Tibidabo forlystelsespark

Oplev kilden i maven og skøn udsigt i en af verdens ældste forlystelsesparker.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Tibidabo forlystelsespark

Vil du se alle oplevelser i Tibidabo forlystelsespark? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tibidabo forlystelsespark

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 311 anmeldelser

Et godt valg til et kort besøg i byen. Prisen for den 2-dages variant er omtrent den samme som en metro-billet fra / til lufthavnen (separat billet) og en 10-rides-billet til metro. Rabatter til museer er en dejlig ekstra værdi, vil jeg sige. Jeg ved ikke, om damen, der giver mig kortet (i turistinformationen i lufthavnen) begik en fejl, men jeg fik kun et blåt "transportkort", der arbejdede på offentlig transport (inkl. Lufthavnsmetroen) og derefter i museer og andre steder bad de mig om at vise dem "det røde kort" (ekspreskort), som jeg ikke fik. De fleste steder viser dem kortet, der leveres sammen med Express-kortet, nok til at få rabat, men de sagde, at jeg skulle have "det røde kort". Så sørg for, at du får alt, hvad du skal få, når du henter kortet / kortene!

Fremragende!

Du ser mange klubber, og du kan komme ind uden at stå i kø og uden at betale entré. Rejselederen var meget flink og forsynede os med drinks og shots i den første bar :) Desværre var der intet i gang i en af barerne. Ellers FANTASTISK! Mirablau er virkelig anbefalelsesværdig - fantastisk udsigt over Barecolna Opium - ifølge os og også ifølge mange lokale, som vi har talt med, er TOP KLUB i Barecolna. Meget dyrt - men absolut et besøg værd eller to! Udover Opium er der også Pacha, Catwalk og Shoko lige ved stranden.

Super lokal transport.

Jeg kunne virkelig godt lide Barcelona-kortet. Vi fik det godt med lokal offentlig transport. Det skal bemærkes, at du for eksempel ikke kan tage Aerobus (privat firma), men du kan komme til lufthavnen med metro. Der var også en saftig rabat for Golondrines. Jeg vil bestemt købe dem igen. Ikke kun skal du vise Barcelona-kortet for at modtage rabatten, men du skal også vise den plan, du har modtaget.

Det var en gave til min mand, og sandheden er, at den var meget god! Oplevelsen var opførelsen af en Ferrari og opmærksomheden super god, at gentage. Hvad jeg ikke anbefaler, er Ferrari-simulatoren, at der er muligheder for 7, 15 eller 30 minutter, vi tog efter at have kørt Ferrari 15 minutter af lysdæmperen og vi ender med hovedpine og svimmel, gentager det ikke.

Det var en meget bekvem kupon. Især Barroserona har et godt offentligt transportsystem, bytter din kupon mod en simpel Hiticat, og den bruges automatisk i 48 timer fra første brug, så det var meget praktisk. Når du rejser til Europa, det er meget praktisk at købe en kupon som denne på forhånd og bruge den.