Tilføj datoer
Ting at gøre

Toledo

Med kristne, jødiske og muslimske påvirkninger er denne spanske middelalderby en arkitektonisk smeltedigel.

Andre seværdigheder i Toledo

Vil du se alle oplevelser i Toledo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Toledo

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.686 anmeldelser

Pilar var en enestående guide, vi har virkelig nydt vores guidede tur i Toledo. Transporten var hurtig og fremragende i en super komfortabel bus med aircondition. Pilar er super flink og har for meget viden om byen og guiden generelt var ret behagelig, vi har nydt det meget og vi tøver ikke med at anbefale denne tur til vores venner og bekendte. Måske kunne et område med forbedringer være at bruge en lydenhed til nogle mennesker, som måske ikke kunne høre godt, men det var ikke et problem hos os.

Meget flot tur. Lidt forhastet ved morgenmaden, men alt andet fantastisk. Vores guider Robert og Juan meget søde og venlige. Robert som er den vi har været mest sammen med, super god, svarer på alle tvivl, forklarer meget godt, meget venlig og tålmodig, samt har en fremragende sans for humor.

Denne udflugt kan varmt anbefales. De hentede os i centrum af Madrid, på en time var vi i Toledo, og vi lavede en dejlig tur med guiden (Pilar, meget venlig og opmærksom). Toledo er smuk, og vi havde også masser af fritid til at spise eller gå rundt og tage billeder på egen hånd.

Meget flot besøg! Den meget kære guide og meget villig til at besvare alle spørgsmål. Transport og punktlighed meget god. Det eneste var, at da jeg købte planen gennem appen, lod den mig ikke vælge nogle ekstra, der senere blev dyrere der.

Vi rejste frem og tilbage i en moderne, komfortabel bus. I løbet af en times kørsel dertil rapporterede rejselederen om Toledos historie og informerede om interessante seværdigheder. I Toledo havde vi omkring 7 timer til at udforske byen.