Tilføj datoer

Top of the Rocks udsigtsplatform

Andre seværdigheder i Top of the Rocks udsigtsplatform

Vil du se alle oplevelser i Top of the Rocks udsigtsplatform? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Top of the Rocks udsigtsplatform

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.236 anmeldelser

Fantastisk køb!! til et fire-dages ophold i New York er New York City Pass mere end nok til at se byens mest ikoniske attraktioner. Vi har valgt: Opstigning til Empire State Building, opstigning (aften) til Top of the Rock, besøg hos hangarskibet Intrepidezze (alene tager en halv dag med ...) og besøg på Frihedsgudinden og Ellis Island og der er ikke mere tid tilbage til at udnytte det femte valg (naturhistorisk museum).

Jeg blev i New York i en uge, og efter min mening er køb af CityPass en glimrende løsning til at besøge 5 attraktioner i byen og spare penge, da selv den enkle indgang til Empire State Building koster omkring 45 dollars. Plus, du kan bestille dato og tid på forhånd, så du også kan springe køen over. Højt anbefalet.

Jeg var meget, meget tilfreds. Jeg er en skeptisk person og meget bekymret for at købe online, men med Get Your Gide var det så nemt, at det hele fungerede fantastisk. Fra betalingen til mødestedets beskrivelse og tips, alt var fantastisk. Jeg printede billetterne ud på forhånd.

5 attraktioner at vælge imellem blandt dem, der tilbydes til en nedsat pris. Alt sammen meget godt, de 5 attraktioner kan gennemføres på mindre end to dage. For frihedsgudinden, vil du bestige kronen, du skal lave en separat reservation først.

Fremragende aktivitet, smuk udsigt over hele New York, ingen ventetid på at gå op, og vi var i stand til at blive så længe vi ville på toppen.