Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Toledo

Med kristne, jødiske og muslimske påvirkninger er denne spanske middelalderby en arkitektonisk smeltedigel.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Toledo

Madrid: Rundvisning i Segovia og Toledo, Alcazar og katedral

1. Madrid: Rundvisning i Segovia og Toledo, Alcazar og katedral

Oplev de historiske byer Toledo og Segovia på en guidet dagstur fra Madrid. Beundre det imponerende Alcázar i Segovia, katedralen i Toledo, mens du slentrer gennem begge byer og lærer om deres fascinerende historie. Tag afsted fra Madrid og rejs først til byen Segovia. Se den romerske akvædukt på UNESCOs verdensarvsliste. Beundre det ikoniske monument fra det 1. århundrede, der betragtes som det vigtigste eksempel på romersk bygningsteknik i Spanien. Besøg det kongelige palads i Alcázar of Segovia, bygget på en klippeklippe over sammenløbet af 2 floder nær Guadarrama-bjergene. Fortsæt til kejserbyen Toledo. Når du først er i Toledo, kan du opdage de middelalderlige kvarterer og historiske monumenter i byen på en vandretur og lære, hvorfor den kaldes byen med tre kulturer. Afhængig af den valgte mulighed skal du afslutte med en guidet tur inde i Toledo-katedralen. Vend tilbage til centrum af Madrid i slutningen af din tur.

Fra Madrid: Toledo & Segovia med valgfri Ávila-tur

2. Fra Madrid: Toledo & Segovia med valgfri Ávila-tur

Fordyb dig i Toledo og Segovias historie, arkitektur og kulturelle herligheder, og vælg selv, om du foretrækker at gøre det på en fælles eller privat tur, altid med afgang fra Madrid. Det første stop vil være ved Mirador del Valle, inden du ankommer til Toledo, her vil du beundre en betagende udsigt over byen, hvor du vil kunne tage et forbløffende panoramafoto af byen. Derefter fortsætter du busrejsen indtil Toledos historiske bydel, hvor guiden vil give dig en utrolig guidet rundvisning. Derefter vil du opleve byen Segovia, hvor du vil besøge den imponerende og berømte romerske akvædukt samt den imponerende katedral. I fortsætter til Alcázar i Segovia, et af Spaniens mest berømte slotte, som I vil udforske i jeres eget tempo. Bagefter har du lidt fritid til at udforske byen med insidertips fra din guide for at opdage skjulte perler. Du kan også forbedre oplevelsen med en valgfri rundvisning i Ávila. Start dit guidede besøg ved udsigtspunktet Four Postes, hvor du kan beundre skyline af denne gamle by. Følg derefter din guide gennem de historiske gader, hvor du slentrer forbi San Vicente-kirken, den imponerende katedral i Avila og meget mere. Du vil også lære om historien bag hvert hjørne.

Fra Madrid: Guidet dagstur til Toledo

3. Fra Madrid: Guidet dagstur til Toledo

Tag med på en guidet dagstur fra Madrid og besøg den historiske by Toledo. Byen er opført på listen over nationale monumenter og på UNESCO's verdensarvsliste og er hjemsted for nogle af Spaniens bedste monumenter. Toledo er kendt som de 3 kulturers by, da kristne, islamiske og jødiske indbyggere i en længere periode levede fredeligt sammen inden for byens mure. Vandre gennem de smalle gader og stræder og udforske byens kultur og historie på en guidet tur. Beundr den gotiske arkitektur og renæssancearkitektur samt de velbevarede monumenter. Hvis du foretrækker at opdage steder på egen hånd, kan du besøge byen på egen hånd og opleve dens monumenter og historiske kvarterer uden en guide.

Fra Madrid: Heldagstur til Toledo

4. Fra Madrid: Heldagstur til Toledo

Tag på en fuld rundvisning i den magiske by Toledo, der er berømt for sine smalle middelaldergader, smukke arkitektur og rige historie. Tag komfortabelt af sted fra det centrale Madrid. Lyt til den kyndige guides korte introduktion til, hvad der er værd at se og besøge i Toledo. Ved ankomsten til Toledo ser du panoramaudsigten over byen fra et af de smukkeste udsigtspunkter. Derefter begynder den guidede rundvisning i den historiske bykerne (turen varer cirka 45 minutter). Bagefter har du tid til at udforske resten af byen på egen hånd og besøge seværdigheder som Santo Tomé-kirken eller domkirken. Hvis du bare vil sidde og nyde en øl eller frokost på en smuk terrasse, har du også tid til det. Når din Toledo-tur er forbi (den samlede oplevelse varer ca. 9 timer), vend tilbage til Madrids centrum i en komfortabel bus, hvor guiden kan anbefale ting, du kan lave om aftenen eller under resten af dit ophold.

Fra Madrid: Toledo og Segovia med valgfri adgangsbillet

5. Fra Madrid: Toledo og Segovia med valgfri adgangsbillet

Gå ikke glip af Toledo, en by i krydsfeltet mellem forskellige civilisationer, kulturer, epoker og stilarter. Nyd bekvemmeligheden ved en tur-retur-transfer fra Madrid. Mød din guide lige uden for centrum for at nyde en panoramaudsigt over byen, før du vandrer gennem den gamle bydel, der er erklæret et nationalt monument og på UNESCOs verdensarvsliste. Lad din guide udpege storslåede eksempler på mudéjar-, romansk-, gotisk-, renæssance- og barokarkitektur, der står som arv fra de forskellige kulturer og civilisationer, der trivedes inden for byens mure. Nyd fritiden til at vandre rundt i de snoede gader i det historiske centrum og måske få en bid mad. Mød din guide ved den berømte Toledo-katedral til en guidet tur ind i dette forbillede for spansk gotisk arkitektur. Katedralen var tidligere byens moské, før den blev bygget i det 13. århundrede, og den indeholder nogle aspekter af mudéjar-stil og arkitektoniske elementer. Efter besøget i katedralen har du tid til at spise frokost på egen hånd, inden du kører tilbage til startstedet for turen, hvor du kan nå bussen tilbage til Madrid og derefter fortsætte til Segovia. Ved ankomsten begynder oplevelsen med en gåtur rundt om Plaza del Azoguejo, hvor du kan beundre den romerske akvædukt. Derefter går vi videre gennem den gamle bydel for at se rådhuspladsen, beundre den gotiske katedral og selvfølgelig Alcázar-slottet fra det 12. århundrede, som tidligere var kongernes befæstede residens i Castilien.

Toledo halvdagstur fra Madrid

6. Toledo halvdagstur fra Madrid

Tag afsted fra Madrid til middelalderbyen Toledo, malerisk beliggende ved bredden af floden Tejo. Halvdagsturen giver en komplet introduktion til den historiske by, vandrende snoede gader til monumenter, der afslører dens fascinerende fortid. Start med en panoramisk vandretur i de gamle kvarterer, og besøg Plaza del Ayuntamiento for at se den storslåede facade af Primate Cathedral of Saint Mary, det gamle Palace of Justice og Toledo Rådhus. Fortsæt gennem det tidligere jødiske kvarter, og vandrer i de smalle gader til St. Tomé-kirken, hvor El Grecos berømte maleri, "Grav Orgaz' begravelse." Besøg den gamle synagoge i Ste. Maria la Blanca, som forbliver et symbol på sameksistensen af Toledos "3 kulturer." Afslut med et besøg på en typisk Damasquino (Damascene) fabrik for at se de dyrebare smykker perfektioneret af araberne og bragt til Spanien af maurerne.

Toledo: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur og ekstraudstyr

7. Toledo: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur og ekstraudstyr

Rejs tilbage i tiden for at udforske en unik by, hvor tre kulturer historisk set har levet i harmoni i århundreder. Hop ombord på byens sightseeingbus i Toledo, og oplev dens mange attraktioner i dit eget tempo. Omkranset af floden Tajo er Toledo en tilbagevenden til en tid, hvor religion syntes at harmonisere snarere end at splitte. Fra toppen af en åben dobbeltdækkerbus vil du se beviser på kristne, jødiske og muslimske samfund, der levede side om side. Forundres over sefardiske synagoger og moskeer med hesteskoformede former. Hele byen er optaget på UNESCO's verdensarvsliste, og der er mange monumenter fra fortiden. Med din billet kan du nyde ubegrænsede hop-on-hop-off-busture med busser, der kører hvert 30. - 60. minut (afhængigt af tidspunktet på dagen), og som afgår fra Alcazar. Du kan tage en hel tur på kun 50 minutter, men din billet er gyldig i 24 timer, hvilket giver dig masser af tid til at udforske i ro og mag. Stop på turen: Stop 1 - Alcazar de Toledo Stop 2 - Bisagra-porten Stop 3 - Estacion Renfe (jernbanestation) Stop 4 - Remonte Safont Stop 5 - Mirador Del Valle Stop 6 - Cigarrales Stop 7 - Puente San Martin (San Martin-broen) Stop 8 - Cardenal Stop 9 - Tavera Stop 10 - Bisagra-porten

Fra Madrid: Guidet dagstur til Toledo med bus

8. Fra Madrid: Guidet dagstur til Toledo med bus

Vil du opleve din rejse i Spanien som en lokal eller som en turist? Lad os være dine værter, og tag med os på opdagelse i byen med de tre kulturer (kristen, jødisk og arabisk) fra Madrid i en komfortabel bus, ledsaget af en levende lokal guide, der vil vise dig rundt til de vigtigste turistattraktioner i Toledo. Alt dette i et tosproget format (spansk + engelsk) og med et indholdsprogram fuld af anekdoter og lokale kuriositeter, som du ikke finder i traditionelle rejseguider. Besøg Toledos katedral, den næstrigeste katolske bygning i verden efter Peterskirken i Rom. Beundre Alcazar, en imponerende fæstning. Gå på opdagelse i det jødiske kvarters smalle gader, hvor du kan komme forbi Santa María la Blanca-synagogen, San Juan de Los Reyes-klosteret og Kristus af Lyset-moskeen. Køb en smagsprøve på Toledos karakteristiske søde marcipan lavet af mandler og honning.

Fra Madrid: Guidet bustur til Toledo med katedraltilvalg

9. Fra Madrid: Guidet bustur til Toledo med katedraltilvalg

Se UNESCO's verdensarvsmonumenter i Toledo på denne dagstur fra Madrid i en airconditioneret bus. Slentre ned ad middelalderlige gader og lær historien om, hvordan kristne, jødiske og muslimske samfund levede i harmoni i denne kejserby. Afgang om bord på en komfortabel og rummelig bus fra det centrale Madrid, og slap af på køreturen til Toledo. Besøg emblematiske steder som Santo Tomé-kirken, det jødiske kvarter og synagogen Santa María La Blanca. Kør til byens vigtigste historiske kvarterer og monumenter med hurtig adgang. Udforsk 3 steder med din guide og 4 steder på egen hånd. Afhængigt af den mulighed, du vælger, kan du besøge Toledos katedral med vores guide. Har du fri tid til at udforske resten af byen på egen hånd. Vend tilbage til allerede besøgte steder eller gå frit ind på yderligere steder med billetter, som din guide giver dig, herunder Frelserkirken og Colegio de las Doncellas Nobles. Bragt fritiden med at købe frokost eller en drink, som du kan nyde på en smuk terrasse. Få anbefalinger fra din guide, og hvad du skal se, og hvor du kan spise og drikke. Ved afslutningen af din Toledo-udflugt vender du tilbage til det centrale Madrid med bus og får råd om, hvad du kan lave i Madrid.

Fra Madrid: Guidet tur til Segovia, Ávila og Toledo

10. Fra Madrid: Guidet tur til Segovia, Ávila og Toledo

Oplev sammen med os tre unikke byer på verdensarvslisten! Vi besøger Segovia, Ávila og Toledo fra Madrid. Vi kører tidligt til Toledo, hvor vi starter med en guidet tur ledsaget af vores officielle guide. Toledo har en mangeårig kristen, jødisk og muslimsk tradition. Derfor er den også kendt som byen med de tre kulturer. På denne tur vil vi ikke kun besøge de mest repræsentative steder i hver af disse byer, men vi vil også besøge nogle værdifulde skjulte kroge og hjørner, som kun få lokale kender til. Tag med os og opdag hemmelighederne bag Spaniens næststørste katedral sammen med vores officielle guide. For at tage afsked med Toledo vil vi krydse byen gennem dens smalle og maleriske gader, hvor du kan tage uforglemmelige billeder, og jeg vil vise dig en af de bedste panoramaudsigter over byen, hvor du helt sikkert vil tage dit bedste billede! Derefter tager vi til Ávila. Besøg Ávilas historiske centrum, og oplev arven fra denne by, der er erklæret verdensarv af UNESCO. Bliv forbløffet over dens fascinerende historie! Ruten fortsætter langs en del af de berømte mure i Ávila. Hvordan er den blevet bevaret til i dag? Det vil vi finde ud af på den tykke mur, der omgiver hele byens historiske centrum, mens vi bevæger os mod katedralen og andre monumenter. Hvis opgraderingsmuligheden er valgt, stopper vi for at spise frokost på en lokal restaurant i den gamle bydel, hvor vi nyder et typisk "iberisk traditionelt måltid", hvis ikke kan du nyde fri tid til frokost, guiden vil give anbefalinger af restauranter i området. Vi fortsætter vores tur til Segovia, dagens tredje stop og vores tredje by, der er erklæret verdensarv af UNESCO. Vi ankommer til Segovias historiske centrum, hvor vi indleder en gåtur gennem byens hovedtorv, Plaza Mayor, og betragter monumenter som den majestætiske romerske akvædukt. Vi fortsætter gennem byens gamle kvarter, indtil vi når katedralen, og til sidst ankommer vi til det majestætiske Alcazar, det gamle kongelige palads og fæstning. Der har du fri tid til at opdage lidt af byen på egen hånd, tage gode billeder og få fine souvenirs. Når turen er slut (oplevelsen varer omkring 12 timer), vender du tilbage til Madrids centrum i en komfortabel minibus, hvor din guide vil kunne anbefale ting, du kan lave resten af dit ophold.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Toledo

Alle aktiviteter

138 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Toledo

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Toledo?

De bedste dagsture og -udflugter fra Toledo er:

Madrid

Andre seværdigheder i Toledo

Vil du se alle oplevelser i Toledo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Toledo

Samlet bedømmelse

4.4
(7.550 anmeldelser)

Faktisk reserverede jeg min tur til Toledo og Segavia og valgte ikke Avila-tur, hvilket var en mulighed, men min guide gjorde et godt stykke arbejde med at gå ud af hendes måde at hjælpe mig med at bestille billetten, hvilket ikke var muligt på grund af hende! Jeg tog en selfie med guiden! Hun er meget nysgerrig, og jeg har et billede med hende, men har glemt hendes navn! Jeg takker hende så meget fra bunden af mit hjerte!

At dække to byer på en dag er et svært spørgsmål, især to byer er i den modsatte retning af Madrid. Vores tour guide Khan var meget flot og imponerende med sine guidefærdigheder og venlige. Alt i alt er det en fantastisk oplevelse!! Hvis jeg skulle foreslå turarrangører at sørge for vandflasker til turister, synes jeg, at det ikke er et svært spørgsmål. Inkluder desuden katedralen og fuld slottur i Segovia.

Det var en fantastisk dagstur til Toledo og Segovia. Alt gik usædvanligt godt, og rejselederen var yderst vidende om de steder, vi besøgte. En særlig tak til supportteamet på Amigos travel.. vi misforstod mødestedet og gik vild et øjeblik. Super effektivt svar til at møde os igen. Jeg kan ikke anbefale dem nok!!! Tak for sådan en dejlig dag

Alt var meget godt organiseret, rejselederen var meget flink. I Toledo ville vi have foretrukket at have al fritiden på én gang, men alle der har forskellige præferencer, og man kan selvfølgelig ikke tilfredsstille alle. :)

Fremragende guider, der var meget vidende. Den rigtige mængde fritid også.