Tilføj datoer

Tibidabo forlystelsespark

Oplev kilden i maven og skøn udsigt i en af verdens ældste forlystelsesparker.

Andre seværdigheder i Tibidabo forlystelsespark

Vil du se alle oplevelser i Tibidabo forlystelsespark? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tibidabo forlystelsespark

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 349 anmeldelser

Det var en gave til min mand, og sandheden er, at den var meget god! Oplevelsen var opførelsen af en Ferrari og opmærksomheden super god, at gentage. Hvad jeg ikke anbefaler, er Ferrari-simulatoren, at der er muligheder for 7, 15 eller 30 minutter, vi tog efter at have kørt Ferrari 15 minutter af lysdæmperen og vi ender med hovedpine og svimmel, gentager det ikke.

Vi elskede det så meget. Desværre blev vores tysktalende tur aflyst. Men informationen, altså kontakten, og Sofie, vores engelske guide, var fantastisk. Turen (3 timer) var fantastisk, og du får et fantastisk overblik over byen! Derudover er Segway-kørsel sååå sjovt! Er du i BCN? - Så start din tur med denne tur!

Det var en meget bekvem kupon. Især Barroserona har et godt offentligt transportsystem, bytter din kupon mod en simpel Hiticat, og den bruges automatisk i 48 timer fra første brug, så det var meget praktisk. Når du rejser til Europa, det er meget praktisk at købe en kupon som denne på forhånd og bruge den.

Vi tog en meget flot tur med Anna på vores første dag i Barcelona - det var informativt, sjovt og vi nød det virkelig. I dagene efter nød vi også godt af, at rundvisningen gav os et godt overblik over byen.

Når man lige havde fundet ud af trafiksystemet virkede det upåklageligt. Nemt at bruge