Tilføj datoer

The Shard

Se hele London fra Vesteuropas højeste bygning. "Vertical City" byder på et 3-etagers udsigtsdæk.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Vandaktiviteter
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 32 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 32

Andre seværdigheder i The Shard

Vil du se alle oplevelser i The Shard? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om The Shard

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 10.461 anmeldelser

Det var fedt. En sikker gåtur over taget. Vi havde en fantastisk udsigt. Trods temperaturer på 30° var stigningen let overskuelig, selvom vi ikke er atleter. Vores guide var meget venlig og afslappet, på samme tid erfaren og ansvarlig. Han blev hos gruppen fra start til slut og var vores kontaktpunkt. På platformen fortalte han os interessante fakta om bygningerne og hjalp med at tage et pars vinderbillede med en mobiltelefon (kun én mobiltelefon er tilladt, resten af tingene efterlades i en stor kasse, som er taget og bevogtet af personalet fra start til slutpunkt bliver). Gummibanen man går på er så bred og skridsikker, at jeg ofte kunne gå håndfri og sjældent havde brug for stålkablet til at holde fast. Du hopper blidt som på en meget fast trampolin. Ser man ned på taget, ser man kun 1-3m nede (platform ~5m). Jeg følte mig meget tryg, selvom jeg normalt er meget ængstelig.

Den første del af stigningen er ret stejl, men den letter hurtigt op, og udsigten hele vejen op er fremragende. Ville have nydt lidt længere på toppen for at nyde 360 panoramaudsigten før nedstigningen. Alt i alt en god oplevelse og højden taget i betragtning føler du dig ikke udsat på noget tidspunkt.

Un moyen tres intéressant de visiter Londres à moindre frais. Dommage que churchill' rooms ne fassent pas parties. Un site plus interactif pour la recherche des visites pourrait apporter un plus Très satisfait

En tur med fuld fart på, og udsigt til de store attraktioner fra vands. Pas på med små børn, der skal holdes fast!

Fed tur, god måde at se byen på med fart på til sidst.