The Divinity School

The Divinity School: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra London: Dagstur til Harry Potter Studios og Oxford

1. Fra London: Dagstur til Harry Potter Studios og Oxford

Tag en dagstur fra London og rejs mod Warner Bros. Studio for at tage "The Making of Harry Potter"-turen. Attraktionen ligger i tidligere flyhangarer i Leavesden og genskaber magien fra Harry Potter og alle dine yndlingsfigurer. Derefter kan du besøge Oxford og udforske Divinity School. Stig ombord på det originale "Hogwarts Express"-tog ved en genskabelse af perron 9¾, og udforsk indersiden af den togvogn, der er med i filmene. Tag en selfie med en bagagevogn, mens den forsvinder gennem stationens murstensvæg. Studiets personale vil afsløre hemmelighederne bag kulisserne og løfte sløret for de indviklede proteser og make-up, der forvandlede skuespillere til væsener i blockbuster-film. Se kulisser fra de originale film, og få et kig ind i Hogwarts' kollegium under den 4-timers studietur. Rejs gennem attraktioner som The Great Hall, Gryffindor Common, Hagrids hytte, Weasleys' køkken og Ministeriet for Magi. Tag en rundtur i baggrunden og en special effects-tur, se en model af Hogwarts Slot og meget mere. Forlad studierne og rejs til Oxford for at udforske de rigtige college-bygninger, inklusive den middelalderlige Divinity School. Ved ankomsten til universitetsbyen, der blev grundlagt i 1167, kan du tage på en guidet tur i det historiske centrum og beundre nogle af de mest berømte college-bygninger, klostre og firkanter. Dyk ned i gyder og ind i kapeller, kig ind i spisesale og over brostensbelagte pladser i skyggen af de legendariske "drømmende spir". Kom ind i det hellige hjerte af den akademiske verden, herunder Bodleian Library, Radcliff Camera, Sheldonian Theatre og andre udvalgte colleges.

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

2. London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

3. Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

Nyd en vandretur, hvor du får en introduktion til produktionen af Harry Potter i Oxford, og en audio-guidet rundvisning på Christ Church College. Se og hør om både Harry Potter og Lewis Carrolls legendariske figurer, såsom Alice og den gale hattemager. Først kan du beundre udsigten over Christ Church Meadows. Se grænserne til floderne Cherwell og Isis. Derefter kan du se langhornskvæg græsse og de drømmende tårne fra Merton College og Corpus Christi. Så kan du se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Se Christ Churchs klostre og trappe, der blev brugt som inspiration til Great Hall, eller besøg New College. Nyd også adgang til enten Divinity School eller New College-filmstedet.

Oxford: Harry Potter indleder offentlig rundvisning på Divinity School

4. Oxford: Harry Potter indleder offentlig rundvisning på Divinity School

Tag med os på Oxfords originale Harry Potter Insights-tur. Vores succes er blevet efterlignet af andre, men tag med på denne tur for at finde ud af, hvorfor den har fået 5 stjerner af hundredvis af glade Harry Potter-fans fra Muggles. Følg i fodsporene på Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger og andre figurer fra Harry Potter-filmene. J.K. Rowling søgte ind på Oxford University, så hun var bekendt med Oxford. Da de producerede filmene, viste Rowling producenterne rundt i Oxford og udpegede forskellige seværdigheder, som de kunne bruge, f.eks. statuen, der ligner "Nearly Headless Nick", og Turf Tavern Lane, der ligner Knockturn Alley. Denne tur viser, hvor Harry Potter-filmene blev filmet i Oxford. Den inkluderer adgang til filmstedet Divinity School, hvor de filmede klasselokale-, danse- og sygeplejescenerne. Du kommer til at se byens berømte seværdigheder og colleges udefra. Du vil også få masser af indsigt i skuespillerne, producenterne og JK Rowlings inspirationskilder. Test din viden om bøgerne og filmene med guiden via Potter mania-spørgsmål under hele turen. Guiden vil også beskrive, hvordan studielivet i Oxford kan sammenlignes med Hogwarts.

Oxford: Harry Potter-filmtur ledet af universitetsalumner

5. Oxford: Harry Potter-filmtur ledet af universitetsalumner

Udforsk verdens ældste engelsktalende universitet på en guidet tur. Se filmoptagelserne til Harry Potter-filmene og andre blockbusters. Lær om Oxford University og dets forhold til underholdningsverdenen. Find ud af om Oxfords forbindelse til J.K. Rowling og andre berømtheder. Besøg de steder, hvor store Marvel-film er blevet filmet. Udforsk New College og Divinity School, og se nogle af de indflydelser, der har været på Harry Potter-universet.

Oxford: Inspektør Morse Lewis Endeavour Rundvisning for en lille gruppe

6. Oxford: Inspektør Morse Lewis Endeavour Rundvisning for en lille gruppe

Tag med på en guidet tur rundt i Oxford og oplev de seværdigheder, som inspektørerne Morse, Lewis og Endeavour besøgte i den populære tv-serie Inspector Morse, der blev filmet ca. 100 steder i Oxford. Besøg kollegier på University of Oxford. Denne tur er rettet mod fans af Inspector Morse, Lewis og Endeavour, men selv hvis du ikke er en stor fan, er denne tur stadig en god mulighed for at få indsigt i University of Oxford og historien og traditionerne på hvert college, du besøger. Lær Oxford by og universitetets arv at kende, mens du tager et dybdegående kig på John Dexters karakterer. Dyk ned i hans vision for sine figurer, mens du udforsker de steder, du har besøgt i serien. Den primære guide på denne tur er Tom, og Tom får i gennemsnit 5 stjerner af omkring 50 % af alle sine kunder. Så book endelig denne tur for at finde ud af, hvorfor den er så godt bedømt. Bemærk venligst, at vi i lavsæsonen har en politik om, at mindst 3 personer skal booke for at sikre, at turene ikke kører med underskud. Du kan stadig booke som 1 eller 2 personer, men book venligst kun som 3 personer.

Oxford: Harry Potter-tur med New College & Divinity School

7. Oxford: Harry Potter-tur med New College & Divinity School

Træd ind i Harry Potters magiske verden, besøg New College og Divinity Schools optagelsessteder, og lær interessante fakta og trivia af din guide på denne Oxford-tur. Bliv transporteret til det elskede fiktionsunivers, der omgiver Oxford. Flygt ind i Harry Potter-universet, når du besøger deres optagelsessteder i Oxford sammen med en ekspertguide. Gå forbi New College-klosteret og se, hvor Malfoy blev forvandlet til en ilder af Mad-Eye Moody i 'Harry Potter og Flammernes Pokal'. Besøg Divinity School på Bodleian-biblioteket. Dette sted blev brugt som Hogwarts' hospitalsfløj i flere Harry Potter-film. Kan du huske scenen, hvor Harry er nødt til at overnatte for at få sine knogler til at vokse ud igen, efter at professor Lockhart har fjernet dem alle? Den blev filmet lige her. På alle datoer, hvor New College-klosteret (det egentlige filmsted) er lukket, vil turen køre, men ikke inkludere adgang til klosteret. På de datoer, hvor Divinity School er lukket, vil du i stedet besøge et andet college (ikke et filmsted). Se venligst meddelelsen om eventuelle lukninger i juletiden eller på dimissionsdatoer i meddelelsen om lukninger, der er anført nedenfor under afsnittet.

Fra London: Oxford, Cotswolds og frokost på en landlig pub

8. Fra London: Oxford, Cotswolds og frokost på en landlig pub

Vores dagstur fra London begynder med et besøg i Oxford, byen med de drømmende spir. Her kan du følge din guide i fodsporene på berømte alumner som forfatteren J. R. R. Tolkien, digteren og dramatikeren Oscar Wilde og den berømte fysiker Stephen Hawking. Gå ned ad smalle baggader til gamle colleges og smukke kvadrater, og indsnus atmosfæren i denne travle universitetsby. Du besøger også Oxford Universitys ældste klasseværelse - den middelalderlige Divinity School. Når turen er slut, har du tid til at gå på opdagelse, inden vi kører til de fantastiske Cotswolds. Vi forlader Oxford og kører til de blide, bølgende kalkstensbakker i Cotswolds, hvor vi kører ned ad smalle landeveje i vores minibus og udforsker bagvejene og de små, snoede dale. Med en ekspertguide om bord lærer vi om uldhandelens storhed og fald i denne region, og hvordan den efterlod et landskab, der er uberørt af den moderne verden, med små honningfarvede stenlandsbyer og skjulte grønne dale med rislende vandløb. Vores første stop er dejlige Burford med stenhuse, der falder ned til floden Windrush, se Woolsack-grave på den historiske kirkegård, før vi stopper for en lækker frokost i en traditionel Cotswolds-landpub. Læn dig tilbage og slap af i et gammelt stenværtshus, og oplev det århundredgamle værtshusliv i en verden, hvor et blidt, langsommere tempo er normen. Derefter besøger vi Bibury med den fotogene samling af huse kendt som Arlington Row, før vi kører gennem fantastiske århundredgamle landsbyer med fotostop. Vores mindre køretøjer kan køre op ad den smalle Coln-dal på enkeltsporede veje, hvor vi passerer fåremarker og søvnige landsbyer. Vores sidste stop er travle Stow on the Wold med sit livlige torv, inden vi kører tilbage til London gennem Chipping Norton og Woodstock.

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

9. App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Oxford University: Guidet vandretur i små grupper

10. Oxford University: Guidet vandretur i små grupper

Turen introducerer mindst 9 colleges og beskriver universitetslivet, studerendes traditioner, berømte litterære, videnskabelige og politiske figurer og engelsk historie i Oxford. Følg en guide rundt i byen, mens du besøger de berømte seværdigheder og lærer om Oxfords historie. Få mest muligt ud af din tur til Oxford på denne tur - den generelle tur kan planlægges, så den passer til dine ønsker og interesser. Denne tur er ideel til små grupper, sprogskoler eller erhvervsorganisationer. Guider på turen taler ofte forskellige sprog, og de fleste er Oxford-studerende, kandidater, engelske vejledere, skuespillere eller skuespillerinder. De fleste ture besøger inden for 1 eller 2 colleges, men hvilke colleges besøgte er umuligt at forudsige på forhånd.

18 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på The Divinity School

Andre seværdigheder i The Divinity School

Vil du se alle oplevelser i The Divinity School? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om The Divinity School

Samlet bedømmelse

4.7
(363 anmeldelser)

Valentina var fantastisk, hun havde en fantastisk stemme og gode historier. Dagstur var lidt lang, da det er ca. 10-11 timer, men 4 timer var lige tid nok til at besøge museet, og Oxford var en særlig overraskelse, da vi ikke vidste meget om det før. Stor gruppe med masser af kørsel mellem steder, så sørg for at medbringe en oplader! Usbs er i bussen. Tak igen!

Valentina er en meget entusiastisk dame med gode historier, en dejlig rundvisning i Oxford; bestemt værd at se. Der er meget at lave udenfor, 1 indendørs lokation set fra Harry Potter-filmene. Studierne var fantastiske, overgik virkelig alle forventninger.

Rimeligt valg i forhold til pris/service, alt er gennemtænkt for dig, det vigtigste er at komme på bussen) Valentina og John er vidunderlige ❤️

Fremragende aktivitet, meget behageligt. Det giver dig lyst til at komme tilbage.

Vi havde en fantastisk tur, med en meget sjov og informativ guide.