Tilføj datoer

The Souk, Abu Dhabi

The Souk, Abu Dhabi

The Souk, Abu Dhabi: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

1. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo med et 24-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hurtige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall samt det ikoniske Louvre Museum of Abu Dhabi. Billetterne inkluderer en returbus til Sheikh Zayed Grand Mosque, et skinnende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk.

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

2. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, hvor arabisk charme blander sig med futuristisk fantasi. Hop på denne tur og oplev den rige tradition i Grand Mosque og Heritage Village og den moderne majestæt i Louvre. Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo og efter din egen tidsplan med et 24- eller 48-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hastige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall. Alle billetter inkluderer en returtransport til Sheikh Zayed Grand Mosque, et strålende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk. Forlæng din tid med Explore Ticket, og udnyt muligheden for at se Qaṣr Al-Waṭan, Abu Dhabis præsidentpalads. Paladset er et must på grund af dets indviklede design og udsmykning.

Dubai: Rundtur i den gamle bydel med museer, souker og bådtur

3. Dubai: Rundtur i den gamle bydel med museer, souker og bådtur

Fordyb dig i Dubais kultur og historie på en omfattende udflugt til den majestætiske gamle bydel. Oplev Al Fahidi- og Al Bastakiya-områderne, besøg berømte museer og markeder, og sejl langs Dubai Creek på en typisk træbåd. Mød din guide i kulturarvsområdet Al Seef, og fortsæt så til det historiske kvarter Al Fahidi, der kan dateres tilbage til det 18. århundrede. Gå på opdagelse i de lokale arabiske huse, og få viden om De Forenede Arabiske Emiraters og Dubais historie. Oplev derefter det historiske område Al Bastakiya, og fortsæt til markederne i Bur Dubai, inklusive Grand Souk. Stig ombord på en traditionel Abra for at krydse over til Deira-siden og slentre rundt i den ikoniske Gold Souk og Spice Souk.

Abu Dhabi: Sea Breeze-bådtur

4. Abu Dhabi: Sea Breeze-bådtur

Slap af på en naturskøn bådtur fra Abu Dhabi, og nyd udsigten, mens du sejler langs havet. Nyd komforten i et moderne fartøj med sofasæder og syntetisk glasgulv. Tag afsted fra Abu Dhabi, og slap af, mens du sejler ud på havet. Beundre undervandsudsigten gennem fartøjets klare bundsektioner. Slap af i den polstrede sofa, mens du mærker vinden i dit hår. Tilslut dine enheder til Bluetooth-systemet for at sætte dit eget soundtrack til eventyret. Nyd seværdighederne på kystlinjen, før du sejler tilbage til Abu Dhabi.

Halvdagstur med sightseeing i Sharjah og Ajman fra Dubai

5. Halvdagstur med sightseeing i Sharjah og Ajman fra Dubai

Afhentes på dit hotel eller et andet udvalgt sted af din rejseleder Fotostop ved Sharjahs kulturplads, designet af den spanske skulptør Carlos Marinas Rubias, som skal repræsentere byens åndelige hjerte. Næste stop på turen er "Al Majarrah Souk" - en soukbygning med gyldent tag, som tidligere var et berømt indkøbssted, og som nu er omdannet til Sharjah Museum of Islamic Civilization. Dette museum har de bedste samlinger af udsøgte islamiske artefakter fra hele verden. Gå videre til den næste attraktion, nemlig den centrale souk, populært kendt som "Den blå souk". Et autentisk arabisk marked og et must-see sted i Sharjah. Kong Faisal-moskeen er sidste stop på byrundturen i Sharjah, spredt over 12.000 kvadratmeter, opkaldt efter kong Faisal bin Abdul Aziz Al Saud, den tidligere hersker af Saudi-Arabien. Fortsæt turen med en panoramaudsigt over Ajman by, det mindste emirat i De Forenede Arabiske Emirater. Halvdagsturen til Sharjah og Ajman slutter med dette besøg; kør tilbage til Dubai eller hotellet.

7 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på The Souk, Abu Dhabi

Andre seværdigheder i The Souk, Abu Dhabi

Vil du se alle oplevelser i The Souk, Abu Dhabi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om The Souk, Abu Dhabi

Samlet bedømmelse

4.3
(756 anmeldelser)

I teorien er det en god måde at lære byen at kende, men: tag bestemt ikke turen på en fredag eftermiddag, medmindre du kan lide at sidde fast i trafikken. Vi stod bare der, for en kort tur, der gik tilbage til krydstogtterminalen, vi sad fast i en trafikprop i timevis, fremskridtene var ikke engang millimeter. Selvfølgelig forsøger enhver bil at klemme sig foran bussen selv ved den mindste lejlighed. Det er selvfølgelig ikke sjovt. Så undgå blot fredag eftermiddag for denne bustur, ellers er det en fin mulighed for at udforske byen. På vores billetter, som jeg havde bestilt med meget kort varsel, stod der, at jeg skulle bytte værdibeviserne til rigtige billetter ved en bestemt skranke i byen, i Dubai Mall. Jeg havde ikke brug for det - kuponerne blev nemt byttet til billetter i bussen - du behøver ikke at tage nogen steder - meget godt!!!

fungerer godt, busserne er til tiden. Vigtigt at vide for krydstogter: den nye krydstogtterminal ligger udenfor ved "The Palm", beregner den lange returrejse (afhængigt af trafikken 45-60 minutter pr. tur) & disse transferbusser kører kun hver time!

Som altid var det fantastisk og super nemt at booke hop on hop off-turen via getyourguide. Alt fungerede fantastisk. Jeg reserverede 5-dages premium-pakken, og det var mere end det værd. Alle buschaufførerne var super flinke!!! Altid glad.