Top of the Rocks udsigtsplatform

Vælg datoer

Top of the Rock: Så meget mere end udsigten

Måske har One World Trade Center New Yorks højst beliggende udsigtsplatform, men byens bedste udsigt finder du fra Rockefeller Centeret og Empire State Building. Begge har de deres helt egen Art Deco-charme, men her er, hvad Top of the Rock i New York ellers har at byde på.

 • 3-etagers udsigtsplatform

  1. 3-etagers udsigtsplatform

  Top of the Rocks udsigtsplatform er i 3 etager, og hver etage har sin helt eget unikke udsigt over Central Park og Empire State Building.

 • Installationer

  2. Installationer

  J.D. Rockefeller Jr. var kunstmæcen, så du finder mere end bare udsigten øverst oppe. For tiden kan du se "Radiance Wall", en mur udført i glaspaneler, håndblæst glas og krystal med optisk lys, skabt af Swarovski.

 • Turen op

  3. Turen op

  Elevatordørene lukker og lyset dæmpes. Pludselig oplyses elevatorskakten over dig dramatisk og et lysshow går i gang, mens du suser mod himlen. Turen ned fra Top of the Rock er også fantastisk.

 • Farver

  4. Farver

  Hvis du har børn med, må I ikke gå glip af Top of the Rocks Breezeway. En interaktiv lysinstallation, hvor du kan ændre rummets farve med dine bevægelser.

 • Et af Manhattans livligste steder

  5. Et af Manhattans livligste steder

  Det bedste ved at besøge Top of the Rock er, at den befinder sig midt i et hav af kultur. Rockefeller Center er en af de ting, du ikke må gå glip af som turist i New York.

Planlæg dit besøg

 • Top of the Rocks åbningstider

  Top of the Rocks udsigtsplatform er åben dagligt fra kl. 08.00 til kl. 24.00, så man kan vælge at besøge Top of the Rock om aftenen. Den sidste elevator til toppen afgår kl. 23.00.

 • Hvad koster det?

  Prisen på entrébilletter til Top of the Rock er fra 30 USD og op per voksen, og der gives rabat til børn og ældre. Du kan købe billetter ved indgangen, men book billetter online, hvis du vil undgå at stå i kø.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Kl. 08.00 til kl. 24.00.
 • Hvad er prisen?
  30 USD.
 • Får jeg brug for en guide?
  Ikke nødvendigt
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag metroen til en af de mange stationer i nærheden af Rockefeller Center, der ligger mellem 5th og 6th Avenue.
 • Yderligere tips
  Det anbefales at booke online for at undgå lange billetkøer.

Andre seværdigheder i Top of the Rocks udsigtsplatform

Vil du se alle oplevelser i Top of the Rocks udsigtsplatform? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Top of the Rocks udsigtsplatform

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 3.784 anmeldelser

To-delt oplevelser: Attraktionen og kuponen er stor, støtten fra få din guide er absolut dårlig. Hvorfor? På spørgsmålet om, hvor billetten skulle udveksles, var der et klart svar, men spørgsmålet om, hvorfor der findes to forskellige adresser mellem internettet og appen, var en stor overraskelse. Da du ankom til New York, gik jeg for at udveksle billetter, men udbyderen var også forbløffet, for få dine guider forudsat det digitale sightseeingkort i appen. Derfor er ingen udveksling nødvendig! Adgang med kuponen gik glat, men jeg er meget forbløffet over, at denne udbyder næsten ikke kender deres egne produkter. En anden lille note: Som en tjenesteudbyder er et seriøst udseende også vigtigt i WhatsApp-chat. Der er stadig et betydeligt potentiale her. Ikke desto mindre er den kupon, du får her, sightseeingpasset, og det anbefales stærkt.

Vi reserverede 5 seværdigheder og brugte dem faktisk. Alt gik ret godt. Det, vi kunne lide bedst, var, at vi derefter altid kunne bruge hop on hop off bus i 72 timer, hvilket var meget praktisk, da vi undertiden kunne komme fra A til B på denne måde. Ellers besøgte vi: Rockefeller Center, National Museum of History, One World Trade Center og Central Park Zoo. Det var bestemt prisen værd!

Passet var tilgængeligt med det samme og fungerede godt sammen med smartphonen. Det eneste negative punkt - ingen returtransport inkluderet som direkte hos udbyderen. Men da prisforskellen direkte til udbyderen var næsten € 70 på tidspunktet for reservationen, havde vi det bedre her. :-)

Vores familie nød grundigt busstur gennem Manhattan. Vores tour guide var meget informativ og underholdende.

Gode priser og meget nemme at bruge på forskellige turiststeder. Stærkt anbefale.