Time Travel Vienna

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Time Travel Vienna

Time Travel Vienna: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Tidsrejse og Magic Wien History Tour

Wien: Tidsrejse og Magic Wien History Tour

Oplev sjov og action for hele familien, og rejs gennem 2000 år af Wiens historie. Fortab dig i de omfattende kældre i Sankt Michaels-klosteret på denne rejse ind i Wiens fortid. Ved hjælp af den nyeste underholdningsteknologi rejser du gennem tiden, tilbage til den gamle romerske lejr Vindobona og op til nutidens Wien - en spændende oplevelse for alle sanser. Lær nogle af de vigtigste personer i Wiens historie at kende, og lyt til, hvad de har at sige i portrætgalleriet. Besøg 5D-biografen, hvor spektakulære effekter giver dig indtryk af virkelig at leve i det gamle Wien. Vær vidne til det kejserlige Wien, og lær om adelen ved det wienske hof. Mød den kejserlige familie personligt, og skab dit eget indtryk af fortidens kongelige højheder. Ved hjælp af ny teknologi og VR-briller har du mulighed for at fordybe dig i en virtuel virkelighed og opleve forløbet af Wiens musikhistorie i en særlig simuleret verden. Med Enemy Aircraft! kan du føle det, som om Anden Verdenskrig raser omkring dig, og du befinder dig i et beskyttelsesrum. I Austria is free! kan du lytte til kansler Figls bevægende tale i de smadrede rester af Wien og føle lettelsens suk fra Østrigs borgere. Til sidst kan du nyde en særlig oplevelse: simuleret flyvning over Wiens tage. Din rejse slutter med en smuk virtuel hestevognsflyvning over nutidens Wien.

Wien: Virtual Reality-oplevelse "Sisis fantastiske rejse"

Wien: Virtual Reality-oplevelse "Sisis fantastiske rejse"

Når du er trådt ind i den virtuelle virkelighed, kan du forberede dig på en storslået rejse. Først skal du høre om Sisis liv og lytte til spændende detaljer om kejserindens vigtigste år i en anekdotisk fortælling. Derefter kan du sætte dig ned, læne dig tilbage og tage på en virtual reality-bådtur med de mest moderne mobile bådsimulatorer. Rejs gennem Wiens kanaler med kejserinden selv. Oplev det kejserlige pars bryllupsrejse fra Wien til Linz sammen med Sisi, fordyb dig i Wiens underverden og mød nogle af fortidens skræmmende skikkelser. Bagefter lander du ved kejserpaladset til en snak med familien. Til sidst kan du tage en betagende flyvetur over Wien med en 360° panoramaudsigt. Sisi glæder sig til at udforske sin verden sammen med dig!

Wien: Go City Explorer Pass til op til 7 attraktioner

Wien: Go City Explorer Pass til op til 7 attraktioner

Med Vienna Explorer Pass har du frihed til at vælge mellem 2 og 7 af Wiens topattraktioner, alt sammen i ét brugervenligt digitalt pas. Vælg mellem over 45 håndplukkede aktiviteter og ture, og spar op til 50 %* i forhold til at købe separate billetter. Der er så meget at se, og du har masser af tid til at gøre det med 60 dage til at bruge dit pass fra dit første attraktionsbesøg. Du skal blot downloade dit pass til din mobile enhed, gennemse den digitale guide for inkluderede attraktioner og instruktioner før dit besøg (nogle ture eller attraktioner kan kræve forudgående reservation), og fremvise det ved hver attraktion eller tur for at få adgang. Forestil dig de østrigske kongeliges overdådige liv på Esterhazy-slottet, Forchtenstein-slottet eller Schönbrunn-slottet (glem ikke at gå uden at udforske Schönbrunn-haven). Nyd en dag i Schönbrunn Zoo eller Madame Tussauds. Læn dig tilbage og slap af med Big Bus Tours Wien. Ture og oplevelser - Guidet rundvisning på Schönbrunn Slot (R) - Big Bus Tour Wien 1-dags klassisk tur - Kejserinde Sissi vandretur (R) - Time Travel Magic Vienna History Tour (R) - Smagning af håndværksøl - Guidet cykeltur i Wien (R) - Sisis fantastiske rejse (R) - Gadekunst-tur (R) - Kejserinde Sisi Walking Tour og Hofburg Imperial Apartments - Fremtidens bus VR-tur (R) Museer og steder af interesse - Schönbrunn Zoo (Wiens zoologiske have) - Det store pariserhjul (Wiener Riesenrad) - Donau-tårnet - MAK Wien - Museum for anvendt kunst - Wiens tekniske museum - Madame Tussauds Wien - Sigmund Freud-museet - Det kejserlige skatkammer Wien - Hofburg-paladset - Teatermuseet - Kejserligt vognmuseum - Weltmuseum Wien - Esterhazy-paladset - Forchtenstein Slot (april til oktober) - Mythos Mozart Fritid - Ohmm! Den fremtidige massage (R) - Afslapning i Salzquelle-salthulen (50 minutter) (R) - Spansk rideskole (R) Reservation påkrævet Seværdigheder og ture kan ændres. Se den digitale guide, der følger med din bekræftelsesvoucher, for at få de mest opdaterede oplysninger, herunder en komplet liste over inklusioner, åbningstider og avancerede reservationsinstruktioner. *Besparelser baseret på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Vietnam Data eSIM: 7GB/dagligt - 5 dage - 15 dage - 30 dage

Vietnam Data eSIM: 7GB/dagligt - 5 dage - 15 dage - 30 dage

GYG QR er ikke eSIM QR > Se venligst eSIM QR e-mailen, der vil blive sendt inden for 6 timer. -Spar din værdifulde tid og modtag eSIM QRCode inden for 6 timer. Scan en QR-kode for at konfigurere eSIM, og spring de komplicerede trin med at skifte SIM-kort over. -Nyd højhastighedsnetværk via lokal operatør. Meddelelser om køb -Dataplanens gyldighed starter med det samme, når eSIM er installeret. -Sørg for, at din telefon er låst op af din operatør, og at dens operativsystem er kompatibelt med eSIM. Hvis du ikke gør det, kan aktiveringen mislykkes, og der vil ikke blive givet refusion. -iOS kræver version 12.1 eller nyere; bemærk, at iPhones solgt i Kina ikke understøtter eSIM, og visse mobiltelefoner solgt i Hong Kong og Macao understøtter ikke eSIM. Vietnam Ubegrænset forudbetalt data roaming eSIM 1. Ubegrænset data 7GB - (daglig nulstilling hver 24. time, hastigheden reduceres til 128 kbps efter overskridelse af dataplanen) Dette eSIM er kun til data. Det inkluderer ikke et telefonnummer til at foretage telefonopkald eller sende SMS-beskeder. Bemærk, at iPhones, der sælges i Kina, ikke understøtter eSIM, og at visse mobiltelefoner, der sælges i Hong Kong og Macao, ikke understøtter eSIM. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte kundeservice, helst før du booker.

De mest populære seværdigheder i Wien

Oplevelser i Time Travel Vienna

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Time Travel Vienna

Vil du se alle oplevelser i Time Travel Vienna? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Time Travel Vienna

Samlet bedømmelse

4.6
(894 anmeldelser)

Fantastisk tur for familier med teenagere! Alle var tilfredse! PS: i en af zonerne er der en meget høj lydoptagelse, hvis du er følsom over for lyde, så spørg efter høretelefoner.

Fremragende tur. Meget interessant program. Historie kombineret med nye teknologier til at formidle til det maksimale. Jeg anbefaler, du vil ikke fortryde

Vi var ikke sikre, fordi det er lidt dyrt, men vi læste de andre anmeldelser, og vi er så glade for, at vi gik. Værd at hver en krone/shilling...

Så meget at lære om Wien og historien på meget sjove og spændende måder. Vi elskede det!

Det gik lidt for hurtigt og man forstod ikke helt hvad de sagde