rummelige dæk og tilbyder uforstyrret udsigt over det dramatiske Fiordland-landskab. Oplev den kølige brusen fra et vandfald, mens du sejler tæt på de stejle klippevægge. Du kan medbringe din egen frokost eller købe lækre lokale retter, vin, håndværksøl og barista-kaffe om bord. Efter krydstogtet går du ombord på bussen og kører tilbage til Queenstown.

Fra Te Anau: Milford Sound Cruise og dagstur med bus

4. Fra Te Anau: Milford Sound Cruise og dagstur med bus

Oplev Milford Sound på et 8-timers eventyr med transport tur-retur fra Te Anau og et 2-timers krydstogt gennem fjorden. Hvis du ønsker at udforske både Milford og Doubtful Sounds, er det værd at blive en eller to nætter i det dejlige område Te Anau. Oplev en af de smukkeste køreture i verden langs Milford Road i vores komfortable bus med glastag. Nyd fotostop og korte gåture på rejsen ind til Milford. Sejl langs fjorden til Det Tasmanske Hav ombord på vores specialbyggede Fiordland-skib til et interaktivt og afslappet eventyr. En specialiseret guide giver informative live-kommentarer, og du kan beundre fjordens dyreliv, vandfald og bjerge. Du kan medbringe din egen frokost eller købe lækker lokal mad og drikke om bord. Vores skibe har store vinduer, rummelige dæk og tilbyder uforstyrret udsigt over det dramatiske Fiordland-landskab. Efter krydstogtet går du straks om bord på luksusbussen for at køre tilbage til Te Anau.

Fra Te Anau: Milford Sound Coach Tour og Cruise

5. Fra Te Anau: Milford Sound Coach Tour og Cruise

Start dagen i det centrale Te Anau, hvor du stiger ombord på en moderne bus og begynder at udforske Fiordlands fantastiske naturskønhed. Kyndige lokale guider vil dele alt, hvad deres hjemland har at byde på gennem informative kommentarer, naturskønne fotostop og korte vandreture i naturen. Sejl langs hele Milford Sound, og nyd det spektakulære landskab, mens bjergene styrter ned i fjordens dybe vand. Gamle regnskove giver plads til tårnhøje vandfald, der falder fra hængende dale, der glitrer ned i havet nedenfor. Milford Sound er rig på unikke fugle og dyreliv. Se sæler, der slapper af på klipperne og leger i det lave vand. Lejlighedsvis besøger delfiner, hvaler og den meget sjældne Fiordland Crested Penguin sundet og giver privilegerede fotomuligheder. Nyd det fantastiske landskab og vandreture i naturen for fuldt ud at beundre den ægte vildmark og de store udsigter i Fiordland National Park. Hop ombord på en rummelig katamaran til et spektakulært naturskønt krydstogt. Nyd en picnic om bord, mens du ser landskabet fra et andet perspektiv.

Fra Queenstown: Milford Sound heldagstur med frokost

6. Fra Queenstown: Milford Sound heldagstur med frokost

Milford Sound ligger i hjertet af Fiordland National Park og er kendt som en af New Zealands største naturskønne attraktioner. På denne dagstur fra Queenstown hopper du om bord på en bus med aircondition og bliver underholdt med kommentarer fra din chauffør/guide. Efter at have passeret gennem den 1,2 km lange Homer Tunnel, kører du ned i Milford Sound. Her går du om bord på din båd for at sejle langs fjorden. Se de berømte seværdigheder, som den unikt formede Mitre Peak og de gletsjersporede klipper. Hold også øje med livet i havet som delfiner, sæler og pingviner. Fjorden er oversået med vandfald, der tumler gennem dalene og styrter ned i sundet langt nede, hvilket gør landskabet i Milford Sound spektakulært, uanset om det regner eller skinner. Når du er færdig med dit krydstogt, går du ombord på din luksusbus igen og kører tilbage til Queenstown.

Fra Queenstown: Heldagstur til Milford Sound

7. Fra Queenstown: Heldagstur til Milford Sound

Bliv fri for besværet med at køre til Milford Sound, og tag med på en guidet bustur fra Queenstown. Læn dig tilbage, slap af, og nyd den storslåede natur og de informative kommentarer. Din erfarne lokale buschauffør vil vise dig de bedste udsigter langs Milford Road og forbinde dig problemfrit med en 1 time og 45 minutters naturkrydstogt. Rejs i en rummelig bus med USB-opladningsporte. Beundre den indfødte regnskov, de spektakulære vandfald og gletsjersøer. Hold en kort pause i Te Anau, inden du fortsætter langs den spektakulære alpine Milford Road. Beundr den utrolige udsigt ved Eglinton Valley, Mirror Lakes, Knobbs Flat eller Monkey Creek, og tag billeder. Bliv imponeret over den af gletcheren udhuggede Milford Sound, når du nærmer dig besøgsterminalen. Tag dine krydstogt- og frokostkort fra chaufføren, som hjælper dig med at finde din afgangsport til krydstogtet. Stig om bord på en specialbygget katamaran til et naturkrydstogt langs fjordens dybblå vand. Nyd en frisklavet picnicfrokost. Beundr det imponerende naturlandskab, og hold udkig efter indfødte dyr som delfiner, sæler og pingviner. Lad dig fascinere af livekommentarer fra din skipper i det åbne styrehus. Kom inden for rækkevidde af imponerende klippevægge, der er hugget af gletsjere, og mærk den fulde kraft af de kraftfulde 15.000 år gamle Stirling Falls i dit ansigt. Du er imponeret og tilfreds, og du kan slutte dig til din chauffør igen for at tage den naturskønne hjemrejse til Queenstown.

Fra Te Anau: Milford Sound Coach, Cruise, og Walks

8. Fra Te Anau: Milford Sound Coach, Cruise, og Walks

Oplev det utrolige landskab, dyreliv og naturen i Fiordland National Park i New Zealand på en heldagstur med en erfaren naturvejleder. Tag på en sejltur med båd på Milford Sound til Tasmanhavet, spis en picnicpakke og nyd korte vandreture gennem vildmarksområderne i denne smukke park. Fra Te Anau kan du rejse langs den spektakulære Milford Road med erfarne naturguider, som elsker at dele deres historier, viden og passion for området. Når du når Milford Sound, kan du tage med på et naturkrydstogt til Tasmanhavet. Mens du sejler gennem fjorden, er der masser af tid til at se på vandfald, regnskove, bjerge og havets dyreliv. Efter sejlturen kan du tage på en række vandreture og naturskønne stop i en række forskellige miljøer i nationalparken. Nyd adgang til Hollyford Valley, Lake Gunn og Marian Gantry. Træd ind i den gamle indfødte skov, og oplev dette verdensarvsområde fra sin bedste side.

Milford Sound: Premium lille gruppetur fra Queenstown

9. Milford Sound: Premium lille gruppetur fra Queenstown

Oplev New Zealands berømte Milford Sound på denne lille gruppetur fra Queenstown med en prisvindende rejsearrangør. Med afgang fra Queenstown byder denne tur på en flugt fra menneskemængderne, og du kommer helt tæt på Fiordlands ikoniske natur. Rejs langs den berømte Milford Road i en førsteklasses Mercedes-van, begrænset til kun 16 passagerer, med en venlig lokal guide som vært, og sejl under fjordens tårnhøje tinder på et 2-timers naturkrydstogt. Du starter dagen med at blive hentet fra dit komfortable hotel i Queenstown eller fra centrale mødesteder langs ruten. Efter en naturskøn køretur gennem Southlands landbrugsland til Te Anau, kører vi ind i Fiordland National Park og den berømte Milford Road. Nyd masser af stop undervejs, nyd udsigten og mød den lokale, frække Kea-fugl. I Milford Sound går vi om bord på en båd til et 2-timers krydstogt langs fjorden, hvor du kan nyde de spektakulære seværdigheder og gå under vandfald. Lad din lokale guide give dig informative kommentarer, mens du suger udsigten til de frodige omgivelser til dig. Undervejs vil du se alt fra brusende vandfald, spejlblanke søer og ærefrygtindgydende bjerge til pelssæler og delfiner. Efter krydstogtet stiger du på bilen igen og begynder turen tilbage til Queenstown. Læn dig tilbage, slap af, og nyd udsigten. Når du er tilbage i Queenstown, bliver du sat af samme sted, hvor du mødte bilen.

Fra Te Anau: Lille gruppetur til Milford Sound

10. Fra Te Anau: Lille gruppetur til Milford Sound

Før fra Te Anau langs New Zealands største sø og ind i gletsjerudskårne dale, før du når Milford Sound på denne heldagstur. Nyd livekommentarer med masser af information og naturskønne stop undervejs. Oplev de bedste dele af Fiordland, den største nationalpark i New Zealand. Kør i komfort i en lille bus med masser af benplads. Hold udkig efter en bred vifte af indfødte fugle undervejs. Nyd et krydstogt på Milford Sound og se sæler, delfiner og Fiordland Crested Penguins. Lær om fjordenes geologi fra kommentarer på engelsk. Beundre de tårnhøje bjerge og de mange vandfald.

Alle aktiviteter

40 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Te Anau

Vil du se alle oplevelser i Te Anau? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Te Anau

Samlet bedømmelse

4.8
(2.764 anmeldelser)

Elskede det. Grottesystemet var meget mere imponerende, end jeg havde forventet med tordnende vlear-vand og vandfald og enorme huler. Det var sådan en organiseret og velordnet proces, og guiden var dejlig og informativ.

Fra vi tjekkede ind til vi vendte tilbage gik alt godt. Alle ansatte var venlige og hjælpsomme. Sejlturen og glødeormene var fantastiske. Højt anbefalet.

sikke en fantastisk oplevelse, ikke for folk der har svært ved at gå eller har svært ved at bøje sig. godt forklaret og bestemt spændende i båden.

Virkelig magisk. Fantastisk oplevelse, alt var perfekt for os.

Det var en super tur, og vores guide Cam, var rigtig god.