Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Thailand

Vores mest anbefalede ting at gøre i Thailand

Bangkok: Damnoen Saduak-markedet og Maeklong Railway-markedet

1. Bangkok: Damnoen Saduak-markedet og Maeklong Railway-markedet

Vælg enten mellem en delt gruppetur eller en privat guidet oplevelse, hvor du besøger 2 ikoniske markeder på en heldagstur fra Bangkok. Se et marked, der ligger på jernbanesporene, Maeklong Togmarked, og et marked, der flyder på kanalerne på Damnoen Saduak-markedet. Efter afhentning ankommer du til Maeklong Togmarked, også kendt som Talad Rom Hup ("Umbrella Pulldown Market"). Maeklong er et af de største markeder for frisk fisk og skaldyr i Thailand, og det ligger ved Maeklong-jernbanens spor. Lad din lokale guide give dig et fascinerende indblik i, hvordan markedet drives, og hvilke produkter der sælges her. Se, hvordan markedsboder og markiser trækkes tilbage fra skinnerne, hver gang et tog nærmer sig, så toget kan passere. Derefter tager du til 'Damnoen Saduak Floating Market', der er et af de mest berømte flydende markeder i Thailand. I padler en kort tur til markedet i en lille båd. Der er masser af tid til at bevæge sig rundt på det farverige marked, hvor de venlige handlende sælger direkte fra deres både. Nyd seværdighederne og lydene, og prøv lokale specialiteter som "mango sticky rice". Din guide giver dig råd om, hvad du ikke må gå glip af. Du vender tilbage til Bangkok tidligt på eftermiddagen.

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

2. Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

Afgang fra Phuket og sejl i speedbåd over havet til Phi Phi Phi-øerne. Kør ind i den maleriske Loh Sama-bugt, og gå over sandet for at slappe af i Maya Bay. Spot det lokale dyreliv på Monkey Beach, og forkæl dig selv med en buffet på en restaurant ved stranden, inden du snorkler på Bamboo Island. Bliv hentet fra dit hotel i Phuket og kør til molen for at møde din venlige besætning og din gruppe for dagen. Bliv budt velkommen om bord på båden med en sodavand og årstidens frugt, mens du bliver briefet om turen. Ankomst til Loh Sama-bugten, et berømt sted på Koh Phi Phi Phi Leh. Se den lille holm i midten og den lille strand. Derefter kører du til Maya Bay, hvor de filmede filmen The Beach. Lavn af på den hvide sandstrand og udforsk Maya Bay på egen hånd. Mens du slentrer rundt, kan du værdsætte restaureringsarbejdet omkring bugten, inden du tager til Pileh Lagoon, en ubeboet nationalpark. Beundr denne lukkede lagunes klare smaragdgrønne vand, der er omgivet af tårnhøje kalkstensklipper. Kør ned til klipperne og slap af på den skjulte strand ved lagunen, inden du fortsætter til Vikingegrotten. Oplev den historiske industri, der er helliget høsten af fuglereder fra svirrefluer, og lær om deres betydning for den kinesiske kultur. Derefter skal du besøge Monkey Beach. Stop ved et idyllisk sted, omgivet af natur og stejle klippeformationer, og slap af i et paradis, omgivet af kalkstensklipper. Kig dig omkring og se de vilde aber klatre op ad klipperne, slappe af på stranden eller svømme. Nyd en lækker international frokostbuffet på en restaurant ved stranden på Phi Phi Don. Efter frokost rejser du til Nui Bay, et dykkested på den nordvestlige kyst af Koh Phi Phi Don. Tag en svømmetur i det klare vand, hvis du har lyst. Afslut turen med lidt fritid på den hjerteformede Bamboo Island, hvor du kan svømme, slappe af eller solbade i 1,5 time. Når du har slappet af, vender du tilbage til din speedbåd og nyder en behagelig transport tilbage til dit hotel.

Fra Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med frokost

3. Fra Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med frokost

Nyd en tur i lille gruppe til de storslåede tempelruiner i Ayutthaya, der var hovedstad i den gyldne Siam-tidsalder. Alle entréudgifter, en ekspertguide og frokost på en lokal restaurant er inkluderet. Rejs fra Bangkok i et komfortabelt køretøj med aircondition eller vælge at deltage i turen ved dit første stop i Ayutthaya, Wat Lokayasutha. Templet er kendt for sit gigantiske liggende Buddha-billede, som er en af de få strukturer, der stadig er intakte her. Dit næste stop er Wat Phra Sri Sanphet, som var den del af det kongelige paladskompleks, hvor de royale udførte ritualer. Det anses for at være det vigtigste tempel i Ayutthaya. Besøg derefter Wat Mahathat Ayutthaya. Det er et af de ældste og mest betydningsfulde templer i Ayutthayas historie og husede engang Buddhas hellige relikvie. Du kan beundre det berømte Buddha-hoved, der er viklet ind i Bodhi-træets rødder. Efterfølgende kan du nyde en solid frokost på en lokal thailandsk restaurant, hvor din guide vil stå til rådighed for at rådgive dig om de lokale kulinariske specialiteter. Sidst men ikke mindst afslutter du din tur ved det fantastiske tempel Wat Chaiwattanaram ved flodbredden. Nyd den smukke arkitektoniske stil, der er påvirket af Angkor Wat-komplekset i Cambodia, mens du slentrer omkring på tempelområdet.

Chiang Mai: Vandfald, elefantreservat og bambusrafting

4. Chiang Mai: Vandfald, elefantreservat og bambusrafting

Tag med på en enestående oplevelse og besøg et etisk reddet elefantanlæg i junglen uden for Chiang Mai. Bliv afkølet i et vandfald, nyd en traditionel thailandsk frokost, og bliv en af dagens dyrepassere, mens du interagerer med, fodrer og observerer de blide kæmper i deres naturlige omgivelser. Begynd med at blive hentet på dit hotel eller overnatningssted i centrum af Chiang Mai. Tag en naturskøn køretur sydvest for Chiang Mai, og se lokale gårde, bjergstammelandsbyer og rismarker undervejs. Kør til Mae Wang-vandfaldene, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i vandet. Ankomst til Pon Elephant Thailand, som ligger dybt inde i junglen. Du vil blive budt velkommen til reservatet af en guide, som vil lede dig gennem oplevelsen. Derefter får du en briefing om asiatiske elefanter og baggrunden for reservatet. Kom og mød de venlige, reddede elefanter, og fodr dem med bananer. Gå op ad bakken med elefanterne gennem skoven, og se elefanterne søge efter føde i vildmarken. Se elefanterne interagere mellem familier i deres naturlige miljø. Gå ned til floden og nyd at bade med elefanterne. Gå med elefanterne tilbage til sanatoriet, og tag minderne til dig, og få tid til at sige farvel til disse vidunderlige skabninger. Slut af med en naturskøn bambusraftingtur langs Mae Wang-floden, før du bliver sat af på dit hotel i Chiang Mai.

Fra Bangkok: Dagstur til Ayutthaya og Ayothayas flydende marked

5. Fra Bangkok: Dagstur til Ayutthaya og Ayothayas flydende marked

Opdag nogle af de bemærkelsesværdige historiske seværdigheder i Ayutthaya på en dagstur fra Bangkok. Besøg gamle templer og paladser samt det flydende marked i Ayothaya med en ekspertguide. Når du mødes i Bangkok om morgenen, begynder den 2 timers køretur til Ayutthaya. Den gamle by Ayutthaya blev grundlagt omkring 1350 og blev den anden hovedstad i Siam efter Sukhothai. På denne heldagstur udforsker du ruinerne af den gamle by i den UNESCO-listede Ayutthaya Historical Park. Parken er et arkæologisk område, der indeholder paladser, buddhistiske templer, klostre og statuer. Besøg det kongelige Bang Pa-In-palads, der oprindeligt blev bygget i 1632 af kong Prasat Thong. På dette sted kan du finde en række imponerende bygninger, der er bygget i forskellige arkitektoniske stilarter fra thailandsk, kinesisk og europæisk design. Fortsæt turen med et besøg på det flydende marked i Ayothaya, og nyd lidt fritid til frokost på egen regning. Efter frokost besøger du yderligere 2 historiske steder, Wat Phra Sri Sanphet og Wat Mahathat, for at opleve ruinerne af de store tempelsteder. I vender tilbage til Bangkok tidligt om aftenen, hvor I vil blive sat af et sted tæt på det oprindelige mødested.

Fra Chiang Mai: Dagstur til Doi Inthanon Nationalpark

6. Fra Chiang Mai: Dagstur til Doi Inthanon Nationalpark

Bliv hentet på dit hotel i Chiang Mai centrum, og brug en dag på at udforske en af Thailands oprindelige nationalparker og det højeste bjerg, Doi Inthanon. Denne tur vil byde på maleriske landskaber, afsidesliggende landsbyer og utrolige udsigtspunkter. Når du er blevet hentet på dit hotel i Chiang Mai, kører du til dit første stop, et af de største og smukkeste vandfald i landet, Wachirathan-vandfaldet. Dette vandfald er over 80 meter højt og skaber en forfriskende tåge, som nærer den omkringliggende vegetation. Stop derefter ved den fantastiske 50 meter høje kaskade, Sirithan Waterfall, som fødes af Mae Klang-floden. Tag en afslappet spadseretur langs den korte boardwalk, og nyd de naturskønne omgivelser på Angka Nature Trail. Læs skiltene, der viser noget af Thailands lokale fauna, og beundr skønheden og roen i Moder Natur. Stop derefter ved de berømte tvillingepagoder: Napamatanee Don og Napaphon Bhumisiri. De er bygget til den kongelige konge og dronning og ligger på det højeste punkt i Thailand. Rund turen af med et besøg i Karen-stammens område. Lær lidt om bjergstammernes kultur og levevis i deres landsby Sobhad. På turen til Doi Inthanon kommer du til at tilbringe meget tid på vejen. Du kan vælge at opgradere din transport til en premium og mere rummelig Alphard. Det sikrer større og mere komfortable sæder, færre personer i en varevogn (maks. 6 personer) og gratis snacks, kølige håndklæder og læskedrikke. Nyd en måde at udforske på med lav påvirkning. På denne tur udforsker du bæredygtige oplevelser, der prioriterer at levere vand i glasflasker og kompensere for kulstofemissioner på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og kulstofaftryk.

Fra Krabi: Phi Phi-øerne - dagstur med speedbåd

7. Fra Krabi: Phi Phi-øerne - dagstur med speedbåd

Nyd en hel dag med afslapning på denne speedbådstur til Phi Phi-øerne, der ligger i turkisblåt vand og skygges af tårnhøje kalkstensklipper. Phi Phi er en paradisisk destination, som blev brugt i storfilmen "The Beach", kun 50 km fra det thailandske fastland. Den består af to øer, hvoraf Phi Phi Don er den største, og den er kendt for sine fine strande og koralformationer. Der er turistfaciliteter langs de to smukke, buede bugter Ton Sai og Lodalam. I løbet af dagen kan du besøge Maya Bay, hvor "The Beach" blev filmet, gå langs noget af verdens klareste vand, snorkle ved smukke Hin Klang og udforske Viking Cave, hvor tusindvis af svaler bygger rede. Bemærkelsesværdige regler ved Maya Bay inkluderer ingen svømning, ingen engangsplastik, brug af solcreme, der er sikker for revet, og ingen brug af droner uden tilladelse. Husk, at Mu Koh Phi Phi Marine Park vil være lukket hvert år i 2 måneder i lavsæsonen, normalt i august og september. Oplev de skjulte bugter i Phi Phi Lee, såsom Phi Lee Bay, hvor kalkstensklipperne rejser sig lige op af vandet og kun kan nås med båd. Snorkel blandt koralhaverne i Ao Lo Sama. Omgivet af fejlfri sandstrande kan du forvente at se masser af revfisk og endda en leopardhaj i ny og næ. Hvis du vil udforske flere bugter, laguner og strande omkring Phi Phi Leh, kan du booke en longtailbådtur direkte på stedet mod et lille ekstra gebyr. Denne valgfri aktivitet drives af lokale fiskere fra lokalsamfundet og er ikke en del af turen. Du vil også langsomt sejle forbi Monkey Beach, som ligger på den sydvestlige side af Ton Sai Bay. Det er en helt fantastisk 150 meter lang stribe af hvidt puddersand omkranset af smaragdgrønt vand. Der er kun adgang til stranden ved lavvande, når en koloni af aber spiser morgenmad nede på stranden. Formiddagen slutter på Phi Phi Don, den største af de to søsterøer. Der serveres en rig thailandsk frokostbuffet i restauranten på Phi Phi Cliff Beach Resort. Så er det tid til at udforske øen Ton Sai langs de smukke buede bugter Ton Sai og Loh Dalum Bay. Om eftermiddagen har du mulighed for at svømme og snorkle ved Bamboo Island, en lille flad ø dækket af frodig vegetation og helt omgivet af en stribe hvidt sand og et rev, der breder sig op til 500 meter fra kysten. Det ubeboede paradis ligger 5 km ud for den nordlige spids af Koh Phi Phi Don og giver besøgende følelsen af at svømme i et akvarium.

Bangkok: Byens højdepunkter Temple and Market Walking Tour

8. Bangkok: Byens højdepunkter Temple and Market Walking Tour

Mød gruppen ved River City Bangkok kl. 9:00 og tag til Emerald Buddha Temple med lokal transport. Undervejs kommer du forbi amuletmarkedet, et af de mest berømte, historiske samfundsmarkeder på Rattanakosin Island. Oplev det første stop i Wat Phra Kaew, som er almindeligt kendt på engelsk som Temple of the Emerald Buddha og officielt som Wat Phra Si Rattana Satsadaram. Det betragtes som det mest hellige buddhistiske tempel i Thailand. Udforsk Grand Palace, som var den officielle residens for kongerne af Thailand. I dag bruges Grand Palace stadig til officielle begivenheder. Adskillige kongelige ceremonier og statslige funktioner afholdes inden for paladsets mure hvert år. Efter Grand Palace, fortsæt med at besøge Wat Pho, hvis du har valgt denne mulighed. På vejen passerer du Tha Thien Market, et kulturelt fødevaremarked, der sælger tørret, saltet fisk og skaldyr og engrosprodukter. Besøg Temple of the Reclining Buddha, Wat Pho. Det er på listen over seks templer i Thailand klassificeret som den højeste karakter af førsteklasses kongelige templer. Lær om kong Rama I, der genopbyggede tempelkomplekset på et tidligere tempelsted, og hvordan det blev hans hovedtempel, hvor noget af hans aske er nedfældet. Templet betragtes som det tidligste center for medicinsk offentlig uddannelse omgivet af marmorillustrationer og inskriptioner placeret i templet til offentlige instruktioner. Det er blevet anerkendt af UNESCO i dets Memory of the World-program. Vigtigst af alt er det fødestedet for traditionel thaimassage, som stadig undervises og praktiseres i templet i dag. Fuldend listen over must-besøg i Bangkok ved at fortsætte din rejse til Wat Arun (Dengry-templet), et af Bangkoks mest berømte vartegn. Templet er kendt for sit gigantiske 70 meter lange tårn ved siden af Chao Phraya-floden og er dekoreret med bittesmå stykker farvet glas omgivet af kinesisk porcelæn.

Fra Chiang Mai: Chiang Rai templer - lille gruppe/privat tur

9. Fra Chiang Mai: Chiang Rai templer - lille gruppe/privat tur

Skæv, charmerende og kreativ er de ord, der bruges til at beskrive Chiang Rai af både rejsende og lokale. De seværdigheder, man finder her, er på ingen måde som dem, man ser i Chiang Mai, byens mere populære søster. Før vi begynder tempelsightseeing, holder vi pause i den lange køretur på tre timer ved Mae Khachan Hot Spring, hvor vi kan slappe af, dyppe fødderne i det dampende mineralvand, måske spise en snack eller gå rundt i de omkringliggende haver. Derefter kører vi videre til hovedattraktionen: Det Hvide Tempel. Hvis du leder efter gamle ruiner, bliver du måske overrasket over at finde et moderne arkitektonisk mesterværk designet og bygget af den lokale kunstner Chaloemchai Khositphiphat. Det siges, at han har brugt over 40 millioner THB af sine egne penge på at skabe denne ukonventionelle kunstudstilling for at få udødeligt liv! Efter at have udforsket dette lokale vidunder spiser vi en hurtig frokost, inden vi kører videre til vores næste stop... Det Blå Tempel eller Wat Rong Seua Ten betyder bogstaveligt talt "den dansende tigers tempel". Det blev bygget på et sted, hvor tigre efter sigende skulle være sprunget over floden. Hvis det hvide tempel var tænkt som en trappe til himlen, er det sorte hus blevet kaldt en "mørk, mystisk og næsten sadistisk" repræsentation af helvede, komplet med konserverede dyr og en samling knogler. Baan Dam Museum (Det Sorte Hus) er bygget af Thailands nationalkunstner Thawan Duchanee (som i øvrigt var mentor for Chaloemchai, fyren fra Det Hvide Tempel) og består af næsten 40 små skyggefulde strukturer, der udstiller kunst helt tilbage fra Ayutthaya-perioden. Det er virkelig noget, som vi aldrig kommer til at se andre steder! Vil du gøre din biltur til Chiang Rai endnu mere behagelig? Du kan vælge at opgradere din transport til et premium og mere rummeligt køretøj. Det sikrer større og mere komfortable sæder, færre personer i en varevogn (maks. 6 personer) og gratis snacks, kølige håndklæder og læskedrikke. Du kan vælge en privat tur, hvor du besøger Det Hvide Tempel og Den Gyldne Trekant (i stedet for Det Blå Tempel og Det Sorte Hus). Den Gyldne Trekant er et trekantet stykke land, hvor grænserne mellem Thailand, Laos og Myanmar mødes. Kælenavnet blev opfundet af CIA med henvisning til denne region, hvis handelsstationers vigtigste produkt var opium. Dyk ned i dette områdes vilde historie, og lær, hvordan det blev et af de mest berygtede steder for narkosmugling i verden. Denne rejse inkluderer også et krydstogt ned ad Mekong-floden. (Afstanden fra Chiang Mai til Chiang Rai er ca. 172 km envejs. Vær forberedt på en lang køretur (ca. 3 timer enkeltrejse)). Nyd en måde at udforske på med lav påvirkning. På denne tur udforsker du bæredygtige oplevelser, der prioriterer at tilbyde vand i glasflasker og kompensere for kulstofemissioner på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og kulstofaftryk.

Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

10. Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

Nyd et ø-hop-eventyr til 7 smukke øer nær Krabi på en long tail bådtur. Besøg en række maleriske øer, og nyd en lækker grillmiddag, mens du ser den magiske solnedgang på Koh Poda. Start turen til solnedgang på 7 øer med afhentning fra dit hotel i Krabi eller ved et af flere mødesteder i området. Afgang med traditionel longtailbåd fra Nopparat Thara Pier i Ao Nang med et kort stop på Railay Beach for at samle medrejsende op. Fortsæt til Koh Yawasam, og dyk ned i et paradis af store lavvandede koralhaver omgivet af flade sandområder. Sejl rundt om den kyllingeformede klippe ved Koh Kai. Nyd en fremragende fotomulighed ved dette mærkeligt formede naturlige vartegn. Det næste stop er ved Koh Tub, hvor du kan få lidt tid på stranden eller (ved lavvande) gå en tur over den spektakulære sandbanke, der forbinder den med Chicken og Mor Islands i nærheden. Svøm i det krystalklare vand på Koh Tan Ming, en lille klippeø foran Koh Poda. Efter masser af anstrengelse og aktivitet vil I derefter nyde en lækker grillmiddag lige på stranden på Koh Poda, mens solen går ned. Afslut aftenen med en kort svømmetur blandt det biologisk lysende plankton i det omkringliggende hav ved Koe Raeng, inden I vender tilbage til molen i Ao Nang.

Alle aktiviteter

877 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Thailand

Andre seværdigheder i Thailand

Vil du se alle oplevelser i Thailand? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Thailand

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 47.447 anmeldelser

Super fed tur, hvor man kommer lidt rundt omkring! Havskildpadder: fedt at se havskildpadde-reservatet - utroligt at høre, hvordan de er med til at øge overlevelsen på skildpadderne i det frie. Bambusflåde: 1-times tur rundt i lille jungle. Vores guide var super god og snakkesalig. Vi så 8-10 slanger oppe i træerne - heriblandt 2 pyton! Elefant parken: super fin, hvor man fodrer og vasker de store dyr. Stedet går ind for, at elefanterne har det godt og beskytter dem faktisk ved at lave turisme. Vandfald: overflødigt.. Er også lidt usikker på, om vi rent faktisk kom hen til det vandfald, som de nævner i beskrivelsen.. Længste strækning er 40min. Vi kan i den grad anbefale denne tur!!

Fik tur. Blev hentet på hotellet og kørt til River City hvor jeg skiftede til en anden bus. Meget sød guide som fortalte dejligt kort og præcist om dagens program. Meget at se og dejligt med tid på egen hånd. Lækkert med en sejltur tilbage til Bangkok. Polecam!

Jeg kunne godt lide den nemme adgang til at gå op... ingen køer. Jeg blev meget godt modtaget i restauranten med fremragende mad og næsten alt lavet på bestilling. Kæmpe udvalg... der er mad såsom kolde salater og frisklavede fratos.

Turen var fremragende. Guide Be var utroligt vidende, god formidler, havde humor og var meget opmærksom. Interessant og varieret tur, især det lokale marked var fint. God formidling af den buddhistiske kultur også.

Det hele var en fantastisk oplevelse. Den store buffe overgik alle forventninger 😊👍🏻