Ting at foretage sig
Thailand

Vores mest anbefalede ting at gøre i Thailand

Bangkok: Damnoen Saduak-markedet og Maeklong Railway-markedet

1. Bangkok: Damnoen Saduak-markedet og Maeklong Railway-markedet

Vælg enten mellem en delt gruppetur eller en privat guidet oplevelse, hvor du besøger 2 ikoniske markeder på en heldagstur fra Bangkok. Se et marked, der ligger på jernbanesporene, Maeklong Togmarked, og et marked, der flyder på kanalerne på Damnoen Saduak-markedet. Efter afhentning ankommer du til Maeklong Togmarked, også kendt som Talad Rom Hup ("Umbrella Pulldown Market"). Maeklong er et af de største markeder for frisk fisk og skaldyr i Thailand, og det ligger ved Maeklong-jernbanens spor. Lad din lokale guide give dig et fascinerende indblik i, hvordan markedet drives, og hvilke produkter der sælges her. Se, hvordan markedsboder og markiser trækkes tilbage fra skinnerne, hver gang et tog nærmer sig, så toget kan passere. Derefter tager du til 'Damnoen Saduak Floating Market', der er et af de mest berømte flydende markeder i Thailand. I padler en kort tur til markedet i en lille båd. Der er masser af tid til at bevæge sig rundt på det farverige marked, hvor de venlige handlende sælger direkte fra deres både. Nyd seværdighederne og lydene, og prøv lokale specialiteter som "mango sticky rice". Din guide giver dig råd om, hvad du ikke må gå glip af. Du vender tilbage til Bangkok tidligt på eftermiddagen.

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

2. Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

Afgang fra Phuket og sejl i en speedbåd over havet til Phi Phi-øerne. Sejl ind i den maleriske Loh Sama Bay, og gå over sandet for at slappe af på Maya Bay. Spot det lokale dyreliv på Monkey Beach, og forkæl dig med en restaurantbuffet ved stranden, før du snorkler på Bamboo Island. Blev hentet fra dit hotel i Phuket og kør til molen for at møde din venlige besætning og gruppe for dagen. Bliv budt velkommen på båden med en sodavand og årstidens frugt, mens du bliver briefet om turen. Ankom til Loh Sama Bay, et berømt sted på Koh Phi Phi Leh. Se den lille holm i midten og den lille strand. Tag derefter til Maya Bay, hvor de filmede filmen The Beach. Slap af på den hvide sandstrand, og udforsk Maya Bay på egen hånd. Mens du slentrer, skal du sætte pris på restaureringsarbejdet omkring bugten, inden du tager til Pileh Lagoon, en ubeboet nationalpark. Forundres over denne lukkede lagunes lyse smaragdgrønne vand omgivet af tårnhøje kalkstensklipper. Gå ned til klipperne og slap af på den skjulte strand ved lagunen, før du fortsætter til Viking Cave. Oplev den historiske industri, der er dedikeret til høstning af swiftlet-fuglereder, og lær deres betydning for kinesisk kultur. Derefter kan du se magien ved Monkey Beach fra din komfortable båd. Stop ved et idyllisk sted, omgivet af natur og stejle klippeformationer, og slap af i paradis, omgivet af kalkstensklipper. Kig dig omkring for at se de vilde aber klatre op ad klipperne, slappe af på stranden eller svømme. Nyd en lækker international frokostbuffet på en strandrestaurant på Phi Phi Don. Efter frokost kører vi til Nui Bay, et dykkersted på nordvestkysten af Koh Phi Phi Don. Tag en svømmetur i det klare vand, hvis du har lyst. Afslut turen med lidt fritid på den hjerteformede ø Bamboo Island, hvor du kan svømme, slappe af eller solbade i 1,5 time. Når du har slappet af, vender du tilbage til din speedbåd og nyder en behagelig transfer tilbage til dit hotel.

Fra Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med frokost

3. Fra Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med frokost

Nyd en tur i lille gruppe til de storslåede tempelruiner i Ayutthaya, der var hovedstad i den gyldne Siam-tidsalder. Alle entréudgifter, en ekspertguide og frokost på en lokal restaurant er inkluderet. Rejs fra Bangkok i et komfortabelt køretøj med aircondition eller vælge at deltage i turen ved dit første stop i Ayutthaya, Wat Lokayasutha. Templet er kendt for sit gigantiske liggende Buddha-billede, som er en af de få strukturer, der stadig er intakte her. Dit næste stop er Wat Phra Sri Sanphet, som var den del af det kongelige paladskompleks, hvor de royale udførte ritualer. Det anses for at være det vigtigste tempel i Ayutthaya. Besøg derefter Wat Mahathat Ayutthaya. Det er et af de ældste og mest betydningsfulde templer i Ayutthayas historie og husede engang Buddhas hellige relikvie. Du kan beundre det berømte Buddha-hoved, der er viklet ind i Bodhi-træets rødder. Efterfølgende kan du nyde en solid frokost på en lokal thailandsk restaurant, hvor din guide vil stå til rådighed for at rådgive dig om de lokale kulinariske specialiteter. Sidst men ikke mindst afslutter du din tur ved det fantastiske tempel Wat Chaiwattanaram ved flodbredden. Nyd den smukke arkitektoniske stil, der er påvirket af Angkor Wat-komplekset i Cambodia, mens du slentrer omkring på tempelområdet.

Chiang Mai: Vandfald, elefantreservat og raftingtur

4. Chiang Mai: Vandfald, elefantreservat og raftingtur

Tag med på en enestående oplevelse og besøg et etisk reddet elefantanlæg i junglen uden for Chiang Mai. Bliv afkølet i et vandfald, nyd en traditionel thailandsk frokost, og bliv en af dagens dyrepassere, mens du interagerer med, fodrer og observerer de blide kæmper i deres naturlige omgivelser. Begynd med at blive hentet på dit hotel eller overnatningssted i centrum af Chiang Mai. Tag en naturskøn køretur sydvest for Chiang Mai, og se lokale gårde, bjergstammelandsbyer og rismarker undervejs. Kør til Mae Wang-vandfaldene, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i vandet. Ankomst til Pon Elephant Thailand, som ligger dybt inde i junglen. Du vil blive budt velkommen til reservatet af en guide, som vil lede dig gennem oplevelsen. Derefter får du en briefing om asiatiske elefanter og baggrunden for reservatet. Kom og mød de venlige, reddede elefanter, og fodr dem med bananer. Gå op ad bakken med elefanterne gennem skoven, og se elefanterne søge efter føde i vildmarken. Se elefanterne interagere mellem familier i deres naturlige miljø. Gå ned til floden og nyd at bade med elefanterne. Gå med elefanterne tilbage til sanatoriet, og tag minderne til dig, og få tid til at sige farvel til disse vidunderlige skabninger. Slut af med en naturskøn bambusraftingtur langs Mae Wang-floden, før du bliver sat af på dit hotel i Chiang Mai.

Fra Bangkok: Dagstur til Ayutthaya og Ayothayas flydende marked

5. Fra Bangkok: Dagstur til Ayutthaya og Ayothayas flydende marked

Opdag nogle af de bemærkelsesværdige historiske seværdigheder i Ayutthaya på en dagstur fra Bangkok. Besøg gamle templer og paladser samt det flydende marked i Ayothaya med en ekspertguide. Når du mødes i Bangkok om morgenen, begynder den 2 timers køretur til Ayutthaya. Den gamle by Ayutthaya blev grundlagt omkring 1350 og blev den anden hovedstad i Siam efter Sukhothai. På denne heldagstur udforsker du ruinerne af den gamle by i den UNESCO-listede Ayutthaya Historical Park. Parken er et arkæologisk område, der indeholder paladser, buddhistiske templer, klostre og statuer. Besøg det kongelige Bang Pa-In-palads, der oprindeligt blev bygget i 1632 af kong Prasat Thong. På dette sted kan du finde en række imponerende bygninger, der er bygget i forskellige arkitektoniske stilarter fra thailandsk, kinesisk og europæisk design. Fortsæt turen med et besøg på det flydende marked i Ayothaya, og nyd lidt fritid til frokost på egen regning. Efter frokost besøger du yderligere 2 historiske steder, Wat Phra Sri Sanphet og Wat Mahathat, for at opleve ruinerne af de store tempelsteder. I vender tilbage til Bangkok tidligt om aftenen, hvor I vil blive sat af et sted tæt på det oprindelige mødested.

Suvarnabhumi Lufthavn: 3 timers adgang til Miracle Lounge

6. Suvarnabhumi Lufthavn: 3 timers adgang til Miracle Lounge

Nyd VIP-adgang til Miracle Lounge Suvarnabhumi, og få en afslappende ventetid mellem flyveturene. Bliv forkælet med ubegrænset mad og varme eller kolde drikkevarer, herunder lækker thailandsk mad fra Miracle Group-hotellets kok. Hver lounge har komfortable sofaer, gratis wi-fi, arbejdsstationer og internationale TV-kanaler, magasiner og aviser. Loungen tilbyder også et brusebad, et bederum, og og et udendørs rum (ankomsthal D). Ved morgenmadsskranken finder du friske småkager, tærter, sandwicher og kager. Dette er det bedste sted at nyde en pause, før din næste flyrejse.

Bangkok: Railway & Floating Market Tour med paddleboat-tur

7. Bangkok: Railway & Floating Market Tour med paddleboat-tur

Udforsk Thailands verdensberømte markeder på denne tur. Besøg byen Mae Klong, og oplev lokale produkter og varer på det populære jernbanemarked. Tag derefter til Damnoen Saduak Floating Market, hvor du kan smage og købe lokale fødevarer. Når du har mødt din guide, forlader du Bangkok og kører ad landevejen, indtil du når den lille by Mae Klong. Der skal du udforske jernbanemarkedet. Dette traditionelle marked er et tilløbsstykke, der besøges af både lokale og turister. Se, hvordan boderne med lokale produkter bliver sat op og taget ned ved hver togpassage, og bliv fortrolig med markedets travlhed og forskellige dufte. Få en uforglemmelig oplevelse, mens du venter på, at toget kører forbi, før du går på opdagelse blandt de mange lokale produkter. Fortsæt derefter din rejse til den thailandske provins Ratchaburi for at besøge Damnoen Saduak Floating Market. Tag en typisk robåd for at opdage markedet og sejle langs kanalerne. Se, hvordan de lokale køber og sælger fra båd til båd. Du kan også købe krydderier, frugt og grøntsager, kunsthåndværk og souvenirs. Derefter har du lidt fritid til at gå gennem byens smalle gader, smage på lokale produkter og observere folks livsstil, inden du vender tilbage til Bangkok.

Bangkok: Mahanakhon SkyWalk indgangsbillet med valgmuligheder

8. Bangkok: Mahanakhon SkyWalk indgangsbillet med valgmuligheder

Mahanakhon Skywalk er et betagende observations- og underholdningskompleks, der ligger i hjertet af Bangkok i Thailand. Denne ikoniske skyskraber, kendt som King Power Mahanakhon, er et fantastisk arkitektonisk vidunder, der giver besøgende en unik og spændende oplevelse.

Fra Chiang Mai: Dagstur til Doi Inthanon Nationalpark

9. Fra Chiang Mai: Dagstur til Doi Inthanon Nationalpark

Bliv hentet på dit hotel i Chiang Mai centrum, og brug en dag på at udforske en af Thailands oprindelige nationalparker og det højeste bjerg, Doi Inthanon. Denne tur vil byde på maleriske landskaber, afsidesliggende landsbyer og utrolige udsigtspunkter. Når du er blevet hentet på dit hotel i Chiang Mai, kører du til dit første stop, et af de største og smukkeste vandfald i landet, Wachirathan-vandfaldet. Dette vandfald er over 80 meter højt og skaber en forfriskende tåge, som nærer den omkringliggende vegetation. Stop derefter ved den fantastiske 50 meter høje kaskade, Sirithan Waterfall, som fødes af Mae Klang-floden. Tag en afslappet spadseretur langs den korte boardwalk, og nyd de naturskønne omgivelser på Angka Nature Trail. Læs skiltene, der viser noget af Thailands lokale fauna, og beundr skønheden og roen i Moder Natur. Stop derefter ved de berømte tvillingepagoder: Napamatanee Don og Napaphon Bhumisiri. De er bygget til den kongelige konge og dronning og ligger på det højeste punkt i Thailand. Rund turen af med et besøg i Karen-stammens område. Lær lidt om bjergstammernes kultur og levevis i deres landsby Sobhad. På turen til Doi Inthanon kommer du til at tilbringe meget tid på vejen. Du kan vælge at opgradere din transport til en premium og mere rummelig Alphard. Det sikrer større og mere komfortable sæder, færre personer i en varevogn (maks. 6 personer) og gratis snacks, kølige håndklæder og læskedrikke. Nyd en måde at udforske på med lav påvirkning. På denne tur udforsker du bæredygtige oplevelser, der prioriterer at levere vand i glasflasker og kompensere for kulstofemissioner på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og kulstofaftryk.

Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

10. Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

Nyd et ø-hop-eventyr til 7 smukke øer nær Krabi på en long tail bådtur. Besøg en række maleriske øer, og nyd en lækker grillmiddag, mens du ser den magiske solnedgang på Koh Poda. Start turen til solnedgang på 7 øer med afhentning fra dit hotel i Krabi eller ved et af flere mødesteder i området. Afgang med traditionel longtailbåd fra Nopparat Thara Pier i Ao Nang med et kort stop på Railay Beach for at samle medrejsende op. Fortsæt til Koh Yawasam, og dyk ned i et paradis af store lavvandede koralhaver omgivet af flade sandområder. Sejl rundt om den kyllingeformede klippe ved Koh Kai. Nyd en fremragende fotomulighed ved dette mærkeligt formede naturlige vartegn. Det næste stop er ved Koh Tub, hvor du kan få lidt tid på stranden eller (ved lavvande) gå en tur over den spektakulære sandbanke, der forbinder den med Chicken og Mor Islands i nærheden. Svøm i det krystalklare vand på Koh Tan Ming, en lille klippeø foran Koh Poda. Efter masser af anstrengelse og aktivitet vil I derefter nyde en lækker grillmiddag lige på stranden på Koh Poda, mens solen går ned. Afslut aftenen med en kort svømmetur blandt det biologisk lysende plankton i det omkringliggende hav ved Koe Raeng, inden I vender tilbage til molen i Ao Nang.

Alle aktiviteter

880 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Thailand

Andre seværdigheder i Thailand

Vil du se alle oplevelser i Thailand? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Thailand

Samlet bedømmelse

4.6
(47.447 anmeldelser)

Den var super god- Og Sara er den bedste guide. God til at fortælle og underholde, hun er sød og sjov. Vores chauffør (Mister five), var også sød og hjælpsom. Rigtig god tur, som varmt kan anbefales:-)

Det var en fantastisk dag ude. Ville gerne have mere tid på selve svineøen, da det ser ud til, at der var mange ture der på samme tid. 50 baht for svinefoder. Alt i alt en sjov oplevelse.

Det er en stærkt anbefalet oplevelse. Mens du ser byen om natten, kan du spise på en buffet, hvor sushien var den lækreste

En rigtig god og spændende cykeltur i Bankoks naturreservat.

Min mand og jeg elskede denne aktivitet. Kan varmt anbefales