Ting at foretage sig
Thailand

Vores mest anbefalede ting at lave i Thailand

Bangkok: Damnoen Saduak-markedet og Maeklong Railway Market

Bangkok: Damnoen Saduak-markedet og Maeklong Railway Market

Vælg enten mellem en delt gruppetur eller en privat guidet oplevelse, hvor du besøger 2 ikoniske markeder på en heldagstur fra Bangkok. Se et marked, der ligger på jernbanesporene, Maeklong Togmarked, og et marked, der flyder på kanalerne på Damnoen Saduak-markedet. Efter afhentning ankommer du til Maeklong Togmarked, også kendt som Talad Rom Hup ("Umbrella Pulldown Market"). Maeklong er et af de største markeder for frisk fisk og skaldyr i Thailand, og det ligger ved Maeklong-jernbanens spor. Lad din lokale guide give dig et fascinerende indblik i, hvordan markedet drives, og hvilke produkter der sælges her. Se, hvordan markedsboder og markiser trækkes tilbage fra skinnerne, hver gang et tog nærmer sig, så toget kan passere. Derefter tager du til 'Damnoen Saduak Floating Market', der er et af de mest berømte flydende markeder i Thailand. I padler en kort tur til markedet i en lille båd. Der er masser af tid til at bevæge sig rundt på det farverige marked, hvor de venlige handlende sælger direkte fra deres både. Nyd seværdighederne og lydene, og prøv lokale specialiteter som "mango sticky rice". Din guide giver dig råd om, hvad du ikke må gå glip af. Du vender tilbage til Bangkok tidligt på eftermiddagen.

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

Afgang fra Phuket og sejl i en speedbåd over havet til Phi Phi-øerne. Sejl ind i den maleriske Loh Sama Bay, og gå over sandet for at slappe af på Maya Bay. Spot det lokale dyreliv på Monkey Beach, og forkæl dig med en restaurantbuffet ved stranden, før du snorkler på Bamboo Island. Blev hentet fra dit hotel i Phuket og kør til molen for at møde din venlige besætning og gruppe for dagen. Bliv budt velkommen på båden med en sodavand og årstidens frugt, mens du bliver briefet om turen. Ankom til Loh Sama Bay, et berømt sted på Koh Phi Phi Leh. Se den lille holm i midten og den lille strand. Tag derefter til Maya Bay, hvor de filmede filmen The Beach. Slap af på den hvide sandstrand, og udforsk Maya Bay på egen hånd. Mens du slentrer, skal du sætte pris på restaureringsarbejdet omkring bugten, inden du tager til Pileh Lagoon, en ubeboet nationalpark. Forundres over denne lukkede lagunes lyse smaragdgrønne vand omgivet af tårnhøje kalkstensklipper. Gå ned til klipperne og slap af på den skjulte strand ved lagunen, før du fortsætter til Viking Cave. Oplev den historiske industri, der er dedikeret til høstning af swiftlet-fuglereder, og lær deres betydning for kinesisk kultur. Derefter kan du se magien ved Monkey Beach fra din komfortable båd. Stop ved et idyllisk sted, omgivet af natur og stejle klippeformationer, og slap af i paradis, omgivet af kalkstensklipper. Kig dig omkring for at se de vilde aber klatre op ad klipperne, slappe af på stranden eller svømme. Nyd en lækker international frokostbuffet på en strandrestaurant på Phi Phi Don. Efter frokost kører vi til Nui Bay, et dykkersted på nordvestkysten af Koh Phi Phi Don. Tag en svømmetur i det klare vand, hvis du har lyst. Afslut turen med lidt fritid på den hjerteformede ø Bamboo Island, hvor du kan svømme, slappe af eller solbade i 1,5 time. Når du har slappet af, vender du tilbage til din speedbåd og nyder en behagelig transfer tilbage til dit hotel.

Fra Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med frokost

Fra Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med frokost

Nyd en tur i lille gruppe til de storslåede tempelruiner i Ayutthaya, der var hovedstad i den gyldne Siam-tidsalder. Alle entréudgifter, en ekspertguide og frokost på en lokal restaurant er inkluderet. Rejs fra Bangkok i et komfortabelt køretøj med aircondition eller vælge at deltage i turen ved dit første stop i Ayutthaya, Wat Lokayasutha. Templet er kendt for sit gigantiske liggende Buddha-billede, som er en af de få strukturer, der stadig er intakte her. Dit næste stop er Wat Phra Sri Sanphet, som var den del af det kongelige paladskompleks, hvor de royale udførte ritualer. Det anses for at være det vigtigste tempel i Ayutthaya. Besøg derefter Wat Mahathat Ayutthaya. Det er et af de ældste og mest betydningsfulde templer i Ayutthayas historie og husede engang Buddhas hellige relikvie. Du kan beundre det berømte Buddha-hoved, der er viklet ind i Bodhi-træets rødder. Efterfølgende kan du nyde en solid frokost på en lokal thailandsk restaurant, hvor din guide vil stå til rådighed for at rådgive dig om de lokale kulinariske specialiteter. Sidst men ikke mindst afslutter du din tur ved det fantastiske tempel Wat Chaiwattanaram ved flodbredden. Nyd den smukke arkitektoniske stil, der er påvirket af Angkor Wat-komplekset i Cambodia, mens du slentrer omkring på tempelområdet.

Chiang Mai: Vandfald, elefantreservat og raftingtur

Chiang Mai: Vandfald, elefantreservat og raftingtur

Tag med på en enestående oplevelse og besøg et etisk reddet elefantanlæg i junglen uden for Chiang Mai. Bliv afkølet i et vandfald, nyd en traditionel thailandsk frokost, og bliv en af dagens dyrepassere, mens du interagerer med, fodrer og observerer de blide kæmper i deres naturlige omgivelser. Begynd med at blive hentet på dit hotel eller overnatningssted i centrum af Chiang Mai. Tag en naturskøn køretur sydvest for Chiang Mai, og se lokale gårde, bjergstammelandsbyer og rismarker undervejs. Kør til Mae Wang-vandfaldene, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i vandet. Ankomst til Pon Elephant Thailand, som ligger dybt inde i junglen. Du vil blive budt velkommen til reservatet af en guide, som vil lede dig gennem oplevelsen. Derefter får du en briefing om asiatiske elefanter og baggrunden for reservatet. Kom og mød de venlige, reddede elefanter, og fodr dem med bananer. Gå op ad bakken med elefanterne gennem skoven, og se elefanterne søge efter føde i vildmarken. Se elefanterne interagere mellem familier i deres naturlige miljø. Gå ned til floden og nyd at bade med elefanterne. Gå med elefanterne tilbage til sanatoriet, og tag minderne til dig, og få tid til at sige farvel til disse vidunderlige skabninger. Slut af med en naturskøn bambusraftingtur langs Mae Wang-floden, før du bliver sat af på dit hotel i Chiang Mai.

Fra Bangkok: Dagstur til Ayutthaya og Ayothayas flydende marked

Fra Bangkok: Dagstur til Ayutthaya og Ayothayas flydende marked

Opdag nogle af de bemærkelsesværdige historiske seværdigheder i Ayutthaya på en dagstur fra Bangkok. Besøg gamle templer og paladser samt det flydende marked i Ayothaya med en ekspertguide. Når du mødes i Bangkok om morgenen, begynder den 2 timers køretur til Ayutthaya. Den gamle by Ayutthaya blev grundlagt omkring 1350 og blev den anden hovedstad i Siam efter Sukhothai. På denne heldagstur udforsker du ruinerne af den gamle by i den UNESCO-listede Ayutthaya Historical Park. Parken er et arkæologisk område, der indeholder paladser, buddhistiske templer, klostre og statuer. Besøg det kongelige Bang Pa-In-palads, der oprindeligt blev bygget i 1632 af kong Prasat Thong. På dette sted kan du finde en række imponerende bygninger, der er bygget i forskellige arkitektoniske stilarter fra thailandsk, kinesisk og europæisk design. Fortsæt turen med et besøg på det flydende marked i Ayothaya, og nyd lidt fritid til frokost på egen regning. Efter frokost besøger du yderligere 2 historiske steder, Wat Phra Sri Sanphet og Wat Mahathat, for at opleve ruinerne af de store tempelsteder. I vender tilbage til Bangkok tidligt om aftenen, hvor I vil blive sat af et sted tæt på det oprindelige mødested.

Suvarnabhumi Lufthavn: 3 timers adgang til Miracle Lounge

Suvarnabhumi Lufthavn: 3 timers adgang til Miracle Lounge

Nyd VIP-adgang til Miracle Lounge Suvarnabhumi, og få en afslappende ventetid mellem flyveturene. Bliv forkælet med ubegrænset mad og varme eller kolde drikkevarer, herunder lækker thailandsk mad fra Miracle Group-hotellets kok. Hver lounge har komfortable sofaer, gratis wi-fi, arbejdsstationer og internationale TV-kanaler, magasiner og aviser. Loungen tilbyder også et brusebad, et bederum, og og et udendørs rum (ankomsthal D). Ved morgenmadsskranken finder du friske småkager, tærter, sandwicher og kager. Dette er det bedste sted at nyde en pause, før din næste flyrejse.

Bangkok: Jernbane og flydende marked Spansk og engelsk tur

Bangkok: Jernbane og flydende marked Spansk og engelsk tur

Udforsk Thailands verdensberømte markeder på denne tur. Besøg byen Mae Klong, og oplev lokale produkter og varer på det populære jernbanemarked. Tag derefter til Damnoen Saduak Floating Market, hvor du kan smage og købe lokale fødevarer. Når du har mødt din guide, forlader du Bangkok og kører ad landevejen, indtil du når den lille by Mae Klong. Dette friske lokale udendørs marked er noget, du sent vil glemme. Vi besøger og går gennem de smalle markedsboder langs togskinnerne. Sælgerne sælger alt fra frisk frugt og grønt, tørrede rejer, frisk fisk, frisk kød og tilbyder mange færdigretter, som man kan købe. Det friske marked ligger langs skinnerne på et fungerende pendlertog. Det er virkelig fantastisk at se, når det offentlige transporttog kommer gennem markedet, og sælgerne trækker deres telte, parasoller, boder og friske fødevarer til side for at give plads til, at toget kan passere mellem deres boder og skinnerne. Togmarkedet giver nogle fantastiske billeder og videoer, som du kan tage med hjem, og som giver dig et minde for livet. Fortsæt derefter din rejse til den thailandske provins Ratchaburi for at besøge Damnoen Saduak Floating Market. Det har været et aktivt sted for lokalbefolkningen i over 150 år. Her tager du en typisk vandcykel for at udforske markedet og sejle langs kanalerne. Se, hvordan de lokale køber og sælger fra båd til båd. Sælgerne sælger alt på bådene, f.eks. frugt, fødevarer, snacks og frisklavet mad direkte fra de lokale sælgere langs kanalerne. Nyd derefter lidt fritid til at gå gennem byens smalle gader, smage på lokale produkter og observere folks livsstil, før du vender tilbage til Bangkok.

Bangkok: Mahanakhon SkyWalk indgangsbillet med valgmuligheder

Bangkok: Mahanakhon SkyWalk indgangsbillet med valgmuligheder

Mahanakhon Skywalk er et betagende observations- og underholdningskompleks, der ligger i hjertet af Bangkok i Thailand. Denne ikoniske skyskraber, kendt som King Power Mahanakhon, er et fantastisk arkitektonisk vidunder, der giver besøgende en unik og spændende oplevelse.

Bangkok: Billetter til Muay Thai-boksning på Rajadamnern Stadium

Bangkok: Billetter til Muay Thai-boksning på Rajadamnern Stadium

Særarrangement 2. december 2023 - The Legend Of Rajadamnern - med en kamp mod den berømte verdensmester Bua Kaw. Oplev en aften med action og spænding i Bangkok, mens du fordyber dig i traditionel thailandsk sportsånd og konkurrencedygtig Muay Thai-boksning. Se fremragende kæmpere kæmpe på det prestigefyldte og historiske Rajadamnern Stadium. Træd ind i den ikoniske arena, fødestedet for Muay Thai, til en aften med bokseaction i Bangkok. Arenaen blev grundlagt i 1945 og emmer af en rig historie og arv inden for kampsport. Fordyb dig i den elektrificerende atmosfære i de moderne sportsfaciliteter i verdensklasse. Mærk adrenalinen stige, når Art of 8 Limbs er i centrum. Forbered dig på en ærefrygtindgydende opvisning af elitekæmpere, der fremviser deres lynhurtige spark, præcisionsteknikker og eksplosive slag. Væk din indre kriger, og saml dig bag dine mestre. Sikr dig dine pladser nu til en aften, der vil stå mejslet i din hukommelse for evigt. Få mest muligt ud af din aften med bokseunderholdning ved at opgradere til VIP-pakken, som inkluderer gratis øl under kampen.

Fra Chiang Mai: Dagstur til Doi Inthanon Nationalpark

Fra Chiang Mai: Dagstur til Doi Inthanon Nationalpark

Uanset hvad dine planer for Chiang Mai er, må du ikke gå glip af chancen for at besøge Thailands højeste punkt og udforske Doi Inthanon Nationalpark. Tag med på en actionfyldt dagsudflugt fyldt med natur, kultur, templer og panoramaudsigt. Er du klar? Lad os komme af sted! Doi Inthanon: Trek gennem fantastiske udsigter og frodige skove, og oplev et mangfoldigt dyreliv i en af Thailands mest elskede nationalparker. Gå op på Thailands højeste tinde, og tag uforglemmelige billeder med topskiltet. Angka Nature Trail: Nyd en afslappet spadseretur langs denne korte strandpromenade, nyd de naturskønne omgivelser og lær om den lokale fauna fra informative skilte. Tvillingepagoderne: Disse fantastiske pagoder er dedikeret til Thailands afdøde konge og dronning og byder på en spektakulær udsigt over nationalparken. Karen-stammen: nEfter frokost tager vi til en lille landsby med Hmong-stammefolk, hvor du kan lære om deres skikke og deltage i traditionel kaffebrygning. Wachirathan-vandfaldet: Nu skal vi opleve det tordnende 80 meter høje vandfald, som ofte ledsages af en spektakulær regnbue, der viser Doi Inthanons naturlige skønhed. På turen til Doi Inthanon kommer du til at tilbringe meget tid på vejen. Du kan vælge at opgradere din transport til en premium og mere rummelig Alphard. Det giver større og mere komfortable sæder, færre personer i et køretøj (maks. 4 personer) og gratis snacks, kølige håndklæder og læskedrikke. Nyd en skånsom måde at udforske på. Med TripGuru kan du udforske bæredygtige oplevelser, der prioriterer vand i glasflasker og udligning af CO2-udledning på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og dit CO2-fodaftryk.

Alle aktiviteter

771 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Thailand

De mest populære seværdigheder i Thailand

Byer i Thailand

Regioner i Thailand

Andre seværdigheder i Thailand

Vil du se alle oplevelser i Thailand? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Thailand

Samlet bedømmelse

4.6
(47.447 anmeldelser)

Turen var meget stor, vi fik fremragende mad. Der var ikke kun streetfood-klassikere som satayspyd og dumplings, men også eksotiske snacks at prøve (durian frugt, insekter, sojasovseis), ting, som du ellers ikke ville købe og så kunne prøve der. Maden var mere end nok, du kunne have fået mere, hvis du spurgte. Vi ankom til mødestedet en halv time for tidligt, men blev alligevel mødt med det samme og taget til et værelse med aircondition, hvor vi kunne vente på, at turen begyndte. Fon (vores guide) var også meget underholdende og fortalte os meget. Alt i alt en klar anbefaling!

Det var rigtig sjovt. Vi var en mindre gruppe, og vores guide gjorde en stor indsats. Jeg kunne ikke lide elefanterne ved vandfaldet, fordi holdningen var meget tvivlsom. Men turen kan ikke lade være.

Alt var godt. Turen var meget velorganiseret, guiden talte meget om retterne, køkkenet og skikke. Der var ingen grund til at vente nogen steder, alt var forberedt til tiden. Fantastisk tid brugt.

Vi nød virkelig turen. Der var en masse boder og restauranter med et bredt udvalg af mad. Den kvindelige guide Phon og hendes kollega var særligt sympatiske. Du gav os en god aften. 👍

Stor og varieret udflugt. Vandfaldet med svømmemulighed bør dog byttes til en anden destination, hvis der ikke er vand.