The Shard

Vælg datoer

Hvad er der inde i The Shard?

The Shard i London er Vesteuropas højeste bygning. Der er boliger, restauranter, hotel og både private og offentlige arbejdspladser. Her er nogle højdepunkter.

 • Udsigten fra The Sard

  1. Udsigten fra The Sard

  Tag en dobbelt-dækkerelevator til den bedste udsigt i London. Du betaler en del for billetten, men til gengæld kan du komme gratis ind en anden dag, hvis du går glip af den fantastiske udsigt, fordi vejret er skyet.

 • Aqua Shard

  2. Aqua Shard

  Der er én restaurant i bygningen du bare må besøge. Aqua Shard dyrker det moderne engelske køkken, og byder på moderne versioner af traditioner, såsom eftermiddagste og søndagsfrokost.

 • Lang

  3. Lang

  Hvis du er til kaffe og kage, skal du prøve The Shards delikatesse. Når du først har smagt signaturkagerne, kan du umuligt stå for fristelsen til at tage nogle med hjem. 

 • Hotel Shangri-La

  4. Hotel Shangri-La

  Shangri-La er en romantiske oase med tårnhøj luksus i 5-stjernede suiter og med svimlende udsigt. 

 • Skypool

  5. Skypool

  Er man en seriøs svømmer, skal man være opmærksom på, at Europas højeste hotelswimmingpool mere er et sted man slapper af om dagen og fester om aftenen. Desværre er den kun åben for hotelgæster indtil kl. 20.00.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Den nærmeste metrostation er London Bridge med forbindelse via linjerne Northern eller Jubilee. Der er desuden forbindelse via toglinjer over jorden. Når vejret er godt, kan du gå langs Themsens Southbank fra Waterloo eller over London Bridge fra Monument.

 • Parkering

  Du kan parkere på Kipling Street og Southwark Bridge Road i nærheden. Bemærk at The Shard ligger indenfor Londons betalingsring, der gælder hverdage mellem kl. 07.00 og kl. 18.00. Se mere på hjemmesiden Transport for London.

 • Hvad skal jeg tage på?

  Stilen er afslappet og smart i The Shards restauranter og barer. Undgå sportstøj, shorts eller klipklappere.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Åbent dagligt fra kl. 10.00-22.00, tiderne varierer lidt om vinteren (eller hvis der er særlige arrangementer)
 • Hvad er prisen?
  Billetter koster fra 19 GBP.
 • Får jeg brug for en guide?
  Nej.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Nærmeste metrostation er London Bridge (linjerne Jublee og Northern). Indgangen til The Shard er på Joiner Street.
 • Yderligere tips

  • Klæd dig smart og afslappet.

  • Book billetter online i forvejen!

Andre seværdigheder i The Shard

Vil du se alle oplevelser i The Shard? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om The Shard

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 4.810 anmeldelser

En god måde at ramme Londons højdepunkter, enten at orientere sig til en tur på flere dage, eller når du bare har en meget begrænset tid. Bussen var behagelig, guide var kyndig, og der var masser af muligheder for at komme af og på. Det var let at få billetterne online, og mobilbilletten scannede let og ubesværet. Der var en live guide på en lydkanal og indspillede turnéhøjdepunkter på mange sprog på andre lydkanaler. Guiden leverede anstændigt nok øretelefoner.

Fra start til slut var dette en fantastisk oplevelse. Personalet var venligt og hjælpsomt. Vi prebooked, en no brainer som en rabat blev tilbudt at gøre det. Vi ankom tidligt til en tidsluk, men fik lov til at være i. Der var ikke noget pres for at afslutte & være ude hurtigt, det er op til hver besøgende, hvor lang tid de tager at nyde den strålende udsigt og naturligvis glasset champagne. En vidunderlig fødselsdagsoplevelse!

Var meget tilfredse med London Explorer Pass ... det fungerer super let. Du kan udskrive passet med QR-koden eller få det direkte på din mobiltelefon, som derefter fastgøres til seværdighederne. Fordelen er, at Explorer-passet ikke er bundet til et bestemt antal dage som med London-passet, men er gyldigt for hele opholdet (jeg tror højst 30 dage).

Meget praktisk, giver dig mulighed for at betale forskud for de aktiviteter på listen, som du vil gøre på stedet, mens du er i stand til at ombestemme dig indtil sidste øjeblik

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne