Tivoli, København

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Tivoli, København

Vil du se alle oplevelser i Tivoli, København? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tivoli, København

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.507 anmeldelser

Tivoli har langt overgået forventningerne - virkelig sjov, festlig atmosfære, men en meget mere malerisk stemning og ikke så kommerciel, overfyldt eller dyr som amerikanske kolleger (f.eks. Disney, Six Flags osv.) God blanding af forlystelser for alle aldre (især hvis dit barn er ~4 ft., end de kan ride ting alene, men min fireårige er ikke og havde stadig masser af at ride solo eller med en voksen ledsager). Entré relativt billig (~$20), hvis du skal køre mere end 2 ture / gentagelsestider på ture, bør du købe kørekortet. (også rimelig ved ~$40, hver enkelt tur er alt fra $4,5 - $13,5 afhængigt af attraktionen, med meget små ventekøer, min 4-årige sandsynligvis kørte 25 ture inklusive gentagelser på attraktioner, og det følger med fotokortet)

Vi sparede utrolig meget på dette kort. Vi havde til 3 dage og vi nåede at være i Tivoli, explenetariet, planetariet, runde tårn, kanalrundfart, Guiness world of record, ripley belive it or not og kørte meget med s tog og bus. Vi havde aldrig set så meget hvis det ikke havde været for denne sparring . Vi var 2 voksne og 3 børn 8,8,11 så alle børn var gratis.

Fantastisk historisk tur gennem København, fortalt af en meget engageret argentiner. Selvom vi er danskere har vi lært en masse.

Det gik hurtigt med at komme ind, da vi først lige kom igennem coronapas kontrollen.

Johanna…..kompetent, velforberedt, charmerende….anbefales uforbeholdent!