Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Tjekkiet

Vores mest anbefalede ting at gøre i Tjekkiet

Prag: 50-minutters sightseeingbådtur om aftenen

1. Prag: 50-minutters sightseeingbådtur om aftenen

Nyd den betagende udsigt fra Vltava-floden, og oplev skønheden i en af verdens mest berømte byer på dette aftenkrydstogt med audioguide. Se majestætiske seværdigheder som Karlsbroen og det dansende hus. Gå om bord på en komfortabel og rummelig båd og påbegynd dit flodkrydstogt. Tag billeder, mens du sejler forbi seværdigheder som Petřín-tårnet og det historiske fort Vyšehrad. Beundr neo-renæssancekoncertsalen Rudolfinum og verdens største slotskompleks, Prags borg. Slap af på en båd med aircondition og tag over solterrassen. Lær om de vigtigste seværdigheder med lydkommentarer, der er tilgængelige på 8 forskellige sprog, eller brug den trykte guide om bord, der er tilgængelig på 16 sprog.

Prag: Middelaldermiddag med ubegrænsede drikkevarer

2. Prag: Middelaldermiddag med ubegrænsede drikkevarer

Velkommen tilbage til middelalderen! Denne sjove og unikke oplevelse bringer fortiden til live i atmosfæren af et middelalderligt værtshus. Ingen detaljer er blevet udeladt, og der er masser at nyde under det middelalderlige show, der ledsager aftenen. Se sværdkæmpere, jonglører og mavedansere, der alle optræder til musik. Mens du nyder showet, kan du nyde en lækker 3- eller 5-retters menu fra et udvalg af 6 forskellige menuer. 3-retters måltidet finder sted på et tidligere tidspunkt. Drik dig mæt af de ubegrænsede øl, vin og sodavand, der er til rådighed. Dette er en virkelig anderledes og underholdende måde at tilbringe en aften i Prag på, og en måde, der med garanti vil tage dig tilbage i tiden og tilfredsstille din gane.

Prag: Skip-the-line slotsbillet og valgfri audioguide

3. Prag: Skip-the-line slotsbillet og valgfri audioguide

Forudbestil dine billetter til Prags borg og undgå at spilde tid i billetkøen. Få en kort (15-20 minutter) introduktion til borgkomplekset, før du udforsker det i dit eget tempo. Mød vores repræsentant til en introduktion til Prags borg. Derefter bytter vores repræsentant din voucher til din billet, som dækker det bedste, der er at se på Prags borg. Spring billetkøen over og begynd dit besøg lige foran St. Vitus-katedralen, hvor du får vejledning og et kort over den bedste måde at udforske det vidtstrakte område på i dit eget tempo. Vitus-katedralen, det gamle kongelige palads, Sankt Georgs Basilika, Den Gyldne Gade og Daliborka-tårnet. Lær om slottets formål som hjemsted for kongerne af Bøhmen, de tysk-romerske kejsere og præsidenterne for Tjekkoslovakiet og Tjekkiet, helt tilbage fra det 9. århundrede. Din billet er gyldig i 2 dage og giver dig én adgang til hver bygning i slottets indre i hele denne periode. Bemærk venligst, at du skal have en internetforbindelse, for at online-audioguiden fungerer korrekt.

Prag: Tur til den gamle bydel, middelalderens undergrund og fangekælder

4. Prag: Tur til den gamle bydel, middelalderens undergrund og fangekælder

Prag er måske nok berømt for sin smukke arkitektur, men byens virkelige mysterium ligger nedenunder. På denne guidede tur kommer du væk fra masserne og udforsker en anden by - en by, der eksisterer under de brostensbelagte gader i den gamle bydel. Din guide vil vise dig en del af den tjekkiske hovedstad, som ikke har ændret sig meget siden det 12. århundrede. På dit underjordiske besøg lærer du om den utrolige historie bag det system af rum, korridorer og kældre, der ligger under Prag. Under turen kan du høre historier om Prags middelalder, hvor disse lokaler stadig var i brug, og opdage, hvordan livet må have været for indbyggerne på dette tidspunkt. Du vil også besøge den middelalderlige fangekælder og se udstillingen af tortur og henrettelser.

Prag: Indgangsbillet til det gamle rådhus og det astronomiske ur

5. Prag: Indgangsbillet til det gamle rådhus og det astronomiske ur

Det gamle rådhus ligger på torvet i den gamle bydel og blev etableret i 1338 som sæde for den gamle bys administration. Komplekset består af 5 bygninger. Den dominerende del af bygningen er et gotisk tårn med et kapel og et unikt astronomisk ur, hvor de tolv apostle roterer hver time mellem kl. 9.00 og 23.00. Start din tur på første sal, hvor statsværelserne er placeret. Fortsæt til det gotiske Jomfru Maria-kapel og de ceremonielle haller. Bagefter kan du bruge trappen, der fører til tredje sal til udsigtsgalleriet i det 70 meter høje tårn og nyde den mest fantastiske udsigt over Prag. Et guidet besøg i det gamle rådhus' middelalderlige undergrund er inkluderet i din entrébillet, så sørg for ikke at gå glip af det!

Prag: Slotstur med lokal guide og entrébillet

6. Prag: Slotstur med lokal guide og entrébillet

At besøge Prags borg, er som at træde ind i et eventyr. Se slotskompleksets højdepunkter, herunder Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongeslot, Sankt Georgskirken og Den Gyldne Gade. Slottet rummer en overvældende mængde historie og kunst, men takket være din lokale ekspertguide kan du med lethed navigere rundt på slotsområdet. Mød din guide foran Malostranská-metrostationen nær Mánes-broen. Derfra tager I sporvognen op til Prags borg. Når du er inde, giver din guide dig hovedtelefoner, så du nemt kan høre kommentarerne på hele rundvisningen. Se Sankt Vitus' smukke, gotiske arkitektur. Se gargoilerne, der pryder kirkens yderside. Bliv forbavset over art nouveau-glasmosaikvinduerne, der er lavet af den tjekkiske kunstner Alfons Mucha. Beundr mosaikken fra det 14. århundrede, der forestiller dommedag. Se Sankt Václav og Karl 4.s grave, Jan Nepomuks barokgrav og Václav-kapellet. Dernæst kommer du ind i det gamle kongelige palads. Stå under det enorme hvælvede loft i Vladislav-salen. Kom ind i kammeret, hvor defenestrationen (vinduesudsmidningen) i Prag fandt sted. Her kastede de tjekkiske protestantiske aristokrater den Habsburgske kejsers katolske statholdere og deres sekretær ud af vinduet, hviket startede Trediveårskrigen. Besøg Sankt Georg-basilikaen. Stenmurene og designet af basilikaen udgør et kontrapunkt til slottets storslåethed. Se rester af freskoer fra det 12. århundrede, og gå så op ad den dobbelte trappe til det sted, hvor Sankt Ludmilas jordiske rester ligger.  Gå ad Den Gyldne Gade. Hytterne i denne gade blev oprindeligt bygget til slottets skarpskytter, men senere holdt guldsmedene til her. I senere århundreder boede kunstnere som Franz Kafka her. Studer de rekonstruerede værksteder og boliger i Den Gyldne Gade. Se, hvordan det arbejdende folk i Prag levede i skyggen af slottet.

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

7. Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Se Prag fra et andet perspektiv, og tag på en 45-minutters historisk bådtur langs Vltava. Gå ombord på en traditionel kanalbåd, og udforsk vandløbene i det gamle Prag, mens du lytter til en audiokommentarer. Nyd den charmerende udsigt, og hør om Prags historie. For at uddybe din viden endnu mere kan du besøge Karlsbroen Museum efter bådturen på floden.  Din tur afgår fra Karlsbroen. Nyd en fantastisk udsigt over Prags borg, og tag nogle flotte billeder. Sejl gennem Djævelens Kanal (Čertovka), og find ud af, hvorfor dette område kaldes Prags Venedig.

Prag: Klementinum Bibliotek og Astronomisk Tårn - guidet tur

8. Prag: Klementinum Bibliotek og Astronomisk Tårn - guidet tur

Opdag et spektakulært barokbibliotek, og nyd den storslåede udsigt over Prag på en guidet tur i Klementinum. Mød din guide og tag ud for at udforske et af de største bygningskomplekser i Europa. Opførelsen af ejendommen dateres tilbage til 1653, og i dag er bygningerne for det meste besat af det tjekkiske nationalbibliotek. Se den barokke bibliotekssal fra bag hegnet. Forundres over de udsmykkede fresker, forgyldte udskæringer og store globusser, der dekorerer dette rum. Følg derefter din guide til det astronomiske tårn. På vej dertil skal du stoppe ved Meridianhallen. Se samlingen af instrumenter, der findes her, og lær om, hvordan dette rum blev brugt til at bestemme det nøjagtige tidspunkt for middag takket være en lille stråle af sollys, der skinner gennem et hul i væggen. Endelig skal du afslutte din tur på en høj note, når du klatrer til toppen af det astronomiske tårn. Beundre den fantastiske udsigt over centrum af Prag og Prags borg fra 68 meter over jorden. Operatøren forbeholder sig ret til at ændre programmet. På grund af uventede omstændigheder er guiden muligvis ikke tilgængelig.

Prag: Indgangsbillet til Ice Pub Prag med natklubmulighed

9. Prag: Indgangsbillet til Ice Pub Prag med natklubmulighed

Velkommen til Icepub Prague, hvor alt, hvad du ser eller rører ved, er et iskoldt vidunder - fra vægge, bar og borde til de udsøgte skulpturer, der er omhyggeligt udskåret indeni. Omfavn en atmosfære, hvor temperaturen forbliver kølige -7 grader celsius hele året rundt! Ved ankomsten vil du blive udstyret med en hyggelig termojakke og handsker, der sikrer din komfort, mens du udforsker dette frostklare vidunderland. Dit besøg lover en fængslende 20-minutters rejse, hvor du har mulighed for at svælge i atmosfæren, mens du nyder en gratis drink inkluderet i entréprisen. Dette er ikke bare et besøg; det er en invitation til at fordybe dig i en oplevelse, der virkelig er enestående og uforglemmelig. Så vær modig, vær cool, og grib chancen for at skabe minder i et miljø, der trodser det sædvanlige. Lad ikke denne enestående oplevelse glide dig af hænde - tag med os på Icepub Prague på et eventyr, der lover at blive både køligt og spændende. Vælg nat og oplev den ultimative nattelivsoplevelse i Karlovy Lazne, Prags førende natklubdestination. Træd ind i en verden, hvor der venter fem etager med spænding, som hver især pulserer med deres egen unikke stemning og rytmer.

Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

10. Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

Oplev Prag om aftenen fra en luksuriøs, åben båd, mens du nyder et lækkert udvalg af traditionelle tjekkiske og internationale retter fra buffeten ombord. Se Prags ikoniske bygninger langs floden Vltava og få en fantastisk udsigt til den oplyste Prag-borg på denne bådtur tur/retur. Sejl med en unik glasbåd med et specialisoleret dæk, der forhindrer støj og vibrationer og et afsnit, der har optrækkelige glasvægge og lofter. Gør din oplevelse endnu bedre ved at opgradere til vinduessiddeplads, hvilket garanterer dig siddepladser i denne sektion. Nip til en velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter langs floden til Karlsbroen for at beundre Rudolfinum fra neorenæssancen. Nyd godt af gratis wi-fi, lyt til de informative flersprogede lydkommentarer og følg din rute på et papir- eller onlinekort, mens du sejler. Fortsæt forbi det berømte Dansende Hus, og se panoramaudsigten til Petřín-højen og Prags gamle bydel, mens du lytter til livemusik ombord på båden. Nyd en middagsbuffet med et bredt udvalg af tjekkiske og internationale retter. Efter middagen kan du udforske de åbne dæk, der giver dig mulighed for at føle den kølende flodbrise og se byen fra mange synsvinkler, der giver perfekte fotomuligheder.  Udvalgte retter fra middagsbuffeten: • Mozzarella med tomater og frisk basilikumpesto • Udvalg af tjekkisk ost, skinke, og salami • Andepaté med tranebærsauce • Gran Moravia-ost • Græsk salat • Frisk coleslaw • Hakket salat • Udvalg af brød og smør • Glutenfri kager • Kyllingenuddelsuppe • Hel skinke med ben • Oksekødsgullasch • Kyllingeschnitzel • Bagte kartofler med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stegte grøntsager og fisk og skaldyr • Dampede grøntsager • Dumplings • Jasminris • Kartoffelmos • Hjemmelavede honningkager • Æblestrudel • Frisk frugtsalat

Alle aktiviteter

813 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Tjekkiet

Andre seværdigheder i Tjekkiet

Vil du se alle oplevelser i Tjekkiet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tjekkiet

Samlet bedømmelse

4.4
(80.008 anmeldelser)

Det var en rigtig hyggelig bådtur om aftenen. Solnedgangen var virkelig en af de bedste dele af den, fordi den så virkelig smuk ud over byen. Medarbejderne var meget søde og gik en gang rundt for at spørge, om man ville have drinks, hvilket man selvfølgelig skulle betale for. Priserne var dog okay, og alle var generelt meget flinke. En rigtig god proces.

Den var rigtig god og vi er meget tilfredse. Enormt fedt at kunne købe ekstra skud efterfølgende.

Super guided tour på engelsk Spændende og underholdende da guiden havde humor (Veronica)

L var 1 god guide, kunne mærke han selv havde oplevet kommunismen

Super tur Han var god til at fortælle og nem at forstå