Terrasser ved Milanos domkirke

Terrasser ved Milanos domkirke

Terrasser ved Milanos domkirke: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

1. Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

Udforsk Milanos ikoniske symbol med din billet til Duomoen, der giver fuld adgang, og se den 600 år gamle domkirke. Lær om Skt. Ambrosius' historie og domkirkens vigtige rolle under udviklingen af byen - både åndeligt og kulturelt.  Beundre bypanoramaer fra Duomo-terrasserne. Fra terrassen, der er bygget af Candoglia-marmor, kan du på klare dage se så langt som til Alperne og Appenninerne. Du har mulighed for at tage elevatoren (ikke inkluderet). Beundr Duomoens 27 sale og Palazzo Reales glasmosaikvindue, gobeliner og skulpturer fra det 14. århundrede.

Milano: Milano Domkirke - skip køen, ekskl. terrasse

2. Milano: Milano Domkirke - skip køen, ekskl. terrasse

Nyd en problemfri indgang til Milanos domkirke, der er Milanos internationale symbol og en af de største gotiske katedraler i Italien og i Europa. Besøg denne kunstens og troens perle, og opdag det særlige ved stedets tryllebindende mosaikvinduer og smilende høje søjler. Oplev historien om smukke statuer som den mest berømte statue i hele katedralen: den piskede apostel Bartholomæus. Se sarkofager, storslåede altre og imponerende orgler.

Milanos domkirke: Billet til Duomo-terrasserne (ingen adgang til kirken)

3. Milanos domkirke: Billet til Duomo-terrasserne (ingen adgang til kirken)

Undgå besværet med at købe entrébillet til Milanos domkirke på dagen ved at købe en på forhånd. Langt det mest unikke ved katedralen er dens store terrasser, der giver en panoramisk udsigt over Milano og et fugleperspektiv på selve kirken. Man kan udfordre sig selv ved at tage de 250 trapper op til terrasserne, eller man kan tage en tur med den praktiske elevator, og terrasserne er tilgængelige for alle, der har lyst til at se dette ikoniske syn. Når du står på terrassen, kan du kigge ud over byen fra over 46 meters højde, mens du betragter de karakteristiske rækker af hvide marmortårne. Katedralen er et evigt symbol på Milano og blev påbegyndt i 1386 og stod først færdig i 1965. Den er bygget af fantastisk marmor fra Candoglia-regionen, og der findes kun få bedre eksempler på italiensk gotisk arkitektur.

Milanos domkirke: Guidet 1,5-times rundvisning med terrassen

4. Milanos domkirke: Guidet 1,5-times rundvisning med terrassen

Nyd en 1,5-timers rundvisning i Milanos katedralkompleks, inklusive terrasserne og det arkæologiske område under katedralen. Oplev historien om dette berømte monument sammen med din ekspertguide. Du får også adgang til Duomo-museet og San Gottardo-kirken. Det bedste af det hele er, at du kan vælge mellem en fælles oplevelse i en lille gruppe eller en privat tur, alt efter hvad du foretrækker. Spring billetkøerne over, og gå ind i katedralen. Beundr dette fantastiske eksempel på gotisk arkitektur og de kunstværker, der dekorerer dens indre. Tag elevatoren op til terrasserne, hvorfra der er en betagende udsigt over byen. Udforsk derefter det arkæologiske område under domkirken, hvor ruinerne af baptisteriet San Giovanni alle Fonti blev fundet. Efter den guidede tur kan du besøge Duomo-museet og San Gottardo-kirken på egen hånd.

Milano: Duomo Rooftops og katedral guidet tur med billetter

5. Milano: Duomo Rooftops og katedral guidet tur med billetter

Vores guidede tur til tagterrasserne og Duomo er den perfekte mulighed for at opleve Milanos mest betydningsfulde monument fra alle synsvinkler! Domkirken kan prale af over syv århundreders historie. Den blev påbegyndt i 1386 og først færdiggjort i det 20. århundrede, og den er et uundværligt stop under dit ophold i Milano: dens imponerende tilstedeværelse og blotte skønhed er umulig at ignorere. Mød op foran domkirken, og tag elevatoren for at komme op til en betagende tagterrasse på ca. 8.000 kvadratmeter. Her kan du beundre 135 tårne, tinder, flyvende stridsfag og mange statuer. Det er næsten umuligt at tro det, men Duomo har omkring 3.400 statuer! De er designet og udskåret gennem århundreder og forestiller et stort udvalg af bibelske og historiske figurer, gargoyler, dyr, små monstre, drager, ansigter og gådefulde silhuetter. Og hvis du tror, at Duomo nu er færdig, tager du fejl! Nye statuer er blevet udskåret og installeret i den seneste tid for at repræsentere byens nutidige historie. I den anden del af turen kommer du også ind i katedralen, som er et absolut mesterværk, en fantastisk arkitektur, der tog århundreder at færdiggøre. I 1386 bestilte den første hertug af Milano, Gian Galeazzo Visconti, opførelsen af denne katedral på ruinerne af to tidligere kirker, Santa Maria Maggiore og Santa Tecla. Siden starten var katedralen dedikeret til Santa Maria Nascente og designet som gotisk arkitektur. Du vil udforske et sted fyldt med historie, kunst og tro og beundre fantastiske glasmalerier, fremragende kunstværker, tilbedte relikvier og enestående arkitektoniske løsninger. I dag er Duomo den største kirke i Italien og den sjettestørste kirke på verdensplan. Denne tur er som ingen anden. Den vil få dig til at opleve Duomo dybt, idet den tager dig helt op på toppen og ind i katedralen.

Milano Duomo og Rooftop 2-timers guidet tur

6. Milano Duomo og Rooftop 2-timers guidet tur

Mød din autoriserede rejseleder på Piazza del Duomo og gå til elevatorindgangen, hvor du vil tage elevatoren og nyde den uforglemmelige oplevelse at gå på taget af den storslåede domkirke Duomo. Den samlede størrelse af denne gotiske arkitektur er imponerende, og de flyvende stræbepiller og det hvide marmor gør den enestående. Klatr næsten 50 trin for at nå op til det højeste niveau på taget, og vær klar til at beundre den fantastiske udsigt over Milanos skyline, herunder de helt nye kommende skyskrabere. På taget af Italiens største katedral, og en af de største i verden, kan du nyde den spændende udsigt over Milano. På en klar dag kan du se så langt som til de italienske alper, de bjerge, der adskiller Italien fra Schweiz. Over 3.400 statuer og 135 tårne venter på at blive afsløret, og det er helt sikkert bedst at se det fra oven! Slut dit besøg med at beundre den gyldne statue af Jomfru Maria, der skinner klart på toppen af det store spir. Så har du det utrolige privilegium at springe køerne uden for katedralen over og komme ind uden yderligere ventetid, direkte fra en særlig indgang fra taget (nedgangen kan foregå via trapper). Lyt til din guide, mens han/hun forklarer de utallige statuer, dekorationer og farverige glasmosaikvinduer, som utrættelige håndværkere har designet gennem århundrederne. Bliv forbløffet, mens du hører om historierne om "det hellige søm" fra Jesu sande kors eller om solurens sti og dens stjernetegn.

Milano: Officielt City Pass med Duomo og over 10 attraktioner

7. Milano: Officielt City Pass med Duomo og over 10 attraktioner

"Oplev Milano med YesMilanoPass, det eneste officielle pas til byen. - Din indgang til byens fineste attraktioner og aktiviteter og ubegrænset brug af det offentlige transportnet. Velkommen til den pulserende by Milano med dens historie, kultur og modernitet. Få mest muligt ud af din rejse med det officielle YesMilanoPass, der er designet til at give dig en enkel og omfattende måde at opleve det bedste af Milano på. Nøglefunktioner: Adgang til alt inklusive: Lås dørene op til Milanos største attraktioner, museer og vartegn med et enkelt, problemfrit pass. Brug passet til nemt at booke billetter, så du kan springe køen over og besøge den ikoniske domkirke, de fantastiske mesterværker i Civic Museums og meget mere! Offentlig transport: YesMilanoPass giver dig ubegrænset adgang til Milanos effektive og omfattende offentlige transportnetværk: busser, sporvogne og metro. Digitalt pas: YesMilanoPass downloades til din mobiltelefon, så du kan starte dit Milano-eventyr uden forsinkelser. Fleksibel 3-dages varighed: Tilrettelæg din rejse, så den passer til din tidsplan med det praktiske 3-dages kort. Uanset om du er på besøg i en lang weekend eller en kort storbyferie, er YesMilanoPass den perfekte løsning til at planlægge dit besøg. Digitalt bykort med en introducerende audioguide: Udforsk byen ved hjælp af dit digitale kort over Milano, som indeholder introducerende kommentarer til over 100 seværdigheder i Milano og forslag til gå- eller cykelruter. Øjeblikkelig booking og indløsning: Book online, og modtag dit digitale pas med det samme. Ingen grund til at vente i kø på indløsning; begynd at udforske med det samme. Opgrader din oplevelse: Få eksklusive rabatter på op til 30% kun med YesMilano Pass-appen. Miljøvenligt valg: Ved at vælge vores papirløse pass bidrager du til bevarelsen af Milanos naturlige skønhed og miljø. Vær sammen med os om at fremme bæredygtig turisme og reducere vores økologiske fodaftryk. energi.

Milano: Milan Pass City Card

8. Milano: Milan Pass City Card

Se det bedste af Milano i dit eget tempo, og spar penge med det praktiske 2-dages Milanopas, der giver gratis adgang til museer og rabatter hos tilknyttede virksomheder til en værdi af mere end 300 euro. Dit Milan Pass er gyldigt i 48 timer fra det øjeblik, du henter det, og fås med 2 eksklusive transportmuligheder, så du kan få det bedste ud af dit ophold. Vælg et Milan Pass med Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Ticket, og kør rundt i byen om bord på en åben dobbeltdækkerbus. Bussen er tilgængelig 7 dage om ugen og kører over 3 linjer med mere end 40 stop. Lær mere fra lydkommentarerne om bord, der fås på 8 sprog (inklusive 3 eksklusive kommentarer til børn). Et Milan Pass med ATM-billet til offentlig transport giver dig adgang til 5 metrolinjer og mere end 100 sporvogns- og buslinjer. Nyd gratis, ubegrænset rejse i 48 timer på byens offentlige transportsystem ved hjælp af en enkel billet. Du kan endda købe den fulde pakke og få et Milan Pass med både hop-on hop-off sightseeingbillet og adgang til det offentlige transportsystem ATM. Nyd gratis adgang til byens attraktioner som f.eks: Adgang til Duomo-katedralens tagterrasser (med elevator) La Scala museum og teater Pinacoteca Ambrosiana Museum for videnskab og teknologi Casa Milan - Mondo Milan Museum Leonardo 3 - "Leonardos verden" interaktivt museum Vigna di Leonardo - Leonardos vingård Bagatti Valsecchi Museum Museo d'Arte e Scienza - Kunst- og videnskabsmuseumNavigli Canal Cruise (forår/sommer)Shuttlebus til outletbutikker

Milano: Duomo and Rooftop Small-group Skip-the-line Tour

9. Milano: Duomo and Rooftop Small-group Skip-the-line Tour

Tag på en mindeværdig guidet tur, når du stiger op på terrassen til Milanos domkirke og springer køen over med din eksklusive billet. Denne ophøjede oplevelse byder ikke kun på en betagende udsigt, men giver dig også hurtig adgang til en af Milanos mest ikoniske attraktioner. Når du når op på terrassen, vil du se, hvordan byens travle gader, historiske vartegn og moderne skyskrabere smelter sammen til et billedtæppe af seværdigheder, der virkelig er ærefrygtindgydende. Det er dette øjeblik, der gør Milano til sådan en oplevelse. Glem ikke at medbringe din telefon eller et kamera, så du kan tage fantastiske billeder fra dette panoramiske sted! Efter din tid på terrassen fortsætter turen ind i hjertet af selve katedralen. Med guiden i spidsen lærer du om katedralens legendariske fortid, fra dens opførelse til i dag, og afdækker de hemmeligheder, der gemmer sig inden for dens mure. Oplev den perfekte balance mellem skibe, søjler og farvede glasvinduer i denne utroligt indviklede konstruktion. Lær om den detaljerede og fantastiske indvendige udsmykning, som det tog mere end 10 århundreder at færdiggøre.

Milano: Katedral og terrasser - guidet oplevelse

10. Milano: Katedral og terrasser - guidet oplevelse

Milanos symbol er placeret i selve byens centrum. Domkirken, kendt som Duomo di Milano, er det bedste sted at starte din rejse. Nyd denne 2 timers guidede oplevelse af Duomo med en ensproget guide. Billetter til domkirken og opstigning på taget er inkluderet i dit besøg. Lad din guide føre dig gennem den fortryllende historie bag komplekset. Mosaikker, farverige vinduer, statuer og kunstværker vil få liv under din oplevelse. Afslør nogle af katedralens mest skjulte hemmeligheder, f.eks. hvor mange tårne der er på toppen af Duomo. Din rejse starter på Domkirkepladsen, hvor du vil møde din rundvisningsguide. Under den guidede rundvisning vil du opleve katedralens indre og klatre op på taget, hvor du vil få mulighed for at nyde den bedste udsigt over byen fra terrasserne.

38 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Terrasser ved Milanos domkirke

Andre seværdigheder i Terrasser ved Milanos domkirke

Vil du se alle oplevelser i Terrasser ved Milanos domkirke? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Terrasser ved Milanos domkirke

Samlet bedømmelse

4.6
(19.714 anmeldelser)

Det var en meget god oplevelse, måske skulle de informere dig om, at opstigningen til terrassen (tagtoppen) har mange trin, og at hvis du ønsker at gøre det med elevator, er der et ekstra gebyr. Jeg forestiller mig, at der er andre muligheder med tilstedeværelsen af en guide, i dette tilfælde ledte jeg ikke efter det, men jeg forstår også, at det er nødvendigt ud over det faktum, at jeg allerede kendte historien.

Smuk katedral med så meget at se. Arkitekturen og udskæringerne er fantastiske. Du kan tilbringe timer her og ikke se på det samme to gange. Ydersiden er lige så imponerende som indersiden. Udsigten på taget er vel umagen værd, da udsigten er vidtrækkende, samt at komme tæt på tagkonstruktionen.

Det var vidunderligt !!!! Den pragtfulde udsigt, den betagende højde og stigningen af alle disse trin for denne smukke opdagelse af Milano var betagende 😉 så gjorde besøget i katedralen dig målløs, denne bygning og dens skatte glæder øjnene. At gøre og anbefale 😊 tak

Storslået besøg på denne juvel, der er Milano-katedralen. Terrasserne er pragtfulde og byder på en betagende udsigt over byen, hele vejen til Alperne. Meget tilfreds med at have valgt adgang til terrasserne med elevator. Næsten ingen ventetid. Meget flot oplevelse!

Dejlig oplevelse. Nemt at finde indgange. Vi var 2 personer en tog trappen og én elevator. Man skal været opmærksom på, at der ikke er elevator ned. Der er dog ikke så langt at gå. Kirken er meget flot.