Tilføj datoer

Tivoli, København

Tivoli, København

Tivoli, København: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

København: Adgangsbillet til Tivoli

1. København: Adgangsbillet til Tivoli

Skip billetkøen og kom hurtigere ind i Tivoli med din forudbestilte billet. Du kan vælge mellem hverdags-, weekend- og Early Bird-billetter.   Tivoli blev grundlagt i 1843 af den alsidige og berejste Georg Carstensen, og er den næstældste forlystelsespark i verden. Oplev de dejlige blomster og haven, restauranter og caféer. Måske har du lyst til en tur i en af parkens rutsjebaner. Uanset om du besøger København på egen hånd, som par eller med din familie, har Tivoli masser at byde på. Du kan sagtens bruge hele dagen på bare at gå rundt og nyde stederne. Drik en kop kaffe i solen, eller oplev Tivolis ungdomsgarde, der spiller på deres instrumenter. Tivoli ligger i hjertet af København - virkelig en oase i byen, som du ikke må gå glip af.

København kort-opdagelse: 80+ attraktioner og offentlig transport

2. København kort-opdagelse: 80+ attraktioner og offentlig transport

Få dit personlige sightseeingkort til København med det digitale Copenhagen Card-Discover, og nyd gratis adgang til mere end 80 forskellige museer og attraktioner. Kortet er tilgængeligt i perioder på 24, 48, 72, 96 og 120 timer og giver adgang til nogle af byens bedste museer og attraktioner. Indløs Copenhagen Card-koden på 8 tegn i Copenhagen Card-appen, når du har lyst, og aktiver kortet, når du skal bruge det. Kom fra sted til sted med gratis og ubegrænset brug af transportsystemet, herunder bybusser, tog, havnebusser og metro. Lær mere om den danske hovedstad på steder som Det Kongelige Palads, eller nyd al spændingen i en af Europas ældste forlystelsesparker. Her er et lille udvalg af de attraktioner, som dit Copenhagen Card dækker: - Tivoli (kun adgang til haven, forlystelser ikke inkluderet) - Kanalrundfart (klassisk kanalrundfart i København) - Rosenborg Slot - Amalienborg Slot - ARKEN Museum for Moderne Kunst - Dansk Arkitektur Center - Karen Blixen Museet - Vikingeskibsmuseet - Det danske krigsmuseum - Rundetaarn - Christiansborg - De Kongelige Repræsentationslokaler - Nationalmuseet - Kronborg Slot - Københavns Zoo - Casino Marienlyst - Cisternerne - Designmuseum Danmark

København: Adgangsbillet til Tivoli med ubegrænsede forlystelser

3. København: Adgangsbillet til Tivoli med ubegrænsede forlystelser

Spar tid med adgang uden om billetkøen til Tivoli, og nyd en dag med spændende forlystelser med denne attraktionsbillet til Tivoli i København. Udnyt din adgang til ubegrænsede forlystelser til at udforske Villa Vendetta haunted house ride. Få et adrenalinsus, når du kører i rutsjebanen, den flyvende kuffert, minen eller dæmonforlystelsen. Hav det sjovt på Vintage Cars og Milky Way Express rutsjebane. Se udstillingerne i akvariet. Tag en tur i Hyggehjulet for at smage på noget sødt, eller sats på Grand Prix-spillet.

København: 48-timers sightseeing-busbillet, 1-times bådtur

4. København: 48-timers sightseeing-busbillet, 1-times bådtur

Udforsk København i dit eget tempo med et 48-timers pas til byens dobbeltdækkerbus og gratis adgang til en 1 times klassisk kanalrundfart i Københavns kanaler. Du kan hoppe af ved op til 30 stoppesteder i centrum, herunder Gefion-fontænen, Marmorkirken og den legendariske kommune Freetown Christiania. Hop af ved zoologisk have, udforsk Frederiksberg Slot, forundres over Frihedsmonumentet eller hop af ved Meatpacking District. Københavns paladser og museer ligger udlagt for dig, mens bussen sejler gennem den yndefulde danske hovedstads gader. På varme dage kan du tage ud på det åbne dæk og slappe af på de behagelige sæder. Du kan hoppe på og af så mange gange, du vil, så længe din billet er gyldig. På kolde dage er busserne opvarmede for at holde dig varm under den store oplevelse. Gå ned til havnesiden, og fang den kølige brise, og indånd den friske luft. Se den berømte Lille Havfrue og den fantastiske bygning Den Sorte Diamant, der huser Det Kongelige Bibliotek, Danmarks nationalbibliotek. Du kan tage med på vores klassiske kanalrundfart fra enten Nyhavn eller Ved Stranden for at se byen fra vandet. her vil du se nogle af de store seværdigheder, såsom Christiansborg Slot, det slående nye Operahus* Husk at gå til billetkontoret for at få en billet til et bestemt afgangstidspunkt for kanalrundfarten. Et lille udvalg af busstoppesteder: Den lille havfrue Marmorkirken Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborg Slot Carlsberg Christiania Operaen* Planetariet* og Langelinie (krydstogtterminaler) Der er audioguider og hovedtelefoner med forudindspillet kommentar på forskellige sprog, herunder engelsk, spansk, tysk, fransk, russisk, italiensk, dansk, japansk, kinesisk, svensk, polsk, spansk, kinesisk, svensk, polsk og ukrainsk. Bådstoppesteder: Ved Stranden Nyhavn

København: Tivoli Pass til ubegrænsede forlystelser

5. København: Tivoli Pass til ubegrænsede forlystelser

Tivoli er den mest besøgte forlystelsespark i Skandinavien og den tredjemest besøgte forlystelsespark i Europa. Dette 1-dags ubegrænsede pas gør det nemmere end nogensinde at benytte alle de spændende forlystelser. Slip dit indre barn løs, og prøv over 30 rutsjebaner, så mange gange som du har lyst. Bestil dit armbånd før du rejser for at undgå besværet, og få ubegrænset adgang til Tivolis rutsjebaner og andre forlystelser med dette armbånd. Oplev denne københavnske seværdigheds højdepunkter. Uanset om du besøger København alene eller med din familie, har Tivoli en masse at byde på. Du kan sagtens bruge hele dagen på bare at gå rundt og nyde stederne. Denne billet inkluderer ikke entrébilletten, som skal købes separat.

Københavns højdepunkter: 3 timers cykeltur

6. Københavns højdepunkter: 3 timers cykeltur

Udforsk København på en 3-timers guidet cykeltur. Kør langs byens cykelstier og opdag skjulte steder og historiske højdepunkter. Oplev den berømte marmorbyggede Frederiks Kirke og det populære Tivoli. Udforsk det historiske Christiansborg-kvarter, cykl langs den maleriske havnefront ved Nyhavn, og få øje på den berømte statue af Den Lille Havfrue. Se den majestætiske Rådhusplads og det kongelige slot Amalienborg, og nyd et grønt område omkring Københavns berømte søer. Der vil være mange fotomuligheder undervejs. Den venlige lokalguide vil besvare dine spørgsmål om byen og give dig personlige tips til dit ophold i København.

København: City Card med 40+ attraktioner og sightseeing-bus

7. København: City Card med 40+ attraktioner og sightseeing-bus

Fri adgang til mere end 40 attraktioner i det centrale København Ubegrænset adgang til Strommas Hop On - Hop Off-busser (varierer med sæsonen) Hop On - Hop Off-busser inkluderer en audioguide på 12 forskellige sprog Det officielle Copenhagen Card er 100% digitalt. Download Copenhagen Card-appen på din smartphone, og indtast kortkoden. Når du har indløst og aktiveret kortet, er du klar til at udforske København. Vær opmærksom på IKKE at aktivere (swipe) kortet, før du er klar til at gå på opdagelse. Når du aktiverer dit kort, begynder timerne at tælle! Du kan ikke bruge Get Your Guide voucheren som gyldigt kort. Det skal være det aktiverede Copenhagen Card i Copenhagen Card-appen. Med Copenhagen Card-Hop får du ubegrænset transport med Hop On - Hop Off-busserne fra Stromma rundt i København fra attraktion til attraktion. Tre forskellige busruter tager dig rundt i København, og det er op til dig, hvilket område du vil udforske først. Du kan hoppe på og af busserne, så meget du vil, så længe dit Copenhagen Card-Hop er gyldigt. Bemærk venligst, at Classic Copenhagen-ruten kører dagligt året rundt. Urban Green Copenhagen og Colorful Copenhagen busruter er sæsonbestemte (hver dag fra 5. maj til 3. september, fredag-søndag fra marts til 4. maj og september-december). Nyd aktiviteter som: Tivoli Haverne Canal Tours København, Stromma Rundetårn Rosenborg Slot Christiansborg - De kongelige modtagelseslokaler København Zoo Amalienborg Slot Nationalmuseet Christiansborg - Ruiner under Christiansborg Slot Vores Frelsers Kirke Guinness World Records og det mystiske Exploratorium Den botaniske have Ripley's Believe It or Not! og Hans Christian Andersen Experience Christiansborg - Det kongelige køkken Glyptoteket SMK - Statens Museum for Kunst Planetarium Dansk Arkitektur Center Designmuseum Danmark Christiansborg - De Kongelige Stalde Netto Boats Københavns Museum Cisternerne Københavnske togture Medicinsk Museion Museet for den danske modstandsbevægelse Thorvaldsens Museum Den Sorte Diamant Kunsthal Charlottenborg København Contemporary Nikolaj Kunsthal Arbejdermuseet Løs et mysterium Storm - Museum for humor og satire Hop On - Hop Off Busser ved Stromma Bakkehuset Det dansk-jødiske museum Bemærk venligst, at åbningstiderne kan svinge i løbet af året på grund af sæsonudsving eller særlige begivenheder. Cirka halvdelen af de inkluderede museer og attraktioner er lukket om mandagen, og flere er også lukket på helligdage. Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på attraktionernes hjemmesider. Bemærk desuden, at nogle få attraktioner anbefaler, at du forudbestiller en tid.Copenhagen Card giver kortholderen ret til ét besøg pr. attraktion. Genbesøg er ikke muligt.Endelig skal du være opmærksom på, at de attraktioner, der er inkluderet i Copenhagen Card, revideres regelmæssigt. Det betyder f.eks. at Den Blå Planet ikke længere er inkluderet i Copenhagen Card.

København: 72-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

8. København: 72-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Få fuld adgang til København med et udvalg af 2 forskellige billetter, som er gyldige i 72 timer og giver dig mulighed for at se det bedste af, hvad København har at byde på. Se byen i dit eget tempo, og hop af ved et af de 30 stoppesteder for at udforske den yderligere. Find ud af, hvorfor folk udbryder "Wonderful, Wonderful Copenhagen", mens de er om bord på dobbeltdækker-sightseeingbussen, der tilbyder panoramaudsigt over seværdigheder som Amalienborg, Gefion-fontænen og Botanisk Have. Klassisk københavnerrute: Stop 1 - Ved Stranden Stop 2 - Nyhavn Stop 3 - Amalienborg Slot Stop 4 - Gefion-fontænen Stop 5 - Den Lille Havfrue Stop 6 - Langelinie N Stop 7 - Langelinie M Stop 8 - Langelinie S Stop 9 - Rosenborg Slot Stop 10 - Gammel Torv Stop 11 - Rådhuspladsen Stop 12 - Radisson Royal Hotel/Tivoli Stop 13 - Tivoli Hotel/Fisketorvet - Copenhagen Mall Stop 14 - Marriott Hotel/Kalvebod Waves Stop 15 - Den Sorte Diamant Urban Green Copenhagen Rute: Stop 12 - Tivoli / Radisson Collection Royal Hotel Stop 21 - Planetariet Stop 22 - Gammel Kongevej Stop 23 - Københavns Universitets Gartneri Stop 24 - Frederiksberg Indkøbscenter Stop 25 - Frederiksberg Rådhus Stop 26 - Royal Copenhagen Outlet Stop 27 - Københavns Zoo / Cisternerne Stop 28 - De Sma Haver / Carlsberg / Bakkehuset Stop 29 - Frederiksberg Have / Frederiksberg Alle Stop 30 - Kødbyen / Scandic Kodbyen Colourful Copenhagen Rute: Stop 1 - Ved Stranden / Strøget Stop 31 - Christianshavn Stop 32 - Christiania Friby Stop 33 - Operaen Stop 34 - Street Food / Reffen Stop 35 - Islands Brygge / Casino Copenhagen Stop 12 - Tivoli / Radisson Collection Royal Hotel

København: 48-timers Hop-On Hop-Off-bus (alle linjer)

9. København: 48-timers Hop-On Hop-Off-bus (alle linjer)

Få adgang til alle 3 ruter med hop-on hop-off-sightseeingbussen i København, og se mere af byen i dit eget tempo på 48 timer! Oplev højdepunkterne i den danske hovedstad, og lær mere om de seværdigheder, du skal se, fra audioguiden om bord, der fås på 11 forskellige sprog. Hop på og af bussen ved op til 31 stoppesteder for at udforske de attraktioner, der interesserer dig mest. De åbne busser er udstyret med gratis Wi-Fi, så du kan opdatere dine venner og familie derhjemme på dine foretrukne sociale medier, mens du er på tur. Tag Mermaid Tour-ruten til vartegn som Amalienborg, Rosenborg Slot, Nyhavns havnefront fra det 17. århundrede og den berømte statue af Den Lille Havfrue. Hop på Christiania Tour for at udforske fristaden Christiania, se det fantastiske operahus, bygningen Den Sorte Diamant og den hyggelige bydel Christianshavn. Tag med på Carlsberg-turen og få adgang til det fantastiske Carlsberg-bryggeri og lær mere om den berømte øl. Besøg Københavns Zoo, det attraktive grønne område i Frederiksberg Have og forlystelsesparken Tivoli.

København: Guidet byvandring

10. København: Guidet byvandring

Efter mødet med din guide på Københavns Hovedbanegård, tager I udgangen mod Tivoli. Mens du er i København, kan du besøge de smukkeste seværdigheder i byen. Disse seværdigheder kan variere afhængigt af dine præferencer og guidens rute. Nogle af de højdepunkterne, du vil opleve, er Tivoli (udenfor), Rådhuset, Nytorv og Gammeltorv, Københavns Katedral, Strøget, Christiansborg Slot, Den Gamle Børs, Rundetårn, Rosenborg Slot, Nyhavn og Amalienborg Slot.

33 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Tivoli, København

Andre seværdigheder i Tivoli, København

Vil du se alle oplevelser i Tivoli, København? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tivoli, København

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 5.634 anmeldelser

Vi kunne gøre stor brug af Copenhagen Card. Næsten alle de attraktioner, vi besøgte, var inkluderet. Det er ikke billigt, men det er bestemt det værd, hvis du planlægger at besøge flere museer mv. Vi nød især kanalrundvisningen.

Bussen var fantastisk, så informativ og tog os rundt i København! Flodkrydstogt var fantastisk, bestemt en oplevelse at deltage i!

Vi elsker, at der var guideindstillingen på mange sprog. Vi lytter til den på spansk. Chaufførerne var meget venlige!!!!

Flot kort. Ganske rimelig pris. Blev brugt 100%. Påkrævet køb

Jeg betalte det meget ud... Jeg sparede virkelig mange penge