Tilføj datoer

The Upside Down Amsterdam

The Upside Down Amsterdam

The Upside Down Amsterdam: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Upside Down Museum Amsterdam: Entrébillet

1. Upside Down Museum Amsterdam: Entrébillet

Sving dig ind i en verden, der vender på hovedet, og se Holland på en ny, moderne måde. Med 25 fordybende indstillinger har du chancen for at skabe det mest fantastiske indhold til sociale medier på hovedet. Tag fat i dine venner, og dyk ned i et hollandsk isbad, eller kør med metroen på hovedet. Dans til rytmen af dit eget stille diskobeat i en klub, der vender på hovedet, flyv væk i et ægte privatfly, og hop ned i en stemmeaktiveret LED-lys-kuglegrav med jacuzzi. Når du har skabt et forbløffende indhold, kan du slappe af i Upside Down Café, mens du nyder farverige sandwiches og søde sager. Nip til en berømt freakshake, før du tager hjem. På fredage og lørdage kan du nyde en fantastisk cocktailkombinationsbillet med live DJ's efter kl. 17.

1 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på The Upside Down Amsterdam

Andre seværdigheder i The Upside Down Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i The Upside Down Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om The Upside Down Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 534 anmeldelser

Var en fed oplevelse. Der er flere rum, du går ind i. De er alle forskellige fra hinanden. Nogle af værelserne har en QR-kode, hvor du scanner din billet, og kameraet der tager et billede af dig. Du kan tage så mange du vil. I slutningen af besøget scanner du din billet igen og kan få disse billeder downloadet til din telefon gratis. Guiden, der hilste på os, var en 10/10 for entusiasme og stemning. Han var fantastisk og havde stor energi til starten af dagen.

Dette var en fantastisk oplevelse! Det eneste, jeg vil foreslå, er, hvis der var flere guider tilgængelige i områder uden kameraer, så alle kan fange en fantastisk oplevelse! Designet og strategien bag dette mødested var spektakulært. Hvilken sjov morgen havde jeg der.

Virkelig et besøg værd. Vi var en familie på 5 afsted, de tre var teenagere. Alle hyggede sig og synes det havde været en rigtig sjov oplevelse.

Vi gik der med vores 10 måneder gamle baby, og alle 3 af os elskede det. Jeg anbefaler denne aktivitet uden tøven

Med en vens datter (12 år) vidste jeg ikke, hvad jeg skulle forvente. Men jeg nød det også rigtig godt ;)