Themsen

Vælg datoer

Oplev Themsen

Themsen er 346 km lang og løber lige igennem hjertet af London og videre ud i havet. Hvis du tilbringer en dag langs Themsens bredder, ville du ønske du kunne blive i byen lidt længere. Her er et par ideer til hvad du kan lave.

 • Bådture

  1. Bådture

  På en tur ned ad Themsen, kan nyde Londons bedste udsigt over Houses of Parliament og Tower of London, mens du hører spændende fakta om byens historie.

 • Frokost på vandet

  2. Frokost på vandet

  Book en bådtur midt på dagen. Det eneste der er bedre end at se London fra floden, er en bådtur med stil, hvor du nyder en afslappet frokost med et glas vin eller en varm kop te.

 • Middag på vandet

  3. Middag på vandet

  Se London og seværdighederne der stråler om aftenen fra Themsen, mens du nyder en 4-retters menu med vin. Du kan booke billet til en båd med panoramavinduer og endda med levende orkester, hvis du har lyst.

 • Byvandring

  4. Byvandring

  Hvis du ikke er søstærk, så nyd Themsen fra landjorden. Vandreruterne er uovertrufne. Undervejs på turen vil guiden udpege Londons seværdigheder.

 • På cykel

  5. På cykel

  Themsen er den eneste flod i Europa, der har en national cykelsti, der følger hele floden. Du kan tage med på en cykeltur og nyde panoramaudsigten over London langs flodens smukke bredder.

Planlæg dit besøg

 • Sjove fakta om Themsen

  Både Londons beboere og turister nyder Themsen i fulde drag. Der findes 25 forskellige fiskearter, og du kan få øje på fiskerne, når du spiser på en af de mange caféer og restauranter langs floden. Kryds en af de mange broer og få den bedste udsigt og de smukkeste billeder af London. På visse tider af året kan du opleve en festival, såsom Totally Thames i september.

 • Hvordan booker jeg ture?

  Gå på nettet og læs om de bedste cykelture eller bådture på Themsen. Londons panoramaudsigt venter dig, uanset om du tager en bådtur med frokost eller middag eller en slentretur langs flodbredden, med en ven.

 • Hvor afgår bådene fra?

  Mange af bådturene på Themsen afgår fra Westminster, Tower og Greenwich Piers. Arrangøren informerer dig om, hvor du begynder din tur.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Themsen er selvfølgelig altid åben!
 • Hvad er prisen?
  Gratis at besøge, men prisen på billetter til ture på Themsen varierer.
 • Får jeg brug for en guide?
  Ikke påkrævet, men det anbefales.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Du kan komme til Themsen fra flere steder i London. Men hvorfor ikke tage metroen til Westminster og nyde udsigten fra Westminster Bridge eller Lambeth Bridge?
 • Yderligere tips

  • Tjek vejrudsigten før du tager på slentretur langs floden.

  • Den bedste måde at nyde floden på er i båd, så book en bådtur!

Andre seværdigheder i Themsen

Vil du se alle oplevelser i Themsen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Themsen

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 21.860 anmeldelser

We had a great time and a lot of fun. We had an amazing guide, that we think was named Chris but we aren't sure, he was very talkative and nice. We came some interesting places and we remcomend the tour.

En rigtig god oplevelse, med god mad og service fra de ansatte. Det eneste man måske kunne sætte fingre på var at man næsten ikke kunne hører turistinfo båndet som fortalte om det vi sejlede forbi.

It's amazing to see london from the water side. We had an excellent guide (Mick) whom made the whole trip amazingly funny. I would definitely take another trip with the river cruise

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne

Fantastisk tur gennem magiske London med fantastisk guide Lula som var super spændende at høre på og havde mange gode historier. Virkelig god og engageret guide.