Teatro alla Scala: Billetter og aktiviteter

Teatro alla Scala: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Milano: 24, 48 eller 72-timers Hop-On Hop-Off-busbillet

1. Milano: 24, 48 eller 72-timers Hop-On Hop-Off-busbillet

Benyt dig af dette kort til Milanos åbne hop-på-hop-af-sightseeingbus og nyd panoramaudsigten over byen. Denne billet giver dig adgang til 4 separate, men forbundne bussløjfer og giver dig mulighed for at hoppe af ved de attraktioner, du ønsker at udforske yderligere. Vælg mellem kommentarer på 10 sprog via audioguide, og hør fakta om bemærkelsesværdige bygninger som Operahuset og Castello Sforzesco. Du lærer også om lokal mad, bl.a. opskriften på Cotoletta alla Milanese og panettones historie. Om sommeren kan du udforske Milano under stjernerne med vores Night Tour, en unik oplevelse, der giver dig mulighed for at se byen fra en anden synsvinkel. Oplev Milanos magi i skumringen fra et højt udsigtspunkt. Se det majestætiske Sforza-slot, de maleriske Navigli og den betagende skønhed ved Duomo di Milano, alt sammen oplyst under nattehimlen, på vores fortryllende Milan Night Tour. Linje A: . Stop 1 - Castello Stop 2 - Cadorna Stop 3 - Cenacolo Stop 4 - Corso Magenta Stop 5 - Duomo Stop 6 - Manzoni - Scala Stop 7 - Manin Stop 8 - Moscova Linje B:. Stop 1 - Duomo Stop 2 - La Scala Stop 3 - Manin Stop 4 - Repubblica Stop 5 - Palazzo Lombardia Stop 6 - Stazione Centrale Stop 7 - Buenos Aires Stop 8 - Porta Venezia Stop 9 - San Babila Linje C:. Stop 1 - Castello Stop 2 - Triennale Stop 3 - Arco della Pace Stop 4 - Byliv Stop 5 - Casa Milan Stop 6 - Mico - Kongrescenter Stop 7 - Lotto -Montebianco Stop 8 - Lido Stop 9 - Ippodromo Stop 10 - Stadio San Siro Stop 11 - Lotto - Monterosa Stop 12 - Buonarroti Stop 13 - Pagano Stop 14 - Conciliazione Stop 15 - Parco Sempione Linje D : Stop 1 - Castello Stop 2 - Cadorna Stop 3 - Cenacolo Stop 4 - Navigli Stop 5 - Via Olona Stop 6 - Corso Magenta Stop 7 - Duomo Stop 8 - La Scala Stop 9 - Brera

Milano: Guidet vandretur og besøg ved den sidste nadver med billet

2. Milano: Guidet vandretur og besøg ved den sidste nadver med billet

Oplev højdepunkterne i Milano på en historisk vandretur, der inkluderer en spring-køen-over-billet til Da Vincis mesterværk "Den sidste nadver" sammen med din guide. Mød din guide ved Santa Maria delle Grazie-kirken, hvor du får hurtig adgang til verdens mest berømte renæssancemaleri. Visningerne er strengt begrænsede og giver op til 15 minutter til at studere Da Vincis detaljer. Spadser derefter til Sforza-slottet og den omkringliggende park. Fæstningen blev bygget i det 14. århundrede af de vigtigste familier i Milano og er nu hjemsted for mange vigtige udstillinger og museer. Gå langs Via Dante til Piazza dei Mercanti, hvor byens middelaldermarked ligger. Fortsæt til det overdådige La Scala-teater, som blev bygget i 1776 på Piazza della Scala. Gå ind i det glasoverdækkede Galleria Vittorio Emanuele II for at se et mirakel af ingeniørkunst fra det 19. århundrede. Slut af uden for Duomo, og beundr facaden på Milanos mest symbolske bygning.

Milano: La Scala Museum og teatertur

3. Milano: La Scala Museum og teatertur

Oplev Milanos rige musikalske historie på en guidet tur gennem et af verdens førende opera teatre. La Scala huser også sit eget museum, som er vært for en stor samling af kostumer, instrumenter og andre musikalske kuriositeter, samt et galleri med buster og malerier, der portrætterer nogle af klassisk musiks største kunstnere, herunder Giussepe Verdi og Arturo Toscanini. Udforsk museet og hør fascinerende fortællinger og anekdoter om nogle af de forunderlige musikere, der har optrådt på La Scalas berømte scene. Du vil blive fordybet i selve teatrets magi med udsigt fra kasserne i det neoklassiske interiør og dens monumentale krystallysekrone. Med god timing og lidt held kan du endda opleve, at kunstnerne øver.

Milano: La Scala teater- og museumstur med entrébilletter

4. Milano: La Scala teater- og museumstur med entrébilletter

Hvis du ikke kan vente med at besøge Milanos musikalske tempel, skal du ikke lede længere: denne guidede rundvisning er noget for dig! Den vil føre dig gennem Teatro alla Scalas 240-årige historie. Turen er udelukkende dedikeret til besøget på det verdensberømte Teatro alla Scala. Vores guide vil føre dig gennem dets museumsgallerier og vil fortælle dig hemmeligheder og detaljer om dets mest fornemme forestillinger og ekstravagante hovedpersoner. Museet viser en rig samling af kostumer og musikinstrumenter samt et galleri med portrætter og buster, der repræsenterer historiens store musikere. Guiden vil også fortælle dig kuriositeter om livet for de kunstnere, der har optrådt på denne vigtige scene, såsom Verdi, Toscanini, Maria Callas, Luciano Pavarotti eller Carla Fracci. Endelig vil du også kunne få et smugkig ind i teatret! Når du går rundt i teatret og museet, får du et indblik bag kulisserne i operaforestillinger, som i over 200 år har haft nogle af verdens bedste sangere med.

Milano: Udforsk La Scala-teatret og -museet på en guidet tur

5. Milano: Udforsk La Scala-teatret og -museet på en guidet tur

Udforsk La Scala-teatret i hjertet af Milano på en guidet tur, og lær om dets lange historie og de berømte musikere og operasangere, der har stået på scenen. Besøg La Scala-museet og oplev en samling af kostumer, scenografier og musikinstrumenter fra bemærkelsesværdige forestillinger. Tag til La Scala-teatret, der ligger lige i hjertet af byen, kun få skridt fra katedralen og Vittorio Emanuele-galleriet. Mød din guide, som vil ledsage dig på din rejse gennem musik- og teaterhistorien på et af Italiens mest kulturelt betydningsfulde spillesteder. Beundr det fantastiske interiør i dette elegante operahus, som har stået der i generationer. Lær om de musikalske legender, der har optrådt på den historiske scene, herunder Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, Luciano Pavarotti og Maria Callas. Besøg derefter La Scala Theatre Museum og oplev scenografier, musikinstrumenter og kostumer, der er blevet brugt i teatrets største forestillinger. Se en samling af private artefakter, som vidner om teatrets rige historie og kulturelle indflydelse.

Milano: Officielt City Pass med Duomo og over 10 attraktioner

6. Milano: Officielt City Pass med Duomo og over 10 attraktioner

"Oplev Milano med YesMilanoPass, det eneste officielle pas til byen. - Din indgang til byens fineste attraktioner og aktiviteter og ubegrænset brug af det offentlige transportnet. Velkommen til den pulserende by Milano med dens historie, kultur og modernitet. Få mest muligt ud af din rejse med det officielle YesMilanoPass, der er designet til at give dig en enkel og omfattende måde at opleve det bedste af Milano på. Nøglefunktioner: Adgang til alt inklusive: Lås dørene op til Milanos største attraktioner, museer og vartegn med et enkelt, problemfrit pass. Brug passet til nemt at booke billetter, så du kan springe køen over og besøge den ikoniske domkirke, de fantastiske mesterværker i Civic Museums og meget mere! Offentlig transport: YesMilanoPass giver dig ubegrænset adgang til Milanos effektive og omfattende offentlige transportnetværk: busser, sporvogne og metro. Digitalt pas: YesMilanoPass downloades til din mobiltelefon, så du kan starte dit Milano-eventyr uden forsinkelser. Fleksibel 3-dages varighed: Tilrettelæg din rejse, så den passer til din tidsplan med det praktiske 3-dages kort. Uanset om du er på besøg i en lang weekend eller en kort storbyferie, er YesMilanoPass den perfekte løsning til at planlægge dit besøg. Digitalt bykort med en introducerende audioguide: Udforsk byen ved hjælp af dit digitale kort over Milano, som indeholder introducerende kommentarer til over 100 seværdigheder i Milano og forslag til gå- eller cykelruter. Øjeblikkelig booking og indløsning: Book online, og modtag dit digitale pas med det samme. Ingen grund til at vente i kø på indløsning; begynd at udforske med det samme. Opgrader din oplevelse: Få eksklusive rabatter på op til 30% kun med YesMilano Pass-appen. Miljøvenligt valg: Ved at vælge vores papirløse pass bidrager du til bevarelsen af Milanos naturlige skønhed og miljø. Vær sammen med os om at fremme bæredygtig turisme og reducere vores økologiske fodaftryk. energi.

Milano: Guidet tur til domkirken, den sidste nadver og byens centrum

7. Milano: Guidet tur til domkirken, den sidste nadver og byens centrum

Sug Milanos karisma ind, når du begiver dig ud på en halvdags vandretur. Med en lokal guides ekspertise kan du lade dig rive med af den historie, det drama og den overdådighed, der gør Milano magisk. Nyd adgang til skip-the-line og en fantastisk udsigt over ikoniske seværdigheder som Duomo og Last Supper. Mød din lokale guide og medrejsende for at blive orienteret om dagens rejseplan. Afhængigt af billettilgængelighed går du først til den sidste nadver eller Duomo. Hvis den sidste nadver er først på dagsordenen, kan du høre historier om den tragiske historie og restaureringen af da Vincis vægmaleri på vejen. Gå ind i den lille, ydmyge kirke Santa Maria delle Grazie - et helligt og privat rum for et helligt maleri. Kun et lille antal mennesker er i stand til at besøge mesterværket hver dag, hvilket hjælper med at bevare denne skrøbelige kunst. Stå i ærefrygt foran det imponerende vægmaleri på 24 fod x 30 fod. Mens du kigger på da Vincis skildring af en af de mest kendte nætter i Jesu liv, kan du drage fordel af input fra din guide, som kan verificere eller afkræfte folklore, myter, hemmeligheder og fakta om den sidste nadver. Når du har beundret alle detaljer i dette mesterværk, kan du gå udenfor igen. Når du forlader kirken, går du til Galleria Vittorio Emanuele II, et af verdens mest historiske indkøbscentre. I en bygning, der mere ligner et barokpalads, kan du beundre de berømte butikker i Gucci, Versace og Prada. Svælg i indkøbscentrets rene overdådighed. Fortsæt videre til Brera-distriktet, et historisk område, der er hjemsted for Milanos mest berømte beboere. På din vej passerer du det middelalderlige Sforza-slot og operahuset La Scala. Mens din guide fortæller dig historier om området, kan du føle byen komme til live, før du besøger en anden af Milanos hovedattraktioner. Sidst skal du til en af de største katedraler i verden: den storslåede Duomo i Milano. Endnu større end Peterskirken i Vatikanstaten og Markuskirken i Venedig, beundr dens omfang, når du træder ind. Dyk ned i domkirkens 600-årige historie, og find ud af, hvad der har gjort denne storslåede domkirke til en af Milanos største turistattraktioner.

Milano: La Scala-teatret - en guidet rundvisning uden om køen

8. Milano: La Scala-teatret - en guidet rundvisning uden om køen

Få mere at vide om historien om det ikoniske La Scala-teater. Din guide vil tage dig med tilbage i tiden og se de mesterværker, der er skabt af genier fra Verdi til Toscanini til Barenboim. Beundr den stolte musikalske historie, som Milano har at byde på, og den kunstneriske kreativitet, der blev født i denne by, på en guidet tur gennem et af de mest berømte operahuse i verden. Teatret La Scala, som blev indviet i 1778, fungerer ikke kun som et fyrtårn for alle elskere af klassisk musik, men det rummer også en stor samling af scenografier, kostumer og musikinstrumenter. Besøg dette betagende arkitektoniske vidunder, og lyt til de smukt fortalt historier og anekdoter fra en engelsksproget ekspertguide. Få chancen for at fordybe dig i den magiske atmosfære i dette vidunderlige teater og forelsk dig i det neoklassiske interiør. Tag et kig på den fortryllende krystallysekrone, og måske får du med lidt held et glimt af de indstuderende kunstnere.

Milano: Guidet byvandring og billet til "den sidste nadver"

9. Milano: Guidet byvandring og billet til "den sidste nadver"

Slut dig til din guide til en vandretur i Milanos historiske bymidte og få udvendig udsigt over monumenterne på Piazza del Duomo, hvor Duomo di Milano (Milano-katedralen) tog næsten 6 århundreder at bygge. Gå ind i en af verdens ældste shoppingarkader i Galleria Vittorio Emanuele II. Følg i fodsporene på berømte operastjerner i La Scala-teatret. Oplev gader, såsom Via Dante, der giver Milano sit ry som verdens modehovedstad. Lær Milanos rige historie og hør interessante anekdoter undervejs. Spring derefter over de lange køer for at beundre Da Vincis "Den sidste nadver" inde i refektoriet i kirken Santa Maria delle Grazie. Drag fordel af prioriteret optagelse, og lær historien og udførelsen af Leonardos fascinerende fresco fra din guide.

Milano: Den sidste nadver og byvandring

10. Milano: Den sidste nadver og byvandring

En tur i Milano for at opdage byens vigtigste monumenter. Med udgangspunkt i Leonardos mesterværk, Den sidste nadver, ved Santa Maria delle Grazies kloster vil din guide slentre dig gennem Milanos gamle gader og vise dig skønheden ved Castello Sforzesco og dets gårdspladser, storheden ved Duomo, den tredjestørste katolske kirke i verden, elegancen ved Galleria Vittorio Emanuele II og Piazza della Scala, som huser det berømte Teatro Alla Scala, det mest berømte operahus i verden.

103 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Teatro alla Scala

Andre seværdigheder i Teatro alla Scala

Vil du se alle oplevelser i Teatro alla Scala? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Teatro alla Scala

Samlet bedømmelse

4.4
(11.933 anmeldelser)

Jeg købte en tur på spansk, og guiden fortalte mig til min overraskelse, da jeg gik ombord på bussen, at den ville være på engelsk. Da jeg ikke er flydende i sproget, savnede jeg mange af forklaringerne, selvom guiden venligt forklarede os nogle ting på italiensk. Restauranten anbefalet af guiden var fremragende til en rimelig pris for 2 personer med vin og hummer omkring 100 euro. Der er pastaretter til en lavere pris. På tilbagevejen er sejlturen til Como smuk, men da vi gik fra borde, kom vi knap nok gennem Como, og guiden guidede os praktisk talt på en næsten løbende måde for at nå bussen. Hvis du skal på toilettet, så tag på båden, for det er der ikke tid til i Como. Det værd !!

Tidligt om morgenen tog vi busturen markeret med gule striber. Guiden scanner hurtigt vores billetter og giver os et rødt papir. Du skal vise dette papir for at bruge andre strimler i løbet af dagen. Jeg synes, det er latterligt at bruge papirbilletter i teknologiens tidsalder. De giver dig et headset, når du logger ind. Mit headset var i stykker. Vi klarede os med min kærestes høretelefoner, jeg tror, at en en-dagstur vil være nok. Vi kunne bruge de gule, røde og grønne strimler på én dag uden hvile.

Guiden Emanuele var meget høflig og gav gode forklaringer om det smukke maleri af Leonardo da Vinci. Jeg anbefaler turen.

En rigtig sød guide. Og virkelig gode oplysninger om byen. En sikker og virkelug god måde at se byen på.

Kan besøge hele byen. Og nem at komme af og på for at se tingene.